14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

PA-subwooferit Electronic-Starilla

Subwooferit, eli bassokaiuttimet, huolehtivat basson, eli kaikkein matalimpien taajuuksien, toistamisesta. Erityisen pidettyjä ne ovat kaikenlaisissa tanssitapahtumissa, joissa PA-subwoofer luo tarvittavan potkun musiikkiin. Kaupastamme löydät sekä aktiivi- että passiivisubwoofereita. Aktiivisissa PA-subwoofereissa on sisäänrakennettu vahvistin, eli ääniä voi säätää suoraan laitteesta. Lisäksi aktiiviset PA-subwooferit välittävät keski- ja ylä-äänet automaattisesti keski- ja diskanttikauittimiin. Aktiiviset PA-subwooferit sopivat hyvin aktiivilaitteiston keskiöön. Passiiviset PA-subwooferit välittävät signaalin suoraan äänilähteestä, vaikka vahvistimen avulla sitä voidaankin säätää. Haluat kaiuttimesi sitten yksittäin tai parina, vahvistimella tai ilman, meiltä löydät tarpeitasi vastaavan PA-subwooferin.

Milloin tarvitsen PA-subwooferin?

Se on tietysti oma päätöksesi. Erityisen omiaan PA-subwooferit ovat tanssitapahtumissa, joissa äänenvoimakkuuden ja äänikentän pitää toimia yhdessä. Erityisesti silloin, kun kyse on elektronisesta musiikista, bassokaiuttimella on tärkeä rooli. Jos tapahtumasi järjestetään ulkoilmassa on täysin selvä, että laitteelta tarvitaan myös helppoa liikuteltavuutta. Kyseisiin tilanteisiin sopivat parhaiten aktiiviset PA-subwooferit, jotka eivät tarvitse erillistä vahvistinta ja jotka voivat toimia koko PA-laitteiston ytimenä. PA-subwooferit sopivat myös moniin muihin käyttötarkoituksiin, kuten tanssikouluihin ja kaikenlaisiin konsertteihin.

Muita mahdollisuuksia

Monissa PA-subwoofereissa on yläosassa kiinnityspiste. Sen avulla PA-subwooferin päälle voidaan asentaa toinen PA-kaiutin. Kaikkia PA-subwoofereitamme on myös helppo kuljettaa niiden sivuissa olevien kantokahvojen avulla. Osa kaiuttimista tulee pareittain ja joissain pareissa on jopa erillinen PA-vahvistin ja kaapeleita. Niiden avulla mikään ei voi enää mennä pieleen.

Ylös