auna

Central Park - 2.1 bluetooth-kaiutin

alkaen 33 Asiakkaat
50,99 €
Toimitusaika: 3 - 5 päivää
Huippuominaisuudet
  • Kannettava Bluetooth-kaiutin
  • Integroitu akku
  • Media-soitin, jossa SD- ja USB-interface

Valitse vaihtoehto:

Toimituskulut alkaen 0,00 €
Tuote on lähetysvalmiina, ja se lähetetään heti, kun maksu on suoritettu.
Central Park - 2.1 bluetooth-kaiutin
50,99 €

Voit muuttaa tilaustasi milloin tahansa.

Central Park Bluetooth-kaiutin USB SD kannettava

Lempimusiikki on aina älypuhelimesta saatavilla, mutta sen kaiutin on liian hiljainen? auna Central Park Bluetooth-kaiutin on ratkaisu ongelmaan. Sen ominaisuuksia ovat nimittäin keveys ja integroitu akku, jotka takaavat musiikkinautinnon missä ja milloin vain.

Laite pursuaa erilaisia liitäntämahdollisuuksia. Bluetoothin kautta se yhdistyy helposti älypuhelimeen tai tablettiin, toistaen langattomasti näiden sisältämää musiikkia. Vaihtoehtoisesti musiikkia voidaan toistaa myös USB-tikun tai SD-kortin kautta, sillä tämä auna Central Park Bluetooth-kaiutin lukee molempia. AUX-IN:n kautta kaiuttimeen voidaan toki liittää myös ulkoinen audiolähde, kuten CD- tai MD-soitin. Integroitu FM-radio huolehtii musiikin vaihtumisesta.

Kaiuttimessa on kaksi 3" -bassoa, sekä yksi 4" basso. Äänentoisto on siis helppo sovittaa halutunlaiseksi. Erittäin käytännöllinen ominaisuus on mukana toimitettava kaukosäädin, jonka avulla laitetta voi ohjailla kauempaakin. Ei muuta kuin Central Parkiin!

Tuotteen yksityiskohdat

Huippuominaisuudet:

  • Kannettava Bluetooth-kaiutin

  • Integroitu akku

  • Media-soitin, jossa SD- ja USB-interface

  • AUX-portti

  • FM-tuner

  • Sisältää kaukosäätimen

Ominaisuudet:
  • Bluetooth-valmius
  • Sisääntulot: USB, SD, AUX (3,5mm)
  • Helppo käyttää koneiston ja kaukosäätimen kautta
  • FM-radio, jossa automaattinen haku
  • Kaksi 3'' speakeria (kpl. 5 Watt, 4 Ohm), yksi 4'' speaker (25 Watt, 4 Ohm)
  • Erillinen bassosäädin
  • Mykistys
  • Virtakytkin ja äänenvoimakkuuden säätö laitteessa
  • Taajuus: 100Hz -20Khz
  • Virtalähde: integroitu akku (1000mAh kapasiteetti, 3-5 tunnin latausaika)
  • Lataus USB-johdon kautta
Toimituskokonaisuus:
  • 1 x laite
  • 1 x kaukosäädin
  • 1 x USB-johto (120cm)
  • 1 x 3,5mm-plugijohto (120cm)
  • Englanninkielinen käyttöohje (muita kieliä: saksa)
Mitat:
  • 24 x 37 x 14,5cm (leveys x korkeus x syvyys)
  • Paino: 1,8kg
Asiakkaiden arvostelut
alkaen 33 Asiakkaat
22
8
3

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 12.12.2021
Verified tarkastelu

das gerät ist einfach super

laite on aivan loistava

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 08.06.2021
Verified tarkastelu

Klang ist ok, aber schnell kaputt gegangen

Ääni on ok, mutta hajosi nopeasti

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 10.03.2020
Verified tarkastelu

Für meine Ansprüche nicht ausreichend. Für kleinere Gartenpartys aber noch ausreichend.

