Klarstein

Deepdive - Sous-vide Cooker

alkaen 6 Asiakkaat
119,99 €
Toimitusaika: 3 - 5 päivää
Huippuominaisuudet
  • tyhjiökeitin & haudutuspata kuin ammattilaisilla: tunteja kestäviä tasaisia lämpötiloja täydellisille kypsennystuloksille
  • 550 watin teho lämpötiloille 40-99 °C
  • innovatiivinen kiertojärjestelmä tasaiseen lämmönjakoon, maksimaalinen lämpötilan vaihtelu 0,1 °C
Toimituskulut alkaen 0,00 €
Tuote on lähetysvalmiina, ja se lähetetään heti, kun maksu on suoritettu.
Deepdive - Sous-vide Cooker
119,99 €

Voit muuttaa tilaustasi milloin tahansa.

Deepdive sous vide -keitin haudutuspata 8 l 550 W ruostumatonta terästä harjattu

Tyhjiökeitin/haudutuspata kuin ammattilaisilla: täydellisesti kypsennettyä lihaa, kalaa ja vihanneksia kaikilla ravintoaineilla ja täydellä aromilla.

Erittäin helppo kypsennys alhaisilla lämpötiloilla. Lämpötila valittavissa 0,5 asteen portaissa väliltä 40 ja 99 °C sekä kypsennysaika 24 tuntiin asti.

Täsmälliset kypsennyslämpötilat tuntien ajan modernin kiertotekniikan ansiosta: maksimaalinen lämpötilan vaihtelu vain 0,1 °C.

Nyt keittiöstäsi tulee ammattilaisen kokkauspaikka! Klarstein Deepdive -tyhjiökypsentimellä/haudutuspadalla taiot täydellisiä pihvejä, rapsakoita vihenneksia tai aromaattisia kalaruokia polttamatta näppejäsi.

Klarstein Deepdive -tyhjiö- ja haudutuskeitin mahdollistaa erittäin helpon sisäänpääsyn terveellisen ja aromaattisen kokkauksen maailmaan. Kaikki mitä sinun täytyy tehdä, on toivomasi kypsennettävän tuotteen - olipa se sitten lihaa, vihanneksia tai hedelmiä - sekä mausteiden tai marinadin tiivistäminen vakuumipussiin ja sopivan kypsennysajan ja -lämpötilan säätäminen Deepdiveen. Integroidun kiertojärjestelmän ansiosta lämpötilan kontrollointi laitteen sisällä on helpompaa kuin koskaan: jatkuvan vesikierron ansiosta lämpötila pysyy koko kypsennystilassa aina lähes samana - vaihtelu minimaaliset 0,1 °C koko kypsennyksen aikana! Vain siten voi taata, ettei tyhjiökypsennyksen tai alhaisessa lämpötilassa kypsentämisen aikana pääse muodostumaan kylmän veden kohtia, joissa ruoat eivät välttämättä hyydy tai kypsenny oikein tai sokerit eivät pilkkoudu. Lyhyesti sanottuna: kiertotekniikka takaa hitaan kypsentämisen ja sous vide -kypsennyksen onnistumisen.

Tehokkaat 550 wattia vievät haudutuspadan irrotettavan, tarttumattomalla pinnalla varustetun 8 litran alumiinisisäpadan tasaisesti lämpötiloihin 40-99 °C ja huolehtivat siten kypsennettävän tuotteen kauttaaltaan onnistuneesta lämmittämisestä. Lämpötilan voi säätää 0,5 °C:een portaissa. Kypsennysaika valitaan 10 minuutin portaissa väliltä 1 ja 24 tuntia - täydellistä juuri toivotunlaisen kypsennystuloksen saavuttamiseen. Kaikki säädöt tehdään helppokäyttöisestä ohjauspaneelista laitteen etusivulta. LED-näyttö tukee valintaa visuaalisesti. Tyhjiökypsennyksen lisäksi Klarsteinin Deepdive-haudutuspata mahdollistaa myös normaalin matalassa lämpötilassa kypsentämisen, ja sitä voi käyttää ruokien lämmittämiseen ja lämpimänäpitoon. Eikä vain kokkaaminen, vaan myös Klarstein Deepdive -sous vide -kypsentimen puhdistus on lasten leikkiä: kypsennysosa sekä sen kansi ovat astianpesukoneen kestäviä.

Muutu nyt keittiön ammattilaiseksi: Klarstein Deepdive -sous vide -keitin & haudutuspata avaa sinulle aromaattisen ja terveellisen matalassa lämpötilassa kypsentämisen koko maailman.

Tuotteen yksityiskohdat

Huippuominaisuudet:

  • tyhjiökeitin & haudutuspata kuin ammattilaisilla: tunteja kestäviä tasaisia lämpötiloja täydellisille kypsennystuloksille

  • 550 watin teho lämpötiloille 40-99 °C

  • innovatiivinen kiertojärjestelmä tasaiseen lämmönjakoon, maksimaalinen lämpötilan vaihtelu 0,1 °C

  • soveltuu tyhjiökypsennykseen, alhaisessa lämpötilassa kypsentämiseen, lämmittämiseen ja lämpimänäpitoon

