Klarstein

Osaka 1 - riisikeitin

alkaen 28 Asiakkaat
41,99 €
Toimitusaika: 3 - 5 päivää
Huippuominaisuudet
  • Riisikeitin, jossa 400 W:n teho
  • 1 litran tilavuus - vastaa noin 6 kupillista riisiä
  • Keittäminen loppuu automaattisesti, kun riisi on valmista
Toimituskulut alkaen 0,00 €
Tuote on lähetysvalmiina, ja se lähetetään heti, kun maksu on suoritettu.
Osaka 1 - riisikeitin
41,99 €

Voit muuttaa tilaustasi milloin tahansa.

Valitut testitulokset saksalaisista lehdistä

10027395_Klarstein_OsakaPremium_HausUndGarten.png
Osaka 1 riisikeitin 1 litraa lämpimänäpito punainen

Monipuolinen riisikeitin, jossa 400W:n teho, 1 litran tilavuus ja lämpimänäpitotoiminto.

Sisältää lasikannen, riisilusikan ja mitta-astian.

Klarstein Osaka 1:n avulla valmistat useita erilaisia riisiruokia - niin perinteisesti keitettyä riisiä, riisipuuroa kuin risottoakin - koko perheelle. Riiisin keittämisen lisäksi voit käyttää Osaka-riisikeitintä mannasuurimoiden sekä hirssin valmistukseen.

Riisikeittimen käyttäminen on erittäin helppoa. Napsauta vain keitin päälle sen etupuolella sijaitsevasta kytkimestä, ja riisin keittäminen alkaa. Kun riisi on valmista, Klarstein-riisikeitin menee lämpimänäpitotilaan, jonka ansiosta valmis riisi pysyy tarvittaessa lämpimänä tuntien ajan. Täydellinen toiminto buffet-pöytiin tai sushin valmistukseen.

1 litran tilavuus riittää kuuden riisikupillisen keittämiseen. Toimitukseen sisältyvän mittakupin avulla mittaat helposti täydellisen määrän riisiä kattilaan. Riisin tarjoilemista varten mukaan kuuluu riisilusikka. Lasikannen läpi voit pitää silmällä riisin keittämisen etenemistä.

Riisikattilassa on tarttumaton pinnoite, jonka ansiosta riisikeitin on helppo puhdistaa. Punainen, metallinen pinta tekee Klarstein Osaka 1 -riisikeittimestä elegantin katseidenkerääjän, joka tuo kaukoidän karismaa jokaiseen keittiöön.

PDF-käyttöohjeet
Tuotteen yksityiskohdat

Huippuominaisuudet:

  • Riisikeitin, jossa 400 W:n teho

  • 1 litran tilavuus - vastaa noin 6 kupillista riisiä

  • Keittäminen loppuu automaattisesti, kun riisi on valmista

  • Lämpimänäpitotoiminto

  • Punainen metallikattila, jossa mustat muoviosat

  • Sis. lasikannen, riisilusikan ja mittakupin

Ominaisuudet:
  • Helppo käyttää ja puhdistaa
  • Keittokattilassa tarttumaton pinnoite
  • Toimii yhdellä painikkeella
  • Turvakatkaisu
  • Kuivumisen esto
  • Kahvat sivuilla
  • LED-merkkivalo
  • Jalat
  • Virtalähde: 220-240V, 50/60 Hz
Toimituskokonaisuus:
  • 1 x laite
  • 1 x keittokattila
  • 1 x lasikansi
  • 1 x riisilusikka
  • 1 x mittakuppi
  • Englanninkielinen käyttöohje (muita kieliä: saksa)
Mitat:
  • 28 x 21,5 x 23 cm (leveys x korkeus x syvyys)
  • Paino: n. 1,4 kg
Asiakkaiden arvostelut
alkaen 28 Asiakkaat
22
4
2

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 17.09.2022
Verified tarkastelu

Klasse für zwei Personen. Haben den Reiskocher für unseren Wohnwagen gekauft und sind vollkommen zufrieden

Luokka kahdelle hengelle. Ostimme riisinkeittimen asuntovaunuomme ja olemme täysin tyytyväisiä

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 23.06.2022
Verified tarkastelu

Dieser Reiskocher ist einfach nur perfekt. Ich habe ihn schon länger selbst und jetzt habe ich ihn meiner Schwester zum GeburtytG geschenkt und Uch sie ist ganz begeistert.

Tämä riisinkeitin on aivan täydellinen. Minulla on se ollut itselläni pitkään ja nyt annoin sen siskolleni syntymäpäivälahjaksi ja hän on erittäin innostunut.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 17.03.2022
Verified tarkastelu

Wir kochen Reis mit dem Gerät. Sehr gutes Ergebnis. Wie sind sehr zufrieden.

Keitämme riisiä laitteella. Erittäin hyvä tulos. Olemme erittäin tyytyväisiä.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 21.02.2022
Verified tarkastelu

Das Ergebnis ist top...gelingt mit normalem Topf niemals... der Reis ist locker und optimal !! Handhabung ist easy.. Kann ich nur empfehlen !!

Lopputulos on loistava... ei koskaan onnistu normaalilla ruukulla... riisi on pörröinen ja optimaalinen!! Käsittely on helppoa, voin vain suositella!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 18.02.2022
Verified tarkastelu

Ich habe lange überlegt ob ich mir einen Reiskocher kaufen soll und habe mich dennoch dafür entschieden und es noch nicht bereit. Macht was er soll. Einfache Bedienung. Preis-Leistungsverhältnis absolut in Ordnung. Daumen hoch.

Mietin pitkään, pitäisikö minun ostaa riisikeitin ja päätin silti tehdä sen, eikä se ole vielä valmis. Tekee mitä pitää. Helppo käsitellä. Hinta-laatusuhde aivan kohdallaan. Peukut pystyyn.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 17.01.2022
Verified tarkastelu

I like everything about it. Value for money

Pidän kaikesta siinä. Rahan arvo

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 30.12.2021
Verified tarkastelu

Ich habe ein Neues gebraucht und dieses Gerät hat alles gezeigt, was ich gesucht habe.

Tarvitsin uuden ja tämä laite näytti kaiken mitä etsin.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 14.08.2021
Verified tarkastelu

Läuft super. Allerdings ist die Beschichtung innen wirklich nicht die beste und man sollte dann doch mehr Geld in die Hand nehmen und einen anderen Kocher wählen. Wer das Teil allerdings seltener in Anspruch nimmt, könnte sehr zufrieden sein. Ich benutze einen Reiskocher wöchentlich.

Hienosti menee. Sisäpuolen pinnoite ei kuitenkaan todellakaan ole paras ja kannattaa käyttää enemmän rahaa ja valita toinen liesi. Harvemmin osaa käyttävät voivat kuitenkin olla erittäin tyytyväisiä. Käytän riisinkeitintä viikoittain.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 30.04.2021
Verified tarkastelu

It makes perfect amount of rice for two people. Easy to use, easy to clean. Comes with a cup and a rice scoop. I use two cups of rice with two and a half cup of water. However, i do not use the "keep warm" function, it will just make a crust of rice that will get hard to clean. So i just turn it off when it's done cooking.

Siitä tulee täydellinen määrä riisiä kahdelle hengelle. Helppo käyttää, helppo puhdistaa. Mukana kuppi ja riisikauha. Käytän kaksi kupillista riisiä ja kaksi ja puoli kupillista vettä. En kuitenkaan käytä "lämmitä"-toimintoa, vaan se tekee riisistä kuoren, jota on vaikea puhdistaa. Joten sammutan sen vain, kun se on valmis.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 29.04.2021
Verified tarkastelu

Der Reiskocher war ein Geschenk und der beschenkt ist zufrieden und begeistert von diesem Reiskocher

Riisinkeitin oli lahja ja vastaanottaja on tyytyväinen ja innostunut tästä riisinkeittimestä

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 26.03.2021
Verified tarkastelu

Ich bin seit Jahren begeisterte Basmati-kocherin/Esserin und ist mir dabei eine bestimmte Konsistenz wichtig, die das Gericht perfekt macht. Bei dem Karlstein-Osaka Reiskocher hat mich irritiert, dass der Deckel mit einem Loch versehen ist. - Nach perischer Kochart kommt zwischen Topfrand und Deckel ein "Polster", damit während des Kochvorgangs kein Dampf entweichen kann. Ich vermute, dass das der wesentliche Unterschied ist, und das wirkt sich auch auf das Endprodukt aus. - Eine bemerkenswert kurze Kochzeit ist anzumerken, was aber im Endeffekt - s.o. - nicht wirklich nützt. Die Größe des Reiskochers wurde - endlich - auch eine gute Alternative für den kleinen Haushalt gefunden.

Olen ollut innostunut basmatikeittäjä/syöjä vuosia ja minulle on tärkeää, että minulla on tietty konsistenssi, joka tekee annoksesta täydellisen. Minua ärsytti Karlstein-Osaka-riisinkeittimessä se, että kannessa on reikä. - Persialaisen kypsennystavan mukaan kattilan reunan ja kannen välissä on "tyyny", jotta höyry ei pääse karkaamaan kypsennyksen aikana. Epäilen, että se on tärkein ero, ja se siirtyy lopputuotteeseen. - Huomionarvoisen lyhyt kypsennysaika, mutta loppujen lopuksi - eli - ei todellakaan hyödyllistä. Riisinkeittimen koko löytyi - vihdoinkin - myös pienelle kotitaloudelle hyvä vaihtoehto.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 08.11.2020
Verified tarkastelu

Die Entscheidung zu diesem Reiskocher ist mir nicht leicht gefallen, weil nicht wenige Rezensenten meinen, der Reis brenne immer an. Letzten Endes habe ich es dann aber doch gewagt, ihn mir zu bestellen und bin bislang sehr zufrieden. Ich habe mir den 1,5 Liter-Kocher bestellt, da dieser auch einen Dampfgar-Aufsatz beinhaltet, welcher aus Aluminium besteht, und einen separaten An/Aus-Schalter hat. Nachdem ich sämtliche mit Lebensmittel in Berührung kommende Teile gründlich abgewaschen hatte, war der Reiskocher bereit für den ersten Test. Als erstes habe ich lediglich eine Portion Reis (1/2 Becher Reis und 1 Becher Wasser) nach gründlichem Reiswaschen und unter Hinzugabe von einer Prise Salz gekocht. Wäre der Test schief gegangen, hätte ich wenig Essen wegwerfen müssen. Zum Glück hat aber alles wunderbar funktioniert. Zwar sagte die Anleitung, man solle den Reis noch 15 Minuten im Warmhaltemodus belassen, aber davon habe ich Abstand genommen, ich ging davon aus, dass der Reis ansonsten zu sehr anbacken könnte, schließlich war nur 1/2 Becher trockener Reis in dem großen Topf. Meine Entscheidung war absolut richtig, denn der Reis war tatsächlich an der Unterseite ein wenig krosser und hatte eine leicht bräunliche Farbe. Ich konnte aber fast alles mit meinem Silikonlöffel von Kochblume aus dem Topf kratzen, ohne die Beschichtung des Topfes zu beschädigen und fand den Reis sehr wohlschmeckend. Der zweite Versuch beinhaltete 2 Portionen Reis (1 Becher) und 2 volle Becher Wasser mit einer Prise Salz. In den Dampfgar-Aufsatz habe ich 1 rote Paprikaschote und eine große Möhre in mundgerechten Stücken bereitet. Alles zusammen zum Kochen gebracht und danach noch 5 Minuten warmhalten lassen. Das Resultat war hervorragend. Nichts Krosses, nichts angebacken und das Gemüse gar, aber bissfest. Eine Linie Olivenöl darüber und fertig war mein Essen. Lecker! Heute habe ich den Reiskocher zum dritten Mal verwendet und 3 Portionen Reis (1,5 Becher Reis und 2 Becher Wasser) mit einer Tomate in der Mitte direkt im Topf nach einem Vorschlag von Chef John via YouTube bereitet sowie im Dampfgar-Aufsatz einen kleinen Brokkoli in Röschen und den Stiel in Stücken, 3 bunte Möhren und 1/2 rote Paprika in mundgerechten Stücken gleichzeitig gedämpft. Die "Kochzeit" lag bei etwa 20 Minuten, und ich habe das Ganze noch ca. 5 Minuten im Warmhaltemodus gelassen. Das Resultat ist einfach umwerfend! Eine Linie Olivenöl darüber und etwas Sojasoße, und fertig ist ein vollwertiges vegetarisches, vielleicht sogar veganes, Gericht. Nichts ist angebacken, der Reis ist genauso wie ich ihn haben wollte und durch die Tomate, die anschließend entweder mit dem mitgelieferten Reislöffel oder einem Kochlöffel aus Holz bzw. Silikon zerteilt und unter den Reis gemischt wird, ganz besonders schmackhaft. Hier habe ich auf die Prise Salz verzichtet, weil ich mit Sojasoße ergänzen wollte, die ohnehin salzig schmeckt. Kurz und gut: Ich kann diesen Reiskocher von Klarstein wirklich sehr empfehlen!

