14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Painot & puntit

Klarfit Käsipainot 2 x 15 kg, 6 x levypaino
Palautukset: -15%
Capital Sports Hexbell 12,5 käsipainot 12,5 kg
Palautukset: -15%
Klarfit Käsipainosetti: pitkä ja lyhyt tanko, mutkatanko
Palautukset: -35%
Klarfit Käsipainot 2 x 15 kg, 6 x levypaino
Palautukset: -35%

Korkealaatuisten käsipainojen osto

Kuntoilijat, harrastelijaurheilijat ja kokeneet kehonrakentajat voivat tilata Capital Sportsin verkkokaupasta korkealaatuiset Hexbell Black -käsipainot edulliseen hintaan. Pitkäikäiset käsipainot on työstetty erittäin korkealaatuisesti. Jos painoja käytetään tarkoituksenmukaisesti, vauriot ovat lähestulkoon mahdottomia. Käsipainojen muihin etuihin lukeutuvat rajoittamaton sopivuus niin sisä- kuin ulkoharjoitteluunkin sekä hyvät turvallisuusominaisuudet.

5–30 kg:n käsipainot parina tai setissä

Hexbell Black -käsipainojen valikoimaan kuuluu eripainoisia painoja 5 kg:n ja 10 kg:n painoista aina painaviin, jopa 30 kg:n käsipainoihin. Saatavilla on myös lukuisia eri painoja siltä väliltä. Lisäksi saatavilla on kymmenen paria 2 x 5 kg - 2 x 30 kg käsipainoja käytännöllisessä setissä.

Sopivat painot kaikkiin käsipainoharjoituksiin

Porrastettujen painojen ansiosta sekä kuntoilun vasta aloittelevat että kokeneet kehonrakentajatkin löytävät sopivat käsipainot Capital Sportsilta. Kuntoilijalla on aina ihanteelliset käsipainot käytettävissä niin vipunostoihin, vipunostoihin taakse, olankohautuksiin kuin hauis- ja ojentajalihaskääntöihin.

Käsipainojen sisus koostuu täydellisesti tasapainotetuista rautaytimestä. Käsipainojen tasapainoinen painonjakautuminen varmistaa kaikkien harjoitusten häiriöttömän toteuttamisen niin kotikuntosalilla, ulkona kuin ammattilaissaleillakin.

Kumipinnoite suojaa lattiaa

Korkealaatuisten käsipainojen rautaydin on pinnoitettu kauttaaltaan kovakumilla. Se suojaa laittaa vaurioilta, jos paino sattuu vahingossa putoamaan. Itse pinnoite kestää kolhut eikä vaurioidu pudotessakaan. Myöskään kosteus ei lyhennä Hexbell Black -käsipainojen käyttöikää. Sen vuoksi niitä voidaan käyttää ongelmitta myös ulkona.

Kooniset, uritetut kahvat

Käsipainojen kahvat on muotoiltu hieman kooniseen muotoon. Se takaa turvallisen otteen ja hyvän voimansiirron. Siten voimaharjoittelussa ei muodostu tyhjiä tiloja ja myös kämmenten yksittäisten alueiden liialliselta rasitukselta vältytään. Kahvojen pinta on uritettu, mikä huolehtii erinomaisesta pidosta. Käsipainot pysyvät vakaasti ja turvallisesti kädessä myös käsien ollessa hikiset.

Kuusikulmaiset päät vakaaseen pitoon lattialla

Käsipainojen kuusikulmaisten päiden ansiosta Hexbell Black -käsipainot sopivat kaikkiin harjoituksiin sekä push up-kävelyihin, joissa käsipainojen tulee maata vakaasti paikoillaan lattialla. Lisäksi painojen päiden malli estää painojen vierimisen kaltevilla lattioilla.

Käsipainot kiinteillä päillä

Käsipainojen kahva on mustahapetettu ja sopii siten optisesti täydellisesti käsipainojen päihin. Kahva ja päät ovat kiinteästi kiinni toisissaan, joten kyseessä on käsipainot, joita ei voi säätää. Se tuo lisää turvallisuutta. Ei ole levypainoja, joiden kohdalla harjoittelija saattaa unohtaa asianmukaisen lukituksen. Loukkaantumisriski on siten pienempi.

Ylös