  • suuri 8 litran kypsennystila, jossa puhdistusta helpottava tarttumaton pinta

Ominaisuudet:
  • virtakytkin laitteen etusivulla
  • lämpötilansäätö 0,5 °C:een portaissa
  • sous vide -tilan kypsennysaika: 1-24 tuntia
  • sous vide -tilan kypsennysajan säätö: 10 minuutin portaissa
  • haudutustilan kypsennysaika: 4-16 tuntia
  • haudutustilan kypsennysajan säätö: 30 minuutin portaissa
  • haudutustilassa kolme porrasta: automaattinen, lämpimänäpito alhaisessa lämpötilassa, lämpimänäpito korkeassa lämpötilassa
  • 6 litran kypsennysosassa tarttumaton pinta
  • astianpesukoneen kestävä kansi ja sisäpata
  • yksinkertainen ohjauspaneeli, jossa LED-näyttö, laitteen etusivulla
  • kotelo harjatusta ruostumattomasta teräksestä
  • erillinen kypsennysosa usean pussin helppoon ja tilaasäästävään sijoittamiseen pataan
  • ohjekirjassa kypsennysajat ja -lämpötilat erilaisille liha-, kala- ja vihannesruoille
  • käyttöjännite: 220-240 V~/50-60 Hz
Toimituskokonaisuus:
Mitat:
  • laitteen ulkomitat: 45 x 26,5 x 29,5 cm (leveys x korkeus x syvyys)
  • kypsennysosan sisämitat (6 l): 26,5 x 14 x 17,5 cm (leveys x korkeus x syvyys)
  • paino: n. 4 kg
Asiakkaiden arvostelut
alkaen 6 Asiakkaat
5
1

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

alkaen Anouck arvosteltu 15.12.2016
Verified tarkastelu

Ich habe viel Gutes über Fleisch aus dem Sous-vide Garer gehört und solche Geräte öfters auch mal in Kochsendungen gesehen. Ich musste das einfach auch mal ausprobieren. Der Klarstein Deepdive ist ein schöner Sous-vide Garer und hat mich optisch gleich angesprochen. Geliefert wird er gut verpackt, mit Styropor gesichert in einem stabilen Karton. Innen ist der Garer plus Deckel, einem Gareinsatz, 2 Gitter und einer Anleitung. Viele Geräte sind selbsterklärend, aber hier sollte man schon erst die Anleitung lesen, falls man noch nie einen Sous-vide Garer genutzt hat. Das wichtigste ist das man ein Vakumiergerät hat. Falls nicht am besten gleich mitbestellen. Die Lebensmittel werden nämlich erst vakuumiert und dann in den Garer gegeben. Ich habe so ein Gerät schon Zuhause gehabt und konnte deshalb gleich loslegen. Optisch ist der Garer sehr schön. Er ist außen aus gebürstetem Edelstahl. Das sieht gut aus und man hat nicht sofort Fingerabdrücke drauf. Der Deckel hat 2 stabile Griffe und mittig eine Scheibe. So kann während des Garens jederzeit rein schauen ohne den Deckel anzuheben. Es gibt ein flaches Gitter, das unten in den Garer passt und ein größeres Gitter, das höhere Wellen hat. So kann man kleine Beutel mit Inhalt in das Gitter stecken und mehrere Sachen gleichzeitig garen. Dank der Anleitung kann man sehen, was man alles machen kann und wie lange es benötigt. Natürlich kann man auch etwas googlen und findet so auch noch einige Angaben. Wenn man erst mal raus hat wie man den Garer bedient ist es sehr einfach. Man sagt dem Gerät, ob man Sous-vide oder Schongaren nutzen möchte. Das passiert durch drücken des Menü Knopfes. Man muss dann nur noch die Temperatur und die Zeit einstellen. Wenn man den Sous-vide Garer so nutzt, wie er ist hat man 8 Liter. Durch den kleinen Gareinsatz kann man das auf 6 Liter verringern. Das Fleisch wird gewürzt und mariniert und dann eingeschweißt. Der passende Gareinsatz wird mit Wasser bis zum MAX Linie gefüllt und das Gerät wird eingestellt. Erst noch ohne Gargut, denn das Wasser wird auf die passende Temperatur gebracht. Sobald das passiert ist, piepst das Gerät und man kann das Gargut einlegen. Wenn der Ultraschall einschaltet brummt das Gerät schon recht laut, was ich als kleinen Minus sehe. Ich habe eine offene Küche und wenn dann stundenlang so ein Gerät brummt ist das schon etwas störend. Das Fleisch nach dem Garen im Sous-vide Garer war einfach fantastisch. Es war zart und saftig und innen schön rosa. Speziell bei Filet finde ich Fleisch oft zu trocken, aber hier wird es einfach super saftig. Da ist es die Zeit die man benötigt, um es zuzubereiten auch wert. Ich werde öfters mal Fleisch darin machen.

Olen kuullut paljon hyvää sous-vide-keittimestä tulevasta lihasta ja nähnyt tällaisia laitteita usein ruoanlaitto-ohjelmissa. Minunkin piti vain kokeilla sitä. Klarstein Deepdive on kaunis sous-vide liesi ja vetosi minuun heti visuaalisesti. Se toimitetaan hyvin pakattuna, suojattu styroksilla tukevassa laatikossa. Sisällä on liesi ja kansi, keittolevy, 2 ritilää ja ohjeet. Monet laitteet ovat itsestään selviä, mutta sinun tulee lukea ohjeet ensin, jos et ole koskaan aiemmin käyttänyt sous-vide-keitintä. Tärkeintä on, että sinulla on tyhjiötiiviste. Jos ei, on parasta tilata se heti. Ruoka suljetaan ensin tyhjiössä ja laitetaan sitten liedelle. Minulla oli jo tällainen laite kotona ja pääsin heti alkuun. Visuaalisesti liesi on erittäin mukava. Se on ulkopuolelta valmistettu harjatusta ruostumattomasta teräksestä. Se näyttää hyvältä, eikä siinä ole heti sormenjälkiä. Kannessa on 2 tukevaa kahvaa ja levy keskellä. Tämä tarkoittaa, että voit katsoa sisälle milloin tahansa ruoanlaiton aikana nostamatta kantta. On litteä teline, joka sopii lieden pohjaan, ja suurempi teline, jossa on korkeammat aallot. Tämä tarkoittaa, että voit laittaa pieniä pusseja sisältöön ritilälle ja valmistaa useita asioita samanaikaisesti. Ohjeiden ansiosta näet, mitä voit tehdä ja kuinka kauan se kestää. Tietysti voit myös googlettaa jotain ja löytää tietoa. Kun olet oppinut käyttämään uunia, se on erittäin helppoa. Kerrot laitteelle, haluatko käyttää sous-vide- tai hidasta kypsennystä. Tämä tapahtuu painamalla valikkopainiketta. Sitten sinun tarvitsee vain asettaa lämpötila ja aika. Jos käytät sous-vide-keitintä sellaisenaan, sinulla on 8 litraa. Pienen keittolevyn ansiosta voit pienentää tämän 6 litraan. Liha maustetaan ja marinoidaan ja suljetaan. Sopiva keittolevy täytetään vedellä MAX-viivaan asti ja laite on asetettu. Ensin ilman kypsennettävää ruokaa, koska vesi saatetaan oikeaan lämpötilaan. Heti kun tämä tapahtuu, laite piippaa ja voit syöttää ruoan. Kun ultraääni kytkeytyy päälle, laite huminaa melko kovaa, minkä näen pienenä miinuksena. Minulla on avokeittiö ja kun jokin laite humisee tuntikausia, se on vähän ärsyttävää. Liha sous vide -keittimessä kypsennyksen jälkeen oli yksinkertaisesti upeaa. Se oli herkkää ja mehukasta ja sisältä ihanan vaaleanpunaista. Minusta liha on usein liian kuiva, varsinkin fileen kanssa, mutta tässä se on vain supermehukasta. Sen valmisteluun kuluva aika kannattaa. Teen lihaa siihen useammin.

