14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

SUP-laudat


SUP-lauta - edullinen settinä lisävarusteiden kera

Täältä löydät kaiken SUP-lautailuun: puhallettavat SUP-laudat settinä sopivilla meloilla ja muilla lisävarusteilla varustettuna.

SUP-lautailusta on tullut pidetty trendi- ja vapaa-ajan laji koko perheelle. Olipa se sitten järvellä tai joella, tätä urheilulajia voi harjoittaa kaikkialla, vaikka suoraan kotiovelta lähtien. Tämä harrastus lähenee jopa surffausta, sillä tarjolla on myös SUP-lautamalleja, jotka voidaan muuntaa purjelaudaksi. Niitä voi käyttää peräti aalloilla ratsastukseen. Ei ole yllättävää, että tästä urheilulajista on tullut niin pidetty, sillä se on hämmästyttävän monipuolinen. Tämä eteenpäin liikkumisen muoto ei kuitenkaan ole uusi, sillä SUP-lautailu perustuu polynesialaisiin kalastajiin Havaijille. He kuljettavat kanoottiaan perinteisesti pystyasennossa.

SUP-laudan ostaminen

Todella hauskaa puuhasta tulee vasta oikeiden varusteiden kanssa. SUP-laudan tulee sopia omiin toiveisiin ja vaatimuksiin. Kaupastamme löydät lautoja nimekkäiltä SUP-valmistajilta, jotka panostavat hiottuun tekniikkaan, hyvään laatuun ja pitkään käyttöikään. Tarjolla on lukuisasti erilaisia lautoja, meloja ja muita lisävarusteita. Ei ole siis lainkaan helppoa tehdä juuri oikea ostos aloittelijana. Tuomme hieman valoa pimeyteen ja autamme sinua löytämään sopivan laudan.

Puhallettava SUP-lauta vai kova lauta?

Saatavilla olevien SUP-lautojen tärkein ero on rakenteessa. Alun perin tarjolla oli vain kovia SUP-lautoja. Ne koostuvat surffilaudan tapaan kiinteästä materiaalista eikä niitä tarvitse pumpata, mutta talvella niitä ei voi säilyttää tilaa säästävästi. Markkinoilla on nykyään myös puhallettavia lautoja. Niitä ostetaan nykyään useimmin. Kun se on pumpattu, se on hämmästyttävän tukeva ja siinä on samanlaiset ominaisuudet kuin kiinteässä laudassa. Etu piilee siinä, että voit säilyttää sitä tilaa säästävästi autossa tai talvella kellarissa. Puhallettavat laudat voi ottaa mutkattomasti mukaan jopa lennolle. Huonona puolena on mainittava heikompi kestävyys kiinteisiin lautoihin verrattuna, mutta nykyisten, erittäin hyvin kulutusta kestävien materiaalien ansiosta myös puhallettavat laudat kestävät varsin hyvin tänä päivänä.

Mela

Melonnassa on muitakin kuin ulkonäöllisiä eroja. Pohjimmiltaan melat voidaan erottaa vaihtelevan pituisten (teleskooppimallisten) ja kiinteän pituisten melojen välillä. Vaihtelevan pituinen mela on kaksi- tai kolmiosainen, ja sitä voi muunnella paremmin omiin tarpeisiin sopivaksi. Kiinteä mela on sen sijaan ostettava juuri oikean kokoisena.

SUP-laudan osto - edullisinta settinä

Kaupastamme löydät puhallettavat SUP-laudat erinomaisessa laadussa settinä siihen sopivalla melalla ja muilla suppailuun tarvittavilla lisävarusteilla, kuten korkeapainepumpulla, säilytysrepulla, teleskooppimelalla ja korjaussetillä. Käytännöllisillä seteillä saat kaiken, mitä tarvitset aloittamiseen ja säästät lisäksi rahaa verrattuna siihen, että ostaisit osat yksittäin.

SUP-lautailu on mahtava vesiurheilulaji koko perheelle. Perusvarustus on settinä edullinen, sitä on helppo kuljettaa ja sen voi varastoida talven ajaksi ongelmitta. Mitä vielä odotat?

Ylös