14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Pizza & Pasta

Osta pizzauunit ja pastakoneet edullisesti verkosta

Pizzat ja pastat kuuluvat monien ihmisten ehdottomiin suosikkiruokiin, ja ne ovatkin usein viikon ruokalistalla. Jos haluat valmistaa niitä itse, sekä pizzauuni että pastakone ovat varteenotettavia hankintoja. Siten voit valvoa laatua ja reseptiä aina kotikeittiössäsi.

Erilaiset pizzauunit ja pastakoneet

Perinteinen pizzauuni lämpenee puulla, jotta kiviuunipizza saa savuisen aromin. Sen vuoksi valikoimastamme löytyy pizzauuni puutarhaan tai terassille. Erilaiset mallit eroavat toisistaan varustuksen, koon ja designin suhteen. Käytännöllinen ominaisuus on pyörät, joilla pizzauunia voi helposti liikuttaa ja siirrellä puutarhassa. Valikoimassa on myös sähkökäyttöisiä pizzauuneja keittiöön, jos kotonasi ei ole pihaa. Myös pastakoneita on saatavilla erilaisia malleja, joista voit valita omiin mieltymyksiisi ja keittiösi tilaan sopivan mallin.

Pizzauunit ja pastakoneet: käyttötarkoitukset ja toiminnot

Pizzauunia voi käyttää moneen tarkoitukseen, jolloin saat ainutlaatuisen aromin muihinkin ruokiin kuin pizzaan. Voit valmistaa siinä myös leipää, vihanneksia, lihaa ja kakkuja, jotka saavat aidon tulen ansiosta aivan erityisen makuvivahteen. Suuren pizzakiven ansiosta kaikki ruoat saavat rapean pohjan. Nämä mallit eivät vaadi sähköliitäntää, koska uuni lämpenee puulla, puuhiilillä, kaasulla tai pelleteillä.

Vaihtoehtoisesti voit valita myös innovatiivisen pizzauunin, jossa on sähköinen kuumennin ja joka liitetään sähköverkkoon. Korkealaatuisesta, ruostumattomasta teräksestä valmistettu kuori on helppohoitoinen, mikä helpottaa puhdistusta. Hyvän lämmöneristyksen ansiosta uuni kuumenee äärimmäisen kuumaksi, mikä on välttämätöntä pizzan oikeanlaisen valmistuksen kannalta. Myös pastakoneita on saatavilla erilaisia malleja.

Klassisessa mallissa on käsiveivi ja pöytäkiinnike. Ne ovat erittäin painavia ja kestäviä, ruostumattomasta teräksestä valmistettuja malleja, jotka vakuuttavat turvallisuudellaan ja vakaudellaan. Lisäksi voit puhdistaa laitteen materiaalit nopeasti ja helposti. Valikoimassa on myös moderneja pastakoneita, joissa on tehokas moottori ja LED-näyttö. Niillä erilaisten pastalaatujen valmistus käy entistä helpommin.

Sopivan pizzauunin ostaminen

Pizza-uuneja on olemassa erilaisia malleja, joista voit valita haluttuun tarkoitukseen ja käytettävissä olevaan tilaan sopivan vaihtoehdon. Jos pidät eniten tyypillisestä kiviuunipizzasta, jossa on savuinen maku, ja sinulla on piha käytössäsi, paras vaihtoehto on pizzauuni pihalle tai terassille. Valittavana on eri kokoisia malleja ja erilaisia kuumennusmenetelmiä.

Pizzauunit & pastakoneet – usein kysyttyä

Onko olemassa vaihtoehtoja puulämmitteiselle pizzauunille?

Jos puulämmitteinen uuni on mielestäsi liian työläs ja aikaa vievä, voit ostaa myös pizzauunin, joka kuumenee kaasulla tai pelleteillä.

Miten pizzauunia voi helpoiten siirtää?

Käytännöllisten pyörien ansiosta laitteita voidaan siirtää ilman suurta vaivaa ja asettaa haluttuun paikkaan.

Mitkä pastakoneet vakuuttavat nopealla käsittelyllä?

Sähkömalleilla työskennellessä käyttäjän manuaalinen ja aikaa vievä työ jää pois, joten pasta voidaan valmistaa paljon nopeammin ja helpommin.
Ylös