alkaen Laura arvosteltu 19.11.2016
Verified tarkastelu

Da tempo vedevo molti video online sulla cottura particolare di cibi di vario genere, incuriosita e alla ricerca di un buon modo di preparare i pasti alla famiglia, in primis per mio figlio, ho acquistato questo prodotto. La spedizione è stata velocissima, addirittura anticipando di quasi una settimana la data prevista d'arrivo, l'imballaggio impeccabile, per cui la pentola elettrica è arrivata perfettamente integra. Ogni pezzo ben posizionato e protetto da fermi di polistirolo e imbustato separatmente. Anche se la confezione sembra molto ingombrante, vi assicuro che la pentola non la è. Per farvi un esempio vi basti sapere che il mio piano cottura è piccolo, per cui lo spazio adiacente non è molto ma sono riuscita a posizionala di fianco ai fornelli ugualmete, in modo da averla sempre a portata di mano per ogni evenienza. La sua funzionalità e la sua semplice struttura facilitano moltissimo anche le persone che come me si approcciano ad un nuovo tipo di cucina. Con l'ausilio di poca acqua e di cibi ed aromi imbustati e sottovuoto nei sacchetti a seconda del proprio gusto si possono preparare veri e propri manicaretti. Per essere sicura di abbinare bene gli alimenti e per provarla le prime volte ho seguito delle video ricette. Il risultto è stato sorprendente: la carne e le verdure hanno un sapore pieno e completamente genuino, esattamente quello che cercavo per l'alimentazione di mio giglio che in questo modo assimila tutte le proteine e le vitamine che i cibi non disperdono in cottura. I pezzi smontabili sono in resistente acciaio inox e il coperchio, la pentola (parte immersa) e le griglie dopo averle usate le ho lavate in lavastoviglie e non hanno subito nessun cambiamento. Mi piace moltissimo e ne sono pienamente soddisfatta.

Olin jo jonkin aikaa nähnyt verkossa monia videoita erilaisten ruokien valmistamisesta, kiinnostuneena ja etsiessäni hyvää tapaa valmistaa aterioita perheelle, erityisesti pojalleni, ostin tämän tuotteen. Toimitus oli erittäin nopea, jopa odotettua saapumispäivää lähes viikon verran, pakkaus oli moitteeton, joten sähköpannu saapui täydellisesti ehjänä perille. Jokainen kappale on hyvin sijoitettu ja suojattu polystyreenirajoittimilla ja pakattu erikseen. Vaikka pakkaus näyttää erittäin isolta, vakuutan, että ruukku ei ole sitä. Esimerkkinä mainitakseni, että liedeni on pieni, joten vierekkäistä tilaa ei ole paljon, mutta onnistuin sijoittamaan sen tasaisesti lieden viereen, jotta se olisi aina käsillä varmuuden vuoksi. Sen toimivuus ja yksinkertainen rakenne helpottavat suuresti myös minun kaltaisiani ihmisiä, jotka ovat lähestymässä uudenlaista ruoanlaittoa. Pienen veden ja makusi mukaan pusseihin pakattujen ja tyhjiöpakattujen ruokien ja aromien avulla valmistat todellisia herkkuja. Seurasin joitain videoreseptejä varmistaakseni, että ruoat yhdistäisin hyvin ja pääsisin kokeilemaan sitä ensimmäisellä kerralla. Tulos oli yllättävä: lihassa ja vihanneksissa on täyteläinen ja täysin aito maku, juuri sitä mitä kaipasin ruokkimaan liljaani, joka imee tällä tavalla kaikki proteiinit ja vitamiinit, joita ruoat eivät menetä kypsennyksen aikana. Irrotettavat osat on valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä ja kansi, kattila (upotettu osa) ja ritilät, niiden käytön jälkeen pesin ne astianpesukoneessa eikä niihin ole tehty muutoksia. Pidän siitä erittäin paljon ja olen siihen täysin tyytyväinen.

