Klarstein

Bacio Verde - jääkone

alkaen 6 Asiakkaat
41,99 €
Toimitusaika: 3 - 5 päivää
Huippuominaisuudet
  • valko-vihreä jäätelökone, jossa 0,8 litran täyttötilavuus
  • Nopea ja helppo jäätelön, softiksen, pirtelön ja frozen yoghurtien valmistukseen
  • Kaksinkertaisella seinällä varustettu kulho, jossa irroitettava kansi ja integroitu moottori
Toimituskulut alkaen 0,00 €
Tuote on lähetysvalmiina, ja se lähetetään heti, kun maksu on suoritettu.
Bacio Verde - jääkone
41,99 €

Voit muuttaa tilaustasi milloin tahansa.

Valitut testitulokset saksalaisista lehdistä

10022114_Klarstein_BacioVerde_Eiscrememaschine_AllesBeste.png
OneConcept Bacio Azzurro jäätelökone 0,8 litraa valko-vihreä

Kompakti jäätelökone jäätelön, frozen yoghurtin ja pirtelön nopeaan valmistamiseen.

Kaksiseinäinen termosastia, jonka tilavuus 0,8 litraa.

Musta-vihreä ulkoasu, vähäinen laskutilan tarve.

oneConcept Bacio Azzurro jäätelökone valmistaa hetkessä säästä tai vuodenajasta riippumatta kulhollisen itsetehtyä, herkullista jäätelöä.

oneConcept Bacio Azzurro jäätelökone on helppo käyttää, ja se valmistaa jäätelön noin 30 minuutissa. Kulhon kaksinkertainen seinä varmistaa jäätelön säilymisen. Kulhon tilavuus on 0,8 litraa, siinä on irroitettava kansi ja integroitu moottori, joten kone on helppo myös puhdistaa. Jäätelön lisäksi koneella on mahdollista valmistaa frozen yoghurteja tai pirtelöitä. Koneen mukana toimitetaan erilaisia reseptejä, joiden avulla uusia makuja ja herkkuja on helppo kokeilla.

oneConcept jäätelökone on väritykseltään valko-vihreä. Se vie vai pienen pinta-alan ja mahtuu helposti kaappiin. Lisäksi laite on erittäin hiljainen.

Huom! Jäätelökoneen kulhoa tulee jäähdyttää vähintään kahdeksan tunnin ajan ennen jäätelön valmistusta. Sen vuoksi suosittelemmekin säilyttämään kulhoa pakastimessa, jotta se on käyttövalmis koska tahansa.

Tuotteen yksityiskohdat

Huippuominaisuudet:

  • valko-vihreä jäätelökone, jossa 0,8 litran täyttötilavuus

  • Nopea ja helppo jäätelön, softiksen, pirtelön ja frozen yoghurtien valmistukseen

  • Kaksinkertaisella seinällä varustettu kulho, jossa irroitettava kansi ja integroitu moottori

  • Kompakti koko ja pieni pinta-ala

  • Sis. reseptiehdotuksia

Ominaisuudet:
  • Jäätelön valmistus kestää noin 20-30 minuuttia
  • Suuri täyttösuu
  • Helppo puhdistaa
  • Hiljainen käyntiääni
  • Teho: 7 Wattia
  • Virtakytkin laitteen yläosassa
  • Virtalähde: AC 220-240V, 50Hz
Toimituskokonaisuus:
Mitat:
  • Halkaisija: 16,5cm
  • Korkeus: 17,5cm
  • Johdon pituus: 1,5m
  • Paino: n. 1,7kg
Asiakkaiden arvostelut
alkaen 6 Asiakkaat
5
1