Päätös ostaa tämä riisikeitin ei ollut minulle helppo, koska monet arvostelijat ajattelevat, että riisi palaa aina. Lopulta uskalsin tilata sen ja olen toistaiseksi erittäin tyytyväinen. Tilasin 1,5 litran lieden, koska siinä on myös alumiinista valmistettu höyrystin, jossa on erillinen on/off-kytkin. Kun kaikki ruoan kanssa kosketuksiin joutuvat osat oli pesty perusteellisesti, riisinkeitin oli valmis ensimmäiseen testiin. Ensin keitin vain annoksen riisiä (1/2 kupillista riisiä ja 1 kuppi vettä) sen jälkeen, kun olin pestänyt riisin perusteellisesti ja lisännyt ripaus suolaa. Jos testi olisi epäonnistunut, minun olisi pitänyt heittää pois vähän ruokaa. Onneksi kaikki toimi loistavasti. Vaikka ohjeissa sanottiin, että riisiä kannattaa jättää lämpimään tilaan vielä 15 minuutiksi, jätin niin tekemättä, oletin, että riisi voisi muuten paistaa liikaa, loppujen lopuksi kuivaa riisiä oli vain 1/2 kuppia isossa. potti. Päätökseni oli täysin oikea, koska riisi oli itse asiassa hieman rapea pohjalta ja hieman ruskehtava. Pystyin kuitenkin raapumaan lähes kaiken pois kattilasta Kochblumen silikonilusikallani vahingoittamatta kattilan päällystettä ja totesin riisin erittäin maukkaaksi. Toinen koe sisälsi 2 annosta riisiä (1 kuppi) ja 2 täyttä kupillista vettä ripauksella suolaa. Höyrystimen lisäosaan olen valmistanut 1 punaisen paprikan ja ison porkkanan pureman kokoisiksi paloiksi. Kuumenna kaikki kiehuvaksi ja anna sen sitten lämmetä vielä 5 minuuttia. Tulos oli erinomainen. Ei mitään rapeaa, ei mitään paistettua ja vihannekset ovat kypsiä, mutta kiinteitä. Päälle oliiviöljyä ja ateriani oli valmis. Namia! Tänään käytin riisinkeitintä kolmannen kerran ja valmistin 3 annosta riisiä (1,5 kupillista riisiä ja 2 kupillista vettä) tomaattien keskellä aivan kattilassa keittiömestari Johnin ehdotuksen mukaisesti YouTuben kautta ja pienen parsakaalin. Höyrystimen kiinnike kukinnoissa ja varsi paloina, 3 värikästä porkkanaa ja 1/2 punaista paprikaa suupalan kokoisina paloina höyrytettynä samanaikaisesti. "Paistoaika" oli noin 20 minuuttia ja jätin sen lämpimänäpitotilaan vielä noin 5 minuutiksi. Tulos on yksinkertaisesti upea! Sarja oliiviöljyä ja soijakastiketta ja sinulla on täysi kasvisruoka, ehkä jopa vegaani. Mitään ei leivota, riisi on juuri sellainen kuin halusin ja tomaatti, joka sitten jaetaan joko mukana toimitetulla riisiluikalla tai puisella tai silikonikeittolusikalla ja sekoitetaan riisiin, on erityisen maukasta. Tästä jätin pois ripaus suolaa, koska halusin lisätä soijakastiketta, joka maistuu joka tapauksessa suolaiselta. Lyhyesti: Voin todella suositella tätä Klarsteinin riisinkeitintä!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 30.09.2020
Verified tarkastelu

Der Reiskocher tut absolut was er soll. Hier ein kleiner Tipp, wie man so einen Reiskocher benutzt: Jeden Reis vorher unbedingt waschen bis das Wasser fast klar ist und nicht mehr so weiß eintrübt. Dann bleibt auch der,von der Gröse genau richtige Deckel drauf und es gibt keine Sauerei. Den Behälter, BEVOR man ihn in das Gerät gibt, einmal mit dem Geschirrtuch trocknen, dann hällt das Gerät auch länger. ist schließlich ein Elektrogerät. Wenn der Schalter nach oben schnappt, mit dem Reislöffel mal ordentlich durchmischen, dass der Reis, der unten rum liegt, nicht anbrennt. Die Warmhaltefunktion ist gut, nur muss man den Reis gelegentlich durch mischen damit er nicht anbrennt. Mann muss halt richtig damit umgehen, notfalls im Internet etwas suchen.

Riisinkeitin tekee juuri sen mitä sen pitääkin tehdä. Tässä pieni vinkki tällaisen riisinkeittimen käyttöön: Muista pestä jokainen riisi etukäteen, kunnes vesi on melkein kirkasta eikä enää sameanvalkoista. Sitten juuri oikean kokoinen kansi jää päälle eikä sotkua ole. Kuivaa astia keittiöpyyhkeellä ENNEN kuin laitat sen laitteeseen, niin laite kestää pidempään. on sentään sähkölaite. Kun kytkin napsahtaa ylöspäin, sekoita hyvin riisilusikan kanssa, jotta pohjassa oleva riisi ei pala. Lämpimänäpitotoiminto on hyvä, mutta riisiä pitää välillä sekoittaa, ettei se pala. Sinun täytyy vain käsitellä sitä kunnolla, tarvittaessa etsiä jotain Internetistä.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 15.09.2020
Verified tarkastelu

An sich bin ich zufrieden .. also man kann das Produkt eigentlich kaufen. Aber lest weiter Jetzt ein bisschen Kritik. Das Gerät besitzt eine „Koch“ und eine „Warmhalte-Funktion“ Sofern ich das richtig verstehe sollte, sobald der Reis fertig ist die Warmhalte-Funktion an gehen. Das tut sie aber nicht. Ich muss das selbst machen sobald der Reis fertig ist. Sonst brennt er an. Wo ist jetzt der Vorteil zum Kochtopf ? Trotzdem ständig im Gebrauch und Verarbeitung etc. ist absolut akzeptabel. #Reiskocher

Itse olen tyytyväinen .. joten voit todella ostaa tuotteen. Mutta lue nyt vähän kritiikkiä. Laitteessa on "keitto" ja "lämmössäpitotoiminto" Jos oikein ymmärrän niin heti kun riisi on valmis, lämpimänäpitotoiminto menee päälle. Mutta hän ei. Minun on tehtävä tämä itse, kun riisi on valmis. Muuten se palaa. Missä on kattilan etu nyt? Siitä huolimatta jatkuva käyttö ja käsittely jne. on täysin hyväksyttävää. #riisinkeitin

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 06.08.2020
Verified tarkastelu

Ich habe nach einem kleinen Reiskocher für einen 2-Personen-Haushalt gesucht und bin auf dieses Gerät gestossen. Ich verwende überwiegend Oryza Langkornreis und hatte anfangs das Problem, das der Reis anfing zu schäumen und Wasser aus dem Entlüftungsloch des Deckels blubberte. Nachdem ich den Reis nun vorher wasche hat sich das Problem weitgehend erledigt. Angebrannt ist mir der Reis bisher nicht, es bildet sich aber eine dünne weiße Kruste am Boden. Der Topf ist leider aus recht dünnem Material. Nachdem er mit herunter fiel, war am oberen Seitenrand eine kleine Delle und der Deckel schließt nicht mehr ganz. Das betrachte ich aber angesichts der Preisklasse nicht als Mangel. Mein Fazit ist insgesamt positiv und ich würde das Gerät wieder kaufen.

Etsin pientä riisinkeitintä 2 hengen talouteen ja törmäsin tähän laitteeseen. Käytän pääasiassa pitkäjyväistä Oryza-riisiä ja aluksi ongelmana oli, että riisi alkoi vaahtoamaan ja vettä kuplii kannen tuuletusaukosta. Riisin pesun jälkeen ongelma on suurelta osin poistunut. Riisi ei ole vielä palanut päälleni, mutta pohjalle muodostuu ohut valkoinen kuori. Pata on valitettavasti tehty melko ohuesta materiaalista. Kun se putoaa alas, yläreunassa oli pieni kolhu eikä kansi enää sulkeudu kokonaan. Mutta hintaluokan huomioon ottaen en näe sitä puutteena. Päätelmäni on yleisesti ottaen myönteinen ja ostaisin laitteen uudelleen.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 22.02.2020
Verified tarkastelu

Ist zwar ein günstiger Reiskocher, aber der Reis brennt sich immer unten fest. Mich stört das aber nicht da man bei dem Preis nicht mehr erwarten darf. Ich nutze den Reiskocher generell für Reis, also mache den nicht im Kochtopf, und empfehle ihn weiter. Auch wenn der Reis sich festbrennt kann man ihn gut reinigen bzw. in die Maschine zum Spülen geben. Viel Spaß mit dem Gerät.

Se on halpa riisinkeitin, mutta riisi palaa aina pohjassa. Mutta se ei haittaa minua, koska et voi odottaa enempää hinnasta. Käytän yleensä riisinkeitintä riisiin, joten älä tee sitä kattilassa, ja suosittelen sitä muillekin. Vaikka riisi palaisi, voit puhdistaa sen hyvin tai laittaa koneeseen huuhteluun. Pidä hauskaa laitteen kanssa.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 03.01.2019
Verified tarkastelu

Bei dem Preis ist klar, dass der Reiskocher kein Porsche ist. Komplizierte Sensorenelektronik gibt es erst in ganz anderen Preisklassen. Zur einfachen Reiszubereitung reicht der Topf aber völlig, und nach diesem Kriterium bewerte ich ihn auch. Beim ersten Einsatz war der Basmati-Reis nach dem Kochen und Ziehenlassen noch nicht ganz gar, also habe ich noch etwas Wasser zugegossen und erneut auf Kochen geschaltet. Danach war der Reis perfekt: körnig und kein bisschen klebrig, so wie ich ihn beim "freihändigen" Kochen nie hinbekomme. Unten war er etwas angehaftet und stellenweise leicht golden, ließ sich aber problemlos ablösen. Inzwischen gebe ich von vornherein mehr Wasser hinzu als angegeben, und das funktioniert prima. Vielleicht kommt es auch auf die Reissorte an, wie viel Wasser genau die richtige Menge ist - ausprobieren. Wichtig scheint mir, dass man den Reis vor dem Kochen gründlich wäscht, damit keine Stärke im Wasser herumschwimmt, die den Reis pappig macht und unten anhaften kann. Bin insgesamt sehr zufrieden!

Hinnalla on selvää, että riisinkeitin ei ole Porsche. Monimutkaista anturielektroniikkaa on saatavilla vain täysin eri hintaluokissa. Yksinkertaiseen riisinvalmistukseen pannu on kuitenkin täysin riittävä, ja arvostan sen tämän kriteerin mukaan. Kun käytin sitä ensimmäistä kertaa, basmatiriisi ei ollut aivan kypsä sen jälkeen, kun se oli keitetty ja jätetty seisomaan, joten lisäsin vettä ja laitoin sen uudelleen kiehumaan. Sen jälkeen riisi oli täydellinen: rakeinen ja ei vähän tahmea, mitä en koskaan saa "hands-free"-keittämisessä. Se oli hieman jumissa pohjasta ja paikoin hieman kullanruskea, mutta oli helppo irrottaa. Lisään nyt enemmän vettä kuin alussa on ilmoitettu ja se toimii hyvin. Ehkä se riippuu myös riisityypistä, kuinka paljon vettä on juuri oikea määrä - kokeile sitä. Minusta on tärkeää, että peset riisi huolellisesti ennen keittämistä, jotta tärkkelys ei ui vedessä, mikä tekee riisistä tahmeaa ja voi tarttua pohjaan. Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 23.02.2017
Verified tarkastelu

Bin bisher mit dem Produkt sehr zufrieden. Habe ihm im Einsatz mit Sushi- sowie langkörnigem Basmatireis getestet. Beim ersten Kochen pappte der Reis sehr stark an und ich war schon kurz davor das Gerät zurückgehen zu lassen. Dann habe ich dem Gerät aber noch eine 2. Chance gegeben und es hat sich gelohnt. Beim zweiten Kochen habe ich dann immermal umgerührt und nichts ist angebrannt. Nur ein paar Anhaftungen waren am Boden aber damit kann ich leben. Ich ziehe dennoch einen Punkt ab für die Bedienungsanleitung. Ich habe noch nie eine Anleitung gelesen die derart voll von Fehlern war. Nicht nur Satzfehler die durch schlechte Übersetzung entstehen können, sondern auch Fehler die eine Erkennbarkeit des Wortes schwer machen.