alkaen Giovanni arvosteltu 17.11.2016
Verified tarkastelu

Sicuramente stando spesso fuori la mia alimentazione non è delle migliori, quindi quando mi si è presentata l’occasione di prendere questo prodotto non ho esitato, cosi da bilanciare un po’ la mia dieta. Per quanto riguarda la confezione nulla da eccepire: l’imballo è ben curato, la pentola è protetta da spessi cuscinetti di polistirolo, e i singoli pezzi sono a loro volta imbustati e protetti dal cartoncino. All’interno troviamo la pentola, una casseruola più piccola, il cavo di alimentazione, 2 griglie di diversa forma ed una manuale d’istruzione. Come specifico nel video, il manuale di istruzione è solo in inglese e tedesco, ma si può scaricare gratuitamente il pdf in italiano dal sito dell’azienda Electronic Star. La pentola serve per preparare carne, pesce o verdure con spezie ed aromi vari inseriti nei loro sacchetti sottovuoto. Il tutto si gestisce tramite un display LCD frontale ed i gradi appaiono sul display con una scritta rossa che si legge bene. Durante l’utilizzo è importante inserire la pentola in postazioni dove sia garantito il ricircolo d’aria cosi da fare lavorare al meglio le prese d’aria ed evitare il surriscaldamento del prodotto. Le dimensione sono simili a quelle di un piccolo forno a microonde, mentre il peso è abbastanza contenuto, sicuramente meno di 5 kg, quindi la maneggevolezza è garantita. La casseruola supplementare da 6 litri e il coperchio possono essere pulite tranquillamente con la lavastoviglie. Tutti gli accessori sono di buona qualità a partire dal cavo di alimentazione molto robusto: in questo caso è consigliabile utilizzare una presa di corrente a sfuso, dato che si parla di un elettrodomestico che ha una potenza di 550 W. Le griglie sono resistenti e le varie bacchette sembrano ben saldate. La casseruola da 6 litri e quella interna da 8, sono fatte con rivestimento antiaderente e quindi facili da pulire, inoltre maneggiandole ho potuto notare che non sono sottili ma piuttosto resistenti e robuste. La struttura della pentola è fatta in acciaio inox con rifiniture in plastica di qualità, cosi come il coperchio che ha sempre una struttura in acciaio con un oblo centrale trasparente che ci permette di avere sotto controllo la cottura dei nostri cibi. Mi ritengo abbastanza soddisfatto del prodotto che è di qualità ed al momento non mostra difetti o problema alcuno di funzionamento.

Varmasti usein ulkona oleminen ei ole paras mahdollinen ruokavalio, joten kun tilaisuus tarjoutui ottaa tämä tuote, en epäröinyt tasapainottaakseni ruokavaliotani hieman. Pakkauksen suhteen ei ole valittamista: pakkauksesta on huolehdittu, ruukkua suojaavat paksut polystyreenityynyt ja yksittäiset palaset puolestaan on pakattu ja suojattu pahvilla. Sisältä löytyy kattila, pienempi kattila, virtajohto, 2 erimuotoista grilliä ja käyttöohje. Kuten videossa kerrotaan, käyttöohjeet ovat vain englanniksi ja saksaksi, mutta voit ladata italiankielisen pdf-tiedoston ilmaiseksi Electronic Star -yhtiön verkkosivuilta. Patassa valmistetaan lihaa, kalaa tai vihanneksia erilaisilla mausteilla ja aromeilla, jotka on sijoitettu tyhjiöpusseihinsa. Kaikkea hallitaan etuosan LCD-näytön kautta ja asteet näkyvät näytössä punaisella tekstillä, joka on helppo lukea. Käytön aikana on tärkeää asettaa astia paikkoihin, joissa ilmankierto on taattu, jotta tuuletusaukot toimivat parhaiten ja vältetään tuotteen ylikuumeneminen. Mitat ovat samanlaiset kuin pienessä mikroaaltouunissa, mutta paino on melko pieni, varmasti alle 5 kg, joten helppo käsittely on taattu. Ylimääräinen 6 litran kattila ja kansi voidaan pestä helposti astianpesukoneessa. Kaikki lisävarusteet ovat laadukkaita alkaen erittäin tukevasta virtajohdosta: tässä tapauksessa kannattaa käyttää löysää pistorasiaa, koska kyseessä on laite, jonka teho on 550 W. Grillit ovat kestäviä ja erilaisia tangot näyttävät hyvin hitsatuilta. 6 litran kattila ja sisäinen 8 litran kattila on valmistettu tarttumattomalla pinnoitteella ja siksi helppo puhdistaa, ja niitä käsitellessäni huomasin, että ne eivät ole ohuita vaan melko kestäviä ja lujatekoisia. Pannun rakenne on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, jossa on laadukkaat muovipinnat, kuten myös kansi, jossa on aina teräsrakenne läpinäkyvällä keskellä olevalla aukolla, jonka avulla voimme seurata ruoan kypsennystä. Olen melko tyytyväinen tuotteeseen, joka on korkealaatuinen ja tällä hetkellä ei näy vikoja tai toimintahäiriöitä.