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

alkaen Jean-Marie arvosteltu 31.01.2017
Verified tarkastelu

C'est notre seconde sorbetière. Celle-ci est un peu plus petite. La capacité réelle est de 0,5 litre de mélange mais elle fonctionne très bien et est très silencieuse. Elle a de jolies couleurs et ne prend pas trop de place. Elle est facile à utiliser et facile à nettoyer, les pièces à l'exception du moteur et de la cuve vont au lave-vaisselle. Une seconde sorbetière nous permet de préparer deux parfums différents le même jour ou une plus grande quantité et le coût des deux revient moins cher qu'une sorbetière semi professionnelle. Le mode d'emploi est en Allemand et en Anglais avec quelques recettes. Un mode d'emploi en Français peut être demandé au service après-vente. En attendant, voici quelques conseils. Nous avons réussi toutes nos glaces et sorbets, mais nous avons aussi fait attention à certains détails essentiels. La cuve est en permanence au congélateur à - 18° et au minimum 48 Hrs avant utilisation, la préparation passe toujours une nuit au réfrigérateur avant d'être turbinée, la sorbetière doit être montée et mise en fonctionnement vide et on verse ensuite le mélange par le trou prévu dans le couvercle. Si la glace devient trop dure, la pale change automatiquement de sens de rotation ou se bloque (sans dégât à l'appareil). Il faut compter 40 Min au maximum pour obtenir une glace onctueuse et la mettre 2 heures au congélateur dans un récipient préalablement refroidi pour obtenir la consistance idéale. Plus la glace reste au congélateur, plus elle durcit car contrairement aux glaces commerciales elle ne contient pas d'additif ni de conservateur et la sorbetière n'a rien à y voir. Bonne dégustation.

Tämä on toinen jäätelökonemme. Tämä on hieman pienempi. Todellinen tilavuus on 0,5 litraa seosta, mutta se toimii erittäin hyvin ja on erittäin hiljainen. Siinä on kauniit värit, eikä se vie liikaa tilaa. Se on helppokäyttöinen ja helppo puhdistaa, osat moottoria ja kulhoa lukuun ottamatta ovat konepesun kestäviä. Toisella jäätelökoneella voimme valmistaa kaksi eri makua samana päivänä tai suuremman määrän ja molempien hinta on halvempi kuin puoliammattimainen jäätelökone. Ohjeet ovat saksaksi ja englanniksi joidenkin reseptien kera. Ranskankielisiä käyttöohjeita voi pyytää huoltopalvelusta. Sillä välin tässä muutamia vinkkejä. Saimme kaikki jäätelöt ja sorbetit oikein, mutta kiinnitimme huomiota myös oleellisiin yksityiskohtiin. Säiliö on pysyvästi pakastimessa -18°:ssa ja vähintään 48 tuntia ennen käyttöä, valmiste viipyy aina yhden yön jääkaapissa ennen kumoamista, jäätelökone on koottava ja otettava käyttöön tyhjänä ja sitten seos kaadetaan kannessa olevan reiän läpi. Jos jää muuttuu liian kovaksi, terä vaihtaa automaattisesti pyörimissuuntaa tai lukkiutuu (ilman laitteen vaurioitumista). Kermaisen jäätelön valmistaminen vie enintään 40 minuuttia ja laita se pakastimeen 2 tunniksi aiemmin jäähdytettyyn astiaan, jotta saat ihanteellisen koostumuksen. Mitä pidempään jäätelö pysyy pakastimessa, sitä enemmän se kovettuu, sillä toisin kuin kaupallinen jäätelö, se ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita eikä jäätelökonella ole sen kanssa mitään tekemistä. Hyvä maku.

