14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Lemmikkitarvikkeet – kaikki koirille, kissoille, pieneläimille ja akvaarioon

Vipeltävätpä ne sitten ympäri kotiasi, uivat akvaariossa tai viettävät aikansa lintulaudalla tai hamsterin juoksupyörässä: lemmikit ovat enemmän kuin "vain" pysyviä kumppaneita omassa kodissasi. Ne ovat arvostettuja perheenjäseniä – eikä niiltä tietenkään tulisi puuttua mitään. Sen vuoksi voit ostaa meiltä lemmikkitarvikkeita – juomakupeista ja lepopaikoista aina kauniisiin puumajoihin.

Oikeanlaiset lemmikkitarvikkeet – jotka eivät jätä lemmikkisi toiveita täyttämättä

Miltä lajinomaiset lemmikkitarvikkeet näyttävät – ja mihin niiden pitää kyetä? Ensinnäkin lemmikkitarvikkeiden on tarkoitus ilahduttaa sekä lemmikkejämme että itseämme. Lemmikkitarvikkeiden tulee siis näyttää kauniilta, olla käytännöllisiä ja samalla myös helposti puhdistettavissa niihin tarttuvasta liasta. Riippuu lemmikistäsi, millaisia lemmikkitarvikkeita tarvitset.

Koiratarvikkeet ihmisen parhaalle ystävälle

Uskollinen koira tuntee olonsa hyväksi, kun se saa olla isäntänsä tai emäntänsä läheisyydessä. Ulkoilutarvikkeiden lisäksi tarjoamme nelijalkaisille ystävillemme lepopaikkoja, joissa ne voivat viettää tärkeitä rentoutumistuokioita ja välttämättömiä lepohetkiä temmellyksen välissä. Koiranpedit ja koiransohvat kuuluvat siten korien tavoin perusvarustukseen. Myös koiran koko on olennaisessa roolissa: pienet koirat tykkäävät makoilla mukavassa majassa, kun taas suuret rodut eivät mahtuisi niiden sisään – avoin koiranpeti tai -sohva on niille parempi valinta. Pehmeitä peittoja pitää tietysti aina olla – joita voi pakata nopeasti mukaan myös auton tavaratilaan tai selkäreppuun. Itsestäänselvyys: koiratarvikkeiden tulee aina olla luistamattomia ja pestäviä. Monet näistä tuotteista sopivat myös kissoille, sillä ne valtaavat nämä paikat usein joka tapauksessa.

Lemmikkitarvikkeet linnuille ja pieneläimille

Kodin tai puutarhan pieneläimet tarvitsevat myös lajinomaisen asumuksen. Esimerkiksi lintulauta toimii vetäytymispaikkana ja talvehtimista helpottavana ruokintapaikkana. Siileille on olemassa myös omia pieniä majoja, aivan kuten hamstereille ja marsuillekin. Ja mitä jos pidät hyönteisiä? Siinä tapauksessa et tarvitse kaupastamme löytyvää hyttystenkarkottajaa, vaan sopivan hyönteishotellin.

Osta lemmikkitarvikkeet verkosta – me toimitamme ne suoraan kotiisi

Kiinnitä aina huomio siihen, että hankit lemmikkisi lajille, rodulle ja koolle sopivan tuotteen. Etenkin koiranpetien ja -sohvien tulee olla tarpeeksi suuria, niin että suloiset koirat voivat asettua niihin vaikka aivan pitkäkseen ja rentouttaa niveliä ja lihaksiaan ilman, että niiden pitää ahtautua liian pieneen makuupaikkaan. Ortopediset alustat ja makuupaikat ovat myös suositeltavia, etenkin jos koirallasi on alttiutta kyseisille vaivoille. Erityisen pehmusteen ja eri intensiteettien ansiosta ne tarjoavat nelijalkaiselle ystävällesi paikan arvokkaaseen rentoutumiseen, jotta seuraava ulkoilu olisi entistä hauskempi.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä lemmikkitarvikkeita kotona pitää ehdottomasti olla?

Kaikki eläimet tarvitsevat ruokailu- ja lepopaikan sekä vähän leluja. Pieneläimet tarvitsevat myös kuljetuslaatikon, esimerkiksi eläinlääkärikäyntejä varten.

Miten lemmikkitarvikkeita hoidetaan ja pestään?

Lue kyseisen tuotteen tuoteseloste. Useimmat plyysiset lemmikkitarvikkeet, kuten koiratarvikkeet, voidaan pestä 60 °C:ssa tai jopa korkeammassa lämpötilassa.

Miksi luistamattomat lemmikinpedit ovat suositeltavia?

Etenkin suuret ja painavat koirat voivat helposti liikuttaa makuupaikkoja, joissa ei ole luistamatonta pinnoitetta – ja luisuvat sitten pitkin koita petinsä kanssa. Luistamaton pinnoite pedin pohjassa lisää turvallisuutta.
Ylös