alkaen stefania arvosteltu 15.11.2016
Verified tarkastelu

Klarstein deepvide è una pentola che cucina sottovuoto e anche una slow cooker cioè una pentola professionale per cucinare sottovuoto ma anche una cucina lenta,cucina tutti gli alimenti come la carne, il pesce,le verdure o tanti altri alimenti, ha una cottura lenta e a basse temperature, perfetta e ideale per avere alimenti sani e nutrienti. La pentola deepvide arriva nei tempi stabiliti, con un imballaggio perfetto e preciso, nella confezione troviamo una pentola, una casseruola e il manuale di istruzioni in tedesco e in inglese. Bellissima ha un design moderno, è in acciaio inox e di colore argent, pesa 4 k, le dimensioni esterne della pentola sono: 45 x 26,5 x 29,5 cm (LxAxP), mentre quelle interne della casseruola sono (6 l): 26,5 x 14 x 17,5 cm (LxAxP), gli accessori che sono il coperchio e la casseruola possono essere lavabili anche il lavastoviglie. Klarstein deepvide pentola sottovuoto sous vide. cucina in modo costante e perfetto tutti i nostri piatti. Vediamo le sue caratteristiche e come funziona la pentola! Klarstein deepvide da 550 W con la capacità di 8 litri ha l'interruttore frontale,potrete impostare la temperatura ogni 0,5 °C , essa è compresa da 40 ai 99 °C, il tempo della cottura sottovuoto degli alimenti varia da 1 ora a 24 ore, ed ogni 10 minuti potrete impostarela cottura , dipende dagli alimenti che dovete cuocere, e ha anche la casseruola separata per posizionare tempi e più impostazioni. Mentre se volete cuocere gli alimenti in modalità lenta il tempo va dalle 4 alle 16 ore e l'impostazione ogni 30 minuti, la cottura lenta ha 3 livelli di cotture,quello automatico,il mantenimento del calore al livello più basso, e il mantenimento calore al livello più alto. Facilissima da usare,ha un pannello con un display LCD frontale dove dovete impostare il tempo e le cotture, sul display ci sono vari tasti, il tasto d'accensione,il tasto start cancell e il menu per la cottura Sous vide e quello per la cottura Slow cook, usarla sarà un gioco. Con questa pentola in alluminio antiaderente avrete cibi sani e una cucina professionale con le cotture lente slow cooker e per le cotture sottovuoto,i cibi saranno cotti a punto giusto,e gli ingredienti avranno i loro aromi e i loro sapori naturali,con cotture perfette, sane e precise, perchè gli alimenti cuociono in modo uniforme e a lungo grazie al sistema di circolazione integrato che mantiene in modo costante la temperatura massima di 0,1 °C. Un'acquito favoloso,la mia cucina non è mai stata così buona,i piatti sono davvero saporiti e gustosi, con questa meraviglia si cucina di tutto, crne, frutta, verdura, pesce, ortaggi, insomma basta avere un pochino di fantasia. Con la cucina lenta basta aggiungere tutti gli ingredienti nella pentola e far cuocere lentamente,anche lo spezzatino sarà un piatto perfetto e saporito, mentre per la cottura sottovuoto basta aggiungere gli alimenti già speziati o marinati nei sacchetti sottovuoto e poi impostare il giusto tempo di cottura e la temperatura sul Deepvide e aspettare, se volete è possibile anche modificare tramite il pannello dei comandi sulla parte frontale Consigliatissima,davvero favolosa,per una cucina sana, salutare, aromatica e una cottura ideale e precisa,mi piace anche per la facilità della usa pulizia.

Klarstein deepvide on kattila, joka valmistaa sous videa ja myös hidas liesi, eli ammattimainen kattila sous vide -keittimeen, mutta myös hidas liesi, sillä kypsennetään kaikki ruoat, kuten liha, kala, vihannekset tai monet muut ruoat, ja alhaiset kypsennyslämpötilat, täydellinen ja ihanteellinen terveellisen ja ravitsevan ruoan nauttimiseen. Deepvide kattila saapuu ajallaan, täydellisellä ja tarkalla pakkauksella, pakkauksesta löytyy kattila, kattila sekä saksan- ja englanninkieliset käyttöohjeet. Bellissima on moderni design, on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja väriltään hopeasta, painaa 4k, kattilan ulkomitat: 45 x 26,5 x 29,5 cm (LxKxS), kattilan sisämitat (6 l) : 26,5 x 14 x 17,5 cm (LxKxS), tarvikkeet, kuten kansi ja kattila, voidaan pestä myös astianpesukoneessa. Klarstein deepvide sous vide -tyhjiöliesi. hän valmistaa kaikki ruokamme johdonmukaisesti ja täydellisesti. Katsotaanpa sen ominaisuuksia ja kuinka potti toimii! Klarstein deepvide 550 W 8 litran tilavuudessa on etukytkin, voit asettaa lämpötilan 0,5 °C välein, se vaihtelee välillä 40 - 99 °C, ruoan tyhjiökypsennysaika vaihtelee 1 tunnista 24 tuntiin ja joka Kypsennysajan voi asettaa 10 minuuttia, se riippuu kypsennettävistä ruoista, ja siinä on myös erillinen kattila aikojen ja muiden asetusten asettamiseen. Jos haluat kypsentää ruokaa hidastilassa, aika vaihtelee 4-16 tunnin välillä ja asetus 30 minuutin välein, kun taas hitaassa kypsennyksessä on 3 kypsennystasoa, automaattinen, lämmön ylläpito alimmalla tasolla ja lämmön ylläpito korkeimmalla tasolla. Erittäin helppokäyttöinen, siinä on paneeli, jossa on edessä LCD-näyttö, jossa sinun on asetettava aika ja kypsennysajat, näytössä on erilaisia painikkeita, virtapainike, käynnistyksen peruutuspainike ja valikko Sous vide -keittämiseen ja yksi Slow Cook ruoanlaittoon, sen käyttäminen on peli. Tällä tarttumattomalla alumiinipannulla saat terveellisiä ruokia ja ammattikeittiön, jossa on hidas kypsennys ja sous vide kypsennys, ruoat kypsyvät juuri sopivasti ja ainesosilla on luonnolliset aromit ja makunsa, täydellinen, terveellinen ruoanlaitto ja tarkka. , koska ruoka kypsyy tasaisesti ja pitkään integroidun kiertojärjestelmän ansiosta, joka ylläpitää jatkuvasti maksimilämpötilaa 0,1 °C. Upea ostos, ruoanlaitto ei ole koskaan ollut näin hyvää, ruoat ovat todella maukkaita ja maukkaita, tällä ihmeellä voit kokata mitä tahansa, lihaa, hedelmiä, vihanneksia, kalaa, vihanneksia, lyhyesti sanottuna, tarvitset vain vähän mielikuvitusta. Hitaalla kypsennyksellä lisää vain kaikki ainekset pannulle ja kypsennä hitaasti, jopa muhennos on täydellinen ja maukas ruokalaji, kun taas sous vide -keittämiseen lisää vain jo maustetut tai marinoidut ruoat tyhjiöpusseihin ja aseta sitten oikea kypsennysaika ja lämpötila Deepvidessa ja odota, voit halutessasi muuttaa sitä myös etupaneelin ohjauspaneelin kautta. Erittäin suositeltava, todella upea, terveellistä, terveellistä, aromaattista ruoanlaittoa ja ihanteellista ja tarkkaa ruoanlaittoa varten. helppokäyttöinen puhdistus.

