14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

LED-valoefektit

Uudet valot, uusi tunnelma – LED-discovalot Electronic-Starilta

Ledit ovat paljon puhutun energian säästämisen käytäntöä. Valaisimien edut ovat selkeät: pitkä käyttöikä, alhainen lämmöntuotanto ja erittäin vähäinen virrankulutus. Ledien vanhat haittapuolet ovat menneisyyttä. Kaikki verkkokaupassamme tarjolla olevat discovalot: ledi-spotit, skannerit, strobovalot, Movingheadit ja efektilaitteet ovat täysin perinteisten diskovalojen tasolla. Sähköntuhlaus kuuluu historiaan ja tulevaisuus kuuluu LED-valoille!

Discovalot koko moninaisuudessaan

LED-diskovalot eivät ainoastaan säästä energiaa, vaan näyttävät mahtavilta ja tekevät erinomaisen vaikutuksen yleisöön. Liikkuvat Moving Head -discovalot kattavat suuren alan ja valaisevat yksittäisiä kohteita, tuoden siten tilaan dynamiikkaa. Laservalot lähettävät yhden tai useampia lasersäteitä ja tuovat valokokoonpanoon sitä jotakin. Parhaan mahdollisen vaikutuksen saat yhdistämällä discovalot ja savukoneet, jolloin lasersäteet näkyvät ilmassa savua leikaten. Valotaustojen perustan tekevät kuitenkin ”tavalliset” spottivalot, jotka tuottavat koko pinta-alalle kirkastehoista, houkuttelevaa valoa useasta ledikomponentista. Erityiset LED-effektit tuottavat esimerkiksi sateenkaaria, sieni- tai tulipallokuvioita ja tuovat dynaamista ja yksilöityä tyyliä. Myös klassisia strobovaloja – todellista "disko-fiilistä" varten – on tarjolla LED-valoina. Verkkokaupastamme löydät suuren joukon diskovaloja, ja jos etsit valaisimia muualle kuin tanssilattioille, tarjoamme myös LED-nauhavalaisimia kaikkiin tiloihin ja tilaisuuksiin.

LED-diskovalot tuovat kontrollia - myös sähkölaskuun

Jos haluat päästä helpolla, suosittelemme musiikilla ohjattavia LED-valaisimia, joiden sisäänrakennettu mikrofoni seuraa taustalla soivaa musiikkia ja säätää valaistusta sen mukaan. Jos taas tahdot asentaa valomikserin tai käyttää DMX-tietokoneohjelmaa, löydät valikoimastamme myös DMX-ohjattavia tuotteita. Kaikki discovalot on varustettu virtaa säästävillä ja kirkasvaloisilla, moderneilla ledeillä. Pitkäkestoisuus ja pienet sähkölaskut yllättävät vanhan tekniikan puolestapuhujatkin. Ole edelläkävijä!

Ylös