Toistaiseksi olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen. Olen testannut sitä käytössä sushin ja pitkäjyväisen basmatiriisin kanssa. Kun riisi keitettiin ensimmäisen kerran, se oli erittäin tahmeaa ja olin palauttamassa laitetta. Mutta sitten annoin laitteelle toisen mahdollisuuden ja se oli sen arvoista. Sekoittelin jatkuvasti, kun keitin sen toisen kerran, eikä mikään palanut. Lattialla oli vain muutamia kertymiä, mutta voin elää sen kanssa. Otan kuitenkin huomion käsikirjasta. En ole koskaan lukenut ohjekirjaa, joka olisi niin täynnä virheitä. Ei vain kirjoitusvirheet, jotka voivat johtua huonosta käännöksestä, vaan myös virheet, jotka vaikeuttavat sanan tunnistamista.

alkaen "Christophe " arvosteltu 27.03.2016
Verified tarkastelu

J'en suis très satisfait, Il fonctionne parfaitement et ne prend pas beaucoup de place. Côté finition et assemblage, il m'a l'air de très bonne qualité, son design en noir me plait bien. Son utilisation est très simple, il y a un seul bouton pour le mettre en route et ensuite il s'occupe lui même de la cuisson et garde au chaud une fois que c'est cuit. Côté nettoyage c'est top, la cuve est amovible, anti-adhésive (téflon) et passe au lave vaisselle. Il y a aussi une spatule en plastique et un doseur (dans la notice, en anglais ou allemand il y a les indications pour mettre les bonnes doses de riz par rapport à l'eau, ex : 2 en riz, 2/2.5 en eau, 4 en riz, 4/4.5 en eau etc..) Sur mon plan de travail, il tient bien en place et ne glisse pas. Une fois rangé, il ne prend pas trop de place dans l'armoire. J'en suis super content pour le moment, et je ne peux que le recommander..

Olen erittäin tyytyväinen, toimii täydellisesti eikä vie paljoa tilaa. Viimeistelyn ja kokoonpanon osalta se vaikuttaa minusta erittäin laadukkaalta, pidän sen mustasta muotoilusta. Sen käyttö on hyvin yksinkertaista, siinä on yksi painike käynnistääksesi sen ja sitten se huolehtii itse ruoanlaitosta ja pitää sen lämpimänä kypsennyksen jälkeen. Puhdistuspuolella se on hienoa, säiliö on irrotettava, tarttumaton (teflon) ja konepesun kestävä. Mukana on myös muovinen lasta ja mittakuppi (ohjeissa, englanniksi tai saksaksi, on ohjeet oikeiden riisin annosten laittamiseen suhteessa veteen, esim.: 2 riisiin, 2/2,5 veteen, 4 riisiin , 4/4,5 vedessä jne.) Työtasollani se pysyy paikallaan eikä luista. Säilytettynä se ei vie liikaa tilaa vaatekaapissa. Olen tähän mennessä erittäin tyytyväinen, ja voin vain suositella sitä.

alkaen simona arvosteltu 25.02.2016
Verified tarkastelu

Si presenta di colore rosso e le rifiniture nere ed ha una forma rotonda. Le dimensioni sono 28 x 21,5 x 23 cm (LxAxP) con un peso di circa 1,4 kg. Alla base presenta dei piedini che ne permettono la stabilità. Lateralmente vi sono due maniglie nere, nella parte frontale vi è il tasto cook per la cottura e il tasto warm per mantenere il riso caldo una volta cotto. Nella parte posteriore vi è il tasto di accensione. All'interno si trova una vaschetta antiaderente adatta ad ospitare il riso e l'acqua. Il cuociriso funziona con la corrente elettrica e il filo che ne permette il collegamento alla presa è abbastanza lungo da permetterne il posizionamento anche a distanza dalla presa. In dotazione vi è oltre al manuale d'istruzione in tedesco e inglese, un misurino e un cucchiaio in plastica. Questo è bianco e puntellato cosi' da facilitare il mescolamento durante la cottura. Il misurino, invece, è trasparente e da una parte sono indicate le dosi di riso ( 40- 80- 120-160) dall'altra le corrispondenti dosi d'acqua che vanno aggiunte ( 1/4, 1/2, 3/4 ). Infine il coperchio trasparente in vetro ne permette una cottura ottimale senza la necessità di dover alzarlo continuamente per vedere a che stato è la cottura. La capacità massima è di 1 litro riuscendo ad ospitare circa 6 tazze di riso. Bisogna fare attenzioni alle giuste dosi riso/acqua perchè rischierete o di far attaccare il riso sul fondo se l'acqua è troppo poca o di ottenere un riso scotto se l'acqua è troppa. Per regolarvi quanta acqua aggiungere in proporzione al riso potrete aiutarvi con la tabella presente nel manuale d'istruzioni: Per 2 tazze di riso bisogna aggiungere 2 tazze e 1/4 di acqua, per 4 tazze di riso bisogna aggiungere 4 tazze e 1/2 di acqua e cosi' via. Per una buona riuscita vi consiglio di provare più volte in modo da rendervi effettivamente conto delle giuste dosi. Il cuociriso ha una potenza di 400W ed è a basso consumo.. Per il funzionamento basta scegliere le giuste dosi di acqua e riso e inserirle nella vaschetta nera, poi inserire il coperchio e collegare la spina alla presa di corrente. Pigiando il tasto cook nella parte frontale della pentola, si accenderà il led sotto tale scritta e la levetta inferiore scatterà automaticamente verso il basso. Ciò indicherà l'inizio della cottura..Non appena il riso sarà cotto si spegnerà il pulsante cook e si accenderà warm e la levetta ritornerà nella sua posizione originaria. La caratteristica che più ha attirato la mia attenzione è la funzione warm in quanto non tutte le pentole permettono di mantenere il riso caldo una volta cotto...inoltre potrete cucinare senza dover star li a girare il riso ma potrete fare anche le faccende domestiche in tutta tranquillità perchè la pentola non permette che il riso si attacchi al fondo. Per quanto concerne la pulizia basta lavare la vaschetta con del sapone non aggressivo e una spugnetta non abrasiva per evitare che il materiale di cui è composta si graffi e danneggi perdendo le sue spiccate qualità! La Klarstein ha avuto un'ottima idea, facilitando la vita di noi donne!! Ne consiglio l'acquisto perchè mi sono trovata molto bene! https://www.youtube.com/watch?v=MAwQD661N-0

Siinä on punainen väri ja musta viimeistely ja pyöreä muoto. Mitat ovat 28 x 21,5 x 23 cm (LxKxS) ja paino noin 1,4 kg. Pohjassa on jalat, jotka mahdollistavat vakauden. Sivulla on kaksi mustaa kahvaa, edessä on kypsennyspainike ruoanlaittoa varten ja lämmin painike pitämään riisin lämpimänä keitetyn jälkeen. Takana on virtapainike. Sisällä on tarttumaton tarjotin, joka sopii riisin ja veden säilyttämiseen. Riisinkeitin toimii sähköllä ja johto, joka mahdollistaa sen liittämisen pistorasiaan, on riittävän pitkä, jotta se voidaan sijoittaa jopa kauemmaksi pistorasiasta. Saksan- ja englanninkielisen käyttöohjeen lisäksi mukana tulee mittakuppi ja muovilusikka. Tämä on valkoinen ja pilkullinen helpottaakseen sekoittumista kypsennyksen aikana. Mittakuppi sen sijaan on läpinäkyvä ja toisella puolella on riisin annokset (40-80-120-160) toisella puolella vastaavat lisättävät vesiannokset (1/4, 1/2). , 3/4). Lopuksi läpinäkyvä lasikansi mahdollistaa optimaalisen kypsennyksen ilman tarvetta nostaa sitä jatkuvasti nähdäksesi, missä tilassa kypsennys on. Suurin tilavuus on 1 litra, johon mahtuu noin 6 kupillista riisiä. Sinun on kiinnitettävä huomiota oikeisiin riisin/vesiannoksiin, koska on olemassa vaara, että riisi tarttuu pohjaan, jos vettä on liian vähän, tai ylikypsä riisiä, jos vettä on liikaa. Voit säätää, kuinka paljon vettä lisätään suhteessa riisiin, voit auttaa itseäsi käyttöohjeen taulukossa: 2 kupillista riisiä varten sinun on lisättävä 2 ja 1/4 kupillista vettä, 4 kupillista riisiä varten lisää 4 ja 1/2 kupillista vettä ja niin edelleen. Hyvän tuloksen saavuttamiseksi suosittelen, että yrität useita kertoja oikean annoksen saavuttamiseksi. Riisinkeittimen teho on 400 W ja se kuluttaa vähän. Käyttöä varten valitse oikeat annokset vettä ja riisiä ja aseta ne mustalle alustalle, aseta kansi paikalleen ja liitä pistoke pistorasiaan. Painamalla kattilan etuosassa olevaa kypsennyspainiketta, tämän tekstin alla oleva LED syttyy ja alempi vipu ponnahtaa automaattisesti alaspäin. Tämä osoittaa kypsennyksen alkamisen. Heti kun riisi on kypsennetty, kypsennyspainike sammuu ja lämmin syttyy ja vipu palaa alkuperäiseen asentoonsa. Ominaisuus, joka kiinnitti huomioni eniten, on lämmin toiminto, koska kaikki pannut eivät pysty pitämään riisiä kuumana keittämisen jälkeen... Lisäksi voit keittää ilman, että sinun tarvitsee seistä riisiä kääntämässä, mutta voit myös tehdä kotitöitä rauhassa mielessä, koska kattila ei anna riisin tarttua pohjaan. Mitä tulee puhdistukseen, pese tarjotin ei-aggressiivisella saippualla ja hankaamattomalla sienellä estääksesi materiaalia, josta se on valmistettu, naarmuuntumasta ja vaurioitumasta ja menettämästä erinomaisia ominaisuuksiaan! Klarsteinilla oli loistava idea, joka helpotti meidän naisten elämää!! Suosittelen ostoa, koska löysin itseni erittäin hyvin! https://www.youtube.com/watch?v=MAwQD661N-0

