Beamz

Rage 1000 -savukone

alkaen 11 Asiakkaat
158,99 €
Toimitusaika: 3 - 5 päivää
Huippuominaisuudet
  • täyttä voimaa: savukone 1000 watin teholla ja 2 litran säiliötilavuudella
  • voimakas teho: valtava savun tuotto 125 m³ minuutissa
  • nopeasti käytettävissä: esilämmitysaika vain 4 minuuttia ja jälkilämpöaika 1 minuutti
Toimituskulut alkaen 0,00 €
Tuote on lähetysvalmiina, ja se lähetetään heti, kun maksu on suoritettu.
Rage 1000 -savukone
158,99 €

Voit muuttaa tilaustasi milloin tahansa.

Rage 1000 savukone kaukosäätimellä 1000 W 125 m³/min säiliön tilavuus 2 l

Beamzin Rage-sarja tarjoaa laadukkaita tehostekoneita huippuhintaan! Kaikenlaisiin pieniin ja keskisuuriin tilaisuuksiin Beamz Rage 1000 -savukone on ihanteellinen valinta.

Tehokkaalla 1000 watin vastuksella varustettu savukone tuottaa savua jopa 125 m³ minuutissa. Tilava, laitteeseen integroitu säiliö 2 litran tilavuudella huolehtii pitkinäkin bileöinä riittävästä savusta. Savukonetta ohjataan mukavasti radiokaukosäätimellä tai helposti johdollisella kaukosäätimellä. Johdon pituus on noin viisi metriä. Esilämmitysaika on vain 4 minuuttia, kun taas jälkilämpö kestää vain minuutin. Kestävän metallikotelon ansiosta Rage 1000 -savukone soveltuu mitä parhaiten kaikenlaisiin tilaisuuksiin ja ulkoilmatapahtumiin.

Tehokas ja nopeasti käytettövalmis: Rage 1000 -savukone Beamzilta.

Tuotteen yksityiskohdat

Huippuominaisuudet:

  • täyttä voimaa: savukone 1000 watin teholla ja 2 litran säiliötilavuudella

  • voimakas teho: valtava savun tuotto 125 m³ minuutissa

  • nopeasti käytettävissä: esilämmitysaika vain 4 minuuttia ja jälkilämpöaika 1 minuutti

  • helppo käyttää: mukava ohjata radiokaukosäätimellä tai johdollisella kaukosäätimellä

Ominaisuudet:
  • teho: 1000 W
  • vastuksessa termostaattisäätely
  • lämpenemisaika: 4 minuuttia
  • jälkilämpöaika: 1 minuutti
  • säiliön tilavuus: 2 litraa
  • johdollinen kaukosäädin, johdon pituus n. 3 m
  • radiokaukosäädin
  • käyttöjännite:  220–240 V~ | 50 Hz
Toimituskokonaisuus:
  • 1 x savukone
  • 1 x radiokaukosäädin
  • käyttöohjeiden kielet: englanti, saksa, hollanti, espanja, ranska, puola
Mitat:
  • mitat: n. 17 x 22,5 x 36 cm (leveys x korkeus x syvyys)
  • paino: n. 4,1 kg
Asiakkaiden arvostelut
alkaen 11 Asiakkaat
10
1

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 29.12.2021
Verified tarkastelu

In Verbindung mit Heavy Fluid von Cameo erzeugt die Nebelmaschine wirklich sehr viel, dichten Nebel. Beim ersten Probelauf in einem etwa 30qm großem Raum, war nach 2 Nebelstößen und etwas Zeit zum verteilen, die Sicht bei vllt. 2 Metern. Ich war schon leicht überwältigt von der Menge an Nebel. Aber wenn man erstmal weiß, daß man vorsichtig dosieren sollte, lassen sich auch kleinere Räume gut benebelm. Ich traue dem Gerät durchaus auch größere Räume, Tanzflächen und (bei Windstille) auch den Einsatz im Freien zu. Die LEDs sind sehr hell.

Yhdessä Cameon Heavy Fluidin kanssa sumukone tuottaa todella paljon tiheää sumua. Ensimmäisen koeajon aikana noin 30 neliömetrin huoneessa 2 sumupurkauksen ja jonkin verran leviämisajan jälkeen näkymä oli todennäköisesti. 2 metriä. Olin hieman järkyttynyt sumun määrästä. Mutta kun tiedät, että annostelu on syytä tehdä huolellisesti, pienemmätkin huoneet voivat huurtua hyvin. Uskon varmasti, että laite soveltuu suurempiin huoneisiin, tanssilattioihin ja (kun ei tuule) myös ulkokäyttöön. LEDit ovat erittäin kirkkaita.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 13.12.2021
Verified tarkastelu

Meine Erwartungen wurden übertroffen. Diese Nebelmaschine Haut Dir richtig den Fog um die Ohren . Kurze Aufheizeit und richtig viel Leistung. Mit diesen Produkt kann man viel Spaß haben ....

Odotukseni ylittyivät. Tämä sumukone todella puhaltaa sumua korviesi ympärille. Lyhyt lämmitysaika ja paljon tehoa. Tämän tuotteen kanssa voi pitää hauskaa....

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 01.12.2021
Verified tarkastelu

Perfekt, gute Ware

Täydellinen, hyvä tuote

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 08.11.2021
Verified tarkastelu

Sehr gute Nebelmaschine mit richtig wumm. Sie wurde zu Halloween in großem Zelt eingesetzt und löste totale Begeisterung aus. Wir hatten schon einige andere Geräte ausprobiert, dagegen ist diese für drinnen und draußen ( regenfrei ) sehr gut geeignet, Volle Punktzahl.

