14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Karaokesetit

100 % juhlatunnelmaa Electronic-Starin karaokesetillä

Syntymäpäivä, perhejuhla, tai ihan vain illanvietto ystävien kanssa? Piristä tapahtumiasi tasokkaalla Karaokesetillämme ja vietä laatuaikaa ystäviesi kanssa tämän hauskan lauluharrastuksen äärellä.
Karaoke ei ole rakastettu ajanviettotapa vain kotimaassaan Japanissa, vaan sopii hyvin myös suomalaiseen iltaan.

Karaoken historiaa

1970-luvulta alkaen on karaoken laulaminen noussut maailmanlaajuiseen suosioon ja Suomessa harrastuksesta on tullut lähes erottamaton osa kulttuuriamme. Niille, jotka eivät silti vielä tiedä mistä karaokesetissä on kyse:
Karaoke muodostuu japanilaisista sanoista Kara, joka tarkoittaa tyhjää ja orkesteri-sanan lyhenteestä Oke. Karaoke-CD:ssä musiikki tulee niin sanottuna instrumentaaliversiona, eli ilman valmista laulua. Laulun sanat näkyvät televisioruudulta tai muulta näyttöpäätteeltä.Nyt on jokaisen harrastelijalaulajan vuoro näyttää osaamisensa ja laulaa karaokelaitteeseen liitettyyn mikrofoniin. Laulun helpottamiseksi laulettava kohta on yleensä jollakin tavoin merkitty. Teksti saattaa värjäytyä, tai sen mukana kulkee pallo, joka osoittaa oikean kohdan.

Karaokesetit aina edullisesti

Pääsääntöisesti karaokesetit sisältävät kaksi lauluun soveltuvaa mikrofonia, vahvistimen sekä tietysti kaksi tehokasta kaiutinta. Setistä riippuen ovat mikrofonit erilaisia, mutta aina laadukkaita ja tyylikkäästi muotoiltuja. Näin ollen joihinkin setteihin kuuluu dynaaminen mikrofoni ja toisiin esimerkiksi käytännöllinen ja upeannäköinen metallinen mikrofoni. Karaokesettiin kuuluu tietysti aina vahvistin ja kaiuttimet. Mallista riippuen valittavissa on 200W - 600W vahvistin, tai kaiuttimet joiden teho on 200W – 800W.

Ylös