alkaen lucia arvosteltu 08.02.2016
Verified tarkastelu

Per chi ama mangiare il cibo giapponese e non solo, questa pentola cuociriso è l'ideale. Innanzitutto c'è da dire che ha una potenza di 400 Watt e la capacità di un litro, quindi possiamo cuocere al suo interno 6 tazze di riso. Si presta molto bene per realizzare il riso per il sushi, il riso in bianco e anche i risotti in tutta comodità. Si presenta con un design semplice e colorato che si adatta bene ad ogni tipo di cucina, all'interno della confezione che ci arriva, troviamo: cuociriso manuale di istruzioni in lingua inglese un misurino un cucchiaio da riso coperchio Il suo utilizzo è molto semplice, basta inserire al suo interno il riso e l'acqua o il brodo necessario a farlo cuocere, impostare la cottura utilizzando la manopola che troviamo sulla parte anteriore del cuociriso e il gioco è fatto! Quando il riso sarà cotto, in automatico il dispositivo si spegne e mantiene in caldo il cibo. Per l'accensione porta il pulsante ON/OFF sulla parte posteriore, ha un cavo di 1 metro che permette l'utilizzo anche a distanza di una presa se non abbiamo abbastanza spazio vicino ad essa. Misura 28 x 21,5 x 23 cm, per un peso pari a 1,4 kg, quindi non eccessivamente ingombrante. Alla base ha dei piedini in gomma che ne permettono la stabilità sul piano della cucina La paletta per girare il riso è in platica bianca con dei puntini in rilievo su entrambi i lati, per permetterci di mescolare in modo migliore il riso Per poterlo utilizzare, come in tutte le cose nuove, bisogna un pò prenderci la mano, soprattutto per ciò che concerne le dosi. In effetti, ognuno per una dose intende grammi diversi rispetto ad un altro, per me una porzione di riso corrisponde a 80gr. Il misurino contenuto nella confezione, ha già predisposto il peso di ogni singola porzione, in effetti è trasparente e a lato ha delle tacche con indicato il peso per ogni singola porzione, quindi 40 gr, 80 gr, 120 gr e 160 gr. Dalla parte opposta invece ha delle tacche con su scritto l'acqua da utilizzare per ogni singola porzione di riso. All'interno del cuociriso possiamo mettere al massimo un litro di acqua e un chilo di riso, ma dobbiamo stare molto attenti a dosare bene entrambi, altrimenti il riso potrebbe cuocere troppo o troppo poco, quindi dosare bene l'acqua è indispensabile. Proprio per questo ci sono le istruzioni che indicano quanta acqua utilizzare in base alla quantità di riso. All'incirca, per ogni tazza di riso, bisogna aggiungere una tazza e 1/2 di acqua, quindi per 2 tazze di riso, 3 tazze e 1/2 di acqua e così via. Basterà all'inizio guardare la tabella sul manuale e man mano che utilizzeremo il cuociriso diventeremo esperte e non avremo più bisogno di leggere. In poche parole, dovremo sempre far sì che l'acqua sia 2 cm più alta del riso. Il cuociriso è compostoda una parte inferiore in metallo con un dispositivo che serve a espandere in modo uniforme il calore e a mantenerlo anche una volta che il riso è pronto. Funziona tutto tramite il peso della ciotola, quando introduciamo il riso e mettiamo il coperchio, la pentola all'interno si abbassa e permette al dispositivo interno di far partire la cottura del riso..All'interno di questo primo dispositivo, si trova una ciotola in materiale antiaderente che servirà a contenere il riso e, infine, il coperchio in vetro temperato che ci permetterà di vedere all'interno del cuociriso la cottura dello stesso. Importantissimo, non togliere mai il coperchio durante la cottura, sia per evitare di ustionarsi e sia per la cottura stessa del riso, potrebbe non cuocere bene perdendo il vapore all'interno. Si clicca sul pulsante ON/OFF, quando imposteremo la modalità COOK o WARM, si accenderà un led rosso. Sotto alla scritta COOK e Warm, troviamo un pulsante che in automatico scatterà in base alla modalità che è impostata in quel momento, per cui, se si accende in modalità COOK, il pulsante si abbassa, mentre quando è in modalità WARM, il pulsante si alza, quindi anche i led si accenderan

Tämä riisinkeitin on ihanteellinen niille, jotka rakastavat syödä japanilaista ruokaa ja paljon muuta. Ensinnäkin on sanottava, että sen teho on 400 wattia ja tilavuus yksi litra, joten voimme keittää sisällä 6 kupillista riisiä. Se soveltuu erittäin hyvin riisin valmistamiseen sushia, valkoista riisiä ja jopa risottoa mukavasti. Siinä on yksinkertainen ja värikäs muotoilu, joka sopii hyvin kaikenlaiseen keittiöön, meille saapuvan pakkauksen sisältä löydämme: riisinkeittimen englanninkielisen ohjekirjan mittakupin riisiluikan kannen Käyttö on hyvin yksinkertaista, laita vain riisi ja sen keittämiseen tarvittava vesi tai liemi, aseta kypsennys riisinkeittimen etuosassa olevalla nupilla ja olet valmis! Kun riisi on kypsennetty, laite sammuu automaattisesti ja pitää ruoan lämpimänä. Sytytystä varten siinä on takana ON/OFF-painike, siinä on 1 metrin johto, joka mahdollistaa pistorasian käytön myös kaukaa, jos sen lähellä ei ole tarpeeksi tilaa. Sen mitat ovat 28 x 21,5 x 23 cm, paino 1,4 kg, joten se ei ole liian iso. Pohjassa on kumiset jalat, joiden ansiosta se pysyy tukevasti keittiön kannella.Lasta riisin kääntämiseen on valkoista muovia, jossa molemmilla puolilla kohopisteitä, jotta voimme sekoittaa riisiä parhaalla mahdollisella tavalla. käyttääksesi sitä, kuten kaikissa uusissa asioissa, sinun on hieman innostuttava, varsinkin annosten suhteen. Itse asiassa jokainen tarkoittaa eri grammaa annokselle kuin toinen, minulle annos riisiä vastaa 80g. Pakkauksessa oleva mittakuppi on jo asettanut jokaisen yksittäisen annoksen painon, itse asiassa se on läpinäkyvä ja sen sivulla on lovet, jotka osoittavat kunkin yksittäisen annoksen painon, siis 40 g, 80 g, 120 g ja 160 g. Sen vastakkaisella puolella on kuitenkin lovia, joissa on vesi, jota käytetään jokaiseen yksittäiseen riisiannokseen. Riisinkeittimeen saa laittaa korkeintaan litran vettä ja kilon riisiä, mutta molempien annostelussa tulee olla tarkkana, muuten riisi voi kypsyä liikaa tai liian vähän, joten veden annostelu on välttämätöntä. Juuri tätä varten on ohjeet, jotka osoittavat kuinka paljon vettä tulee käyttää riisimäärän perusteella. Lisää karkeasti jokaista riisiä kohden 1 1/2 kupillista vettä, sitten 2 kupillista riisiä, 3 1/2 kupillista vettä ja niin edelleen. Aluksi riittää katsomaan ohjeen taulukkoa ja riisinkeittimen käytössä meistä tulee asiantuntijoita, eikä meidän tarvitse enää lukea. Yksinkertaisesti sanottuna meidän on aina tehtävä vedestä 2 cm korkeampi kuin riisin. Riisinkeitin koostuu metallista alaosasta, jossa on laite, joka laajentaa lämpöä tasaisesti ja ylläpitää sitä myös riisin valmistuttua. Kaikki toimii kulhon painon kautta, kun laitamme riisin päälle ja laitamme kannen päälle, sisällä oleva kattila laskee ja antaa sisäisen laitteen aloittaa riisin kypsennyksen. Tämän ensimmäisen laitteen sisällä on tarttumatonta materiaalia oleva kulho joka sisältää riisin ja lopuksi karkaistu lasikansi, jonka avulla voimme nähdä sen kypsennyksen riisinkeittimen sisällä. Erittäin tärkeää, älä koskaan poista kantta kypsennyksen aikana, sekä palovammojen välttämiseksi että itse riisin keittämiseksi, se ei kyennyt kypsymään hyvin, jolloin höyry katosi sisältä. Napsauta ON/OFF-painiketta, kun asetamme COOK- tai WARM-tilan, punainen LED-valo syttyy. Kirjoituksen COOK ja Warm alta löytyy painike, joka laukeaa automaattisesti sillä hetkellä asetetun tilan mukaan, joten jos se kytketään päälle kypsennystilassa, painike menee alas, kun taas kun se on WARM-tilassa, painike nousee ylös, myös LED-valot syttyvät

alkaen lucia arvosteltu 08.02.2016
Verified tarkastelu

Per chi ama mangiare il cibo giapponese e non solo, questa pentola cuociriso è l'ideale. Innanzitutto c'è da dire che ha una potenza di 400 Watt e la capacità di un litro, quindi possiamo cuocere al suo interno 6 tazze di riso. Si presta molto bene per realizzare il riso per il sushi, il riso in bianco e anche i risotti in tutta comodità. Si presenta con un design semplice e colorato che si adatta bene ad ogni tipo di cucina, all'interno della confezione che ci arriva, troviamo: cuociriso manuale di istruzioni in lingua inglese un misurino un cucchiaio da riso coperchio Il suo utilizzo è molto semplice, basta inserire al suo interno il riso e l'acqua o il brodo necessario a farlo cuocere, impostare la cottura utilizzando la manopola che troviamo sulla parte anteriore del cuociriso e il gioco è fatto! Quando il riso sarà cotto, in automatico il dispositivo si spegne e mantiene in caldo il cibo. Per l'accensione porta il pulsante ON/OFF sulla parte posteriore, ha un cavo di 1 metro che permette l'utilizzo anche a distanza di una presa se non abbiamo abbastanza spazio vicino ad essa. Misura 28 x 21,5 x 23 cm, per un peso pari a 1,4 kg, quindi non eccessivamente ingombrante. Alla base ha dei piedini in gomma che ne permettono la stabilità sul piano della cucina La paletta per girare il riso è in platica bianca con dei puntini in rilievo su entrambi i lati, per permetterci di mescolare in modo migliore il riso Per poterlo utilizzare, come in tutte le cose nuove, bisogna un pò prenderci la mano, soprattutto per ciò che concerne le dosi. In effetti, ognuno per una dose intende grammi diversi rispetto ad un altro, per me una porzione di riso corrisponde a 80gr. Il misurino contenuto nella confezione, ha già predisposto il peso di ogni singola porzione, in effetti è trasparente e a lato ha delle tacche con indicato il peso per ogni singola porzione, quindi 40 gr, 80 gr, 120 gr e 160 gr. Dalla parte opposta invece ha delle tacche con su scritto l'acqua da utilizzare per ogni singola porzione di riso. All'interno del cuociriso possiamo mettere al massimo un litro di acqua e un chilo di riso, ma dobbiamo stare molto attenti a dosare bene entrambi, altrimenti il riso potrebbe cuocere troppo o troppo poco, quindi dosare bene l'acqua è indispensabile. Proprio per questo ci sono le istruzioni che indicano quanta acqua utilizzare in base alla quantità di riso. All'incirca, per ogni tazza di riso, bisogna aggiungere una tazza e 1/2 di acqua, quindi per 2 tazze di riso, 3 tazze e 1/2 di acqua e così via. Basterà all'inizio guardare la tabella sul manuale e man mano che utilizzeremo il cuociriso diventeremo esperte e non avremo più bisogno di leggere. In poche parole, dovremo sempre far sì che l'acqua sia 2 cm più alta del riso. Il cuociriso è compostoda una parte inferiore in metallo con un dispositivo che serve a espandere in modo uniforme il calore e a mantenerlo anche una volta che il riso è pronto. Funziona tutto tramite il peso della ciotola, quando introduciamo il riso e mettiamo il coperchio, la pentola all'interno si abbassa e permette al dispositivo interno di far partire la cottura del riso..All'interno di questo primo dispositivo, si trova una ciotola in materiale antiaderente che servirà a contenere il riso e, infine, il coperchio in vetro temperato che ci permetterà di vedere all'interno del cuociriso la cottura dello stesso. Importantissimo, non togliere mai il coperchio durante la cottura, sia per evitare di ustionarsi e sia per la cottura stessa del riso, potrebbe non cuocere bene perdendo il vapore all'interno. Si clicca sul pulsante ON/OFF, quando imposteremo la modalità COOK o WARM, si accenderà un led rosso. Sotto alla scritta COOK e Warm, troviamo un pulsante che in automatico scatterà in base alla modalità che è impostata in quel momento, per cui, se si accende in modalità COOK, il pulsante si abbassa, mentre quando è in modalità WARM, il pulsante si alza, quindi anche i led si accenderan

