KLARFIT

Flamingo - tanssitanko

alkaen 1 Asiakkaat
78,99 €
Toimitusaika: 3 - 5 päivää
Huippuominaisuudet
  • Siirrettävä tanssitanko
  • Tangon halkaisija 50 mm, koottava
  • Jauhemaalattua ruostumatonta terästä
Toimituskulut alkaen 0,00 €
Tuote on lähetysvalmiina, ja se lähetetään heti, kun maksu on suoritettu.
Flamingo - tanssitanko
78,99 €

Voit muuttaa tilaustasi milloin tahansa.

Flamingo tanssitanko Ø 5 cm 2,20 m-2,60 m ruostumatonta terästä pinkki

Aisti oma seksikkyytesi ja treenaa samalla kehoasi. Los Angelesissa tämä urheilulaji on ollut jo pitkään kulttimaineessa: tankotanssi on yksi Hollywood-tähtien suosituimmista treenimenetelmistä, sillä eroottinen tanssi tangon ympärillä on erittäin tehokasta. Strippaamisen, joogan ja pilateksen sekoitus auttaa treenaamaan rintalihaksia, vatsalihaksia, takamusta ja lanteita. Joko vakuutuit? Ei muuta kuin tankoilemaan! Klarfit Flamingo tanssitangon ansiosta sinun ei tarvitse lähteä yökerhoon treenaamaan vaan voit harjoitella kotona.

Kuljetuslaukku, kolme tankopalaa, asennusmateriaali ja asennusvideo - siinä on kaikki mitä tarvitset ensimmäiseen tanssikokeiluun. Voit itse valita kiinnitätkö tangon ilman ruuveja vai asennatko sen kiinteästi, sillä Klarfit Flamingo tanssitangon voi asentaa kummallakin tavalla: mukana toimitettujen katto- ja lattialevyjen ansiosta asuntoon ei tule minkäänlaisia jälkiä tangosta, sillä poraa ja ruuveja ei tarvita. Tanko vain jännitetään katon ja lattian välille ja muovipäällyste suojaa parkettia tai kattoa naarmuuntumiselta. Tämä asennustapa sopii varsinkin aloittelijoille, ja niille, jotka haluavat ensin vain kokeilla tankotanssia. Mutta kuka tietää, ehkä haluatkin seuraavaksi jo esittää jonkun toisen luona kuuman tanssishown. Silloin on kätevää, että tangon voi purkaa ja viedä mukanaan.

Jos taas viihdyt tankotanssin parissa säännöllisesti ja asunnossasi on sopiva paikka tangolle, tällöin voit ruuvata tangon pysyvästi kiinni. Tätä varten sinun tulee mitata katon korkeus ja varmistaa, että katon materiaali sopii asennukseen. Koska kun pääset kunnolla vauhtiin, on syytä olla varma siitä, että tanko todella pysyy paikallaan. Klarfit Flamingo tanssitangon halkaisija on 5 cm ja se on erittäin stabiili. Se sopii myös isompikätisille tanssijoille, joten miehetkin voivat kokeilla tankotanssia. Tankotanssin avulla voit vietellä kumppanisi hieman epätavanomaisemmin. Ja kuten jokainen tietää: tanssiminen on mukavinta kahdestaan.

Tuotteen yksityiskohdat

Huippuominaisuudet:

  • Siirrettävä tanssitanko

  • Tangon halkaisija 50 mm, koottava

  • Jauhemaalattua ruostumatonta terästä

  • Kiinnitetään ilman ruuveja, soveltuu pysyvään asennukseen

  • Kuormituskyky enintään 180 kg

Ominaisuudet:
  • Säädettävä korkeus
  • Soveltuu tiloihin, joiden katon korkeus on 2,20-2,60 m
  • Muovipäällysteiset katto- ja lattialevyt, suojaa naarmuuntumiselta
  • Asennus-DVD
  • Helppo kuljettaa
  • Nopea koota ja purkaa
Toimituskokonaisuus:
Mitat:
  • Soveltuva katon korkeus: 2,20-2,60 m
  • Tangon halkaisija: n. 5 cm
  • Materiaalin paksuus: 1 mm
  • Paino: n. 4 kg
Asiakkaiden arvostelut
alkaen 1 Asiakkaat
1

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

alkaen anna arvosteltu 17.12.2016
Verified tarkastelu

Ecco il regalo perfetto per Natale che donerò alla mia nipotina di 19 anni, che ama la danza, ballare, scatenarsi e che da tempo lo desiderava. Un palo da allenamento per pole dance. Da electronic star son riuscita a trovare un palo di un vivido color rosa che sicuramente adorerà a prima vista. nel pacco ricevuto vi ho trovato una borsa che conterrà il palo da pole dance, un palo da pole dance composto da 3 pezzi montabili una flangia per il soffitto una flangia per pavimenti un manuale di istruzioni di montaggio in DVD un manuale di istruzioni in lingua tedesca, per fortuna non vi servirà perchè è davvero molto semplice da assemblare e anche smontare. Occupa poco spazio sia montato in una stanza che richiuso nella sua comoda e pratica borsa con cui lo si potrà ovunque. Le dimensioni del prodotto sono 50 mm di diametro, lo spessore del materiale è di 1 mm, Peso 4 kg realizzato in acciaio inox verniciato a polvere. Adatto per soffitti alti da 1,20 a 2,60 metri di altezza, non necessita di viti, ed ha una portata fino a 180kg. Un articolo che non necessita di grandi capacità per essere assemblato, è divertente da utilizzare, sia per chi è alle prime armi o per chi adora la pole dance.

Tässä on täydellinen joululahja, jonka annan 19-vuotiaalle tyttärentyttärelleni, joka rakastaa tanssia, tanssia, päästää irti ja joka on halunnut sitä jo pitkään. Treenisauva tankotanssiin. Elektroniikkatähtenä onnistuin löytämään kirkkaan vaaleanpunaisen pylvään, jota tulet varmasti rakastamaan ensi silmäyksellä. vastaanotetusta paketista löysin pussin, joka sisältää tankotanssisauvan, 3:sta kiinnitettävästä osasta koostuvan tankotanssisauvan, kattolaipan, lattialaipan, asennusohjeen DVD:llä, saksankielisen ohjekirjan, onneksi sinä ei tarvitse sitä, koska se on todella helppo koota ja purkaa. Se vie vähän tilaa riippumatta siitä, onko se asennettu huoneeseen tai suljettu mukavaan ja käytännölliseen laukkuun, jonka kanssa voit ottaa sen mukaan minne tahansa. Tuotteen mitat ovat halkaisijaltaan 50 mm, materiaalin paksuus 1 mm, paino 4 kg, valmistettu jauhemaalatusta ruostumattomasta teräksestä. Soveltuu 1,20-2,60 metrin korkeuteen kattoon, se ei vaadi ruuveja ja sen kantavuus on jopa 180 kg. Esine, jonka kokoaminen ei vaadi suuria taitoja, se on hauska käyttää sekä aloittelijoille että tankotanssin ystäville.

Asiakkaiden arvostelut
Flamingo - tanssitanko
  • Siirrettävä tanssitanko
  • Tangon halkaisija 50 mm, koottava
  • Jauhemaalattua ruostumatonta terästä
78,99 €
sis. alv
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Hittituotteet
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.