Sivumarkiisit

Valitse
Järjestä
12 Osumia "Sivumarkiisit"
Suodatin ja lajitella
Sivumarkiisit

Sivumarkiisit

Parvekkeelle, puutarhaan tai terassille: sivumarkiisin avulla voit suojautua naapureiden ja ohikulkijoiden katseilta sekä tuulelta ja UV-säteilyltä ja tuntea olosi siten kaikin puolin mukavaksi. Kyseessä on markiisi, jossa on leveä kangaspaneeli ja sisäänvetomekanismi. Niitä kutsutaan myös sivurullaverhoiksi. Lue tästä, kuinka käytännöllisiä ne ovat, millaisia malleja on olemassa, ja kuinka helppoa ja mukavaa niiden käyttö on.

Sivumarkiisit – edut ja toimintatapa

Näkö-, tuuli-, aurinko- ja häikäisysuoja on välttämätön. Se on ihanteellinen ratkaisu erilaisiin sääolosuhteisiin ja tuo yksityisyyttä. Moderni, ulosvedettävä sivumarkiisi tuo lisäarvoa pihallesi. Markiisin kangas on piilotettu säänkestävään koteloon. Ulosvedettävä kangaspaneeli tarjoaa käden käänteessä kolminkertaisen suojan. Jousimekanismin ansiosta markiisin kangas on aina pingottunut ja katoaa takaisin kotelon sisään mekaanisen vedon seurauksena. Sinun ei tarvitse kammeta sitä vaivalloisesti kotelon sisään. Markiisi on taas vaivattomasti kotelon sisällä ja suojassa sääolosuhteilta, kun sitä ei tarvita.

Ulosvedettävät sivumarkiisit – erilaiset mallit

Markiiseja on saatavilla mittojen mukaan. Voit sopeuttaa sen yksilöllisesti kotiisi. Sivumarkiisi vedetään ulos toivottuun pituuteen ja kiinnitetään vastakappaleeseen. Ulosvedettävä pituus voi olla esimerkiksi kolme metriä. Bari Doppio -kaksoissivumarkiisissa se on jopa kuusi metriä. Kaksoiskankaan etu on, että sitä ei voi asettaa ainoastaan suoraan, vaan haluttaessa myös toivottuun kulmaan, jolloin oleskelunurkkauksen voi suojata kahdesta suunnasta. Myös korkeus vaihtelee, se voi olla esimerkiksi 160, 180 tai 200 cm.

Sivumarkiisien tärkeimmät toiminnot yhdellä silmäyksellä

  • Kestävä markiisi näkö-, aurinko- ja tuulensuojana
  • Lisää yksityisyyttä
  • Itsepingottuva markiisikangas jousimekanismin ansiosta
  • Korkealaatuinen alumiinikotelo suojaa kangasta, kun markiisi ei ole käytössä.
  • Sisältää kiinnitysmateriaalin

Markiisin asennus on helppoa. Toimitus sisältää kaiken, mitä tarvitset, esimerkiksi päähylsyn, vastakappaleet ja kiinnitysmateriaalin. Bari-jalusta mahdollistaa markiisin joustavan sijoituksen eikä seinäkiinnitys ole tarpeen. Se antaa sinulle suuren joustavuuden markiisin sijoittamisessa.

Sivumarkiisin ostaminen – millainen sen pitäisi olla?

Valitse sopivan pituinen markiisi. Saat verkkokaupastamme laadukkaasti työstettyjä, korkealaatuisista ja säänkestävistä materiaaleista valmistettuja vaihtoehtoja. Kolmen metrin markiisi tarjoaa jo ihanteellisen suojan. Voit myös valita kaksoissivumarkiisin, jonka voi asentaa kulman yli, mikä tekee käytöstä joustavampaa. Automaattisen sisäänvetojärjestelmän ansiosta voit pingottaa markiisin helposti yhdellä kädenkäänteellä, ja rullata sen taas sisään jousimekanismin ansiosta, kun sitä ei tarvita. Kun markiisi on kotelon sisällä, sitä tuskin huomaa. Mahdollisuus vetää markiisi ulos ja rullata se takaisin sisään aina tarvittaessa, on suuri etu verrattuna perinteisiin näkösuojiin.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi minun pitäisi ostaa sivumarkiisi?

Sivumarkiisi toimii aurinko-, häikäisy-, näkö- ja tuulensuojana. Se koostuu tukevasta kankaasta, jota pidetään kestävässä kotelossa, vedetään ulos tarvittaessa ja kiinnitetään vastakappaleen pidikkeeseen. Näkösuoja on ulosvedettävä. Kun markiisi on kotelon sisällä, se on suojassa. Mikä malli sopii sinulle, riippuu puutarhasi tai parvekkeesi olosuhteista.

Miten sivumarkiisi toimii?

Sivurullaverho on pingotettu, ulosvedettävä rakennelma. Kangas on suojuksen sisällä jousitetun tangon ympärillä. Markiisi vedetään ulos sivusuunnassa ja kiinnitetään vastakappaleen pidikkeeseen. Jousitettu mekanismi pitää kankaan aina pingotettuna. Kun markiisia ei tarvita, sen voi rullata kotelon sisään.

Mitkä ovat sivumarkiisin edut?

Näkösuoja on ulosvedettävä ja pitää auringonsäteet ja kevyet tuulenpuuskat loitolla. Voit valita yksinkertaisen tai kaksoismarkiisin. Jälkimmäisen voi asentaa myös kulman muotoon. Kiinnitysmateriaali ja pidikkeet sisältyvät toimitukseen.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.