Tämä riisinkeitin on ihanteellinen niille, jotka rakastavat syödä japanilaista ruokaa ja paljon muuta. Ensinnäkin on sanottava, että sen teho on 400 wattia ja tilavuus yksi litra, joten voimme keittää sisällä 6 kupillista riisiä. Se soveltuu erittäin hyvin riisin valmistamiseen sushia, valkoista riisiä ja jopa risottoa mukavasti. Siinä on yksinkertainen ja värikäs muotoilu, joka sopii hyvin kaikenlaiseen keittiöön, meille saapuvan pakkauksen sisältä löydämme: riisinkeittimen englanninkielisen ohjekirjan mittakupin riisiluikan kannen Käyttö on hyvin yksinkertaista, laita vain riisi ja sen keittämiseen tarvittava vesi tai liemi, aseta kypsennys riisinkeittimen etuosassa olevalla nupilla ja olet valmis! Kun riisi on kypsennetty, laite sammuu automaattisesti ja pitää ruoan lämpimänä. Sytytystä varten siinä on takana ON/OFF-painike, siinä on 1 metrin johto, joka mahdollistaa pistorasian käytön myös kaukaa, jos sen lähellä ei ole tarpeeksi tilaa. Sen mitat ovat 28 x 21,5 x 23 cm, paino 1,4 kg, joten se ei ole liian iso. Pohjassa on kumiset jalat, joiden ansiosta se pysyy tukevasti keittiön kannella.Lasta riisin kääntämiseen on valkoista muovia, jossa molemmilla puolilla kohopisteitä, jotta voimme sekoittaa riisiä parhaalla mahdollisella tavalla. käyttääksesi sitä, kuten kaikissa uusissa asioissa, sinun on hieman innostuttava, varsinkin annosten suhteen. Itse asiassa jokainen tarkoittaa eri grammaa annokselle kuin toinen, minulle annos riisiä vastaa 80g. Pakkauksessa oleva mittakuppi on jo asettanut jokaisen yksittäisen annoksen painon, itse asiassa se on läpinäkyvä ja sen sivulla on lovet, jotka osoittavat kunkin yksittäisen annoksen painon, siis 40 g, 80 g, 120 g ja 160 g. Sen vastakkaisella puolella on kuitenkin lovia, joissa on vesi, jota käytetään jokaiseen yksittäiseen riisiannokseen. Riisinkeittimeen saa laittaa korkeintaan litran vettä ja kilon riisiä, mutta molempien annostelussa tulee olla tarkkana, muuten riisi voi kypsyä liikaa tai liian vähän, joten veden annostelu on välttämätöntä. Juuri tätä varten on ohjeet, jotka osoittavat kuinka paljon vettä tulee käyttää riisimäärän perusteella. Lisää karkeasti jokaista riisiä kohden 1 1/2 kupillista vettä, sitten 2 kupillista riisiä, 3 1/2 kupillista vettä ja niin edelleen. Aluksi riittää katsomaan ohjeen taulukkoa ja riisinkeittimen käytössä meistä tulee asiantuntijoita, eikä meidän tarvitse enää lukea. Yksinkertaisesti sanottuna meidän on aina tehtävä vedestä 2 cm korkeampi kuin riisin. Riisinkeitin koostuu metallista alaosasta, jossa on laite, joka laajentaa lämpöä tasaisesti ja ylläpitää sitä myös riisin valmistuttua. Kaikki toimii kulhon painon kautta, kun laitamme riisin päälle ja laitamme kannen päälle, sisällä oleva kattila laskee ja antaa sisäisen laitteen aloittaa riisin kypsennyksen. Tämän ensimmäisen laitteen sisällä on tarttumatonta materiaalia oleva kulho joka sisältää riisin ja lopuksi karkaistu lasikansi, jonka avulla voimme nähdä sen kypsennyksen riisinkeittimen sisällä. Erittäin tärkeää, älä koskaan poista kantta kypsennyksen aikana, sekä palovammojen välttämiseksi että itse riisin keittämiseksi, se ei kyennyt kypsymään hyvin, jolloin höyry katosi sisältä. Napsauta ON/OFF-painiketta, kun asetamme COOK- tai WARM-tilan, punainen LED-valo syttyy. Kirjoituksen COOK ja Warm alta löytyy painike, joka laukeaa automaattisesti sillä hetkellä asetetun tilan mukaan, joten jos se kytketään päälle kypsennystilassa, painike menee alas, kun taas kun se on WARM-tilassa, painike nousee, niin myös LED-valot syttyvät

alkaen lucia arvosteltu 08.02.2016
Verified tarkastelu

Per chi ama mangiare il cibo giapponese e non solo, questa pentola cuociriso è l'ideale. Innanzitutto c'è da dire che ha una potenza di 400 Watt e la capacità di un litro, quindi possiamo cuocere al suo interno 6 tazze di riso. Si presta molto bene per realizzare il riso per il sushi, il riso in bianco e anche i risotti in tutta comodità. Si presenta con un design semplice e colorato che si adatta bene ad ogni tipo di cucina, all'interno della confezione che ci arriva, troviamo: cuociriso manuale di istruzioni in lingua inglese un misurino un cucchiaio da riso coperchio Il suo utilizzo è molto semplice, basta inserire al suo interno il riso e l'acqua o il brodo necessario a farlo cuocere, impostare la cottura utilizzando la manopola che troviamo sulla parte anteriore del cuociriso e il gioco è fatto! Quando il riso sarà cotto, in automatico il dispositivo si spegne e mantiene in caldo il cibo. Per l'accensione porta il pulsante ON/OFF sulla parte posteriore, ha un cavo di 1 metro che permette l'utilizzo anche a distanza di una presa se non abbiamo abbastanza spazio vicino ad essa. Misura 28 x 21,5 x 23 cm, per un peso pari a 1,4 kg, quindi non eccessivamente ingombrante. Alla base ha dei piedini in gomma che ne permettono la stabilità sul piano della cucina La paletta per girare il riso è in platica bianca con dei puntini in rilievo su entrambi i lati, per permetterci di mescolare in modo migliore il riso Per poterlo utilizzare, come in tutte le cose nuove, bisogna un pò prenderci la mano, soprattutto per ciò che concerne le dosi. In effetti, ognuno per una dose intende grammi diversi rispetto ad un altro, per me una porzione di riso corrisponde a 80gr. Il misurino contenuto nella confezione, ha già predisposto il peso di ogni singola porzione, in effetti è trasparente e a lato ha delle tacche con indicato il peso per ogni singola porzione, quindi 40 gr, 80 gr, 120 gr e 160 gr. Dalla parte opposta invece ha delle tacche con su scritto l'acqua da utilizzare per ogni singola porzione di riso. All'interno del cuociriso possiamo mettere al massimo un litro di acqua e un chilo di riso, ma dobbiamo stare molto attenti a dosare bene entrambi, altrimenti il riso potrebbe cuocere troppo o troppo poco, quindi dosare bene l'acqua è indispensabile. Proprio per questo ci sono le istruzioni che indicano quanta acqua utilizzare in base alla quantità di riso. All'incirca, per ogni tazza di riso, bisogna aggiungere una tazza e 1/2 di acqua, quindi per 2 tazze di riso, 3 tazze e 1/2 di acqua e così via. Basterà all'inizio guardare la tabella sul manuale e man mano che utilizzeremo il cuociriso diventeremo esperte e non avremo più bisogno di leggere. In poche parole, dovremo sempre far sì che l'acqua sia 2 cm più alta del riso. Il cuociriso è compostoda una parte inferiore in metallo con un dispositivo che serve a espandere in modo uniforme il calore e a mantenerlo anche una volta che il riso è pronto. Funziona tutto tramite il peso della ciotola, quando introduciamo il riso e mettiamo il coperchio, la pentola all'interno si abbassa e permette al dispositivo interno di far partire la cottura del riso..All'interno di questo primo dispositivo, si trova una ciotola in materiale antiaderente che servirà a contenere il riso e, infine, il coperchio in vetro temperato che ci permetterà di vedere all'interno del cuociriso la cottura dello stesso. Importantissimo, non togliere mai il coperchio durante la cottura, sia per evitare di ustionarsi e sia per la cottura stessa del riso, potrebbe non cuocere bene perdendo il vapore all'interno. Si clicca sul pulsante ON/OFF, quando imposteremo la modalità COOK o WARM, si accenderà un led rosso. Sotto alla scritta COOK e Warm, troviamo un pulsante che in automatico scatterà in base alla modalità che è impostata in quel momento, per cui, se si accende in modalità COOK, il pulsante si abbassa, mentre quando è in modalità WARM, il pulsante si alza, quindi anche i led si accenderan

Tämä riisinkeitin on ihanteellinen niille, jotka rakastavat syödä japanilaista ruokaa ja paljon muuta. Ensinnäkin on sanottava, että sen teho on 400 wattia ja tilavuus yksi litra, joten voimme keittää sisällä 6 kupillista riisiä. Se soveltuu erittäin hyvin riisin valmistamiseen sushia, valkoista riisiä ja jopa risottoa mukavasti. Siinä on yksinkertainen ja värikäs muotoilu, joka sopii hyvin kaikenlaiseen keittiöön, meille saapuvan pakkauksen sisältä löydämme: riisinkeittimen englanninkielisen ohjekirjan mittakupin riisiluikan kannen Käyttö on hyvin yksinkertaista, laita vain riisi ja sen keittämiseen tarvittava vesi tai liemi, aseta kypsennys riisinkeittimen etuosassa olevalla nupilla ja olet valmis! Kun riisi on kypsennetty, laite sammuu automaattisesti ja pitää ruoan lämpimänä. Sytytystä varten siinä on takana ON/OFF-painike, siinä on 1 metrin johto, joka mahdollistaa pistorasian käytön myös kaukaa, jos sen lähellä ei ole tarpeeksi tilaa. Sen mitat ovat 28 x 21,5 x 23 cm, paino 1,4 kg, joten se ei ole liian iso. Pohjassa on kumiset jalat, joiden ansiosta se pysyy tukevasti keittiön kannella.Lasta riisin kääntämiseen on valkoista muovia, jossa molemmilla puolilla kohopisteitä, jotta voimme sekoittaa riisiä parhaalla mahdollisella tavalla. käyttääksesi sitä, kuten kaikissa uusissa asioissa, sinun on hieman innostuttava, varsinkin annosten suhteen. Itse asiassa jokainen tarkoittaa eri grammaa annokselle kuin toinen, minulle annos riisiä vastaa 80g. Pakkauksessa oleva mittakuppi on jo asettanut jokaisen yksittäisen annoksen painon, itse asiassa se on läpinäkyvä ja sen sivulla on lovet, jotka osoittavat kunkin yksittäisen annoksen painon, siis 40 g, 80 g, 120 g ja 160 g. Sen vastakkaisella puolella on kuitenkin lovia, joissa on vesi, jota käytetään jokaiseen yksittäiseen riisiannokseen. Riisinkeittimeen saa laittaa korkeintaan litran vettä ja kilon riisiä, mutta molempien annostelussa tulee olla tarkkana, muuten riisi voi kypsyä liikaa tai liian vähän, joten veden annostelu on välttämätöntä. Juuri tätä varten on ohjeet, jotka osoittavat kuinka paljon vettä tulee käyttää riisimäärän perusteella. Lisää karkeasti jokaista riisiä kohden 1 1/2 kupillista vettä, sitten 2 kupillista riisiä, 3 1/2 kupillista vettä ja niin edelleen. Aluksi riittää katsomaan ohjeen taulukkoa ja riisinkeittimen käytössä meistä tulee asiantuntijoita, eikä meidän tarvitse enää lukea. Yksinkertaisesti sanottuna meidän on aina tehtävä vedestä 2 cm korkeampi kuin riisin. Riisinkeitin koostuu metallista alaosasta, jossa on laite, joka laajentaa lämpöä tasaisesti ja ylläpitää sitä myös riisin valmistuttua. Kaikki toimii kulhon painon kautta, kun laitamme riisin päälle ja laitamme kannen päälle, sisällä oleva kattila laskee ja antaa sisäisen laitteen aloittaa riisin kypsennyksen. Tämän ensimmäisen laitteen sisällä on tarttumatonta materiaalia oleva kulho joka sisältää riisin ja lopuksi karkaistu lasikansi, jonka avulla voimme nähdä sen kypsennyksen riisinkeittimen sisällä. Erittäin tärkeää, älä koskaan poista kantta kypsennyksen aikana, sekä palovammojen välttämiseksi että itse riisin keittämiseksi, se ei kyennyt kypsymään hyvin, jolloin höyry katosi sisältä. Napsauta ON/OFF-painiketta, kun asetamme COOK- tai WARM-tilan, punainen LED-valo syttyy. Kirjoituksen COOK ja Warm alta löytyy painike, joka laukeaa automaattisesti sillä hetkellä asetetun tilan mukaan, joten jos se kytketään päälle kypsennystilassa, painike menee alas, kun taas kun se on WARM-tilassa, painike nousee ylös, myös LED-valot syttyvät