alkaen stefania arvosteltu 15.11.2016
Verified tarkastelu

Klarstein deepvide è una pentola che cucina sottovuoto e anche una slow cooker cioè una pentola professionale per cucinare sottovuoto ma anche una cucina lenta,cucina tutti gli alimenti come la carne, il pesce,le verdure o tanti altri alimenti, ha una cottura lenta e a basse temperature, perfetta e ideale per avere alimenti sani e nutrienti. La pentola deepvide arriva nei tempi stabiliti, con un imballaggio perfetto e preciso, nella confezione troviamo una pentola, una casseruola e il manuale di istruzioni in tedesco e in inglese. Bellissima ha un design moderno, è in acciaio inox e di colore argent, pesa 4 k, le dimensioni esterne della pentola sono: 45 x 26,5 x 29,5 cm (LxAxP), mentre quelle interne della casseruola sono (6 l): 26,5 x 14 x 17,5 cm (LxAxP), gli accessori che sono il coperchio e la casseruola possono essere lavabili anche il lavastoviglie. Klarstein deepvide pentola sottovuoto sous vide. cucina in modo costante e perfetto tutti i nostri piatti. Vediamo le sue caratteristiche e come funziona la pentola! Klarstein deepvide da 550 W con la capacità di 8 litri ha l'interruttore frontale,potrete impostare la temperatura ogni 0,5 °C , essa è compresa da 40 ai 99 °C, il tempo della cottura sottovuoto degli alimenti varia da 1 ora a 24 ore, ed ogni 10 minuti potrete impostarela cottura , dipende dagli alimenti che dovete cuocere, e ha anche la casseruola separata per posizionare tempi e più impostazioni. Mentre se volete cuocere gli alimenti in modalità lenta il tempo va dalle 4 alle 16 ore e l'impostazione ogni 30 minuti, la cottura lenta ha 3 livelli di cotture,quello automatico,il mantenimento del calore al livello più basso, e il mantenimento calore al livello più alto. Facilissima da usare,ha un pannello con un display LCD frontale dove dovete impostare il tempo e le cotture, sul display ci sono vari tasti, il tasto d'accensione,il tasto start cancell e il menu per la cottura Sous vide e quello per la cottura Slow cook, usarla sarà un gioco. Con questa pentola in alluminio antiaderente avrete cibi sani e una cucina professionale con le cotture lente slow cooker e per le cotture sottovuoto,i cibi saranno cotti a punto giusto,e gli ingredienti avranno i loro aromi e i loro sapori naturali,con cotture perfette, sane e precise, perchè gli alimenti cuociono in modo uniforme e a lungo grazie al sistema di circolazione integrato che mantiene in modo costante la temperatura massima di 0,1 °C. Un'acquito favoloso,la mia cucina non è mai stata così buona,i piatti sono davvero saporiti e gustosi, con questa meraviglia si cucina di tutto, crne, frutta, verdura, pesce, ortaggi, insomma basta avere un pochino di fantasia. Con la cucina lenta basta aggiungere tutti gli ingredienti nella pentola e far cuocere lentamente,anche lo spezzatino sarà un piatto perfetto e saporito, mentre per la cottura sottovuoto basta aggiungere gli alimenti già speziati o marinati nei sacchetti sottovuoto e poi impostare il giusto tempo di cottura e la temperatura sul Deepvide e aspettare, se volete è possibile anche modificare tramite il pannello dei comandi sulla parte frontale Consigliatissima,davvero favolosa,per una cucina sana, salutare, aromatica e una cottura ideale e precisa,mi piace anche per la facilità della usa pulizia.

Klarstein deepvide on kattila, joka valmistaa sous videa ja myös hidas liesi, eli ammattimainen kattila sous vide -keittimeen, mutta myös hidas liesi, sillä kypsennetään kaikki ruoat, kuten liha, kala, vihannekset tai monet muut ruoat, ja alhaiset kypsennyslämpötilat, täydellinen ja ihanteellinen terveellisen ja ravitsevan ruoan nauttimiseen. Deepvide kattila saapuu ajallaan, täydellisellä ja tarkalla pakkauksella, pakkauksesta löytyy kattila, kattila sekä saksan- ja englanninkieliset käyttöohjeet. Bellissima on moderni design, on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja väriltään hopeasta, painaa 4k, kattilan ulkomitat: 45 x 26,5 x 29,5 cm (LxKxS), kattilan sisämitat (6 l) : 26,5 x 14 x 17,5 cm (LxKxS), tarvikkeet, jotka ovat kansi ja kattila, voidaan pestä myös astianpesukoneessa. Klarstein deepvide sous vide -tyhjiöliesi. hän valmistaa kaikki ruokamme johdonmukaisesti ja täydellisesti. Katsotaanpa sen ominaisuuksia ja kuinka potti toimii! Klarstein deepvide 550 W 8 litran tilavuudessa on etukytkin, voit asettaa lämpötilan 0,5 °C välein, se vaihtelee välillä 40 - 99 °C, ruoan tyhjiökypsennysaika vaihtelee 1 tunnista 24 tuntiin ja joka Kypsennysajan voi asettaa 10 minuuttia, se riippuu kypsennettävistä ruoista, ja siinä on myös erillinen kattila aikojen ja muiden asetusten asettamiseen. Jos haluat kypsentää ruokaa hidastilassa, aika vaihtelee 4-16 tunnin välillä ja asetus 30 minuutin välein, kun taas hitaassa kypsennyksessä on 3 kypsennystasoa, automaattinen, lämmön ylläpito alimmalla tasolla ja lämmön ylläpito korkeimmalla tasolla. Erittäin helppokäyttöinen, siinä on paneeli, jossa on edessä LCD-näyttö, jossa sinun on asetettava aika ja kypsennysajat, näytössä on erilaisia painikkeita, virtapainike, käynnistyksen peruutuspainike ja valikko Sous vide -keittämiseen ja yksi Slow Cook ruoanlaittoon, sen käyttäminen on peli. Tällä tarttumattomalla alumiinipannulla saat terveellisiä ruokia ja ammattikeittiön, jossa on hidas kypsennys ja sous vide kypsennys, ruoat kypsyvät juuri sopivasti ja ainesosilla on luonnolliset aromit ja makunsa, täydellinen, terveellinen ruoanlaitto ja tarkka. , koska ruoka kypsyy tasaisesti ja pitkään integroidun kiertojärjestelmän ansiosta, joka ylläpitää jatkuvasti maksimilämpötilaa 0,1 °C. Upea ostos, ruoanlaittoni ei ole koskaan ollut näin hyvää, ruoat ovat todella maukkaita ja maukkaita, tällä ihmeellä voit kokata mitä tahansa, lihaa, hedelmiä, vihanneksia, kalaa, vihanneksia, lyhyesti sanottuna, tarvitset vain vähän mielikuvitusta. Hitaalla kypsennyksellä lisää vain kaikki ainekset pannulle ja kypsennä hitaasti, jopa muhennos on täydellinen ja maukas ruokalaji, kun taas sous vide -keittämiseen lisää vain jo maustetut tai marinoidut ruoat tyhjiöpusseihin ja aseta sitten oikea kypsennysaika ja lämpötila Deepvidessä ja odota, voit halutessasi muuttaa sitä myös etupaneelin kautta. Erittäin suositeltava, todella upea, terveellistä, terveellistä, aromaattista ruoanlaittoa ja ihanteellista ja tarkkaa ruoanlaittoa varten. helppokäyttöinen puhdistus.

