14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Kuntokeskukset

Klarfit FIT-KS04 Kuntoilulaite
Palautukset: -35%
Klarfit FIT-KS04 Kuntoilulaite
Palautukset: -15%

Kuntokeskukset: kaikki harjoitukset yhdellä laitteella

Electronic Starin valikoimasta löytyvällä kuntokeskuksella valitset erityisen monipuolisen laitteen, jota voit käyttää hyödyksi päivittäisessä kuntoharjoittelussa aina kehonrakennukseen asti. Klassisen, painoilla varustetun kuntokeskuksen voi hankkia meiltä aivan yhtä lailla kuin mallit, joiden treenivastus on valmistettu joustavien kuminauhojen avulla. Lisäksi löydät meiltä kattoon asennettavat alataljalaitteet, sillalla varustetut taljalaitteet sekä ylätaljalaitteet.

Kuntokeskukset painoilla

Tyypillisillä kuntokeskuksilla treenaat painoilla, joita voi pinota portaittain ja liikuttaa taljan avulla. Monissa tapauksissa on kyse kuntokeskuksesta jalkaprässillä, joka vahvistaa erityisesti nelipäistä reisilihasta reiden etupuolelta. Rintalihaslaite kuuluu myös tyypillisiin varustelun osasiin. Integroidulla ylätaljalla treenaat käsivarsien lihaksia, kuten ojentajia ja hauiksia.

Malleja, joissa on dippitorni, voidaan käyttää haastaviin kehonpainoharjoituksiin, jotka voimistavat käsien takapuolen lihaksia ja olkapäiden lihaksia. Kolmen pakaralihaksen (gluteus maximus, gluteus medius ja gluteus minimus) treenaamiseen on tarjolla stepperi, joka harjoittaa samalla koko jalka-aluetta. Negatiivinen penkki toimii painonnostopenkkinä, jonka päällä voit treenata vinosti alaspäin suunnatun istuimen ansiosta rintalihaksia erityisen intensiivisesti.

Kuntokeskus ilman painoja ja painonnostopenkkiä

Ilman painoja toimivassa kuntokeskuksessa taljalaitteen jännitys ottaa hoitaakseen vastuksen toiminnon. Myös tällaisella laitteella voi treenata kaikkia lihasryhmiä. Mahdollisten harjoitusten kirjo kattaa hauiskäännön, soudun, sivuvedot ja ristikkäisvedot taljalla. Tällaiset taljaliikkeet ovat painoilla toteutettaviin liikkeisiin verrattuna erityisen nivelystävällisiä. Lisäksi harjoittelu tapahtuu lähes äänettömästi, sillä painot eivät kolise toisiaan vasten: tämä onkin suuri etu kotona harjoiteltaessa.

Jos treenaat mieluummin levytangolla ja käsipainotangoilla, painonnostopenkki on hyvä valinta penkkipunnerrusta varten. Saatavilla olevaan varustukseen kuuluvat esimerkiksi hauiskääntöpenkki ja jalkalaite. Myös soutuvedot mahdollistavat talja saattaa olla integroituna laadukkaaseen painonnostopenkkiin. Hyvä tietää: jokaisesta kuntokeskuksesta, painonnostopenkistä ja muusta laitteesta löydät meiltä PDF-tiedoston yksityiskohtaisilla asennusohjeilla.

FAQ

Mitä lihaksia voin treenata kuntokeskuksella?

Kuntokeskus on monipuolinen treenilaite, jonka avulla voit treenata yhtä lailla niin vatsaa ja selkää kuin olkapäitä, käsiä ja jalkoja. Mahdollisten harjoitusten tarkka kirjo riippuu yksittäisen laitteen varustuksesta.

Mikä on kuntokeskuksen etu?

Ihan sama, onko kyseessä fitness-kuntokeskus tai treenilaite kehonrakennukseen: kuntokeskukset säästävät sinulta vaivan vaihdella toistuvasti eri laitteiden välillä. Kun haluat ostaa kuntokeskuksen, voit hyötyä myös taloudellisesti, koska kulut jäävät pienemmiksi kuin ostaessasi yksittäisiä laitteita erillisesti.

Soveltuuko kuntokeskus kotiin?

Kuntokeskus soveltuu erinomaisesti kotiin. Pieni kuntoiluhuone riittää laitteen sijoittamiseen. Electronic Starilta löydät malleja tilaa säästävissä mitoissa, vain 120 x 140 x 100 cm. Suuremmat versiot voivat vaatia esimerkiksi 214 x 210 x 247 cm tilaa.

Minkä verran painoja kuntokeskus kestää?

Kuntokeskuksen kantavuus liikkuu suurimmaksi osaksi noin 150 kilogramman alueella. Yksittäiset mallit voivat kestää enemmän tai vähemmän kuormitusta.

Ylös