Pöytäjalkapallo

Valitse
Järjestä
  • Sivu 1 / 2
21 Osumia "Pöytäjalkapallo"
Suodatin ja lajitella
  • Sivu 1 / 2
Pöytäjalkapallo

Pöytäjalkapallo – tapahtumarikas peli urheilullisiin haasteisiin ja jutunjuureksi samanhenkisten kanssa

Se ei suinkaan ole käytössä vain EM- tai MM-kisojen aikoina, vaan on suosittu jalkapallofanien keskuudessa ympäri vuoden: pöytäjalkapallo sopii erinomaisesti yrityksen yhteisiin oleskelutiloihin ja on erinomainen valinta kodin harrastushuoneeseen. Jotta voit ottaa mittaa muista pelaajista yhteisen keskustelun lomassa, tarjoamme sinulle laajan valikoiman pöytäjalkapalloja. Seuraavassa esittelemme pöytäjalkapallon monet ominaisuudet ja annamme vinkkejä, mitä kannattaa huomioida sopivaa pöytää valitessa.

Pöytäjalkapallo – laji urheilulliseen taitoon, näppäryyteen ja tarkkaan vaistoon

Pöytäjalkapallo tuo samanhenkiset urheiluihmiset yhteen ja tarjoaa vapaa-ajanvietettä, josta et pian enää halua tinkiä. Pöydän ääressä voit todistaa, kuinka nopeasti pystyt reagoimaan pelikumppanisi liikkeisiin ja kuinka hyvä koordinaatiosi on. Päästäksesi todella mukaan peliin, sinun pitää käyttää koko kehoasi – hauskanpidon lisäksi treenaat myös mitä erilaisimpia lihasryhmiä. Tärkeää on, että voit seistä suorana pöydän ääressä niin, ettei ylävartalosi ole turhaan kumarassa. Se on erinomainen lähtökohta hyvälle asennolle, joka on mukava ja mahdollistaa samalla mahdollisimman hyvän liikkumisvapauden.

Osta pöytäjalkapalo – monipuolista pöytäarkkitehtuuria maksimaaliseen hauskuuteen

Klassinen pöytäjalkapallo on suorakulmanmuotoinen pöytä, joka on laatikon mallinen. Pelaajat on kiinnitetty riveittäin tankoihin. Neljä jalkaa tekee pöydästä vakaan. Suorajalkaisten mallien ohella voit valita myös mallin, jonka jalat osoittavat lievästi ulospäin. Joissain malleissa on puolestaan saksen malliset jalat. Ne voidaan taittaa kokoon, jolloin pöytä voidaan laittaa tilaa säästävästi säilöön, kun sitä ei tarvita. Haluaisitko ylellisestä puusta valmistetun pöytäjalkapallon vai olisiko kestävästä muovista valmistettu vaihtoehto sinulle mieluisampi? Lisäksi voit valita erilaisten tyylien välillä – tarjolla on esimerkiksi mustia tai valkoisia pöytäjalkapalloja tai tunnelmallisella LED-valaistuksella varustettuja malleja.

Pöytäjalkapallon ostaminen – mikä malli on minulle sopiva?

Verkkokauppamme suuren valikoiman ansiosta sopivan pöydän valinta ei välttämättä ole helppoa. Arvostatko perinteistä pelielämystä ja haluaisit fiilistellä retrotunnelmassa pöytäjalkapallosi kanssa? Siinä tapauksessa suosittelemme sinulle puista pöytää, jossa on suorat jalat – malli, jota käytettiin jo 1930-luvulla yhdessä sun toisessa intohimoisessa pelissä. Etsitkö yrityksen oleskelutiloihin helppohoitoista versiota? Muovinen malli on varma valinta, ja se on helppo puhdistaa. Pelihalleihin, baareihin ja hotelleihin sopii värillisellä LED-valaistuksella varustettu malli.

Kohokohta pöytäjalkapallopöytien keskuudessa – pöytäjalkapallo vai ilmakiekko?

Klassisen pöytäjalkapallon ohella myös ilmakiekkopöydät saavuttavat aina vain suurempaa suosiota. Verkkokaupastamme voit ostaa 4 in 1 -pelipöydän. Sähköisen puhalluksen avulla pelaat tällä pöydällä pöytäjalkapallon lisäksi myös autenttista kiekkoa. Tällainen pöytä on monipuolinen ja tarjoaa sinulle ja ystävillesi entistä enemmän vaihtelua.

Valitse nyt verkkokaupastamme sinulle mieluisa pöytäjalkapallo ja tilaa se suoraan kotiisi!

Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.