14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Biotakka


Osta biotakka verkosta ja nauti tunnelmallisesta tulesta pimeässä

Jos etsit takkaa, jonka avulla pysyt joustavana ja joka ei aiheuta suurta vaivaa, päädyt biotakan kohdalla hyvään valintaan. Electronic Starin verkkokaupasta saat mahdollisuuden ostaa tyylikkään ja helppohoitoisen biotakan. Ota täältä selvää, mitä valintakriteereitä tällaisen modernin takan ostossa tulee vastaan.

Biotakka - paikasta riippumaton kamiina ilman polttojäämiä

Toisin kuin perinteiset takat, biotakat eivät jätä jälkeensä nokea. Siksi niissä ei ole savupiippua. Sen sijaan biotakkaa poltetaan nestemäisellä polttoaineella. Kuten perinteisissäkin takoissa, tässäkin palamisprosessissa syntyy liekki. Se antaa takan ympäristöön erityistä ilmapiiriä ja taikoo kotiisi tunnelmallista ja kotoisaa henkeä. Täydellistä, kun haluat tehdä olosi mukavaksi viileinä syys- tai kylminä talvipäivinä takkatulen ääressä. Lisäksi voit käyttää etanolilla toimivaa takkaa myös kesäpäivinä, kun viileä puhuri saa sinut hytisemään.

Biotakka - suuri mallivalikoima Electronic Starin verkkokaupassa

Elegantista takkavalikoimastamme voit ostaa biotakan, jonka voi sijoittaa vapaasti lattialle seisomaan. Vaihtoehtoisesti valikoimassamme on saatavilla pöytämallisia biotakkoja. Tee valintasi pylvään muotoisten mallien, kulmikkaiden ja suoralinjaisiksi muotoiltujen yksilöiden sekä muodikkaiden tulitornien tai trendikkäiden etanolilyhtyjen väliltä. Tunnetut valmistajat, kuten Blumfeldt, Klarstein ja OneConcept, valmistavat biotakkoja monenlaisista materiaaleista ja ajanmukaisilla muotoiluilla. Klassisesti muotoillut versiot on varustettu ovella, jonka takana leiskuu etanoliliekki. Moderneissa malleissa taas on kulmikas, pyöreä tai ellipsin mallinen lasisylinteri. Puristista tai vintagea: biotakkoja löydät verkkokaupastamme - sisustukseesi sopivasti - erilaisissa tyylisuuntauksissa.

Biotakan osto - joka kotiin löytyy sopiva malli

Mikäli asuintiloissasi on rajallisesti tilaa käytössä, sinun ei silti tarvitse jättää biotakkaa hankkimatta. Valitse esimerkiksi kompakti, pöytämallinen biotakka tai päädy kapeaan pylväsmalliin. Jos haluat toivottaa vieraat tervetulleiksi tunnelmallisella fiiliksellä, teet hyvän valinnan hankkimalla etanolilyhtysetin eteiseen. Maalaistyylinen malli on upotettu perinteiseen takan runkoon, ja se soveltuu ennen kaikkea joulunajan mielikuvitukselliseen koristeluun. Jos toivot puukäyttöisen takan tunnelmaa, voit valita sellaisen biotakan, jossa on erillinen säilytyspaikka koristepolttopuille. Hienostuneeseen sisustukseen sopii yksityiskohtainen, ylellisestä metallista valmistettu tulitorni. Löydä nyt valikoimastamme toiveitasi vastaava malli ja valitse sille toimitus mukavasti suoraan kotiovellesi!

Usein kysytyt kysymykset

Voiko biotakalla lämmittää asuinhuoneita?

Koska biotakoissakin syntyy liekki, se luovuttaa huoneeseen lämpöä. Se, voiko sillä lämmittää koko huoneen, riippuu takan koosta. Suosittelemme valitsemaan tähän tarkoitukseen suuren pään biotakan (vapaasti sijoitettavan). Siihen voi kaiken lisäksi täyttää runsaamman määrän etanolia.

Miten vaarallisia biotakat ovat?

Etanoli on haihtuva neste, joka syttyy. Tulipaloriski ei siksi juurikaan eroa puilla poltettavan takan riskistä.

Miten usein pitää tuulettaa biotakkaa käytettäessä?

Hiilidioksidin yliannostuksen vältät sisätiloissa, kun huolehdit perinteisestä tuuletuksesta säännöllisesti ilmanvaihdon takaamiseksi.
Ylös