alkaen Nicole arvosteltu 12.11.2016
Verified tarkastelu

In meiner Küche gibt es immer sehr viel zu tun, klar man kocht ja, aber man möchte ja auch gesund kochen. Daher gucke ich immer das ich einiges auch Gare, schonend koche, teilweise auch im Wasserbad im Topf usw. Ich finde es aber viel zu aufwendig und so richtig teure Geräte kommen für mich nicht in Frage. Durch eine Freundin bin ich dann auf eine Art Damfgarer gekommen, den ich interessant fand, nur nicht das klobige Teil von ihr. Zumindest mit diesem Ansatz bin ich dann auf die Suche gegangen. Nach einer Weile wurde ich dann auch schon fündig und ich entschied mich für den Klarstein Deepdive Sous-vide Garer Schongarer 81 550 W Edelstahl gebürstet. Mein Wahl war gut überlegt, denn ich suchte ja etwas was nicht zu klobig ist und zu meiner Küche passt. Da ich einiges an Edelstahl habe, war auch die Optik ein wichtiger Grund. Die Maße sind daher auch genau passend, denn ich möchte das Gerät nicht ständig hin und her räumen. Mit 45cm breite, 26,5 cm Höhe und einer Tiefe von 29,5 cm passte er perfekt in einer Nische, die auf der Arbeitsplatte frei war. Von Gewicht her, auch absolut im Rahmen, denn er wiegt nur 4 kg. Mit diesem Gerät soll man fast wie die Profis kochen können, die alles auch im großen Stil vorbereiten und dann punkt genau servieren können. Dies passiert indem man seine Speisen vorkocht, brät oder sonstiges und es dann in einem Beutel gibt. Es gibt dafür spezielle Vakuumbeutel, die mittels eines Schweißgerätes die Luft entzogen wird. So ist das vorgekochte schneller und schonender warm zu halten oder fertig zu kochen. Da ich so ein Schweißgerät besitze, war es klar, das muss man nun noch intensiver nutzen. Mit diesem Gerät kann man die Temperatur frei wählen, von 40 bis 99 Grad, die Schritten kann man stufen weisen in 0,5 Grad Schritten erhöhen. Beim Niedrigtemperatur garen kommt es nicht auf die Hitze an, denn die zerstört ja die Vitamine und Nährstoffe oder es gibt zu viele Röstaromen. Mit dem Niedrigtemperatur gare, braucht man Zeit, das bedeutet, ich stelle Nachts das Gerät ein, fülle den 8 Liter Garraum mit dem was ich essen möchte und stelle eine gewünschte Zeit ein. Die Zeit kann ich von 4- 16 Stunden im Schongar Modus einstellen, oder im Sous vide Modus von 1 – 24 Stunden. Die Stufen kann ich in 30 min Schritten erhöhen, oder absenken. Die Zubereitung direkt im Beutel geht sehr einfach, man macht einfach alles in diesem Beutel, z.B. marinierte Steaks, also Steaks schneiden, oder fertige kaufen, dann marinieren und ab in den Beutel mit allen Gewürzen. Dann sollte man sich die Bedienungsanleitung nehmen und gucken was wann wie viel Zeit benötigt. Z.B Fleisch Medium, 2- 8 Stunden, je nachdem wie dick das Fleisch ist. Hier ist aber alles immer nur eine ca. Zeitangabe, d.h gerade am Anfang muss man viel austesten. Wichtig ist Zeit, Dicke des Fleisches und was man gerade macht. Gemüse, Fisch, Kartoffeln, usw. alles kann man fertig stellen und das schonend. Ich habe Steaks darin gemacht, vorgebraten um warm zu halten, aber auch komplett in diesem Gerät. Vorgebraten waren die Röstaromen und das Fleisch war perfekt war gehalten bei 65 Grad. Dann habe ich es komplett mariniert eingeschweißt 6 Stunden bei 49 Grad garen lassen, das Fleisch hatte eine Dicke von etwa 4 cm. Nach den 6 Stunden habe ich das Fleisch aus dem Schongarer genommen, den Beutel geöffnet und das Fleisch rausgeholt. Das Fleisch war geschmacklich richtig gut geworden, da es ja komplett mariniert war. Erst dachte ich es würden die Röstaromen fehlen, das Fleisch nicht so wirklich gut schmecken, doch es war richtig lecker, es schmeckte nicht gekocht, sondern wie ein Steak. Gemüse ist darin auch kein Thema, wenn man zartes Gemüse macht, sollte man schon 83 Grad nehmen und das ganze 1 – 2 Stunden in dem Schongarer zubereiten. Meine zarten Möhren aber auch Kohlrabi und viele andere Gemüsesorten, waren einfach viel besser vom Geschmack her. Klar ich kann nun nicht sagen ob alle Vitamine erhalten blieben, denn das kann ich ja nicht messen. Fakt ist aber, s