alkaen lucia arvosteltu 08.02.2016
Verified tarkastelu

Per chi ama mangiare il cibo giapponese e non solo, questa pentola cuociriso è l'ideale. Innanzitutto c'è da dire che ha una potenza di 400 Watt e la capacità di un litro, quindi possiamo cuocere al suo interno 6 tazze di riso. Si presta molto bene per realizzare il riso per il sushi, il riso in bianco e anche i risotti in tutta comodità. Si presenta con un design semplice e colorato che si adatta bene ad ogni tipo di cucina, all'interno della confezione che ci arriva, troviamo: cuociriso manuale di istruzioni in lingua inglese un misurino un cucchiaio da riso coperchio Il suo utilizzo è molto semplice, basta inserire al suo interno il riso e l'acqua o il brodo necessario a farlo cuocere, impostare la cottura utilizzando la manopola che troviamo sulla parte anteriore del cuociriso e il gioco è fatto! Quando il riso sarà cotto, in automatico il dispositivo si spegne e mantiene in caldo il cibo. Per l'accensione porta il pulsante ON/OFF sulla parte posteriore, ha un cavo di 1 metro che permette l'utilizzo anche a distanza di una presa se non abbiamo abbastanza spazio vicino ad essa. Misura 28 x 21,5 x 23 cm, per un peso pari a 1,4 kg, quindi non eccessivamente ingombrante. Alla base ha dei piedini in gomma che ne permettono la stabilità sul piano della cucina La paletta per girare il riso è in platica bianca con dei puntini in rilievo su entrambi i lati, per permetterci di mescolare in modo migliore il riso Per poterlo utilizzare, come in tutte le cose nuove, bisogna un pò prenderci la mano, soprattutto per ciò che concerne le dosi. In effetti, ognuno per una dose intende grammi diversi rispetto ad un altro, per me una porzione di riso corrisponde a 80gr. Il misurino contenuto nella confezione, ha già predisposto il peso di ogni singola porzione, in effetti è trasparente e a lato ha delle tacche con indicato il peso per ogni singola porzione, quindi 40 gr, 80 gr, 120 gr e 160 gr. Dalla parte opposta invece ha delle tacche con su scritto l'acqua da utilizzare per ogni singola porzione di riso. All'interno del cuociriso possiamo mettere al massimo un litro di acqua e un chilo di riso, ma dobbiamo stare molto attenti a dosare bene entrambi, altrimenti il riso potrebbe cuocere troppo o troppo poco, quindi dosare bene l'acqua è indispensabile. Proprio per questo ci sono le istruzioni che indicano quanta acqua utilizzare in base alla quantità di riso. All'incirca, per ogni tazza di riso, bisogna aggiungere una tazza e 1/2 di acqua, quindi per 2 tazze di riso, 3 tazze e 1/2 di acqua e così via. Basterà all'inizio guardare la tabella sul manuale e man mano che utilizzeremo il cuociriso diventeremo esperte e non avremo più bisogno di leggere. In poche parole, dovremo sempre far sì che l'acqua sia 2 cm più alta del riso. Il cuociriso è compostoda una parte inferiore in metallo con un dispositivo che serve a espandere in modo uniforme il calore e a mantenerlo anche una volta che il riso è pronto. Funziona tutto tramite il peso della ciotola, quando introduciamo il riso e mettiamo il coperchio, la pentola all'interno si abbassa e permette al dispositivo interno di far partire la cottura del riso..All'interno di questo primo dispositivo, si trova una ciotola in materiale antiaderente che servirà a contenere il riso e, infine, il coperchio in vetro temperato che ci permetterà di vedere all'interno del cuociriso la cottura dello stesso. Importantissimo, non togliere mai il coperchio durante la cottura, sia per evitare di ustionarsi e sia per la cottura stessa del riso, potrebbe non cuocere bene perdendo il vapore all'interno. Si clicca sul pulsante ON/OFF, quando imposteremo la modalità COOK o WARM, si accenderà un led rosso. Sotto alla scritta COOK e Warm, troviamo un pulsante che in automatico scatterà in base alla modalità che è impostata in quel momento, per cui, se si accende in modalità COOK, il pulsante si abbassa, mentre quando è in modalità WARM, il pulsante si alza, quindi anche i led si accenderan

Tämä riisinkeitin on ihanteellinen niille, jotka rakastavat syödä japanilaista ruokaa ja paljon muuta. Ensinnäkin on sanottava, että sen teho on 400 wattia ja tilavuus yksi litra, joten voimme keittää sisällä 6 kupillista riisiä. Se soveltuu erittäin hyvin riisin valmistamiseen sushia, valkoista riisiä ja jopa risottoa mukavasti. Siinä on yksinkertainen ja värikäs muotoilu, joka sopii hyvin kaikenlaiseen keittiöön, meille saapuvan pakkauksen sisältä löydämme: riisinkeittimen englanninkielisen ohjekirjan mittakupin riisiluikan kannen Käyttö on hyvin yksinkertaista, laita vain riisi ja sen keittämiseen tarvittava vesi tai liemi, aseta kypsennys riisinkeittimen etuosassa olevalla nupilla ja olet valmis! Kun riisi on kypsennetty, laite sammuu automaattisesti ja pitää ruoan lämpimänä. Sytytystä varten siinä on takana ON/OFF-painike, siinä on 1 metrin johto, joka mahdollistaa pistorasian käytön myös kaukaa, jos sen lähellä ei ole tarpeeksi tilaa. Sen mitat ovat 28 x 21,5 x 23 cm, paino 1,4 kg, joten se ei ole liian iso. Pohjassa on kumiset jalat, joiden ansiosta se pysyy tukevasti keittiön kannella.Lasta riisin kääntämiseen on valkoista muovia, jossa molemmilla puolilla kohopisteitä, jotta voimme sekoittaa riisiä parhaalla mahdollisella tavalla. käyttääksesi sitä, kuten kaikissa uusissa asioissa, sinun on hieman innostuttava, varsinkin annosten suhteen. Itse asiassa jokainen tarkoittaa eri grammaa annokselle kuin toinen, minulle annos riisiä vastaa 80g. Pakkauksessa oleva mittakuppi on jo asettanut jokaisen yksittäisen annoksen painon, itse asiassa se on läpinäkyvä ja sen sivulla on lovet, jotka osoittavat kunkin yksittäisen annoksen painon, siis 40 g, 80 g, 120 g ja 160 g. Sen vastakkaisella puolella on kuitenkin lovia, joissa on vesi, jota käytetään jokaiseen yksittäiseen riisiannokseen. Riisinkeittimeen saa laittaa korkeintaan litran vettä ja kilon riisiä, mutta molempien annostelussa tulee olla tarkkana, muuten riisi voi kypsyä liikaa tai liian vähän, joten veden annostelu on välttämätöntä. Juuri tätä varten on ohjeet, jotka osoittavat kuinka paljon vettä tulee käyttää riisimäärän perusteella. Lisää karkeasti jokaista riisiä kohden 1 1/2 kupillista vettä, sitten 2 kupillista riisiä, 3 1/2 kupillista vettä ja niin edelleen. Aluksi riittää katsomaan ohjeen taulukkoa ja riisinkeittimen käytössä meistä tulee asiantuntijoita, eikä meidän tarvitse enää lukea. Yksinkertaisesti sanottuna meidän on aina tehtävä vedestä 2 cm korkeampi kuin riisin. Riisinkeitin koostuu metallista alaosasta, jossa on laite, joka laajentaa lämpöä tasaisesti ja ylläpitää sitä myös riisin valmistuttua. Kaikki toimii kulhon painon kautta, kun laitamme riisin päälle ja laitamme kannen päälle, sisällä oleva kattila laskee ja antaa sisäisen laitteen aloittaa riisin kypsennyksen. Tämän ensimmäisen laitteen sisällä on tarttumatonta materiaalia oleva kulho joka sisältää riisin ja lopuksi karkaistu lasikansi, jonka avulla voimme nähdä sen kypsennyksen riisinkeittimen sisällä. Erittäin tärkeää, älä koskaan poista kantta kypsennyksen aikana, sekä palovammojen välttämiseksi että itse riisin keittämiseksi, se ei kyennyt kypsymään hyvin, jolloin höyry katosi sisältä. Napsauta ON/OFF-painiketta, kun asetamme COOK- tai WARM-tilan, punainen LED-valo syttyy. Kirjoituksen COOK ja Warm alta löytyy painike, joka laukeaa automaattisesti sillä hetkellä asetetun tilan mukaan, joten jos se kytketään päälle kypsennystilassa, painike menee alas, kun taas kun se on WARM-tilassa, painike nousee ylös, myös LED-valot syttyvät

alkaen lucia arvosteltu 08.02.2016
Verified tarkastelu

Per chi ama mangiare il cibo giapponese e non solo, questa pentola cuociriso è l'ideale. Innanzitutto c'è da dire che ha una potenza di 400 Watt e la capacità di un litro, quindi possiamo cuocere al suo interno 6 tazze di riso. Si presta molto bene per realizzare il riso per il sushi, il riso in bianco e anche i risotti in tutta comodità. Si presenta con un design semplice e colorato che si adatta bene ad ogni tipo di cucina, all'interno della confezione che ci arriva, troviamo: cuociriso manuale di istruzioni in lingua inglese un misurino un cucchiaio da riso coperchio Il suo utilizzo è molto semplice, basta inserire al suo interno il riso e l'acqua o il brodo necessario a farlo cuocere, impostare la cottura utilizzando la manopola che troviamo sulla parte anteriore del cuociriso e il gioco è fatto! Quando il riso sarà cotto, in automatico il dispositivo si spegne e mantiene in caldo il cibo. Per l'accensione porta il pulsante ON/OFF sulla parte posteriore, ha un cavo di 1 metro che permette l'utilizzo anche a distanza di una presa se non abbiamo abbastanza spazio vicino ad essa. Misura 28 x 21,5 x 23 cm, per un peso pari a 1,4 kg, quindi non eccessivamente ingombrante. Alla base ha dei piedini in gomma che ne permettono la stabilità sul piano della cucina La paletta per girare il riso è in platica bianca con dei puntini in rilievo su entrambi i lati, per permetterci di mescolare in modo migliore il riso Per poterlo utilizzare, come in tutte le cose nuove, bisogna un pò prenderci la mano, soprattutto per ciò che concerne le dosi. In effetti, ognuno per una dose intende grammi diversi rispetto ad un altro, per me una porzione di riso corrisponde a 80gr. Il misurino contenuto nella confezione, ha già predisposto il peso di ogni singola porzione, in effetti è trasparente e a lato ha delle tacche con indicato il peso per ogni singola porzione, quindi 40 gr, 80 gr, 120 gr e 160 gr. Dalla parte opposta invece ha delle tacche con su scritto l'acqua da utilizzare per ogni singola porzione di riso. All'interno del cuociriso possiamo mettere al massimo un litro di acqua e un chilo di riso, ma dobbiamo stare molto attenti a dosare bene entrambi, altrimenti il riso potrebbe cuocere troppo o troppo poco, quindi dosare bene l'acqua è indispensabile. Proprio per questo ci sono le istruzioni che indicano quanta acqua utilizzare in base alla quantità di riso. All'incirca, per ogni tazza di riso, bisogna aggiungere una tazza e 1/2 di acqua, quindi per 2 tazze di riso, 3 tazze e 1/2 di acqua e così via. Basterà all'inizio guardare la tabella sul manuale e man mano che utilizzeremo il cuociriso diventeremo esperte e non avremo più bisogno di leggere. In poche parole, dovremo sempre far sì che l'acqua sia 2 cm più alta del riso. Il cuociriso è compostoda una parte inferiore in metallo con un dispositivo che serve a espandere in modo uniforme il calore e a mantenerlo anche una volta che il riso è pronto. Funziona tutto tramite il peso della ciotola, quando introduciamo il riso e mettiamo il coperchio, la pentola all'interno si abbassa e permette al dispositivo interno di far partire la cottura del riso..All'interno di questo primo dispositivo, si trova una ciotola in materiale antiaderente che servirà a contenere il riso e, infine, il coperchio in vetro temperato che ci permetterà di vedere all'interno del cuociriso la cottura dello stesso. Importantissimo, non togliere mai il coperchio durante la cottura, sia per evitare di ustionarsi e sia per la cottura stessa del riso, potrebbe non cuocere bene perdendo il vapore all'interno. Si clicca sul pulsante ON/OFF, quando imposteremo la modalità COOK o WARM, si accenderà un led rosso. Sotto alla scritta COOK e Warm, troviamo un pulsante che in automatico scatterà in base alla modalità che è impostata in quel momento, per cui, se si accende in modalità COOK, il pulsante si abbassa, mentre quando è in modalità WARM, il pulsante si alza, quindi anche i led si accenderan

