CD- ja MP3-soittimet

Valitse
Järjestä
  • Sivu 1 / 2
33 Osumia "CD- ja MP3-soittimet"
Suodatin ja lajitella
  • Sivu 1 / 2
CD- ja MP3-soittimet

Korvien iloksi – Kannettavat CD- ja mp3-soittimet Electronic-Starista

Olet sitten junassa matkalla kaupungista kaupunkiin, juoksulenkillä puistossa tai kotona, kun kumppanisi tarvitsee omaa rauhaa, kannettavilta soittimilta voit kuunnella aina ja kaikkialla lempimusiikkiasi mp3-muodossa, CD:ltä tai kasetilta. Tai ehkä tahdot katsella leffoja tai musiikkivideoita matkustaessasi? Myös se on mahdollista verkkokauppamme tuotteilla.

Värejä, muotoja ja mahdollisuuksia

Valinnanvapaus on sinulla! Monet nykyisistä mp3-soittimista ovat ottaneet muotoiluunsa vaikutteita huippusuosituilta iPodeilta, mutta eivät läheskään kaikki. Vaikka kannettavat CD-soittimet ovat yleensä muodoltaan itse CD-levyjen mittoihin pakotettuja, löytyy mp3-soittimiemme joukosta kaikkia kokoja, muotoja, värejä ja materiaaleja. Klassisista soittimista minikokoisiin, suurista kosketusnäytöllisistä erikoissoittimiin, kuten LG:n LEGO mp3-soittimeen; löydät kattavasta valikoimastamme varmasti jotain sopivaa.

Tekniikkaa, erikoisuuksia ja yllätyksiä

Mp3-soittimet soittavat mp3-musiikkia ja kannettavat CD-soittimet soittavat CD-levyjä; sehän on selvä. Monet soittimistamme pystyvät kuitenkin moneen muuhunkin - niillä voi valokuvata ja kantaa kuvia mukana tai katsella videoita.

Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.