Kävelysauvat

Valitse
Järjestä
  • Sivu 1 / 2
39 Osumia "Kävelysauvat"
Suodatin ja lajitella
  • Sivu 1 / 2
Kävelysauvat

Osta laadukkaat kävelysauvat verkosta edullisesti

Kevyenä tai kohtuullisena urheilulajina kaikenikäisille ihmisille sauvakävely edistää aineenvaihduntaa ja verenkiertojärjestelmää. Tälle vapaa-ajan liikunnalle on tyypillistä heiluvat kädet, joille kävelysauvat tarjoavat tärkeän tehtävän. Verkkokaupastamme voit ostaa suuren valikoiman kävelysauvoja. Jotta sauvat sopivat sinulle täydellisesti, parin valinnassa on syytä kiinnittää huomiota muutamaan kriteeriin. Tästä voit lukea, mistä kävelysauvojen ostaminen on kiinni ja miksi oikean parin valinta on niin tärkeää.

Tästä syystä kävelysauvat ovat olennaisia

Sauvakävely toimii yhtenä lenkkeilyn muotona, mutta on ajateltu klassisen patikoinnin sijaan huomattavasti enemmän lihasten kasvattamiseen. Tässä kohtaa sauvoilla on tärkeä rooli. Kun liikettä tuetaan sauvoilla maahan, niveliin ei kohdistu niin suurta rasitusta - erityisesti lonkkiin ja polviin. Sen vuoksi sopivan sauvaparin valinta ja sen oikea käsittely on äärimmäisen tärkeää.

Vaellussauvojen ja kävelysauvojen ero

Klassisten vaellussauvojen käyttö kävelysauvoina ei ole hyvä idea. Sauvakävelyyn suunnitellut sauvat on suunniteltu siten, että voit kävellä niiden kanssa pääasiassa tasaisessa maastossa. Vaellussauvat pääsevät sen sijaan yleensä oikeuksiinsa juuri suurten korkeuserojen kanssa. Ota myös huomioon, että kävelysauvoja on erityyppisiä. Seuraavasta kohdasta saat selville, mitä tyyppejä on olemassa.

Kävelysauvat - säädettävät ja erilaisista materiaaleista

Sauvakävelyyn sopivia sauvoja on saatavilla kiinteinä ja teleskooppivarrella. Jälkimmäisessä versiossa on se etu, että sen pituutta voi säädellä yksilöllisesti. Toinen tärkeä näkökulma on kävelysauvojen mitat. Pituuden ja kädensijan pitäisi sopia optimaalisesti kehosi anatomiaan. Lisäksi sauvoja on saatavilla kevyistä materiaaleista, kuten hiilikuidusta ja alumiinista sekä hiili- ja lasikuidun seoksesta - niin sanotusta komposiitista.

Osto-ohjeita kävelysauvoille

Se, minkä kokoiset kävelysauvojesi pitäisi olla, riippuu ensisijaisesti vartalosi koosta. Nyrkkisääntönä tässä pätee kaava "vartalon koko senttimetreissä x 0,7". Jos haluat aloittelijana luoda itsellesi hieman vaihtelun mahdollisuuksia, voit hankkia teleskooppimalliset sauvat. Hiilikuidusta valmistettu malli on hieman hintavampi, mutta erittäin kestävä. Alumiinisauvojen kohdalla valitset kevyen painon houkuttelevalla hinta-laatusuhteella.

Kävelysauvat FAQs

Miksi sauvakävelyyn tarvitaan erityiset sauvat?

Sauvat toimivat nivelten keventäjinä ja tukevat urheilulajin tehokkuutta. Vaellussauvoihin verrattuna ne on suunniteltu verrattain tasaista maastoa silmällä pitäen.

Mikä materiaali on laadukas kävelysauvoille?

Erityisen rakastettu on hiilikuitu. Sauvat on erittäin ylellisesti suunniteltu, ja ne ovat äärimmäisen tukevat myös suurissa haasteissa.

Minkä pituiset kävelysauvojen pitäisi olla?

Oikean pituuden löytämiseksi jaa vartalosi koko luvulla 0,7.

Mikä on tärkeää kävelysauvojen ostossa?

Kiinnitä valinnassa huomiota pituuteen, materiaaliin ja muotoiluun, mutta myös kädensijojen mukavuuteen. Käsine helpottaa tyypillistä eteen-taakseliikettä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.