alkaen lucia arvosteltu 07.07.2016
Verified tarkastelu

Una cosa per cui vado matta in qualsiasi periodo dell’anno è il gelato, ne consumo in grande quantità in estate, per rinfrescarmi dall’afa di alcune giornate, ma anche in inverno mi piace poterlo gustare mentre guardo la tv. Chiaramente in inverno non c’è possibilità di trovare troppi gusti nelle gelaterie, qui da me, quindi ho deciso di acquistare questa gelatiera per risolvere ogni problema e fare il mio gelato da sola e ai miei gusti preferiti Innanzitutto, arriva in tempi celeri e sempre imballata con cura per evitare che possa danneggiarsi durante il viaggio. Compatta, design semplice ma bello con i suoi colori bianco e verde, ricordano molto l’estate. Ha una capienza di 0,8 litri ed è composta da 3 pezzi, la base con il suo termos a doppio fondo, la pala e il coperchio rimovibile con il motore integrato. Semplicissimo l’utilizzo così come la pulizia. Non raffredda, ma si utilizza lasciando la base in freezer per almeno 8 ore e avendo cura che anche il preparato per il gelato sia abbastanza freddo. Nel momento in cui entrambi sono a temperatura ideale, basterà semplicemente versare il composto del gelato nella gelatiera in funzione, questo per evitare che possa attaccarsi alle pareti, lasciare che proceda con il suo lavoro di mescolamento per 30 minuti e il gelato è pronto! Un gelato molto cremoso, possibilità di scegliere quanto farne e in che gusti realizzarlo, per poter passare un pomeriggio in giardino con gli amici e gustarlo in compagnia Molto comodo e pratico, lo trovo anche versatile, non solo realizza gelati, ma ho anche la possibilità di poter fare frullati e yogurt ottimi, anche grazie alle ricette numerose che arrivano nella confezione, assieme alla gelatiera Non è molto rumorosa, le sue dimensioni ridotte permettono di lasciarla su un piano della cucina ben in vista, anche grazie al design molto accattivante che si adatta ad ogni tipo di arredo. Il costo lo trovo interessante per un prodotto di questo tipo, ve ne consiglio l’acquisto.

Yksi asia, johon olen hulluna mihin aikaan vuodesta tahansa on jäätelö, kulutan sitä kesällä suuria määriä viilentyäkseni muutaman päivän helteestä, mutta talvellakin tykkään nauttia siitä. television katselun aikana. Selvästi talvella täällä jäätelökaupoista ei löydy liikaa makuja, joten päätin ostaa tämän jäätelökoneen ratkaisemaan kaikki ongelmat ja tekemään oman jäätelön suosikkimakuillani. Ensinnäkin se saapuu nopeasti ja aina huolellisesti pakattuna, jotta se ei vaurioidu matkan aikana. Kompakti, yksinkertainen mutta kaunis muotoilu valkoisilla ja vihreillä väreillä, joka muistuttaa kovasti kesää. Sen tilavuus on 0,8 litraa ja se koostuu 3 osasta, pohjasta kaksipohjaisella termospullolla, lapiosta ja irrotettavasta kannesta integroidulla moottorilla. Erittäin yksinkertainen käyttää ja puhdistaa. Se ei jäähdy, vaan käytetään jättämällä pohja pakastimeen vähintään 8 tunniksi ja varmistamalla, että myös jäätelöseos on riittävän kylmää. Kun molemmat ovat ihanteellisessa lämpötilassa, kaada vain jäätelöseos käynnissä olevaan jäätelökoneeseen, jotta se ei tartu kiinni seiniin, anna sen jatkaa sekoitustyötään 30 minuuttia ja jäätelö on valmis! Erittäin kermainen jäätelö, mahdollisuus valita, kuinka paljon ja millaisia makuja valmistaa, jotta voin viettää iltapäivän puutarhassa ystävien kanssa ja nauttia siitä seurassa Erittäin kätevä ja käytännöllinen, se on mielestäni myös monipuolinen, se ei vain tee jäätelöä, vaan minulla on myös mahdollisuus tehdä erinomaisia smoothieita ja jogurttia, myös pakkauksessa olevien lukuisten reseptien ansiosta, se ei ole kovin meluisa, sen Pienen koon ansiosta se voidaan jättää selkeästi näkyvälle keittiön pinnalle myös erittäin houkuttelevan muotoilun ansiosta, joka sopii kaikentyyppisiin huonekaluihin. Tämän tyyppisen tuotteen hinta on mielestäni kiinnostava, suosittelen sen ostamista.