Tämä riisinkeitin on ihanteellinen niille, jotka rakastavat syödä japanilaista ruokaa ja paljon muuta. Ensinnäkin on sanottava, että sen teho on 400 wattia ja tilavuus yksi litra, joten voimme keittää sisällä 6 kupillista riisiä. Se soveltuu erittäin hyvin riisin valmistamiseen sushia, valkoista riisiä ja jopa risottoa mukavasti. Siinä on yksinkertainen ja värikäs muotoilu, joka sopii hyvin kaikenlaiseen keittiöön, meille saapuvan pakkauksen sisältä löydämme: riisinkeittimen englanninkielisen ohjekirjan mittakupin riisiluikan kannen Käyttö on hyvin yksinkertaista, laita vain riisi ja sen keittämiseen tarvittava vesi tai liemi, aseta kypsennys riisinkeittimen etuosassa olevalla nupilla ja olet valmis! Kun riisi on kypsennetty, laite sammuu automaattisesti ja pitää ruoan lämpimänä. Sytytystä varten siinä on takana ON/OFF-painike, siinä on 1 metrin johto, joka mahdollistaa pistorasian käytön myös kaukaa, jos sen lähellä ei ole tarpeeksi tilaa. Sen mitat ovat 28 x 21,5 x 23 cm, paino 1,4 kg, joten se ei ole liian iso. Pohjassa on kumiset jalat, joiden ansiosta se pysyy tukevasti keittiön kannella.Lasta riisin kääntämiseen on valkoista muovia, jossa molemmilla puolilla kohopisteitä, jotta voimme sekoittaa riisiä parhaalla mahdollisella tavalla. käyttääksesi sitä, kuten kaikissa uusissa asioissa, sinun on hieman innostuttava, varsinkin annosten suhteen. Itse asiassa jokainen tarkoittaa eri grammaa annokselle kuin toinen, minulle annos riisiä vastaa 80g. Pakkauksessa oleva mittakuppi on jo asettanut jokaisen yksittäisen annoksen painon, itse asiassa se on läpinäkyvä ja sen sivulla on lovet, jotka osoittavat kunkin yksittäisen annoksen painon, siis 40 g, 80 g, 120 g ja 160 g. Sen vastakkaisella puolella on kuitenkin lovia, joissa on vesi, jota käytetään jokaiseen yksittäiseen riisiannokseen. Riisinkeittimeen saa laittaa korkeintaan litran vettä ja kilon riisiä, mutta molempien annostelussa tulee olla tarkkana, muuten riisi voi kypsyä liikaa tai liian vähän, joten veden annostelu on välttämätöntä. Juuri tätä varten on ohjeet, jotka osoittavat kuinka paljon vettä tulee käyttää riisimäärän perusteella. Lisää karkeasti jokaista riisiä kohden 1 1/2 kupillista vettä, sitten 2 kupillista riisiä, 3 1/2 kupillista vettä ja niin edelleen. Aluksi riittää katsomaan ohjeen taulukkoa ja riisinkeittimen käytössä meistä tulee asiantuntijoita, eikä meidän tarvitse enää lukea. Yksinkertaisesti sanottuna meidän on aina tehtävä vedestä 2 cm korkeampi kuin riisin. Riisinkeitin koostuu metallista alaosasta, jossa on laite, joka laajentaa lämpöä tasaisesti ja ylläpitää sitä myös riisin valmistuttua. Kaikki toimii kulhon painon kautta, kun laitamme riisin päälle ja laitamme kannen päälle, sisällä oleva kattila laskee ja antaa sisäisen laitteen aloittaa riisin kypsennyksen. Tämän ensimmäisen laitteen sisällä on tarttumatonta materiaalia oleva kulho joka sisältää riisin ja lopuksi karkaistu lasikansi, jonka avulla voimme nähdä sen kypsennyksen riisinkeittimen sisällä. Erittäin tärkeää, älä koskaan poista kantta kypsennyksen aikana, sekä palovammojen välttämiseksi että itse riisin keittämiseksi, se ei kyennyt kypsymään hyvin, jolloin höyry katosi sisältä. Napsauta ON/OFF-painiketta, kun asetamme COOK- tai WARM-tilan, punainen LED-valo syttyy. Kirjoituksen COOK ja Warm alta löytyy painike, joka laukeaa automaattisesti sillä hetkellä asetetun tilan mukaan, joten jos se kytketään päälle kypsennystilassa, painike menee alas, kun taas kun se on WARM-tilassa, painike nousee ylös, myös LED-valot syttyvät

alkaen "Ugo " arvosteltu 04.02.2016
Verified tarkastelu

CUOCIRISO OSAKA La pentola cuociriso è un aiuto piacevole per chi si appresta a fare il sushi homemade. È proprio la cottura del riso la parte più difficile da fare a regola d’arte: la cuociriso è sicuramente comoda, ci metti il riso, lo copri d’acqua (due centimetri oltre il livello del riso stesso), metti il coperchio e accendi, la cottura inizia e, quando termina, passa automaticamente allo stato “Warm” cioè tiene il riso in temperatura. La cuociriso di Klarstein si chiama Osaka e si presenta con una dinamica livrea rossa. Consta di una parte esterna con i vari comandi e le spie di accensione, all’interno si trova il contenitore di alluminio in cui cuocere il riso e il coperchio in vetro con il foro di uscita del vapore. Nella confezione si trovano anche un misurino, per le giuste quantità di riso e acqua, e un cucchiaio in plastica per il riso. Il funzionamento della pentola Osaka è a pressione per cui vapore e acqua schiacciano la molla posta sotto il contenitore d’alluminio, quando il riso è cotto e il vapore è stato espulso dal foro del coperchio in vetro, in pratica la molla si estende e passa automaticamente allo stato warm, mantenendo il riso in temperatura. Un avvertimento importante per l’utilizzatore è quello di non aprire mai il coperchio durante la cottura, per evitare di ustionarsi con il vapore e per non bloccare la cottura, vista la perdita di pressione. Importantissima è la quantità d’acqua che si mette per la cottura, deve essere assolutamente quei due centimetri sopra il livello del riso, la grandezza della Osaka varia a seconda del contenuto che è pari a 0,6 – 1,0 e 1,5 litri a seconda della versione. Già la versione più piccola è sufficiente per 4 persone e si cuoce tranquillamente il riso occorrente per almeno una trentina di Hosomaki e quattro porzioni di Chirashi Zushi contemporaneamente. La cuociriso Osaka non è predisposta per la cottura al vapore. Quale riso usare con la cuociriso? Quello per il sushi, il Basmati, il Jasmine, quello glutinoso.

OSAKA RIISIPETTI Riisinkeitin on miellyttävä apu kotitekoista sushia valmistavalle. Riisin keittäminen on vaikein osa täydellisesti: riisinkeitin on varmasti kätevä, laitat riisin siihen, peität sen vedellä (kaksi senttiä riisin tason yläpuolella), laitat kansi päälle ja käynnistät sen. ., kypsennys alkaa ja kun se päättyy, se siirtyy automaattisesti "Lämmin"-tilaan, eli se pitää riisin lämpötilassa. Klarstein-riisinkeitin on nimeltään Osaka ja se tulee dynaamisen punaisen värisenä. Se koostuu ulkoosasta erilaisilla säätimillä ja sytytysvaloilla, sisällä on alumiinisäiliö, jossa riisiä kypsennetään, ja lasikansi höyrynpoistoaukkoineen. Pakkauksessa on myös mittakuppi, oikealle määrälle riisiä ja vettä sekä muovilusikka riisille. Osaka kattilan toiminta on paineen alaista niin, että höyry ja vesi murskaavat alumiinisäiliön alle asetetun jousen, kun riisi on kypsennetty ja höyry on poistunut lasikannen reiästä, käytännössä jousi ulottuu ja kulkee automaattisesti lämpimässä tilassa pitäen riisi oikeassa lämpötilassa. Tärkeä varoitus käyttäjälle on, että kantta ei saa koskaan avata kypsennyksen aikana, jotta vältytään höyryltä palovammilta ja älä estä ruoanlaittoa paineen alenemisen vuoksi. Keittämiseen lisättävän veden määrä on erittäin tärkeä, sen on ehdottomasti oltava ne kaksi senttimetriä riisin pinnan yläpuolella, Osakan koko vaihtelee pitoisuuden mukaan, joka on 0,6 - 1,0 ja 1,5 litraa riippuen versio. Pieninkin versio riittää neljälle hengelle ja vähintään kolmeenkymmeneen Hosomakiin ja neljään Chirashi Zushi -annokseen tarvittava riisi voidaan keittää samanaikaisesti. Osaka-riisinkeitintä ei ole suunniteltu höyrykypsentämiseen. Mitä riisiä käytetään riisinkeittimen kanssa? Sushille tarkoitettu, basmati, jasmiini, tahmea.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 03.11.2015
Verified tarkastelu

Das ist ein Teil, was mir wirklich g r o ß e Freude macht! Mit zierlichen Außenmaßen , maximal 20 cm Durchmesser außen- innen etwa 18 cm , einer Außenhöhe von 15 cm, farblich und von der Form her ein Schmuckstück in einer kleinen Küche und mit sehr guter Isolierung nach außen hin stellt dieser Reiskocher auf bedienfreundliche Art ein sehr gutes Ergebnis für Liebhaber von Reisbeilagen dar. Begonnen habe ich mit Beutelreis , ich hatte einfach nichts anderes da, den ich natürlich heraus nahm, das Ergebnis war für meine Begriffe sehr gut beim Verwenden von 1 Teil auf 1,5 Teile Wasser. Für mich waren dann aber doch die Körner noch etwas zu klein, obwohl sie gar durch sind und auch schmecken- man ist ja erst mal den pappigen , größeren Reis aus dem Wassertopf gewöhnt und ich würde wahrscheinlich den gesamten Beutelinhalt ( 125 g Trocknreis ) verzehrt haben, von dem wir früher ( Wasserkochverfahren ) immer zu Zweit satt wurden- das wollte ich n i c h t ! Daher der zweite Versuch - erst einmal das Verhältnis 1:2 , der Reis, inzwischen Bioprodukt( nicht Arsen belastet-) von einem Drogeriemarkt, quoll sehr schön auf, es brannte nichts an, leichtes Ansetzen behob ich n i c h t mit dem dazu geliefertem Reislöffel aus Plastik sondern mit einem Teigschaber mit Stiel aus Weichplastik, weil ich die - von anderen Käufern erwähnte, empfindliche Beschichtung des herausnehmbaren Aluminium- Innentopfes nicht mutwillig ankratzen wollte. . Das Ergebnis des Quell-und Warmhaltevorganges war toll, die Körner hatten eine schöne Form, locker, pappten kaum aneinander, bei Salz würde man den Begriff "rieselfähig" verwenden- also prima. Nun interessierte mich natürlich, wie sich der Reis bei 1:3 verhält und wie der Topf damit klar(stein) kommt! Ich persönlich nehme einfach eine Tasse ( 150 g ) voll Reis, der Messbecher ist mir zu klein, sicher aber richtiges Maß für eine Mahlzeit einer einzigen Person sowie die gleiche Tasse, um das prozentual richtige Wassermaß zu haben. Mein nächster Versuch war folgender: Als der Reis 1:2 fertig war-wie gesagt-tolles Ergebnis-wartete ich einen Augenblick, bis sich die Cook-Taste ( BI - .Metall - Streifen-? ) wieder herunter drücken ließ und schüttete eine dritte Tasse heißes Wasser nach. Auch das nahm der Reis auf, es gluckste nichts, es spritzte nichts, das Wasser verzog sich in dem an sich fertigen, bissfestem Reis, dieser wurde noch fülliger, behielt die Konsistenz ansonsten , pappte kaum an und diese Variante gefällt m i r persönlich am besten. Im Kochtopf war bei mir das Verhältnis auch immer 1:3 Vielleicht sind Reisprofis nun erschüttert aber ich möchte wenig Kalorien für vollen Magen- also mehr oder weniger auch ab- und nicht zunehmen. Die weiteren Versuche: Ich schüttete gleich drei Tassen Wasser zu der einen Tasse Reis, der Prozess verlängert sich natürlich und dann kann es passieren, dass es nicht nur aus dem Abzugsloch des Deckels dampft sondern auch Spritzer von angereichertem Reiswasser mit entweichen und entsprechend , weiße Ablagerungen am Deckel und am Topf- Rand entstehen , das verschmutzt den Außenring des Innentopfes. Das passiert ansonsten überhaupt nicht.! Daher bleibe ich bei der vordem ausprobierten Variante. Dennoch war jedes Reisergebnis zum Schluss, nach dem Warm- Halten für mich und allgemein wieder absolut in Ordnung, unvergleichlich besser als in Wasser gekochter Reis. Der Geschmack ist köstlich- auch ungesalzen-, diese Bissfestigkeit des gedämpften Reises wie eben auch in einer entsprechenden Gaststätte, man fühlt sich richtig verwöhnt und versteht nun, dass de Reis in bestimmten Ländern auch einfach zwischen die Stäbchen genommen werden kann Der Innentopf lässt sich nach der Wärmephase leicht vom Reis trennen, die unteren Körner sind bei jeder Art der Wassermenge l e i c h t angesetzt, doch habe ich die Erfahrung gemacht, dass sich das , wenn man nicht sofort entnimmt, im Stück prima ablöst, als würde der Dampf sich noch einmal darunter setzen. Der Topf selber ist ebenfalls ein Leichtgewicht, wird außen kaum richtig heiß, was sich bei beim Vergleich des Innen-und Außenmaßes verstehen lässt, nur etwas warm und ich kann diesen Topf einem Ein- bis Zwei-Personenhaushalt empfehlen. Er ist für Singles optimal, für Paare müsste man dann die Reisportion erhöhen, ich denke, 200 Trockenreis, je nach Appetit, und die 1 1/2 bis doppelte Menge Wasser lassen zwei Personen diesen Kocher gut nutzen. Der Topf kann bis zu zwei Drittel an Gesamtfüllung verkraften, das bringt er sicher auch mit 200 g Trockenreis, wir haben 150 g schon ausprobiert und es war noch genügend Platz genug nach oben.... Was ich bei meinen Versuchen nicht beachtet und daher bisher noch nicht berücksichtigt habe, war die Zeit bis zur Gar Reife. Zum Schluss sei noch der moderate Preis bei lobenswertem Design und Gebrauchswert erwähnt. Einzige Angst bei mir- die Beschichtung, das wird die Zeit ergeben.... vielleicht melde ich mich dazu irgendwann noch einmal mit den Langzeiterfahrungen. Vielleicht gibt es sogar Einsätze zu kaufen, doch das ist erst einmal unwesentlich für mich. Nach dem heutigen Probieren scheínt es eine Möglichkeit zu geben, das "Ansetzen" zu verhindern. Ich habe zuerst das Wasser-2 Teile und etwas später erst den Reis- 1 Teil dazu gegeben, , somit rieselte er ein und lag nur locker auf der Bodenfläche, dadurch hatte ich in Folge k e i n e n angesetzten Reis mehr, die Bodenfläche war feucht aber sauber, also reisfrei. Vielleicht war es das....Dann gäbe es auch keine Kratzer im Topf, wäre doch toll!!!

