Musiikkisoittimet

Valitse
Järjestä
  • Sivu 1 / 3
42 Osumia "Musiikkisoittimet"
Suodatin ja lajitella
  • Sivu 1 / 3
Musiikkisoittimet

Täällä soi musiikki – soittimia Electronic-Star.fi:stä

Jokainen on joskus soittanut jotain soitinta. On se sitten ollut kouluaikoina nokkahuilu tai haitari, xylofoni tai ehkä muutama lyönti triangeliin. Soittimilla on oleellinen osa jokaisessa kulttuurissa, ja soittamisen opettelu kannattaa kaiken ikäisenä. Mutta mitä soitinta haluat soittaa, se on sinun valintasi. Me Electronic-Starilla tarjoamme monipuolisen valikoiman erilaisia soittimia ja lisävarusteita.

Kosketinsoittimet

Ensimmäisenä mieleen tulevat piano tai kosketinsoitin. Soittimet, joissa ääni tuotetaan koskettimilla, ovat hyviä aloittelijoille, sillä niiden hahmottaminen on helppoa. Erilaisten kosketinsoittimien ja kosketinsoitinsettien lisäksi meillä on suuri valikoima kuulokkeita, ständejä ja istuimia. Lisäksi meiltä löydät myös syntetisaattoreita, nykyaikaisia rullattavia pianoja, sekä ständejä ja istuimia ja muita hyödyllisiä tarvikkeita.

Kitarat ja bassot

Kuten otsikosta voi päätellä, löydät täältä kaikenlaisia kitaroita ja mahdollisesti tarvitsemasi vahvistimen. Meiltä löydät kaiken, mitä kitaraharrastaja tarvitsee sähkökitaroista akustisiin kitaroihin ja sähköbassoihin sekä aina erilaisiin lisätarvikkeisiin, kuten plektroihin ja virittimiin.

Rummut ja perkussiot

Tämä kategoria puhuu täysin omasta puolestaan. Täältä löydät soittimia, kuten rumpuja, sähkörumpuja ja muita tarvittavia välineitä, kuten rumpukapuloita tai nuottitelineitä.

Muut soittimet

Tästä kategoriasta löydät viuluja ja kaksi äärimmäisen edistyksellistä ”soitinta“. Ensinnäkin USB-midi-kitaroita, jotka sopivat käytettäväksi pelikonsolien ja PC:iden kanssa, mutta joita voi käyttää myös standalone-kitarana. Lisäksi meillä on vallankumouksellisia laserharppuja, jotka tuottavat ääntä täysin ilman kieliä.

Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.