Ei riitä tarpeisiini. Mutta silti riittää pienempiin puutarhajuhliin.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 28.01.2020
Verified tarkastelu

Super Box für unterwegs. Der Griff ist leider recht billig aus Kunststoff und bei mir schon abgebrochen. Habe nun Gurte zum Umhängen dran gebastelt und nun ist es perfekt.

Loistava laatikko matkalle. Kahva on valitettavasti melko halpa muovista ja irronnut jo minulta. Nyt on tehty hihnat ripustamista varten ja nyt se on täydellinen.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 17.09.2019
Verified tarkastelu

Quali ist gut, klang könnte besser sein.

Laatu on hyvä, ääni voisi olla parempi.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 03.09.2019
Verified tarkastelu

Der Akku hält wirklich lange und die Lautstärke ist echt super und ausreichend.Wir haben schon mehrer davon gekauft verschenkt weil unsere Freunde die alle haben wollen. Gute Anlage für ein gutes Preisleistungsverhätniss.

Akku kestää todella pitkään ja volyymi on todella suuri ja riittävä.Olemme jo ostaneet niitä useita ja antaneet ne pois, koska ystävämme kaikki haluavat niitä. Hyvä laitos hyvällä hinta-laatusuhteella.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 04.08.2019
Verified tarkastelu

Top

Yläosa

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 26.07.2019
Verified tarkastelu

Bei 150 W hätte ich mehr erwartet. Ich habe eine 40W Box im Einsatz, die steht diesem nur sehr geringfügig nach. Auch der Bass lässt zu wünschen übrig.

150 W:lla olisin odottanut enemmän. Käytän 40 W laatikkoa, joka on vain hieman huonompi kuin tämä. Basso jättää myös paljon toivomisen varaa.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 29.03.2019
Verified tarkastelu

Über eines sollte man sich klar sein: Mit dieser Box kann man man keine Party "rocken"! Wer laut Musik hören möchte, der muss einfach mehr Geld ausgeben. Diese Box kann wunderbar in normaler Lautstärke, am besten in geschlossenen Räumen, Musik wiedergeben. Sie kann das auf alle möglichen Arten z. Bsp. von einer SD Karte, einem USB Stick, über einen AUX Anschluß, oder per Bluetooth. Das funktioniert sehr gut. Ein FM Radio ist auch noch vorhanden. Wie lange der Akku aushält muss ich noch ausprobieren. Ich finde diese Box für diesen Preis prima!

Sinun pitäisi olla selvä yksi asia: Et voi "rokkaa" juhlia tällä laatikolla! Jos haluat kuunnella kovaa musiikkia, sinun on yksinkertaisesti käytettävä enemmän rahaa. Tämä laatikko voi toistaa musiikkia upeasti normaalilla äänenvoimakkuudella, ihanteellisesti suljetuissa tiloissa. Tämän voi tehdä monella tapaa, esim. Esim. SD-kortilta, USB-tikulta, AUX-liitännän tai Bluetoothin kautta. Tämä toimii erittäin hyvin. Saatavilla on myös FM-radio. En vielä saa nähdä kuinka kauan akku kestää. Mielestäni tämä laatikko on loistava hintaansa nähden!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 20.02.2019
Verified tarkastelu

sieht aus wie sehr laut, auch für draußen, ist aber nicht wirklich laut; wollte allerdings eine Box zum Bootfahren mit knatterndem Außenborder.., nun lege ich dafür noch 110 Euronen drauf und hole mir 50 Watt RMS..; der Klang von der "Central Park" Box ist aber bei Oldies so angenehm entspannt (weil nicht an Platz und Resonanzraum gespart wurde), dass meine Frau das teil unbedingt behalten will. Die findet den Klang angenehmer als unsere alte HiFi-Anlage mit 1500,- DM Sythesizer .. ist wirklich echt luftig-leicht und entspannt oder wie man sowas nennen soll, jedenfalls besser als unser kleiner Teufel Rockster, der aber dafür lauter ist

näyttää erittäin äänekkäältä, jopa ulkona, mutta ei ole todella äänekäs; Halusin kuitenkin laatikon veneilyyn kolisevalla perämoottorilla..., nyt lisään siihen 110 euroa ja saan 50 wattia RMS...; "Central Park" -laatikon soundi on niin miellyttävän rento vanhojen kanssa (koska tilaa ja resonanssikammiota ei säästetty), että vaimoni haluaa ehdottomasti pitää osan. Hänen mielestään soundi on miellyttävämpi kuin vanha hifijärjestelmämme 1500 DM syntetisaattorilla. Se on todella ilmava, kevyt ja rento tai miksi sitä sitten kutsuttekin, ainakin parempi kuin meidän pieni paholainen Rockster, mutta se on kovempaa.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 25.12.2018
Verified tarkastelu