alkaen Simona arvosteltu 29.06.2016
Verified tarkastelu

La macchina per il gelato ha dimensioni molto compatte: è alta solo 17,5 cm e il diametro misura 16,5 cm quindi non ingombra spazio eccessivo ed è facile da riporre nel mobile della cucina, oppure si può tenere sullo scaffale in bella vista dato che risulta molto graziosa. La macchina è bicolore bianco con dettagli verdi ed è così composta: - corpo motore si trova nel coperchio, molto piccolo leggero e maneggevole, sopra al quale c’è il tasto di accensione/spegnimento, il cavo dell’alimentazione elettrica lungo 1,5 m, e nella parte inferiore trovano alloggiamento l’imbuto per il riempimento, trasparente e removibile per poter essere lavato, e la connessione della pala per mantecare il gelato, in plastica bianca. Il motore consuma solo 7 Watt e risulta poco rumoroso. - termos a doppio fondo con cestello interno in acciaio e parte esterna in plastica bianca e verde, con capacità di 0,8 l. Prima di preparare il gelato è necessario freddare il termos per 8 ore nel congelatore. - libretto di istruzioni inglese/tedesco comprensivo di ricettario, ma nessuno vieta di creare gelati seguendo il proprio personalissimo gusto come ho fatto io. Tutte le parti della macchina per gelato Bacio Azzurro Klarstein sono lavabili, fatta eccezione per il coperchio motore che comunque è protetto nella parte inferiore, quindi non dovrebbe sporcarsi. In caso basterà rimuovere eventuali colature con un panno spugna umido, asciugando bene subito dopo. L’utilizzo è estremamente elementare: dopo aver lavato e asciugato tutte le parti che compongono la macchina per gelato, si mette nel freezer per 8 ore il termos a doppio fondo. Trascorso il tempo di raffreddamento del termos si possono preparare gli ingredienti per fare il gelato. Io ho sbucciato 400 g di pere ben mature, le ho frullate fino a ridurle in purea con un cucchiaino di succo di limone e 4 cucchiai di zucchero, poi ho aggiunto pochissima acqua per rendere più fluido il composto e ho messo a freddare in frigorifero. Una volta montata la macchina per il gelato e collegata alla rete elettrica, la accendo da vuota e verso il composto freddo di pere attraverso il foro dell’imbuto. In questo modo il preparato non andrà ad aderire congelandosi con le pareti ghiacciate del termos, ma inizierà a mantecare e addensarsi creando la morbida crema del gelato. Usando un composto freddo come ho fatto io, il gelato è pronto da gustare in circa 20 minuti, invece ne occorrono almeno 30 se si usa una base da gelare a temperatura ambiente. Ho realizzato anche altri gelati frullando insieme yogurt e frutta, ho realizzato dei sorbetti con spremuta di arancia e prosecco facendo attenzione a non far rassodare troppo, altrimenti che sorbetto sarebbe?

Jäätelökone on kooltaan erittäin kompakti: se on vain 17,5 cm korkea ja halkaisija on 16,5 cm, joten se ei vie liikaa tilaa ja se on helppo säilyttää keittiön kaapissa tai se voidaan säilyttää hyllyllä tasaisena näky, joka näyttää erittäin kauniilta. Kone on kaksisävyinen valkoinen vihreillä yksityiskohdilla ja koostuu seuraavasti: - moottorin runko sijaitsee kannessa, erittäin pieni, kevyt ja helppo käsitellä, jonka yläpuolella on virtapainike, 1,5 pitkä sähkö virtajohto m, ja alaosassa täyttösuppilo, läpinäkyvä ja irrotettava pestäväksi, ja lapion liitäntä jäätelön vaahdotamiseen, valkoista muovia. Moottori kuluttaa vain 7 wattia eikä ole kovin meluisa. - Kaksipohjainen termospullo, jossa sisäinen teräskori ja ulkoosa valkoista ja vihreää muovia, tilavuus 0,8 l. Ennen jäätelön valmistamista on tarpeen jäähdyttää termospulloa 8 tuntia pakastimessa. - Englannin/saksan ohjekirja, joka sisältää reseptikirjan, mutta kukaan ei kiellä sinua luomasta jäätelöä hyvin henkilökohtaisen makusi mukaan, kuten minä tein. Klarstein Bacio Azzurro -jäätelökoneen kaikki osat ovat pestäviä, paitsi moottorin kansi, joka on suojattu pohjasta, joten se ei saa likaantua. Poista tässä tapauksessa kaikki tippuneet kostealla sienikankaalla ja kuivaa hyvin välittömästi sen jälkeen. Käyttö on äärimmäisen yksinkertaista: kun olet pesty ja kuivannut kaikki jäätelökoneen osat, laita kaksipohjainen termospullo pakastimeen 8 tunniksi. Kun termospullo on jäähtynyt, voit valmistaa ainekset jäätelön valmistukseen. Kuoriin 400 g hyvin kypsiä päärynöitä, sekoitin niitä soseutettuna teelusikallisen sitruunamehun ja 4 ruokalusikallisen sokerin kanssa, sitten lisäsin hyvin vähän vettä, jotta seoksesta tuli nestemäisempi ja jätin jäähtymään jääkaapissa. Kun jäätelökone on koottu ja kytketty sähköverkkoon, käynnistän sen tyhjästä ja kaadan kylmän päärynäseoksen suppilon reiän läpi. Tällä tavalla seos ei tartu ja jäädy termospullon jäätyneisiin seiniin, vaan alkaa sekoittua ja paksuuntua, jolloin muodostuu pehmeä jäätelö. Kylmällä seoksella kuten minä tein, jäätelö on valmis nautittavaksi noin 20 minuutissa, kun taas huoneenlämpöisen pohjan avulla pakastamiseen menee vähintään 30 minuuttia. Olen tehnyt myös muita jäätelöitä sekoittamalla jogurttia ja hedelmiä keskenään, sorbetteja olen tehnyt appelsiinimehulla ja proseccolla varoen kovetumasta liikaa, muuten minkälainen sorbetti se olisi?

