14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Täältä voit ostaa lyömättömään hintaan uuden MP3-autoradion. Näytöllä tai navigaatiolla varustettuna, sen päätät sinä!


Auto ilman autoradiota? Tuskin kuviteltavissa. Ei ole väliä, oletko rauhallinen ja turvallisuudesta nauttiva kuljettava vaiko dynaaminen teiden kurvaaja: Kaikkiin ajotyyleihin löytyy myös niihin sopiva musiikki. Electronic-Starin autoradiot eivät ota vastaan pelkästään paikallisia radiosignaaleja, vaan kaikki nämä USB-autoradiot ovat myös USB-liitännällä varustettuja. Monissa malleissa on lisäksi myös audio-AUX-liitäntä ja/sekä paikka SD-korteille MP3-tiedostojen tai CD-/DVD-levyjen soittoon - tämä kaikki antaa mahdollisuuden täydelliseen musiikkitoiveiden yksilöintiin. Jo pitkään autoradiot eivät ole olleet pelkästään FM-vastaanottimia, vaan suoranaisia auton multimediakeskuksia. Electronic-Starin vaihtoehdot kattavat autoradiot kaikenlaisiin käyttötarkoituksiin. Yksinkertaisista pienistä FM-vastaanottimista aina suosittuihin allround-asennusradioihin ja edelleen aina high-end laitteisiin, jotka sisältävät navigaatiosysteemin sekä TFT-kuvamenun DVD-levyjen tai TV-ohjelmien toistoon. MP3-tiedostojen graafinen esitys on myös mahdollista tiedostoilla, jotka sisältävät ID3-tageja.
Suurimmassa osassa tehtaalta toimitetuista radioista MP3-ominaisuudet Fraunhoferin standardien mukaan eivät ole vielä integroitu laitteeseen. Meillä tätä ongelmaa ei ole, sillä jokainen autoradiomme on jo valmiiksi varustettu MP3-soittimella. Lisäksi laitteemme ovat käyttäjäystävällisiä. Nykypäivänä autoradion asennus on suhteellisen yksinkertaista: Tehtaalla jo valmiiksi kootut autoradiot voidaan aukaista muutama ruuvi poistamalla. Kaapelit, jotka laitteeseen tulee yhdistää, ovat standardoituja: siksi voitkin vain yhdistää vanhan autoradiosi liitäntäkaapelit uuteen autoradioosi. Tämän jälkeen voit jo nauttia autosi uudesta ominaisuudesta! Useimmat autoradiomme sisältävät puolikkaan asennussyvyyden (11cm), jotta ne sopivat myös uusiin Golf-malleihin. Tietenkin voit katsoa myös muita auto-hifi -kategoriamme tarjouksia, jotta saat kaivettua esille autoradiosi maksimisuorituskyvyn. Hae autosi päivitys meiltä! Autoradio Electronic-Starilta yhdistää muotoilua ja laatua - täydellinen lisäarvo autoosi.

Salli autollesi sekä korvillesi jotain kaunista edullisen Electronic-Starin autoradion avulla!

Jokainen autoradio on valikoitu huolella ja löydät edulliset mallit helposti Electronic-Star.fi -nettisivustolta. Tarjoamme elektroniikka aina edullisella hinnalla. Meidän täytyy joka tapauksessa muistuttaa sinua, että liikennettä ei saa unohtaa! Tietenkin se on vaikeampaa, kun upea multimedialaite on kytkettynä radiopaikkaan. Joka tapauksessa, kun olet kotimatkalla stressaavan työpäivän jälkeen ja juutut kaiken lisäksi liikenneruuhkaan, voi TFT-näytöllä varustettu autoradio pelastaa sinut pitkästymiseltä. Itse asiassa määrite autoradio on muuttunut hyvin venyväksi, sillä nykyään laite voi toimia myös pienenä televisiona. Korkeatasoinen autoradio jossa on MP3-soitin, TV-viritin ja/tai DVD-soitin tarjoaa rentoutumista esimerkiksi elokuvan katselun muodossa myös silloin, kun olet jumissa liikenneruuhkassa. Pieni pala luksusta jokaiseen arkipäivään.

Ylös