Top Ware, guter Bass, eigentlich zu Laut für meinen Verwendungszweck, schnelle Lieferung. rundum zufrieden.

Huipputavara, hyvä basso, itse asiassa liian kova minun tarkoitukseeni, nopea toimitus. täysin tyytyväinen.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 14.12.2018
Verified tarkastelu

Hab mir mehr von der Lautstärke versprochen.

Lupasin lisää volyymia.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 28.10.2018
Verified tarkastelu

Funktioniert gut und der Klang ist auch gut bei maximaler Lautstärke übertönt der Bass etwas aber ist erträglich

Toimii hyvin ja ääni on myös hyvä maksimivoimakkuudella, basso tummuu hieman, mutta on siedettävä

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 19.09.2018
Verified tarkastelu

Sehr gute Box. Nach 6 Stunden mit kompletter Lautstärke und bass im bluetooth modus ist perfekt.

Erittäin hyvä laatikko. 6 tunnin jälkeen täydellä äänenvoimakkuudella ja bassolla bluetooth-tilassa on täydellinen.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 26.06.2018
Verified tarkastelu

Lieferung war pünktlich. Der Klang der Box ist für meine Zwecke zufrieden stellend. Leider sitzt das Ladekabel sehr locker in der Ladebuchse. Akkulaufzeit ist soweit auch in Ordnung. Trotz nur drei Sternen würde ich die Box dennoch wieder kaufen.

Toimitus oli ajallaan. Laatikon ääni on tyydyttävä tarkoituksiini. Valitettavasti latauskaapeli istuu hyvin löysästi latauspistorasiassa. Akun kesto on toistaiseksi ihan ok. Kolmesta tähdestä huolimatta ostaisin laatikon uudelleen.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 23.06.2018
Verified tarkastelu

Der Bluetooth Lautsprecher ist super. Guter Sound, von Handy über Amazon Music super zu bedienen. Kein rauschen bei Radiosendern, leicht beim tragen, einfach super um im Garten auch Musik zu hören.

Bluetooth-kaiutin on loistava. Hyvä ääni, helppo käyttää matkapuhelimesta Amazon Musicin kautta. Ei sihisemistä radioasemilla, helppo kuljettaa mukana, sopii erinomaisesti musiikin kuunteluun puutarhassa.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 09.06.2018
Verified tarkastelu

Hätte nicht gedacht, dass ein Gerät für ca. 35 Euro einen guten Klang hat. Der Bass kommt bei mehr Lautstärke auch ganz gut heraus. Ladezeit ca. 4-5 Stunden. Die Sender speichern ich autom. ab, wenn der Akku leer ist muss der Sendersuchlauf aber neu gestartet werden. geht sehr schnell. Hier wäre eine einfache Anzeige sinnvoll, das der Akku bald zu "Neige" geht. Alles in allem aber ein sehr empfehlenswertes Gerät.

Ei olisi uskonut, että noin 35 euron laitteesta tulee hyvä soundi. Basso tulee myös melko hyvin esiin suuremmalla äänenvoimakkuudella. Latausaika noin 4-5 tuntia. Tallennan asemat automaattisesti. pois päältä, mutta jos akku on tyhjä, asemahaku on käynnistettävä uudelleen. menee hyvin nopeasti. Yksinkertainen näyttö olisi järkevä tässä, mikä osoittaa, että akku on "vähittymässä". Kaiken kaikkiaan erittäin suositeltava laite.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 30.05.2018
Verified tarkastelu

