14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Levytangot

Hauiskääntötanko Klarfit, 25,5kg, 8 painoa
Palautukset: -15%
Hauiskääntötanko Klarfit, 25,5kg, 8 painoa
Palautukset: -35%
Klarfit-levytanko 58,5kg, penkkipunnerrrus, tanko
Palautukset: -35%

Levytangon osto – helppoa voimanostoa

Levytangot ovat painoharjoittelun ydin ja voimanoston välttämättömyys. Tempaus, pystypunnerrus, rinnalleveto, maastaveto, farmarikävely tai levytankosoutu – intensiivinen voimaharjoittelu vaatii yksinkertaisesti levytangon ja siihen sopivat painot.

Kauppamme tarjoaa olympiatankojen lisäksi myös curl-tankoja, pienempiä levytankoja mukavaan kotikäyttöön ja erikoistankoja erityisiin levytankoharjoituksiin – kaikki tietysti levytangoille ominaisella modulaarisella luotettavuudella.

Levytangot ja niiden paikka voimanostossa – intensiivistä voimaharjoittelua edistyneille ja aloittelijoille

Levytankoihin pätee samat säännöt kuin muihinkin vapaisiin painoihin: toisin kuin laiteharjoittelussa, levytankoharjoittelussa ei ole laitteen määrittämää painorataa. Se tekee harjoittelusta raskaampaa ja intensiivisempää, ja kukin harjoitus stimuloi ennen kaikkea useita lihasryhmiä. Penkillä tai vapaasti seisten kyykkyasennossa – levytankoharjoittelu vaatii voiman lisäksi myös koordinaatiokykyä.

Levytankoharjoittelu ei syyttä ole painoharjoittelun klassikko ja kuninkuuslaji. Harjoituksiin kuuluu penkkipunnerruksen, maastavedon, tempauksen ja pystypunnerruksen lisäksi myös harjoituksia toiminnallisen harjoittelun alueelta, kuten haarahypyt levytangon kanssa. Harjoittelitpa painavilla levypainoilla tai täysin ilman painoja, levytankoharjoittelu on aina haastavaa, sillä painolla ei ole yhtä keskipistettä, vaan se jakautuu kahdelle sivuilla säädettävälle painopisteelle. Tämä koskee olympiatankoa, jonka (standardoitu) paino on 20 kiloa, myös ilman painolevyjä.

Se on olennaista erityisesti penkkipunnerruksen, pystypunnerruksen, kyykyn ja maastavedon kaltaisissa harjoituksissa, sillä kehon suorittama painonkompensointi stimuloi lihaksistoa erityisen kattavasti. Harjoitusten oikeanlainen toteutus, joka on tietysti tehokkaan harjoittelun edellytys, vahvistaa aina myös koordinatiivisten lihasryhmien, jalkojen ja keskivartalon lihaksia.

Modulaarinen järjestelmä kaiken kattavaan harjoitteluun

Kauppamme tarjoaa laajan valikoiman levytankoja, jotka rikastuttavat jokaista harjoitteluohjelmaa yksilöllisesti ja ergonomisesti. Standardikokoisten aukkojen ansiosta (50 mm olympiatangoille ja pienempi 30 mm aukko levytangoille ja käsipainoille) levytangot sopivat täydellisesti niille tarkoitetuille painoille. Olympiatangot voivat kantaa ongelmitta useamman sataa kiloa.

Kaupassamme on tietysti myös erityisen muotoisia levytankoja sekä levytankosettejä. Erityiset muodot takaavat paremman pidon käännöissä tai maastavedossa. Kauppamme tarjoaa siten täydellisen levytangon kaikkiin mahdollisiin harjoituksiin. Siten sinun ei tarvitse tehdä kompromisseja toivotun painon, muodon, työstön tai laadunkaan suhteen.

Vaikka ammattimainen levytankoharjoittelu olikin pitkään lähinnä kuntosalien alaa, valikoimamme avulla on helppoa harjoitella tangoilla ja painoilla myös kotona. Etenkin pienemmät ja kevyemmät tangot sopivat aloittelijoille ja lapsille ja tarjoavat kotikuntosaleille ammattimaiset puitteet.

Lisää voimaa ja tehoa – levytangon osto ja ammattimainen harjoittelu

Tehokas voimaharjoittelu, dynaaminen voimanosto ja urheilullisen lihaksikkaan kehon rakentaminen vaativat oikeanlaiset kuntoiluvälineet. Ja mikään muu väline ei sovi yhtä hyvin voimaharjoitteluun kuin levytanko. Monipuoliset harjoitukset, jotka voidaan tehdä levytangolla, mahdollistavat myös ilman penkkiä niin kattavan treenin, että koko vartalo treenaantuu tehokkaasti ja monipuolisesti.

Sekä ammattistudiot että aloittelijat löytävät erilaisten levytankojen laajasta valikoimasta ihanteellisesti omiin tarpeisiin sopivan levytangon etsiessään täydellistä laitetta kotitreeniin.

Ylös