Core Bag

Valitse
Järjestä
16 Osumia "Core Bag"
Suodatin ja lajitella
Core Bag

Painosäkki

Kuntoilulaitteille asetettavat vaatimukset ovat korkeita. Ne mahdollistavat ihanteellisessa tapauksessa monia harjoituksia sekä ulkona että sisällä. Niiden pitäisi olla samalla myös edullisia. Nämä kaikki ominaisuudet pätevät painosäkkiin. Sen avulla harjoittelusta voi tehdä toiminnallista. Myös koordinaatiokyky paranee. Löyhä täytemateriaali ja aina muuttuvat painopisteet tarjoavat muutamia etuja.

Voimaharjoittelu painosäkillä - tehokasta voima- ja kestävyystreeniä

Painosäkki tuo vaihtelua treenaamiseen ja auttaa kasvattamaan voimaa ja kestävyyttä. Sillä voi treenata missä ja milloin vain haluaa. Repeytymättömät kahvat vaahtomuovipehmusteella mahdollistavat erilaiset harjoitukset, esimerkiksi:

  • tempaus
  • heilautus
  • pystypunnerrus

Fitness-harjoituksista, kuten askelkyykyistä tai jalkakyykyistä tulee sen avulla intensiivisempiä. Loppujen lopuksi ei ole olemassakaan sellaista liikettä, jossa ei voisi käyttää säkkiä mukana. Yksinkertaisesta kassista tulee monipuolinen treenilaite täydelliseen koko kehon treenaamiseen.

Painosäkki 10 kg

10 kg:n painosäkki on, kuten paino jo kertoo, täytetty 10 kilogrammaa painavalla seoksella: se koostuu hiekasta ja schappe-silkistä. Vaahtomuovipehmusteet pitävät sen muodossaan ja pehmentävät tömähdyksiä.

Painosäkki 20 kg

20 kg:n painosäkki koostuu yhtä lailla hiekasta ja schappe-silkistä, mutta seos on 20 kilogramman painoinen. Siten painon voi sovittaa treenin tavoitteisiin ja kuntotasoon sopivaksi. On myös mahdollista täyttää painosäkkejä yksilöllisesti vedellä. Monien muuntelumahdollisuuksien ansiosta niitä voi käyttää jokaisessa treeniohjelmassa, olitpa sitten aloittelija tai kuntoilun ammattilainen. Aloittelijoille sopii 10 kg:n painosäkki ja ammattilaisille 20 kg:n painosäkki. Painoluokkien alueelta jokainen löytää juuri oikean kuormitustason.

Painosäkillä harjoittelun edut

Siinä missä perinteiset painot, kuten käsipainot tai levypainotangot, ovat kiinteitä, painosäkki vakuuttaa irrallisen täytemateriaalinsa ansiosta joustavuudellaan. Koska täyte liikkuu, kehon täytyy jatkuvasti pitää tasapainonsa ja tasata hiekan liikkeitä. Se harjoittaa samalla myös lihaksia. Treeni on huomattavasti dynaamisempaa voimasäkillä. Erityisesti keskivartalon lihaksistoa voi voimistaa paremmin säkillä kuin painoilla. Sokerina pohjalla painosäkki harjoittaa kaikkia lihaksia. Myös sormet ja kyynärvarret hyötyvät säännöllisestä treenaamisesta. Kahvojen ja lenkkien ansiosta, toisin kuin käsipainoilla treenatessa, erityisen tehokkaat ja luovat liikkeet ovat mahdollisia. Myös rasvanpoltto kiihtyy merkittävästi. Loukkaantumisvaara on periksi antavien täytemateriaalien ansiosta verrattain alhainen.

Painosäkin osto

Kotona, puutarhassa tai puistossa, painosäkki tarjoaa vaihtelevaa, tehokasta ja paikasta riippumatonta harjoittelua voiman ja kestävyyden kasvattamiseen. Sen avulla on mahdollista suoritta erilaisia harjoituksia, kuten tempauksia, heilautuksia, pystypunnerruksia ja nostoja. Kahvat, joilla säkki on varustettu, huolehtivat täydellisestä otteesta ja mahdollistavat harjoittelun muodostamisen vaihtelevaksi. Hiekalla täytettyä säkkiä on saatavilla eri painoluokissa. Siten harjoittelua voi muunnella toiveidensa mukaan. Toisia voimasäkkejä voi täyttää nesteellä, kuten vedellä, erilaisten kuormien luomiseksi. Monipuolisten liikkeiden ansiosta sillä voi harjoitella kehon tasapainoa, lihaksia ja ennen kaikkea keskivartalon vakautta.

Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.