Ich wollte eine kompakte Musikanlage, welche leicht hin und her zu transportieren/tragen ist, da ich Trainerin bin und keine Lust mehr auf die wöchentliche Schlepperei meines "Ghettoblasters" hatte. Da das Gerät eine komplette Halle beschallen muss, war ich Anfangs sehr skeptisch, denn für diesen Preis erwartete ich nicht allzu viel, bestellte mir den Lautsprecher aber doch....und.....das Probieren hat sich gelohnt! :-) Ich bin total positiv überrascht und hätte nie gedacht, dass ich für diesen Preis ein so tolles Gerät bekomme (welches auch über USB Musik abspielen können muss). Seitlich löste sich schon nach ein paar Wochen an einer Ecke die Beschichtung. Die habe ich aber einfach wieder angeklebt. Das gibt auch keinen Stern Abzug, weil ich finde, dass man für diesen Preis auch nichts besseres erwarten sollte... Klasse ist natürlich auch, dass man das Gerät auch ohne Strom anschmeißen kann. So können wir im Sommer problemlos im Freien Trainieren :-P Alles in Allem gehen bei mir alle Daumen hoch und ich würde den Lautsprecher immer wieder gerne kaufen :) + klein + viereckig (kann im Auto gut transportiert werden, ohne hin und her zu rollen) + leicht + Tragegriff + USB-Anschluss + Musik hören ohne Strom + laut

Halusin kompaktin musiikkijärjestelmän, jota oli helppo kuljettaa/kantaa edestakaisin, koska olen kouluttaja enkä tekisi mieli raahata "ghetto blasteria" joka viikko. Koska laitteen pitää tuottaa ääntä koko salille, olin aluksi hyvin skeptinen, koska en odottanut liikaa tästä hinnasta, mutta tilasin kaiuttimen kuitenkin....ja.....kokeilu oli. sen arvoinen! :-) Olen täysin positiivisesti yllättynyt, enkä olisi ikinä uskonut, että tällä hinnalla saisin näin hienon laitteen (jonka täytyy pystyä myös soittamaan musiikkia USB:n kautta). Yhden kulman pinnoite irtosi muutaman viikon kuluttua. Mutta liimasin ne vain takaisin. Sekään ei ole tähtivähennys, koska en usko, että tähän hintaan pitäisi odottaa mitään parempaa... Tietysti on myös hienoa, että laitteen saa päälle ilman sähköä. Voimme siis treenata kesällä ulkona ilman ongelmia :-P Kaiken kaikkiaan kaikki peukut pystyssä minulle ja kaiuttimen ostaisin aina uudestaan :) + pieni + neliö (voi helposti kuljettaa autossa rullaamatta taaksepäin ja eteenpäin ) + kevyt + kantokahva + USB-portti + kuunnella musiikkia ilman sähköä + kovaääninen

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 30.03.2018
Verified tarkastelu

Sehr laut, mit richtig bass, für solche Preise ist super. Akku hält 4 Stunden, sub 20 Watt und 2 Lautsprecher mit 10 Watt eder, also für 35 Euro ist sehr günstig.

Erittäin kovaääninen, oikealla bassolla, sellaisiin hintoihin on hienoa. Akku kestää 4 tuntia, alle 20 wattia ja 2 kaiutinta, kumpikin 10 wattia, joten 35 eurolla on erittäin halpa.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 30.06.2016
Verified tarkastelu

Ich habe diese Box seit mittlerweile einem Jahr. Die Akkulaufzeit liegt bei fast voller Lautstärke bei ca. 3,5 Std. Ich hänge dann eine Aufladestation dran und schon gehts weiter. Der Klang ist außergewöhnlich gut. Den Vergleich bei einer Grillparty mit der Bamster BT /Teufel konnte oneConcept für sich gewinnen. Ich habe mir einen Schutz vor die Lautsprecher montiert, damit diese nicht eingedrückt werden und den Griff durch einen Metallgriff ersetzt. Einziger Nachteil, den ich bisher feststellen konnte ist, das beim abspielen von SD-Karten öfters nach Bluetooth-Signalen gesucht wird.

