auna

Karaboom LED - karaokekaiutin

alkaen 4 Asiakkaat
69,99 €
Toimitusaika: 3 - 5 päivää
Huippuominaisuudet
  • pinkki karaokelaite, jossa neljä vahvaäänistä 7,6 cm (3") laajakaistakaiutinta
  • musiikkiohjattava monivärinen LED-efektivalaistus, kaksiportainen
  • kaksi mikrofonisisääntuloa ja erikseen säädettävä mikrofonin äänenvoimakkuus
Toimituskulut alkaen 0,00 €
Tuote on lähetysvalmiina, ja se lähetetään heti, kun maksu on suoritettu.
Karaboom LED - karaokekaiutin
69,99 €

Voit muuttaa tilaustasi milloin tahansa.

Karaboom PK LED Bluetooth-kaiutin USB AUX karaoke 2 x mikrofoni

auna Karaboom LED tuo juhlatunnelman lastenhuoneeseen: karaokelaite saa lapset innostumaan musiikista!

Neljä 7,6 cm (3") laajakaistakaiutinta toistavat erilaisten audiolaitteiden musiikillisen sisällön. Kaiutinjärjestelmässä on myös sisäänrakennettuna monivärinen LED-valaistus, joka reagoi musiikkiin ja tuo oman lisänsä lasten esityksiin.

AUX-sisääntulo sekä USB-portti mahdollistavat musiikin toiston MP3- tai CD-soittimelta, mutta myös muistitikuilta. Erityisen kätevä vaihtoehto on käyttää Bluetooth-yhteyttä musiikin siirrossa karaokekaiuttimeen. Näin voit toistaa musiikkia älypuhelimelta, tabletilta tai kannettavalta ilman turhia johtoja.

Laitteen toimintoja täydentää kaksi mikrofonisisääntuloa, jotka tekevät kaiuttimesta parhaan valinnan pienen porukan karaokejuhliin. Laitteen takana olevien kahden erillisen äänenvoimakkuuden säätimen avulla mikrofonin äänenvoimakkuutta voi säätää erikseen, jolloin se ei vaikuta laitteen muuhun äänenvoimakkuuteen. Laitteessa on pidikkeet mikrofoneille, joissa niitä voi säilyttää kun niitä ei käytetä.

Laitteen käyttö on kirjaimellisesti lastenleikkiä, sillä myös pienet laulajat osaavat käynnistää karaokelaitteen käden käänteessä!

Tuotteen yksityiskohdat

Huippuominaisuudet:

  • pinkki karaokelaite, jossa neljä vahvaäänistä 7,6 cm (3") laajakaistakaiutinta

  • musiikkiohjattava monivärinen LED-efektivalaistus, kaksiportainen

  • kaksi mikrofonisisääntuloa ja erikseen säädettävä mikrofonin äänenvoimakkuus

  • Bluetooth-liitäntä musiikin toistoon älypuhelimelta, tabletilta tai tietokoneelta

  • MP3-yhteensopiva USB-portti, AUX-sisääntulo.

  • sis. kaksi dynaamista mikrofonia

Ominaisuudet:
  • liitännät: 1 x USB-portti, 3,5 mm jakki-AUX-sisääntulo, 2 x 6,3 mm jakki-mikrofonisisääntulo
  • Bluetooth-versio: 2.1
  • integroitu digitaalivahvistin
  • ulostuloteho: 2 x 15 W
  • ohjauspaneeli laitteen yläpuolella
  • bassorefleksirakenne
  • kaksi kätevää mikrofonipidikettä
  • tila-LEDit
  • standby-käyttö
  • virtakytkin laitteen takana
  • virtalähde: AC 230V, 50 Hz
Toimituskokonaisuus:
Mitat:
  • 12 x 60 x 15,5 cm (leveys x korkeus x syvyys)
  • paino: n. 2,2 kg
Asiakkaiden arvostelut
alkaen 4 Asiakkaat
4

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

alkaen Jan arvosteltu 07.03.2017
Verified tarkastelu

Een heel complete set, met twee goed werkende microfoons. Echo en versterker OK. Kan hard genoeg. MP3 player werkt naadloos in de zet. Bediening achterop is wat klein uitgevallen. Maar daarvoor is er dan ook die uitstekend werkende afstandbediening bij. Werkt zeker 2 uur op een volle batterij. Perfect voor de kinderkamer en op kinderfeestjes. Scherpe prijs. Bij de eerste zending ontbrak da afstandsbediening . Dankzij snelle en perfecte service van de helpdesk werd dit bijzonder klantvriendelijk opgelost. Kom zeker bij Elcetronic Star terug. Jan Marcelis Oisterwijk Nederland

Erittäin täydellinen setti kahdella hyvin toimivalla mikrofonilla. Kaiku ja vahvistin OK. Voi olla tarpeeksi kovaääninen. MP3-soitin toimii saumattomasti liikkeessä. Takaosan säätimet ovat hieman pienet. Mutta sitä varten on myös loistavasti toimiva kaukosäädin. Toimii vähintään 2 tuntia täydellä akulla. Täydellinen lastentarhaan ja lastenjuhliin. Terävä hinta. Kaukosäädin puuttui ensimmäisestä toimituksesta. Helpdeskin nopean ja täydellisen palvelun ansiosta tämä ratkesi erityisen asiakasystävällisesti. Palaa ehdottomasti takaisin Elcetronic Stariin. Jan Marcelis Oisterwijk Alankomaat

alkaen serge arvosteltu 27.12.2015
Verified tarkastelu

Mes filles de 5 et 8 ans sont ravies, super son 40w ,belle colonne, les hauts parleurs s'allument de couleurs multicolores. Je conseille vivement cet article.

