Puutarhakoristeet

Valitse
Järjestä
  • Sivu 1 / 6
101 Osumia "Puutarhakoristeet"
Suodatin ja lajitella
  • Sivu 1 / 6
Puutarhakoristeet

Lisäarvoa jokaiselle hyvän olon keitaalle: puutarhakoristeet luovuuden ilmaisuna

Haluatko tehdä ulkoilmaolohuoneestasi entistä viihtyisämmän? Siinä tapauksessa anna luovuudellesi vapaat kädet. Sopivat puutarhakoristeet tuovat ulkoilmaolohuoneeseesi viihtyisyyttä ja vivahteita. Tyylikkäät puutarhakoristeet tuovat optista lisäarvoa hyvän olon keitaaseesi. Patsaat ja lähteet ovat olennainen osa perinteistä puutarhaa. Erityisesti suihkulähteet tuovat jokaiseen puutarhaan ainutlaatuista tunnelmaa. Pehmeä veden solina rauhoittaa mieltä ja korostaa luonnonläheisyyttä. Löydät monia puutarhakoristeideoita verkkokaupastamme. Tutki oikein toden teolla ja inspiroidu!

Lähteet rentouttavat

Lähteet ovat patsaiden ja tulimaljojen ohella suosituimpia puutarhakoristeita, ja siihen on syynsä. Veden leikki stimuloi aisteja monin tavoin. Pehmeä veden solina vaikuttaa rauhoittavasti ja edistää rentoutumista. Voit nauttia kesällä miellyttävästä viileydestä lähteen äärellä, ja saatat jopa tuntea hennon vesisumun ihollasi.

Jotkut suihkulähteet ja porrastetut lähteet vaativat sähköliitännän, jotta veden kiertokulku pysyy liikkeessä. Toiset mallit toimivat puolestaan aurinkoenergialla. Niissä sähkö tulee ilmastoystävällisesti ja edullisesti aurinkopaneelista. Pumpun lisäksi virtaa saa myös akusta. Siten vesi virtaa myös silloin, kun aurinko ei paista. Jos haluat ostaa puutarhakoristeen, kannattaa ensin katsoa sille sopiva paikka pihaltasi. Koristeen tyylin ja koon pitää sopia sopusointuisesti ympäristöönsä. Jos koristeet vaikuttavat vierailta ympäristössään, niillä ei ole haluttua vaikutusta.

Valtava valikoima jokaiseen makuun

Puutarhakoristeiden valikoima on niin suuri, että löydät varmasti sopivan koristeen itsellesi. On sinun päätöksesi, valitsetko modernin vai klassisen puutarhakoristeen.

Sinun tulisi miettiä puutarhasuihkulähteesi energiansaantia ennen kuin ostat sen. Onko verkkovirtaan kytkeminen mahdollista vai onko aurinkopaneeli järkevämpi vaihtoehto?

Koristeiden turvallinen sijainti on taattava joka tapauksessa. Voi olla, että se vaatii vankan perustan. Erityisesti korkeat esineet houkuttelevat lapsia kiipeilemään. Jos patsas tai suihkulähde kaatuu, seuraukset voivat olla vakavat.

Jos sinun on tarkoitus koristella suurempi puutarha, on järkevää hankkia useampi koriste. On makuasia, haluatko valita samanlaisia hahmoja vai monipuolisen valikoiman erilaisia koristeita.

Pieniä puutarhoja voi suurentaa optisesti käyttämällä puutarhakoristeita. Jos esineet on sijoitettu taitavasti, ne suuntaavat katseen kaukaisuuteen ja simuloivat ääretöntä avaruutta.

Jotta puutarhakoristeista voi iloita pitkään, niiden materiaalin tulisi olla säänkestävää. Jos rakenne on pakkasenkestävä, se voi olla ulkona myös talvella. Muutoin sinun pitää pakata puutarhakoristeet varastoon ennen talvea ja kaivaa ne taas keväällä uudelleen esiin.

Usein kysytyt kysymykset

Pitääkö minun laittaa puutarhakoristeet talveksi varastoon?

Metalli ja kivi kestävät pakkasta. Lähteet tulee aina tyhjentää.

Millaiset puutarhakoristeet sopivat minulle?

Valinta riippuu vain henkilökohtaisesta maustasi. Sinun kannattaa kuitenkin varmistaa, että koristeet sopivat harmonisesti ympäristöönsä eivätkä vaikuta vierailta.

Pitääkö puutarhakoristeille olla lupa?

Voit koristella oman tonttisi mielesi mukaan. Tarvitset käyttöluvan ainoastaan silloin, jos lähteesi käyttää pohjavettä.

Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.