Tämä laatikko on ollut minulla nyt vuoden. Akun kesto on noin 3,5 tuntia lähes täydellä äänenvoimakkuudella, sitten kytken latausaseman ja mennään. Ääni on poikkeuksellisen hyvä. oneConcept voitti vertailun grillijuhlissa Bamster BT /Teufelin kanssa. Asensin kaiuttimien eteen suojuksen lommoitumisen estämiseksi ja vaihdoin kahvan metallikahvaan. Ainoa tähän mennessä havaitsemani haittapuoli on se, että SD-kortteja pelatessa etsitään usein Bluetooth-signaaleja.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 29.01.2016
Verified tarkastelu

Am bild schauts schön aus, ist super leicht weil fast nix drin, drei rote Augen als Lautsprecher mit Mini Verstärker. Für Wohnung Top draußen Flopp. Dachte mir dass diese Box ein Ersatz wäre für den anderen 50 Watt Box doch das Niveau ist weit unten. Für den Fitness keller dagegen ist es sehr gut.

Näyttää hyvältä kuvassa, se on superkevyt, koska siinä ei ole juuri mitään, kolme punaista silmää kaiuttimina minivahvistimella. Tasaiselle ulkopinnalle. Ajattelin, että tämä laatikko korvaisi toisen 50 watin laatikon, mutta taso on paljon alle. Kuntokellarille se on toisaalta erittäin hyvä.

alkaen László arvosteltu 27.01.2016
Verified tarkastelu

Gyors , korrekt, jó árak. Korrekt garancia, frissülő árú készlet.Sokoldalú és színes árú választék. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nopea, oikea, hyvät hinnat. Oikea takuu, setti päivitetyillä hinnoilla.Monipuolinen ja värikäs hintaluokka. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 23.11.2015
Verified tarkastelu

Erstmal möchte ich nur sagen das ich zuerst von Amazon eine Unterwasserbeleuchtung geliefert bekommen habe - dann aber direkt bei der zweiten Bestellung vom Verkäufer die korrekte Box!!! Das kleine Teil ist mega, man kann sogar via bluetooth mit dem iphone Musik abspielen, das kannte ich vorher nicht. Die Bedienung ist selbsterklärend und auch der Radioempfang funktioniert tadellos... Genaueres kann ich erst nach dem Belastungstest nach meinem Geburtstag im Januar sagen, wenn meine Gäste zufrieden sind - hat sich das Teil echt gelohnt =)

Ensinnäkin haluan vain sanoa, että sain ensin vedenalaisen valon Amazonista - mutta sitten oikean laatikon myyjältä toiseen tilaukseen!!! Pieni osa on mega, iphonella voi jopa soittaa musiikkia bluetoothin kautta, en tiennyt sitä ennen. Toiminta on itsestään selvää ja myös radiovastaanotto toimii täydellisesti... Tarkemmin voin sanoa vasta tammikuun syntymäpäiväni jälkeisen rasitustestin jälkeen, jos vieraani ovat tyytyväisiä - se oli todella sen arvoista =)

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 19.11.2015
Verified tarkastelu

Für diesen Preis hatte ich nicht viel erwartet, die guten Rezensionen hatten aber doch neugierig gemacht. Ich muss sagen, dass mich das Gerät wirklich überzeugt hat. Wenn man an der Audioquelle (in meinem Fall ein Smartphone) entsprechend ein bisschen am Equalizier rumspielt und den Basslevel regelt, kriegt man einen recht guten Sound hin. Die Akkulaufzeit und das geringe Gewicht sind auch herauszuheben. Zudem gefällt die einfache Bedienung und die Möglichkeit, neben Bluetooth auch USB oder Speicherkarten zu nutzen.