5- ja 8-vuotiaat tyttäreni ovat iloisia, upea 40w ääni, kaunis kolonni, kaiuttimet valaisevat monivärisillä väreillä. Suosittelen tätä artikkelia.

alkaen noella arvosteltu 14.12.2015
Verified tarkastelu

Reçu rapidement, bien emballé, fourni avec 2 micros de bonne qualité, se branche au secteur. Il accepte la clé USB, il y a une entrée auxiliaire en jack 3.5 pour brancher un lecteur mp3 ou un lecteur CD, un ordinateur etc... Il y a deux entrées micro pour chanter à plusieurs, réglable en volume sonore indépendamment l'un de l'autre. La fonction Bluetooth est simple une fois l'appareil reconnu il joue la musique qu'on lui fait parvenir. De jolies leds en couleurs qui indiquent quelle fonction est en marche, le panneau de contrôle est au-dessus, le bouton ON/OFF est à l'arrière, ainsi que le bouton de commande des leds sur les haut-parleurs qui fonctionnent en rythme avec la musique et de deux façons différentes. Il y a une antenne fil à l'arrière qui capte les radios Fm, il y a aussi deux supports micro pour les ranger simplement lorsqu'on en a plus besoin Le son est très bon,elle ne prend pas beaucoup de place, c'est bien pour les petits et grands qui veulent animer leurs soirées ou simplement écouter de la musique, design simple mais moderne, s'intègre bien partout dans la maison pourvu qu'il y ait une prise de courant. Mes enfants s'amusent bien avec, j'en suis contente.

Vastaanotettu nopeasti, hyvin pakattu, mukana 2 laadukasta mikrofonia, pistoke pistorasiaan. Se hyväksyy USB-avaimen, siinä on 3,5-jakkinen aputulo mp3-soittimen tai CD-soittimen, tietokoneen jne. liittämistä varten... Mukana laulamista varten on kaksi mikrofonituloa, joista toisen voi säätää äänenvoimakkuutta itsenäisesti. . Bluetooth-toiminto on yksinkertainen, kun laite on tunnistettu, se toistaa siihen lähetetyn musiikin. Kauniin väriset LEDit, jotka osoittavat mikä toiminto on käytössä, ohjauspaneeli on yläpuolella, ON/OFF-painike takana, sekä LED-ohjauspainike kaiuttimissa, jotka toimivat musiikin rytmissä ja kahdella eri tavalla. Takana on lanka-antenni, joka vastaanottaa FM-radioita, on myös kaksi mikrofonipidikettä yksinkertaisesti säilytykseen, kun et enää tarvitse niitä Ääni on erittäin hyvä, se ei vie paljon tilaa, sopii nuorille ja vanhoille jotka haluavat piristää iltaansa tai vain kuunnella musiikkia, yksinkertainen mutta moderni muotoilu, sopii hyvin mihin tahansa taloon, kunhan on pistorasia. Lapseni pitävät siitä hauskaa, olen tyytyväinen siihen.

alkaen Giovanni arvosteltu 13.11.2015
Verified tarkastelu

Fantastico Karaoke, potente, bello da vedere, comodo e facile da utilizzare. Il karaoke include nella confezione anche 2 microfoni da connettere nella parte posteriore per cantare a squarcia gola. Il prodotto supporta la connettività radio, bluetooth, USB e AUX, nella parte superiore sono presenti i vari ingressi e pulsanti mentre posteriormente gli ingressi per MIC e alimentazione. Come funziona? Una volta collegato ad una presa di corrente tramite il cavo in dotazione, basterà accenderla tramite il tasto in alto e scegliere la modalità, nel caso si decida il Bluetooth bisogna avviare la sincronizzazione con un dispositivo esterno, per la connettività USB invece dovrete copiare i brani nella root (directory principale). Audio pulito e molto forte grazie ai suoi 30W di potenza, ottimo prodotto per abbellire il vostro soggiorno o la stanza e divertente da utilizzare con gli amici. Nonostante dalla foto sembra eccessivamente alto vi posso assicurare che non è posi cosi alto o pesante, realizzato con materiali di qualità, facilmente trasportabile.

Fantastinen karaoke, voimakas, kaunis katsella, mukava ja helppokäyttöinen. Karaoke sisältää myös 2 mikrofonia, jotka voidaan liittää takaosaan keuhkojen yläosassa laulamista varten. Tuote tukee radio-, Bluetooth-, USB- ja AUX-liitäntöjä, yläosassa on eri tulot ja painikkeet ja takana MIC- ja virtatulot. Kuinka se toimii? Kun olet liittänyt pistorasiaan mukana toimitetulla kaapelilla, kytke se päälle yläosassa olevasta painikkeesta ja valitse tila. Jos valitset Bluetoothin, sinun on aloitettava synkronointi ulkoisen laitteen kanssa, USB-liitäntää varten sinun on sen sijaan kopioitava kappaleet juuressa (päähakemistossa). Puhdas ja erittäin vahva ääni sen 30 W tehon ansiosta, erinomainen tuote olohuoneesi tai huoneesi kaunistamiseen ja hauska käyttää ystävien kanssa. Vaikka valokuvan perusteella näyttää liian korkealta, voin vakuuttaa, että se ei ole niin korkea tai painava, valmistettu laadukkaista materiaaleista, helposti kuljetettava.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja
Asiakkaiden arvostelut
Karaboom LED - karaokekaiutin
  • pinkki karaokelaite, jossa neljä vahvaäänistä 7,6 cm (3") laajakaistakaiutinta
  • musiikkiohjattava monivärinen LED-efektivalaistus, kaksiportainen
  • kaksi mikrofonisisääntuloa ja erikseen säädettävä mikrofonin äänenvoimakkuus
69,99 €
sis. alv
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Hittituotteet
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.