alkaen Vittorio arvosteltu 22.06.2016
Verified tarkastelu

Meno rispetto agli 800ml dichiarati, in quanto, se cercate di fare un banalissimo gelato base latte e panna, di 800ml, la potenza refrigerante non sarà sufficiente a rendere il tutto cremoso, ma solamente a creare i primi cristalli dopo circa 20/25 minuti di utilizzo, che si scioglieranno immediatamente dopo. Se volete fare un gelato base crema (quindi con base uovo) vi consiglio di non eccedere il mezzo litro, perchè difficilmente otterrete dei risultati soddisfacenti. Il gelato è una delle preparazioni più complicate, non a caso siamo soliti comprarlo in gelateria e pochissimi lo fanno a casa. Non è infatti sufficiente portare a bollore latte e panna. Prima di tutto non bisogna superare gli 85 gradi durante il bollore, altrimenti le proteine si sfaldano e il tutto non coagula. Secondo bisognerebbe usare il cosiddetto neutro, ovvero un additivo, che permette alla mistura di legare, e di non sciogliersi immediatamente, come invece accade con la ""mistura"" che vedete nella foto. L'unica accortezza è di: -Portare a temperatura molto bassa (anche 2 gradi) la mistura prima di versarla nella gelatiera -Tenere la gelatiera in freezer per almeno 12 ore, se il vostro freezer è in grado di scendere sotto i -18 gradi ancora meglio. Purtroppo è normale, visto anche il prezzo del prodotto. Il motorino è un pò rumoroso, ma funziona bene, e se la consistenza diventa troppo dura inverte il senso di rotazione (come tutte le macchine del gelato, segno che è pronto) La pulizia è di una facilità estrema. Consigliato per il gelato? mmm insomma, faccio sempre fatica a consigliare una macchina del genere per fare il gelato. Ottenete poco, e se non lo sapete fare rischiate di ottenere dei risultati che non si allontano molto da un frullato con ghiaccio. Invece ve la consiglio senza dubbio per la granita. Sono siciliano per cui la passione per la granita è quasi innata, è una cosa che semplicemente adoro. La granita, al contrario del gelato, contiene un'importante dose di zucchero, questo elemento facilita la creazione dei cristalli di ghiaccio, che, mescolati continuamente dal motorino presente, vi consentiranno di ottenere la cremosità tipica di questa pietanza. Non è necessario aggiungere additivi, bollire e fare nient'altro, l'importante è attenersi nella ricetta alla dose di zucchero consigliata. Altre preparazioni che si possono fare sono i daiquiri, o comunque le preparazioni che contengono una parte di alcool. Infatti anche l'alcool aiuta la trasmissione del freddo, per cui otterrete nel 90% dei casi ottimi risultati in pochissimo tempo. Se amate il daiquiri, e volete gustarvelo in veranda o in giardino questa macchinetta è assolutamente l'ideale. Parlo con consapevolezza perchè anni fa, abbiamo comprato in famiglia una macchina del gelato con refrigeratore incorporato, ed essendo in famiglia estremi appassionati di cucina (io faccio il cuoco) ed avendo numerosi amici dell'ambiente (ristoratori e pasticceri) abbiamo avuto l'opportunità di sapere molte cose spesso ignorate (ho sorpreso più volte vari amici dicendo che il gelato contiene panna e uovo crudo). Insomma, per cose non impegnative questa macchina va bene, ma non se volete cimentarvi in preparazione più elaborate. Sperando di essere stato utile vi lascio alle foto, e se volete trovate la mia email sul mio profilo per ulteriori consigli. Ringrazio il produttore per avermi fornito un sample al fine di poterlo testare in modo approfondito per poter rilasciare le mie impressioni d'uso.