En odottanut paljon hinnasta, mutta hyvät arvostelut saivat minut uteliaaksi. Minun on sanottava, että laite teki minuun todella vaikutuksen. Jos pelaat äänilähteen (minun tapauksessani älypuhelimen) taajuuskorjaimella ja säädät basson tasoa, saat melko hyvän äänen. Akun kesto ja keveys ovat myös mainitsemisen arvoisia. Myös helppokäyttöisyys ja mahdollisuus käyttää USB- tai muistikortteja Bluetoothin lisäksi ilahduttaa.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 22.09.2015
Verified tarkastelu

Ich war auf der Suche nach einer nicht zu teuren Soundstation für eine Gartenparty und habe mich nach langem Kommentare- Lesen für dieses Gerät entschieden. Ich muss sagen, ich war von Anfang an begeistert: Zustellung unkompliziert und schnell, dann anschalten, mit Bluetooth gepaired und los ging es. Das Lesen der super kurzen aber absolut verständlichen Anleitung dauerte 4 Minuten und ich hatte alle Infos, die ich brauchte. Das Gerät erfüllt genau meine Anforderungen. Es ist leicht zu bedienen, hat einen Klang, der für mein Wohnzimmer völlig okay ist und auf einer Party kann man das Ding richtig aufreißen und es funktioniert dennoch ohne Probleme. Es hat mein Test nach voller Ladung auf mittlerer Lautstärke 8 Stunden durchgespielt, Laden dauerte ca 3 Stunden. Absolute Kaufempfehlung, macht Spaß, funktioniert und sieht gut aus!

Etsin ei liian kallista ääniasemaa puutarhajuhliin ja lukettuani paljon kommentteja päätin tämän laitteen. Minun on sanottava, että olin innoissani alusta alkaen: Toimitus oli mutkaton ja nopea, sitten se kytkettiin päälle, paritettiin Bluetoothin kanssa ja menimme. Superlyhyiden mutta täysin ymmärrettävien ohjeiden lukeminen kesti 4 minuuttia ja minulla oli kaikki tarvitsemani tiedot. Laite vastaa täsmälleen vaatimuksiani. Sitä on helppo käyttää, sen ääni sopii täydellisesti olohuoneeseeni, ja juhlissa voit todella repiä tämän esineen, ja se toimii edelleen ilman ongelmia. Se suoritti testini 8 tuntia täyden latauksen jälkeen keskimääräisellä äänenvoimakkuudella, lataus kesti noin 3 tuntia. Ehdoton ostosuositus, hauskaa, toimii ja näyttää hyvältä!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 09.09.2015
Verified tarkastelu

An sich für den Preis ein super Gerät! Macht guten Sound und kräftigen Sound. Auch laut genug für Partys am Weiher oder im Bus :) Der Akku hingegen hält bei voller Lautstärke allerdings nicht mal 4 Stunden. Falls der Akku schwächelt schaltet das Gerät automatisch die Bluetooth Verbindung aus, falls die Lautstärke zu hoch eingestellt ist. Wenn man die Lautstärke nun auf den Grenzpegel testen will, kann es schon sein dass man die Musik oft unterbricht! Relativ nervig! Sehr leicht und schön zu tragen! Alles in Allem für den Preis ein tolles Gerät mit kleinen Akku Schwächen

Hintaansa nähden loistava laite! Tekee hyvän äänen ja voimakkaan äänen. Riittävän äänekäs myös lammen tai bussin juhliin :) Akku sen sijaan ei kestä täydellä äänenvoimakkuudella edes 4 tuntia. Jos akku on heikko, laite katkaisee Bluetooth-yhteyden automaattisesti, jos äänenvoimakkuus on asetettu liian suureksi. Jos haluat nyt testata äänenvoimakkuutta rajatasolle, voi käydä niin, että keskeytät usein musiikin! Suhteellisen ärsyttävää! Todella kevyt ja kaunis päällä! Kaiken kaikkiaan loistava laite hintaansa nähden pienillä akkupuutteilla

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 24.07.2015
Verified tarkastelu

Alles in allem eine sehr gute Box für den Preis ich habe nur eines zu bemängeln und zwar ist mir die Box nur einmal aus ca. 30 cm Entfernung auf den Boden gefallen und schon war der AUX anschluss hin und der Anschluss der das Aufladen ermöglicht beschädigt aber ansonsten super Klang und gute Bässe könnte nurnoch etwas schwerer sein damit sie nicht beim geringsten Windhauch umfällt .