Keittiössäni on aina paljon tekemistä, tottakai kokkaat, mutta haluat myös kokata terveellisesti. Siksi varmistan aina, että keitän joitain asioita hellävaraisesti, joskus vesihauteessa kattilassa jne. Mutta mielestäni se on aivan liian aikaa vievää ja todella kalliita laitteita ei tule kysymykseeni. Ystäväni kautta törmäsin eräänlaiseen höyrylaivaan, jota pidin mielenkiintoisena, ei vain hänen kömpelöinsä. Ainakin tällä lähestymistavalla aloin etsimään. Jonkin ajan kuluttua löysin etsimäni ja valitsin Klarstein Deepdive Sous-vide Cooker Slow Cooker 81 550 W harjatun ruostumattoman teräksen. Valintani oli hyvin harkittu, koska etsin jotain, joka ei ollut liian iso ja sopii keittiööni. Koska minulla on paljon ruostumatonta terästä, ulkonäkö oli myös tärkeä syy. Mitat ovat siis täsmälleen oikeat, koska en halua liikuttaa laitetta jatkuvasti edestakaisin. Leveys 45 cm, korkeus 26,5 cm ja syvyys 29,5 cm sopivat täydellisesti työtasolla vapaaseen tilaan. Painon suhteen se on myös ehdottomasti rungon sisällä, sillä se painaa vain 4 kg. Tällä laitteella voit kokata melkein kuin ammattilainen, joka osaa valmistaa kaiken suuressa mittakaavassa ja tarjoilla sen sitten tarkasti. Tämä tapahtuu esikeittämällä, paistamalla tai muuten ruokasi ja laittamalla se sitten pussiin. Tätä tarkoitusta varten on olemassa erityisiä tyhjiöpusseja, joista ilma poistetaan hitsauskoneella. Näin esikypsennettyjen ruokien pitäminen lämpimänä tai kypsennys loppuun on nopeampaa ja hellävaraisempaa. Koska omistan tällaisen hitsauskoneen, oli selvää, että minun piti käyttää sitä vielä intensiivisemmin. Tällä laitteella voit valita vapaasti lämpötilan, 40 - 99 astetta, askeleita voidaan nostaa asteittain 0,5 asteen välein. Matalissa lämpötiloissa keitettäessä lämmöllä ei ole merkitystä, koska se tuhoaa vitamiinit ja ravintoaineet tai paahdettuja makuja on liikaa. Matalissa lämpötiloissa ruoanlaitto vie aikaa, eli asetan laitteen yöksi, täytän 8 litran keittotilan sillä, mitä haluan syödä, ja asetan halutun ajan. Voin asettaa ajan 4 - 16 tuntia hidas liesi -tilassa tai 1 - 24 tuntia sous vide -tilassa. Voin nostaa tai laskea tasoja 30 minuutin välein. Valmistus suoraan pussissa on erittäin helppoa, teet vain kaiken tässä pussissa, esimerkiksi marinoidut pihvit, eli leikkaa pihvit tai ostat valmiita, sitten marinoitat ja laitat pussiin kaikki mausteet. Sitten kannattaa ottaa käyttöohjeet ja katsoa mihin kestää kuinka kauan ja milloin. Esim. liha keskipitkä, 2-8 tuntia lihan paksuuden mukaan. Mutta tässä kaikki on vain likimääräistä aikaa, mikä tarkoittaa, että sinun on testattava paljon, varsinkin alussa. Aika, lihan paksuus ja mitä teet, ovat tärkeitä. Vihannekset, kala, perunat jne. kaikki voidaan viimeistellä ja varovasti. Olen kypsentänyt siinä pihvejä, esipaistettua pitääkseen lämpimänä, mutta myös kokonaan tässä laitteessa. Paahdetut aromit esipaistettiin ja liha oli täydellinen ja pidettiin 65 asteessa. Sitten annoin kypsyä täysin marinoituna ja suljettuna 49 asteessa 6 tuntia. Liha oli noin 4 cm paksu. 6 tunnin kuluttua otin lihan pois hidaskeittimestä, avasin pussin ja otin lihan ulos. Liha maistui todella hyvältä, koska se oli täysin marinoitunut. Aluksi ajattelin, että paahdetut maut puuttuivat ja liha ei todellakaan maistunut niin hyvältä, mutta se oli todella maukasta, se ei maistunut kypsennetulta, vaan pihviltä. Vihannekset eivät myöskään ole ongelma, jos teet pehmeitä vihanneksia, käytä 83 astetta ja kypsennä niitä hitaassa keittimessä 1-2 tuntia. Minun mureat porkkanat, samoin kuin kyssäkaali ja monet muut kasvikset, maistuivat yksinkertaisesti paljon paremmilta. En tietenkään osaa sanoa, säilyivätkö kaikki vitamiinit, koska en voi mitata sitä. Mutta tosiasia on, katso

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja
Asiakkaiden arvostelut
Deepdive - Sous-vide Cooker
  • tyhjiökeitin & haudutuspata kuin ammattilaisilla: tunteja kestäviä tasaisia lämpötiloja täydellisille kypsennystuloksille
  • 550 watin teho lämpötiloille 40-99 °C
  • innovatiivinen kiertojärjestelmä tasaiseen lämmönjakoon, maksimaalinen lämpötilan vaihtelu 0,1 °C
119,99 €
sis. alv
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Hittituotteet
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.