Vähemmän kuin ilmoitettu 800 ml, koska jos yrität tehdä hyvin banaalia 800 ml:n maito- ja kermajäätelöä, jäähdytysteho ei riitä tekemään kaikesta kermaista, vaan luomaan ensimmäiset kiteet noin 20/25 minuutin kuluttua. käyttö, joka liukenee välittömästi sen jälkeen. Jos haluat tehdä kermapohjaista jäätelöä (siis munapohjaisella), suosittelen, että älä ylitä puoli litraa, koska tuskin saavutat tyydyttäviä tuloksia. Jäätelö on yksi monimutkaisimmista valmisteista, ei ole sattumaa, että ostamme sitä yleensä jäätelökaupasta ja harvat tekevät sitä kotona. Itse asiassa ei riitä, että maito ja kerma kiehuvat. Ensinnäkin, keittäminen ei saa ylittää 85 astetta, muuten proteiinit hajoavat eikä koko aine koaguloi. Toiseksi kannattaa käyttää ns. neutraalia eli lisäainetta, joka mahdollistaa seoksen sitoutumisen, eikä liukene heti, kuten sen sijaan tapahtuu kuvassa näkyvän "seoksen" kanssa. Ainoa varotoimi on: -Aseta seos erittäin alhaiseen lämpötilaan (jopa 2 asteeseen) ennen sen kaatamista jäätelökoneeseen -Säilytä jäätelökonetta pakastimessa vähintään 12 tuntia, jos pakastimesi voi pudota alle -18 astetta vielä parempi. Valitettavasti tämä on normaalia, myös tuotteen hinta huomioon ottaen. Moottori on hieman äänekäs, mutta toimii hyvin, ja jos koostumus muuttuu liian kovaksi, se kääntää pyörimissuunnan (kuten kaikki jäätelökoneet, puhdistus on erittäin helppoa). Suositellaan jäätelöksi? mmm lyhyesti sanottuna, minulla on aina vaikeuksia suositella tällaista konetta jäätelön valmistukseen. Saat vähän, ja jos et tiedä miten se tehdään, on vaarassa saada tuloksia, jotka eivät ole kovin kaukana jäällä varustetusta smoothiesta. Suosittelen kuitenkin ehdottomasti granitaan. Olen sisilialainen, joten intohimo granitaan on melkein synnynnäistä, se on jotain, jota ihailen. Granita, toisin kuin jäätelö, sisältää huomattavan annoksen sokeria, tämä elementti helpottaa jääkiteiden muodostumista, jotka jatkuvasti sekoittaen läsnä olevan moottorin avulla mahdollistavat tämän ruuan tyypillisen kermaisuuden. Ei tarvitse lisätä lisäaineita, keittää ja tehdä mitään muuta, tärkeintä on pitää kiinni reseptin suositellusta sokeriannoksesta. Muita valmisteita ovat daiquiris tai joka tapauksessa alkoholia sisältävät valmisteet. Itse asiassa alkoholi auttaa myös vilustumisen leviämisessä, joten 90% tapauksista saat erinomaiset tulokset hyvin lyhyessä ajassa. Jos pidät daiquireista ja haluat nauttia niistä verannalla tai puutarhassa, tämä kone on aivan ihanteellinen. Puhun tietoisesti, koska vuosia sitten perheemme osti jäätelökokoneen, jossa on sisäänrakennettu jääkaappi ja joka on erittäin intohimoinen perheen ruoanlaittoon (olen kokki) ja sillä on lukuisia ystäviä alalla (ravintoloiden ja kondiittoreiden) meillä oli mahdollisuus, että tiedän monia asioita, jotka usein jätetään huomiotta (olen yllättänyt useita ystäviä useaan otteeseen sanomalla, että jäätelö sisältää kermaa ja raakaa munaa). Lyhyesti sanottuna, ei-vaativiin asioihin tämä kone sopii, mutta ei, jos haluat kokeilla taitojasi monimutkaisemmissa valmisteluissa. Toivon, että siitä oli hyötyä, jätän sinulle valokuvat, ja jos haluat, löydät sähköpostini profiilistani saadaksesi lisätietoja. Kiitän valmistajaa siitä, että hän toimitti minulle näytteen, jotta voin testata sitä perusteellisesti, jotta voin vapauttaa käyttövaikutelmani.