Tämä on osa josta pidän todella paljon! Herkät ulkomitat, korkeintaan 20 cm ulkohalkaisija ja noin 18 cm sisähalkaisija, ulkokorkeus 15 cm, värin ja muodon helmi pienessä keittiössä ja erittäin hyvällä ulkoeristyksellä, tämä käyttäjäystävällinen riisinkeitin on erittäin hyvä Tulos riisin lisukkeiden ystäville Aloitin riisipusseista, minulla ei vain ollut mitään muuta mukana, jonka otin tietysti pois, lopputulos oli mielestäni erittäin hyvä 1 osalla 1,5 osaan vettä. Minulle jyvät olivat vielä hieman liian pieniä, vaikka ne ovat valmiita ja maistuvat - vesikattilan tahmeaan, isompaan riisiin on tottunut ja olisin varmaan syönyt koko pussin sisällön (125 g kuivaa riisiä ). Siksi toinen yritys - ensinnäkin suhde 1:2, riisi, nyt apteekista luomutuote (ei arseenilla saastuttama), turpoutui erittäin mukavasti, mikään ei palanut, en saanut sitä korjattua muovisella riisiluikalla joka tuli mukana mutta pehmeällä muovikahvalla varustetulla lastalla, koska en halunnut naarmuttaa muiden ostajien mainitsemaa irrotettavan alumiinisisäpotin herkkää pinnoitetta. . Turpoamis- ja lämpenemisprosessin tulos oli hieno, jyvät olivat kauniin muotoisia, löysät, tuskin kiinni toisiinsa, suolan kanssa käyttäisi termiä "vapaasti valuva" - niin hienoa. Nyt tietysti kiinnosti kuinka riisi käyttäytyy 1:3:ssa ja miten pannu kestää sen! Itse otan vain kupin (150 g) täynnä riisiä, mittakuppi on minulle liian pieni, mutta se on varmasti sopivan kokoinen yhden ihmisen ateriaan ja samaan kuppiin, jotta vesiprosentti on oikea. Seuraava yritykseni oli seuraava: Kun riisi oli 1:2 valmis - kuten sanoin - loistava tulos - odotin hetken, kunnes kypsennyspainike (BI -.Metal - Stripes-?) saatiin taas painettua alas ja kaadettiin kolmasosa kupillinen kuumaa vettä sen jälkeen. Riisi imeytyi myös siihen, ei kumpuile, ei roiskunut, vesi katosi valmiista, al dente -riisistä, josta tuli vielä täyteläisempi, muuten säilyi koostumuksensa, tuskin kiinni ja itse pidän tästä vaihtoehdosta eniten. Kattilassa minulla suhde oli aina 1:3. Ehkä riisi-ammattilaiset ovat nyt järkyttyneitä, mutta haluan vähemmän kaloreita täyteen vatsaan - eli enemmän tai vähemmän laihduttamiseen eikä painonnousuun. Muut kokeet: Kaadoin heti kolme kupillista vettä yhteen kuppiin riisiä, prosessi tietysti pitenee ja sitten voi käydä niin, että kannen tuuletusaukosta ei vain höyryä, vaan myös rikastettua riisiä roiskuu. vettä karkaa ja vastaavasti kannelle ja ruukun reunalle muodostuu valkoisia kerrostumia, jotka likaavat sisemmän ruukun ulkorenkaan. Muuten ei tapahdu ollenkaan! Siksi pysyn aiemmin kokeilemassa vaihtoehdossa. Siitä huolimatta jokainen riisitulos oli loppujen lopuksi aivan hieno, minulle lämpimänä pitämisen jälkeen ja ylipäänsä verrattoman parempi kuin vedessä keitetty riisi. Maku on herkullinen - jopa suolaton - höyrytetyn riisin al dente kuten vastaavassa ravintolassa, tunnet olosi todella hemmoteltu ja nyt ymmärrät, että joissain maissa riisin voi myös ottaa yksinkertaisesti syömäpuikkojen väliin Sisäpannu kuluu erillään helposti riisistä lämpimässä vaiheessa alemmat jyvät kiinnittyvät hieman mihin tahansa vesimäärään, mutta olen huomannut, että jos et poista sitä heti, se irtoaa yhtenä kappaleena, ikään kuin höyry laskeutuisi sen alla taas. Pata itsessään on myös kevyt, ulkoa tuskin lämpenee, minkä voi ymmärtää sisä- ja ulkomittoja verrattaessa, vain hieman lämmin ja voin suositella tätä kattilaa 1-2 hengen talouteen. Se sopii ihanteellisesti sinkkuille, pariskunnille joutuisi lisäämään riisiannosta, mielestäni 200 kuivariisiä ruokahalustasi riippuen, ja 1 1/2 - kaksinkertainen vesimäärä mahdollistaa kahden ihmisen käytön tämän lieden hyvin. Pannu kestää jopa kaksi kolmasosaa kokonaistäytteestä, jonka se varmasti tuo mukanaan 200 g kuivaa riisiä, olemme jo kokeilleet 150 g ja yläreunassa oli vielä tilaa.... Mitä en ottanut ottaa huomioon kokeissani ja siksi tähän mennessä ei vielä otettu huomioon, oli täysi kypsyysaika. Lopuksi on mainittava kohtuullinen hinta kiitettävän suunnittelun ja käytännön arvon kera. Ainoa pelkoni on pinnoite, aika näyttää... ehkä palaan joskus pitkäaikaisten kokemusten kera. Saatat jopa ostaa lisäosia, mutta se ei ole minulle aluksi tärkeää. Tämän päivän testauksen jälkeen näyttää siltä, että "tarttuminen" voidaan estää. Lisäsin ensin 2 osaa vettä ja vähän myöhemmin 1 osa riisiä, joten se valui sisään ja makasi vain löyhästi lattiapinnalla, joten minulla ei ollut enää riisiä kiinni, lattiapinta oli kostea mutta puhdas, joten matkusta ilmaiseksi. Ehkä se oli siinä... Silloin potissa ei olisi naarmuja, se olisi hienoa!!!

alkaen Philippe arvosteltu 12.09.2015
Verified tarkastelu

Ce charmant cuiseur de riz d’une puissance de 500 Watt avec mijoteuse est livré avec une cuillère à riz et un gobelet doseur. Le look année 50, couleur rouge vif lui va très bien. Le maniement est hyper simple avec un unique basculeur de mise en marche et 2 voyants pour la cuisson et un autre pour le maintien en température. Tout est automatique. La seule précaution est de bien le positionner pendant la cuisson car les pieds ont une tendance irrésistible à glisser sur un plan de travail. Le bol de cuisson est recouvert d’un célèbre revêtement anti-adhérant. Côté utilisation pour le riz, suivre la consigne du livret. Exemple pour 2 convives, on verse 2 doses de riz et 2 1/2 d’eau dans le bol de cuisson. On recouvre et on laisse faire le cuiseur. En fin de cuisson il passe automatiquement en mode maintien de température pour la durée que vous voulez. Pour des légumes on utilisera la mijoteuse après avoir versé de l’eau dans le bol. Placé le cuiseur de façon à ne pas être importuné par la vapeur qui sort du couvercle, puis enfoncez le basculeur. La suite est invariablement automatique. Passons à table. - Ajoutez une noix de beurre, le riz est prêt à être consommé. La cuisson est parfaite et confère au riz ses propriétés de base, à savoir goût authentique et texture. Le riz ne gonfle pas, ce mode de cuisson permet à un riz de conserver ses spécificités de terroir. - Les légumes sont savoureux et gardent leur qualités gustatives et nutritionnelles. C’est un vrai bonheur que de rechercher les arômes d’un met. Je conseille vivement ce cuiseur facile à vivre et l’indissociable mijoteuse proposé à un tarif très correct. Le cuiseur Osaka devient vite incontournable car tout le monde en redemande, à table bien sur.

Tässä viehättävässä 500 watin riisinkeittimessä hidaskeittimellä on riisikauha ja mittakuppi. 50-luvun ilme, kirkkaan punainen väri sopii siihen erittäin hyvin. Käsittely on erittäin yksinkertaista yhdellä kytkimellä ja 2 valolla ruoanlaittoon ja toisella lämpötilan ylläpitämiseen. Kaikki on automaattista. Ainoa varotoimi on asettaa se oikein kypsennyksen aikana, koska jaloilla on vastustamaton taipumus luistaa työtasolla. Keittokulho on päällystetty kuuluisalla tarttumattomalla pinnoitteella. Noudata riisin käyttöpuolella vihkon ohjeita. Esimerkki 2 vieraalle: kaada 2 annosta riisiä ja 2 1/2 vettä keittokulhoon. Peitämme ja annamme lieden tehdä sen. Kypsennyksen päätyttyä se siirtyy automaattisesti lämpötilan ylläpitotilaan halutuksi ajaksi. Jos käytät vihanneksia, käytä hidasta keitintä, kun olet kaannut vettä kulhoon. Aseta liesi niin, ettei kannesta tuleva höyry häiritse sitä, ja paina sitten keinuvipua. Järjestys on poikkeuksetta automaattinen. Mennään pöytään. - Lisää nokare voita, riisi on valmis syötäväksi. Keitto on täydellinen ja antaa riisille sen perusominaisuudet, nimittäin aidon maun ja koostumuksen. Riisi ei turpoa, tämä kypsennysmenetelmä antaa riisin säilyttää alueen erityispiirteensä. - Vihannekset ovat maukkaita ja säilyttävät makunsa ja ravintoarvonsa. On todella ilo etsiä ruuan aromeja. Suosittelen lämpimästi tätä helppokäyttöistä keitintä ja erottamatonta hidasta liettä, joka on tarjolla erittäin kohtuulliseen hintaan. Osaka-keitin tulee nopeasti välttämättömäksi, koska kaikki haluavat enemmän, tietysti pöytään.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja
Asiakkaiden arvostelut
Osaka 1 - riisikeitin
  • Riisikeitin, jossa 400 W:n teho
  • 1 litran tilavuus - vastaa noin 6 kupillista riisiä
  • Keittäminen loppuu automaattisesti, kun riisi on valmista
41,99 €
sis. alv
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Hittituotteet
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.