Kaiken kaikkiaan hintaansa nähden erittäin hyvä laatikko, minulla on vain yksi asia valitettavana ja se, että laatikko putosi vain kerran lattialle noin 30 cm etäisyydeltä ja AUX-liitäntä ja latauksen mahdollistava liitäntä oli poissa. vaurioitui muuten loistava soundi ja hyvä basso saisi olla vain vähän raskaampaa, ettei se kaadu pienimmässäkään tuulessa.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 20.07.2015
Verified tarkastelu

Auspacken, mit dem Handy verbinden oder USB-Stick einstecken und Musik hören! Und dass, für die Größe der kleinen handlichen und vor allem leichten Box, in wirklich sehr gutem Sound! Sowohl die Bluetooth-Funktion, die USB-Funktion als auch das Radio sind kinderleicht zu bedienen und funktionieren einwandfrei! Selbst der Bass, ist für die Größe, wirklich beachtlich! Wir (Fußballer) nutzen die Box auf dem Fußballplatz beim Training oder bei kleinen Festen wie grillen etc. Dafür bspw. perfekt geeignet! Oder auch als einfache Bluetooth-Box für zu Hause für rund ums Haus und im Garten und die spontane Grillfeier oder Garagenparty bestens geeignet! Die Preis-/Leistung stimmt! Volle Punktzahl!

Pura pakkauksestasi, yhdistä matkapuhelimeesi tai aseta USB-tikku ja kuuntele musiikkia! Ja se pienen, kätevän ja ennen kaikkea valolaatikon kokoon nähden todella hyvällä soundilla! Sekä Bluetooth-toiminto, USB-toiminto että radio ovat erittäin helppokäyttöisiä ja toimivat täydellisesti! Jopa basso on todella merkittävä kokoon nähden! Me (jalkapalloilijat) käytämme laatikkoa jalkapallokentällä treenien aikana tai pienissä juhlissa kuten grillaamisessa jne. Täydellinen esimerkiksi tähän! Tai ihanteellinen myös yksinkertaiseksi Bluetooth-boksiksi kotiin ympäri taloa ja puutarhaan sekä spontaaneihin grillijuhliin tai autotallijuhliin! Hinta-laatusuhde kohdallaan! Täydet pisteet!

alkaen nicolas arvosteltu 17.07.2015
Verified tarkastelu

Franchement je laisse rarement des commentaires.  Mais la très bon produit.  Son impeccable.  Livraison rapide!!!

Suoraan sanottuna jätän harvoin kommentteja. Mutta erittäin hyvä tuote. Sen virheetön. Nopea toimitus!!!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 27.06.2015
Verified tarkastelu

Hallo Also was soll ich groß schreiben aber Teil ist echt der Hammer!!!!! Ich hatte ja vorher so ein kleines 3 Watt Teil und das war okay aber diese Box ist dagegen ein Porsche. Ich wollte eine Box die ich in meinen 30 pm großen Zimmer laut hören kann und ich wurde nicht enttäuscht. Ich benutze die Box für TV+Speicherkarte und Smartphone und alles funktioniert einwandfrei. Radio ist auch okay!!!!! Es wird schwer sein für das Geld eine bessere zu finden und ich habe lange gesucht aber nun ist alles gut. Der Aku hält seine 8-9 Std. bei hoher Lautstärke locker durch. Minuspunkt ist aber beim Aku das er wenn er alle ist ohne Vorwarnung aus geht ohne vorher was sagen. Trotzdem Daumen hoch ganz klar!!!

Hei Mitä minun pitäisi kirjoittaa isona, mutta osa on todella mahtava !!!!! Minulla oli aiemmin pieni 3 watin osa ja se oli ok, mutta tämä laatikko on Porsche. Halusin laatikon, jonka kuulin äänekkäästi klo 30 huoneessani, enkä ollut pettynyt. Käytän laatikkoa TV+muistikortille ja älypuhelimelle ja kaikki toimii hyvin. Radio on myös ok!!!!! On vaikea löytää parempaa rahalle ja olen etsinyt pitkään, mutta nyt kaikki on hyvin. Akku kestää helposti 8-9 tuntia suurella äänenvoimakkuudella. Huono puoli on kuitenkin se, että Aku sammuu ilman varoitusta, kun kaikki on mennyt sanomatta mitään etukäteen. Siitä huolimatta, ehdottomasti peukut pystyssä!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 08.06.2015
Verified tarkastelu

