Muut puutarhatarvikkeet

Valitse
Järjestä
  • Sivu 1 / 2
40 Osumia "Muut puutarhatarvikkeet"
Suodatin ja lajitella
  • Sivu 1 / 2
Muut puutarhatarvikkeet

Muut puutarhatarvikkeet

Puutarha on ihanteellinen paikka perusteelliseen virkistymiseen. Se kuitenkin vaatii riittävästi hoitoa. Siihen tarvitset puutarhalaitteita ja tarvittavaa tekniikkaa. Modernit laitteet, kuten robottimallinen ruohonleikkuri, helpottavat työtäsi. Lue tästä kaikki tärkeä siitä, miten tuotteet eroavat tosistaan ja mihin sinun tulisi kiinnittää huomiota.

Muut puutarhatarvikkeet - ykkösjutut puutarhassa

Jotta kasvit ja nurmi kasvavat ja kukoistavat hyvin, säännöllinen hoito on tärkeää. Siihen tarkoitukseen voit ostaa erilaisia puutarhalaitteita, kuten ruohonleikkurin. Robottiversiona se mahdollistaa mukavan nurmikon hoidon. Myös kuljetuskärry on erittäin hyödyllinen. Se helpottaa työtä merkittävästi, ja siinä pystyy mallista riippuen kuljettamaan suuriakin määriä ongelmattomasti. Myöskään puutarhapistorasioita ei saa puuttua sähköisiltä laitteilta. Puutarhalaitteet ja puutarhatekniikka korkealla teholla ovat välttämättömiä apureita. Verkkokaupan tuotteiden laatu on korkea, jotta hyödyt niiden pitkäikäisyydestä.

Robottiruohonleikkurin erityispiirteet

Ruohonleikkurilla voit leikata nurmikkoa tasaisesti. Työnnät leikkuria sitä varten nurmea pitkin. Vältyt siltä, jos päädyt robottiversioon, kuten Garden Hero -robottiruohonleikkuriin. Siinä tapauksessa laite ottaa hoitaakseen ruohonleikkuun itsenäisesti ja täysin automaattisesti. Se on voimia ja aikaa säästävää. Pitkän akunkeston ja lukemattomien säätömahdollisuuksien ansiosta se huolehtii perusteellisesta nurmikon hoidosta. Kaikissa malleissa on integroitu multatoiminto ja turvaominaisuuksia. Akun ansiosta et ole riippuvainen pistorasiasta.

Mitkä ovat puutarhakärryt?

Puutarhakärryt ovat pienet käsikärryt, jotka on varustettu neljällä pyörällä. Etuakseli on yleensä kääntyvä, taka-akseli jäykkä ja vetoaisassa on kahva. Runko ja lastaustaso tekevät kärryistä täydellisen kokonaisuuden. Voit käyttää niitä puutarhajätteiden kuljettamiseen tai muuhunkin. Kuormituskyky vaihtelee, esimerkiksi:

  • 300 kg
  • 70 kg

Näin erilaiset laitteet auttavat sinua puutarhanhoidossa. Tutki suurta valikoimaamme ja kokoa itsellesi optimaalinen varustus.

Puutarhapistorasia - välttämättömyys sähkölaitteille

Puutarhapistorasioista on tarjolla erilaisia versioita, esimerkiksi:

  • 4-osainen jakorasia, 5 metriä
  • 2-osainen jakorasia, 1,5 metriä

Erityisen huomaamattomia ovat kiven näköisiksi muotoillut pistorasiat. Ne koostuvat useimmiten polyresiinistä ja ovat hyvin säänkestäviä. Vähimmäisedellytys kosteudelta ja ulkoisilta vierasesineiltä suojaamiseen täyttää puutarhapistorasioiden kohdalla IP44-kotelointiluokan.

Pistorasia ajastimella

Pidettyjä ovat ajastimella varustetut puutarhapistorasiat, kuten Timer Rock -pistorasia, jossa on piilotettu kaksi suko-pistorasiaa kauniisti muotoillun keinokiven sisään. Ajastimen voi ohjelmoida 15 minuutin portaissa.

Wi-Fi-ohjaus

Moderni Power Rock Smart -pistorasia mahdollistaa mukavan käytön WiFi-ohjauksella blumfeldt-sovelluksen kautta. Se on mahdollista noin 20 metrin etäisyydeltä. Kaapelin pituuden voit valita itse:

  • 1,5 metriä
  • 3 metriä
  • 5 metriä

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on hyödyllistä puutarhalaitteissa?

Laitteet tarjoavat puutarhaan arvokasta apua. Valikoima ulottuu robottiruohonleikkureista eri kuormituksia kestävien puutarhakärryjen kautta erilaisiin pienlaitteisiin, kuten puutarhapistorasioihin.

Miten puutarhatekniikka auttaa?

Valitse itsellesi laadukasta tekniikkaa, joka tukee sinua käytännöllisesti ja voimaa säästävästi puutarhatöissä sekä helpottaa niitä.

Mitä erityistä robottiruohonleikkurissa on?

Nurmikon leikkuu on tärkeää. Siten ruohon korsi lyhenee, terve kasvu saa tukea ja nurmen hoito helpottuu. Se voi olla yksinkertaista robotin avulla. Siten leikkuu tapahtuu täysin automaattisesti.

Mitä puutarhakärryt ovat?

Kärryt ovat nelipyöräisiä käsikärryjä, joissa on vetoaisa. Laatikkorakenteen ja laadukkaiden materiaalien ansiosta ne kestävät erittäin paljon kuormaa.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.