14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Koiran Makuualustat

Osta koiran makuualusta edullisesti verkosta

Koiran makuualusta kuuluu koiranomistajan perusvarustukseen. Se on ihanteellinen reissussa, sillä se tuo nelijalkaiselle ystävällesi lämpöä. Lisäksi se suojaa kodin huonekaluja. Autoon, sohvalle tai koiran petiin, käyttömahdollisuudet ovat moninaiset. Lue tästä, mikä on tunnusomaista laadukkaille makuualustoille ja mihin sinun pitää kiinnittää huomiota, kun haluat ostaa koiran makuualustan.

Koiran makuualusta - tärkeää tietoa ja etuja

Voit asettaa makuualustan autoosi ja pitää koirasi lämpimänä. Tämän ansiosta se nukkuu reissussa mukavasti. Makuualusta antaa nelijalkaiselle ystävälle turvallisuuden tunnetta. Jotkut koirat antavat myös mielellään peitellä itsensä kylminä päivinä. Sitä voi mieluusti käyttää myös koiran korissa, joka on usein liian ohut. Loppujen lopuksi sitä voi käyttää hyvin monipuolisesti, esimerkiksi:

  • sohvalla
  • korissa
  • sängyssä
  • kuljetuslaatikossa
  • autossa
  • hotellihuoneessa
  • vierailulla ystävien luona

Monet koiranomistajat tunnistavat eläinten karvojen ongelman asunnossa tai autossa. Makuualusta säännöllisenä vetäytymispaikkana ja nukkumapaikkana tuo apua. Lisäksi se on koristeellinen. Laadukas makuualusta yhdistää laadun, toimivuuden ja ulkonäön. Kun ylä- ja alapuoli ovat erilaiset, syntyy käännettävä makuualusta. Pääpiirteissään on suositeltavaa sijoittaa se emännän ja isännän läheisyyteen, sillä koirat ovat laumaeläimiä.

Koiran makuualustat - ominaisuuksia ja ostokriteereitä

Kun haluat ostaa koiran makuualustan, on kiinnitettävä huomiota muutamaan seikkaan. Sen pitäisi olla valmistettu mukavasta materiaalista. Kauppamme makuualustat on valmistettu pehmeästä polyesteriplyysistä. Siten koirat tuntevat olonsa kauttaaltaan hyväksi ja rauhoittuvat tai nukkuvat rauhallisesti. Tärkeää on lisäksi se, että koiran makuualusta on pesunkestävä. Siten voit puhdistaa sen helposti ja huolehtia tarvittavasta hygieniasta. Makuualustan pitää lisäksi olla riittävän suuri. Valittavana on eri kokoisia vaihtoehtoja, kuten:

  • 80 x 60 cm
  • 80 x 120 cm

Mittaa koiran pituus ja lisää siihen noin 20 - 30 cm. Siten saat laskettua makuualustan täydellisen pituuden.

Koiran makuualustan ostaminen – millainen sen pitäisi olla?

Etsitpä sitten mukavaa peittoa tai koiran mattoa luodaksesi nelijalkaiselle ystävällesi enemmän mukavuutta tai suojata verhoilujasi, hankinta on kannattava. Kiinnitä huomiota sopivaan kokoon ja optimaaliseen materiaaliin. Plyysi soveltuu erittäin hyvin koiran makuualustan materiaaliksi. Luonnollisesti voit käyttää sitä myös kissalle. On järkevää ostaa sellainen makuualusta, jonka voi pestä pyykinpesukoneessa. Nivelongelmaisille koirille soveltuu ortopedinen koiran peti.

Koiran makuualustasta usein kysytyt kysymykset

Mitä etuja koiran makuualustalla on?

Kotona tai reissussa, koiran makuualustat huolehtivat nelijalkaisen ystävän mukavasta olosta. Ne viettävät mielellään mukavaa aikaa. Lisäksi makuualusta suojaa pehmustettuja huonekaluja ja sohvan, sängyn, koiran pedin tai maton verhoiluja.

Mitä tulee ottaa huomioon koiran makuualustan oston yhteydessä?

Mukavan plyysimateriaalin ansiosta herkästi palelevat koirat tuntevat olonsa mukavasti. Lisäksi koiran makuualustan olisi syytä olla pesunkestävä. Koko, paksuus ja lämmöneristys ovat muita kriteerejä.

Mihin koiran makuualustaa voi käyttää?

Aivan kuten me ihmiset, myös koirat rakastavat pehmoista ja lämpöistä. Koiran makuualusta polyesteriplyysistä luo turvallisuuden tunnetta. Se on optimaalinen lisävaruste koiran koriin, sohvalle, sänkyyn, autoon ja/tai kuljetuslaatikkoon. Tyylikkään muotoilun ansiosta sen voi integroida harmonisesti joka huoneeseen.
Ylös