14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Katetun rantatuolin ostaminen

Vietätkö lomasi mielellään meren rannalla tai haluaisitko tehdä olosi mukavaksi puutarhassasi? Siinä tapauksessa sinun kannattaa ostaa katettu rantatuoli. Sinun pitää ainoastaan asettaa selkänoja makuuasentoon ja vetää jalkatuet ulos. Sitten voit nauttia puhtaasta rentoutumisesta. Katetut rantatuolit suojaavat sinua auringolta ja tuulelta. Lue tästä, millaisia malleja on olemassa.

Katetut rantatuolit – lomatunnelmaa kotiin

Kun ajattelet katettua rantatuolia, mieleesi tulee varmasti kuvat Itämeren tai Pohjanmeren rannalta. Katetut rantatuolit tuovat tämän tunnelman kotiisi. Voit rentoutua tuulensuojassa ja nauttia miellyttävistä hetkistä puoliauringossa. Samalla ne tuovat puutarhaan tai terassille merellistä tunnelmaa ja tarjoavat yksityisyyttä, sillä ne suojaavat uteliailta katseilta.

Erilaiset katetut rantatuolit ja niiden toiminnot

Katetut rantatuolit eroavat toisistaan designinsa suhteen: on olemassa esimerkiksi punavalkoruudullisia tai sinivalkoraidallisia malleja. On malleja, joissa on ulosvedettävät, pehmustetut jalkatuet ja useampaan tasoon kallistettava katos sekä tuki, jonka avulla tuolia voidaan käyttää täysin makuuasennossa. Se mahdollistaa vaakatasoisen makuualueen. Joissain malleissa on myös niskatyynyt, kuten Hiddensee-rantatuolissa, joka lumoaa kaarevalla, itämerellisellä tyylillään.

Jalkatuet ja mukavat niskatyynyt huolehtivat lisämukavuudesta. Pyörät ovat järkevät, jos haluat välillä siirtää katettua rantatuolia. Lisäksi sivuilla olevat kantokahvat helpottavat siirtämistä.

Kahden istuttavat tuolit ovat noin 120 cm leveitä. Niissä on mukavasti tilaa kahdelle henkilölle.

Korkealaatuisia materiaaleja ovat puu, kuten mänty, tai säänkestävä PE-rottinki. Päällisissä käytetään polyetyleeniä. Se on säänkestävää, värinsä pitävää ja UV-säteilyn kestävää.

Katetun rantatuolin suojaaminen suojuksella

Ilman ihanteellista sääsuojusta katetut rantatuolit eivät kestä kovin pitkään. Katetun rantatuolin suojus tarjoaa sinulle mahdollisuuden suojata rantatuolisi sääolosuhteilta vankan ja vettä hylkivän kankaan ansiosta. Se suojaa tuolia ympäristön vaikutuksilta. Käyttö on helppoa: vedä suojus päälle ja sulje vetoketjut. Molemmilla puolilla on lisäksi tarranauhat. Tuuletusaukot mahdollistavat ilmankierron. Siten voit myös oleskella suljetun suojuksen alla sopimattomalla säällä.

Katetun rantatuolin ostaminen – valinta on sinun

Katetut rantatuolit ovat todella mukava istumapaikka. Niissä voi rentoutua, nauttia raikkaasta ilmasta ja ne suojaavat sinua kylmältä tuulelta. Voit nauttia siinä auringosta keväästä syksyyn. Ne kestävät jopa pienet sadekuurot. Useimmissa katetuissa rantatuoleissa on säädettävä selkänoja. Tässä hienostuneessa huonekalussa voit tehdä olosi mukavaksi joko istuen tai maaten. Erityiset ominaisuudet:

  • ulosvedettävät jalkatuet

  • kallistettava katos

  • ylös rullattava etusuoja

  • taitettava markiisi aurinkosuojana

  • niskatyyny

  • pehmotyyny

  • taitettava pöytä juomille ja herkuille

  • säilytystaskut esimerkiksi aurinkolaseille tai sanomalehdelle

  • säänkestävä suojus katetulle rantatuolille

  • pyörät

Usein kysytyt kysymykset

Kenelle katettu rantatuoli sopii?

Osto kannattaa, jos nautit rantaelämästä ja haluat tuoda tämän tunnelman omaan puutarhaasi. Itämerelliset mallit ovat hieman leikkisämpiä.

Mitä tulee ottaa huomioon oston yhteydessä?

Katetut rantatuolit ovat perinteisesti kahden istuttavia. Huomioi, että tuoli vie enemmän tilaa, jos asetat selkänojan taakse ja vedät jalkatuet ulos. On erityisen tärkeää, että materiaali on säänkestävää ja kestävää. Korkealaatuisissa malleissa on pyörät ja kantoavut. Hyödylliset lisätarvikkeet huolehtivat lisämukavuudesta. Katetun rantatuolin suojus antaa tuolille ihanteellisen suojan.

Miksi kokonaan makuasentoon asennettavat tuolit ovat suosittuja?

Makuuasentoon asetettavien tuolien selkänojan kallistuskulma on lähes 90 astetta. Siten voit tarvittaessa luoda itsellesi makuupaikan. Puolimakuuasentoon asetettavien tuolien selkänojan kallistuskulma on puolestaan 45–55 astetta. Kokonaan makuuasentoon asetettavassa tuolissa voit maata mukavasti.

Ylös