Die Box ist pünktlich da gewesen, und die Bluetooth Funktion funktioniert, ebenso aux, ukw Radio. Leider funktioniert die Fernbedienung nicht, und dadurch sind Funktionen wie zb. Der Equalizer kann man dadurch nicht nutzen. Eine Rücksendung wird angeboten um das Gerät gegen ein funktionierendes einzutauschen. Diese werde ich nun auch nutzen.

Laatikko saapui ajallaan ja Bluetooth-toiminto toimii sekä aux, fm radio. Valitettavasti kaukosäädin ei toimi, ja tämä tarkoittaa, että toiminnot, kuten esim. Tämä tarkoittaa, että taajuuskorjainta ei voi käyttää. Laitteen vaihtoa tarjotaan palautusoikeus toimivaan. Käytän nyt tätä.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 30.04.2015
Verified tarkastelu

Voll und ganz zufrieden. Die Box kam bei mir gut verpackt an. Erster Gedanke: na sieht aber ziemlich klein aus.. Ausgepackt und fast schon erschrocken. Wiegt nichts und ist kleiner als erwartet. Aber die Rezesionen sind nicht vom Hersteller geschrieben wie ich erwartet hatte, denn die Box ist wirklich verdammt laut! Sogar einen ordentlichen Bass hat das ganze. man darf aber nicht erwarten das man die gleiche Klangqualität erhält wie bei einem Lautsprecher für 1000€. Zufrieden und würde sie jederzeit wieder kaufen!

Täysin tyytyväinen. Laatikko saapui hyvin pakattuna perille. Ensimmäinen ajatus: no, se näyttää aika pieneltä... Purettu ja melkein järkyttynyt. Ei paina mitään ja on odotettua pienempi. Mutta arvostelut eivät ole valmistajan kirjoittamia, kuten odotin, koska laatikko on todella pirun äänekäs! Siinä on jopa kunnollinen basso. mutta älä odota saavasi samaa äänenlaatua kuin 1000 dollarin kaiutin. Tyytyväinen ja ostaisin ne uudelleen milloin tahansa!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 22.03.2015
Verified tarkastelu

Ich hatte mir diese Box gekauft, um beim Training Musik zu hören. Da ich allerdings nicht bereit war, wie teilweise Trainingskollegen, mehrere hundert Euro auszugeben nur um Musik beim Sport haben entschied ich mich für diese Variante und bin äußerst zufrieden. Die Box ist erstaunlich leicht, leistet aber gute Klang- und Lautstärkequalität. Zudem finde ich die Blutooth Funktion fantastisch, da endlich kein lästiges anstöpseln des Smartphones o.ä. mehr nötig ist. Zusätzlich läuft die Musikbox auch ohne einen Stromstecker was von mir als extra flexibel und pragmatisch sehr wertgeschätzt wird!

Ostin tämän boksin kuunnellakseni musiikkia treenatessani. Koska en kuitenkaan ollut valmis, kuten jotkut treenikaverini, käyttämään useita satoja euroja vain musiikin pariin urheilun aikana, päätin tämän vaihtoehdon ja olen erittäin tyytyväinen. Laatikko on yllättävän kevyt, mutta tarjoaa hyvän äänenlaadun ja äänenvoimakkuuden. Myös Bluetooth-toiminto on mielestäni fantastinen, koska lopulta ei enää tarvitse kytkeä älypuhelinta tai vastaavaa. Lisäksi jukeboksi toimii ilman virtapistoketta, jota arvostan erityisen joustavana ja käytännöllisenä!

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja
Asiakkaiden arvostelut
Central Park - 2.1 bluetooth-kaiutin
  • Kannettava Bluetooth-kaiutin
  • Integroitu akku
  • Media-soitin, jossa SD- ja USB-interface
50,99 €
sis. alv
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Hittituotteet
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.