14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Tikkataulu

Tikanheitto nauttii suurta suosiota. Eikä ihme, sillä se tarjoaa suurta viihdettä ja takaa seuralliset ja hauskat illat. Pehmeäkärkiset tikat mahdollistavat pelaamisen myös sisällä asunnossa. Siten voit nauttia tikanheitosta myös sisätiloissa ilman, että sinun täytyisi huolehtia seinien tai huonekalujen vahingoittumisesta. Löydät kaupasta suuren valikoiman moderneja tikkatauluja ja sen elektronisia versioita. Lue tästä, mitä eri vaihtoehtoja on tarjolla sekä mitä sinun tulisi ottaa huomioon, kun haluat ostaa tikkataulun.

Elektronisen tikkataulun hankinta - suuri valikoima jokaiselle

Kun tikkaa ennen heitettiin lähinnä kapakassa, harrastuksesta on ajan myötä tullut entistä suositumpi. Siksi ei ole ihme, että monet haluavat myös kotiinsa elektronisen tikkataulun. Malleja on kehitelty yhä paremmiksi jatkuvasti vuosien varrella. Pelit lukemattomilla eri variaatioilla takaavat paljon iloa ja vaihtelua, esimerkiksi:

  • count down 301, 501 tai 701
  • kriketti
  • shanghai

70 eri variaation ansiosta voit vieläpä muunnella niitä omien mieltymystesi mukaan. Lukumäärä vaihtelee laitteittain. Dartor-taulussa on esimerkiksi 26 erilaista peliä ja yli 70 variaatiota, kun taas Masterdarter-taulussa pelejä on 38 ja pelivariaatioita 211. Yhtä lailla myös mahdollinen osallistujamäärä vaihtelee. Tarjolla on pelejä esimerkiksi jopa 8 tai 16 pelaajalle. Yksi erikoisuus: jos paikalla ei ole kanssakilpailijoita, taulu tarjoaa virtuaalisen vastustajan. Jotta voit aloittaa heti, saat toimituksen mukana myös muut tarvittavat varusteet, kuten tikat, sulat ja vaihtokärjet.

Elektroniset tikkataulut - edut

Integroitu pelitietokone laskee taulussa olevilla sensoreilla varsin mukavasti pisteet, jotka voit sitten lukea LED-näytöstä. On erittäin vaivalloista kirjoittaa kaikkien pelaajien pisteet ylös jokaisen heiton jälkeen ja laskea niitä sitten yhteen. Moderni tikkataulu hoitaa tämän tehtävän puolestasi. Se näyttää pistetilanteen lisäksi myös vuorossa olevan pelaajan sekä montako heittoa pelissä on vielä käytettävissä. Moderneissa malleissa on tikkatelineet ja ovet, jotka suojaavat taulua pölyltä ja lialta silloin, kun sitä ei käytetä. Kannattaa tutkia erilaisia tuotteita tarkemmin ja vertailla niitä. Moderni, elektroninen tikkataulu tarjoaa merkittävää lisäarvoa yksinkertaiseen tauluun verrattuna.

Yhteenveto

Tapahtuipa se sitten kodin olohuoneessa, puutarhassa tai autotallissa, tikanheitto hyvässä seurassa on muodostunut pidetyksi harrastukseksi. Kun haluat ostaa tikkataulun, sinun on jo etukäteen syytä olla tietoinen siitä, mitkä ominaisuuder ovat sinulle tärkeitä. Mikäli tikkataulu on elektroninen, säästyt rasittavalta pisteiden laskemiselta. Sen hoitaa elektroninen tikkataulu puolestasi. Siten voitte omistautua heittelylle eikä pisteiden lasku vie jatkuvasti aikaanne. Kaiken kaikkiaan rakentamiseen tulee olla käytetty laadukkaita materiaaleja, jotta taulu on erityisen pitkäikäinen ja jotta tikat eivät kimpoa takaisin. Valikoi verkkokaupasta suosikkisi. Sieltä löydät suuren valikoiman erilaisia tikkatauluja ja muita varusteita, jotka kaiken lisäksi sisältyvät toimituskokonaisuuteen. Jotta seinät ja asunnon sisustus eivät kärsi vahinkoja, tikoissa on muoviset pehmokärjet, jotka sopivat optimaalisesti taulun etupuolen reikiin.

Myös mielenkiintoista:

Koti & Keittiö, Puutarha & Retkeily, Sound & Light, HiFi & TV, Kuntoilu & terveys, Urheilu ja vapaa-aika

Ylös