DJ-mikserit, PA-miksauspöydät

Valitse
Järjestä
15 Osumia "DJ-mikserit, PA-miksauspöydät"
Suodatin ja lajitella
DJ-mikserit, PA-miksauspöydät

Miksauksessa on voimaa – DJ-mikserit & miksauspöydät

Jotta levysoittimesi tai CD-soittimesi ei seisoisi yksin tyhjällä pöydällä, löydät täältä settiin sopivat DJ-mikserit ja PA-mikserit. Löydät varmasti oikeanlaisen DJ-mikserin, halusitpa kuinka monta tahansa kanavaa, mitä tahansa erikoistoimintoja tai mille tahansa taitotasolle sopivan laitteen. Ilman DJ-mikseriä on lähes mahdotonta miksata kahta kappaletta. DJ-mikserin avulla säädät yksittäisten kanavien äänenvoimakkuutta, ja sen lisäksi voit säätää myös yksittäisten taajuusalueiden äänenvoimakkuutta aina bassosta, keskiäänistä ja diskanteista lähtien. Osaan DJ-miksereistä voit jopa liittää suoraan USB-tikun tai iPodin.

1–8 kanavaa

Voit itse valita, miten monta kanavaa DJ-mikserissäsi tulee olla. Se riippuu luonnollisesti siitä, mihin käyttötarkoitukseen DJ-mikseri tulee. Niin sanotuille battle DJ:lle eli skrätsäykseen erikoistuneille DJ:lle on ihanteellinen 2-kanavainen DJ-mikseri mahdollisimman lyhyillä liu’uilla, jotta miksaus onnistuu nopeasti. Liu’ut ovat DJ-mikseriin asennettuja liukusäätimiä. Vääntönuppeja kutsutaan nupeiksi. Suurempia tapahtumia ja useampia audiolähteitä varten löytyy luonnollisesti myös DJ-miksereitä, joissa on enemmän kuin kaksi kanavaa. On olemassa DJ-miksereitä, joilla voidaan miksata kolmea, neljää tai jopa kahdeksaa kanavaa. Ja mitä erilaisimmilla tavoilla.

Esikuuntelu ja talkover

Esikuuntelu ja talkover ovat DJ-mikserin olennaisia toimintoja. Esikuuntelu aktivoidaan DJ-mikseristä cue-painikkeella, ja sen avulla voidaan kuunnella kuulokkeista haluttua kanavaa ilman, että yleisö kuulee kyseistä musiikkia. DJ-mikserin esikuuntelun avulla voidaan etsiä kappaleesta haluttu paikka, josta miksaus halutaan aloittaa. Talkover-toiminnon avulla DJ-mikseri vaimentaa soitettavaa kanavaa tietyn desibelin verran, jotta mikrofonilla tapahtuva spiikkaus kuuluu yleisölle.

Uusinta uutta

”Tavalliset” DJ-mikserit kuuluvat menneisyyteen. iPod-sukupolven myötä markkinoille ovat tulleet DJ-mikserit, joiden avulla musiikkia voidaan miksata suoraan iPodilta. Uusimpiin DJ-miksereihin voidaan kytkeä iPod, ja sen jälkeen iPodilla olevaa musiikkia voidaan miksata keskenään. Sen lisäksi DJ-miksereissä on USB-portti, jonka avulla musiikin miksaus onnistuu suoraan USB-muistitikulta. Luovuudelle ei ole asetettu rajoja, vaan monissa DJ-miksereissä on lisäksi oma efektiosio. Efektiosio tarkoittaa sitä, että DJ-mikserissä on oma alue säätimille, jotka ohjaavat yksittäisiä efektejä, joiden avulla miksauksesta tulee vaihtelevaa ja monipuolista. Mikäli haluat käyttää DJ-ohjelmistoa, sekin onnistuu DJ-miksereillä, joilla voidaan käyttää kyseisiä ohjelmia.

Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.