Erittäin hyvä savukone oikealla puomilla. Sitä käytettiin suuressa teltassa Halloweenina ja se sai aikaan täydellisen innostuksen. Olimme jo kokeilleet muutamaa muuta laitetta, mutta tämä sopii erittäin hyvin sisä- ja ulkokäyttöön (sadetta), täydet pisteet.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 19.10.2021
Verified tarkastelu

Hab die Nebelmaschine in einem 90 qm Zimmer ausprobiert und nach ein paar Sekunden war nix mehr zu sehen! Also geil!

Kokeilin savukonetta 90 neliömetrin huoneessa ja muutaman sekunnin kuluttua ei näkynyt mitään! Niin siistiä!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 14.10.2021
Verified tarkastelu

Gerät ist schon eine Wucht, eine kurze Aufheizphase und dann geht es mit dem Dampf los. Ich verwende den HD Nebel extra Strong Fluid. Die Beleuchtung ist hell wird aber bei uns nicht unbedingt benötigt. Für mittlere und große Räume geeignet.

Laite on jo voima, lyhyt lämmitysvaihe ja sitten höyry alkaa. Käytän HD-sumua erittäin vahvaa nestettä. Valaistus on kirkas, mutta se ei ole meille ehdottoman välttämätöntä. Sopii keskikokoisiin ja suuriin huoneisiin.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 07.09.2021
Verified tarkastelu

Wenn man nicht so oft Party macht reicht diese Maschine vollkommen aus. Vorallem für hauspartys oder für Fotografen die Nebel brauchen. Für das Geld kann man sich echt nicht beschweren. Da gibt es viele andere die teurer sind und weniger können.

Jos et juhli niin usein, tämä kone riittää. Erityisesti kotibileisiin tai valokuvaajille, jotka tarvitsevat sumua. Rahasta ei todellakaan voi valittaa. On monia muita, jotka ovat kalliimpia ja voivat tehdä vähemmän.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 01.04.2021
Verified tarkastelu

Top

Yläosa

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 15.11.2020
Verified tarkastelu

Ich habe eine 600 Watt Maschine und nun dieses 1000 Watt Monster. Man merkt den Unterschied zur 600 Watt Maschine deutlich. Geil ist auch, dass eine lange Kabelfernbedienung dabei ist (kA 4 Meter oder so?). Die Nachbarn beschweren sich aufgrund der dichten Nebelbildung. Alles richtig gemacht :-)

Minulla on 600 watin kone ja nyt tämä 1000 watin hirviö. Näet selvästi eron 600 watin koneeseen. On myös hienoa, että mukana tulee pitkä kaapelikaukosäädin (enkö varma 4 metriä?). Naapurit valittavat tiheästä sumun muodostumisesta. Kaikki tehty oikein :-)

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 10.01.2020
Verified tarkastelu

Anstatt 4 Minuten Aufheizzeit und 1 Minute Nachheizzeit sind es nur etwa 30 Sekunden die das Gerät braucht, um den &#34;Warum Up&#34; durchzuführen. Ich habe noch nicht ausgetestet, wie lange es am Stück laufen kann, jedoch gehe ich davon aus, dass es mehr als eine Minute ist. Innerhalb von 30 Sekunden Vollgas war mein ganzes Zimmer komplett zugedichtet mit dem Nebel! Sichtweite <1m... Das Gerät ist echt faszinierend, ich kann nur zum Kauf raten.

4 minuutin lämmitysajan ja 1 minuutin jälkilämmitysajan sijaan laite tarvitsee vain noin 30 sekuntia "Miksi ylös" -toiminnon suorittamiseen. En ole testannut kuinka kauan se voi toimia yhtäjaksoisesti, mutta veikkaan, että se on yli minuutin. 30 sekunnin sisällä täydestä kaasusta koko huoneeni oli täysin sumusuljettu! Näkyvyys <1m... Laite on todella kiehtova, voin vain suositella sen ostamista.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 22.12.2019
Verified tarkastelu

Die Nebelmaschine funktioniert ansich super - genug Nebel für 60 qm in wenigen Sekunden und Aufwärmphase ist recht kurz. Auch die mitgelieferte Fernbedienung mit kleiner Antenne ist ein echter Partyhit! Allerdings scheint die Maschine etwas undicht, da sich ärgerlicherweise recht viel Nebelflüssigkeit unter der Maschine im Ruhezustand nach nur wenigen Stunden gebildet hat. Daher habe ich die Maschine jetzt in eine Wanne gestellt um den Boden nicht zu versauen.

Itse sumukone toimii loistavasti - sumua riittää 60 neliömetrille muutamassa sekunnissa ja lämmitysvaihe on melko lyhyt. Mukana toimitettu kaukosäädin pienellä antennilla on myös todellinen bilehitti! Kone vaikuttaa kuitenkin hieman vuotavalta, sillä koneen alle on muodostunut ärsyttävän paljon sumunestettä jo muutaman tunnin kuluttua tyhjäkäynnistä. Siksi olen nyt laittanut koneen altaaseen, etten sotke lattiaa.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja
Asiakkaiden arvostelut
Rage 1000 -savukone
  • täyttä voimaa: savukone 1000 watin teholla ja 2 litran säiliötilavuudella
  • voimakas teho: valtava savun tuotto 125 m³ minuutissa
  • nopeasti käytettävissä: esilämmitysaika vain 4 minuuttia ja jälkilämpöaika 1 minuutti
158,99 €
sis. alv
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Hittituotteet
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.