14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Hierontapöydät ja hierontatyyny yksityiseen ja ammattimaiseen käyttöön

Hyvät hierontapöydät ovat hierojalle välttämättömyys. Hierontapöytä on osa vastaanoton varusteita, ja sen laadun ja vakauden pitää vaikuttaa asiakkaat. Sellaisen ostaminen kotiin voi myös olla järkevää. Jos shiatsu-terapeutti tai fysioterapeutti tulee säännöllisesti kotikäynnille, on erittäin kätevää, jos sinulla on pöytä valmiina. Hierontatuolit ovat erinomaisia itsehierontaan. Valikoimassamme on erilaisia ​​malleja ja kiinnitämme huomiota tuotevalikoimamme valintaan varmistaaksemme, että lääketieteelliset ja käytännön vaatimukset täyttyvät.

Erilaisia hierontapöytiä

Hierontapöytä on perusmalli, joka soveltuu moniin tarkoituksiin. Pehmustus tekee makuulla olosta mukavampaa. Jos hieronta tehdään niin, että olet vatsallasi, pöydässä on mukava aukko kasvoille. On erityisen kätevää, jos hierontapöytä on taitettava. Tällä tavalla voit laittaa sen nopeasti pois ja säästää tilaa, kun sitä ei käytetä. Taitettava hierontapenkki voidaan myös kuljettaa erittäin helposti autossa.

Löydät kannettavan hierontapöydän verkkokaupastamme useissa väreissä. Pehmuste on tehty hienosta solumuovista, joka on on kymmenen senttimetriä paksu. Pöytä on kevyt, mikä on erittäin hyödyllinen kuljetuksessa. Mukana on myös kantolaukku. Saatavilla on myös miellyttävää käyttöä varten irrotettavat pään ja käsinojat sekä lukittava kasvoaukko. Selkänoja on kallistettava.

Mikä tekee hierontapenkistä hyvän

Tärkeää: Korkeuden on oltava sopiva, vain niin hieroja voi toimia ilman ongelmia. Siksi korkealaatuinen hierontapöydässä on säädettävä korkeus, ja sen työkorkeutta voidaan säätää tarpeen mukaan. Myös erittäin hyvä, vankka rakenne on olennainen tekijä.

Valitse kannettava hierontapöytä tai tee harjoituksesi sähköhierontapenkillä, jolla on muita käytännöllisiä ominaisuuksia. Valikoimassamme oleva hierontapöydän korkea laatu on vaikuttavaa, ja hierontapenkkiä voi käyttää kaikkiin hierontatapoihin.

Hierontatuolit jännityksen ja selkäkipujen hoitoon

Selkäongelmat ovat valitettavasti yleisiä, mutta ne eivät ole kohtalo, joka sinun on vain hyväksyttävä. Hierontatuolia voidaan käyttää milloin tahansa. Se mahdollistaa syvän Shiatsu-hieronnan, jonka kuka tahansa voi helposti suorittaa kotona. Selän 3D-hieronta on yksilöllisesti hallittavissa. Jos etsit sähköhierontatuolia, löydät hyvän ratkaisun valikoimassamme olevien hierontatuolien joukosta. Liikkuvat hierontapäät ja pyörivät hierontasormet vapauttavat jännitystä. Sähkökäyttöisten hierontatuolien käyttö on hyvä vaihtoehto jopa ilman sairautta; sen käyttö on rentouttavaa ja se ehkäisee selkäkipuja.

Osta hierontapöytä: Kaupassamme on laaja valikoima ja korkealaatuisia tuotteita

Jos haluat ostaa hierontatuolin tai hierontapöydän, löydät laajan valikoiman kaupastamme. Tarjoamme yksityiskohtaisia ​​neuvoja live-chatissa, ja olemme aina valmiita kysymään. Toimitamme tuotteet muutaman päivän sisällä ja tarjoamme ystävällistä palvelua. Olipa kyseessä sitten hierontapöytä, hierontatuoli tai hierontatuoli, kaikilla tuotteillamme on hyvä hinta-laatusuhde. Korkean laadun ei tarvitse olla kallista – todistamme sen joka päivä!

Ylös