alkaen Vincenzo arvosteltu 20.06.2016
Verified tarkastelu

Fare il gelato in casa è facile e divertente. Con una macchina come questa della Klarstein si riesce ad ottenere un risultato del tutto soddisfacente Ovviamente dipende in gran parte dalla bontà degli ingredienti che si vanno ad utilizzare… Di solito gli ingredienti più usati sono: latte, panna, yogurth, zucchero, frutta, cacao, nocciole, addensanti come la farina di carrubbe( ma si può anche evitare), ecc A dire il vero si potrebbe fare anche senza gelatiera, ma ritengo che il risultato sia di solito inferiore. Il vantaggio della gelatiera è di evitare che si formino i cristalli di ghiaccio e quindi il gelato, a parità di tutte le altre condizioni, risulta più cremoso. Senza gelatiera bisognerebbe ogni tot minuti mescolare il composto messo nel freezer, il che oltre ad essere poco pratico fa ottenere in genere un risultato inferiore. Al momento con questa gelatiera ho provato solo un paio di ricette ed il risultato è stato ottimo. L’unica nota negativa, a dire il vero, è che il composto dopo circa 30 minuti nella gelatiera in funzione è risultato poco denso, ma ho risolto mettendo nel freezer per un paio d’ore prima di consumarlo. In ogni caso il gelato è rimasto cremoso e non si sono formati i cristalli di ghiaccio. Nel libretto delle istruzioni ci sono 7 ricette se non sbaglio,per cominciare ho provato per esempio una ricetta trovata in internet: 250 gr latte, 250 gr panna( già zuccherata), 60 gr zucchero, 80 nocciole( messe nel freezer prima di tritarle), 15 gr cacao amaro,4- 5 biscotti alle nocciole. basta frullare il tutto e poi mettere nella gelatiera. Bisogna prima mettere il contenitore nel freezer per almeno 8 ore. La parte superiore che contiene il motore( solo 7 watt di potenza assorbita) non si può lavare sotto l’acqua corrente, ma in ogni caso non si sporca se si versa il composto direttamente nella parte inferiore e si mette dopo il coperchio. Credo che utilizzerò questa gelatiera soprattutto per dei salutari ed ottimi gelati allo yogurth

Jäätelön valmistaminen kotona on helppoa ja hauskaa. Tämän kaltaisella Klarsteinin koneella saat täysin tyydyttävän tuloksen. Ilmeisesti se riippuu suuresti käyttämiesi ainesosien laadusta... Yleensä käytetyt ainesosat ovat: maito, kerma, jogurtti, sokeri, hedelmät, kaakao, hasselpähkinät, sakeuttamisaineet, kuten johanneksenleipäjauho (mutta voi myös välttää) jne. Totta puhuen, sen voisi tehdä myös ilman jäätelökonetta, mutta mielestäni lopputulos on yleensä huonompi. Jäätelökoneen etuna on se, että se estää jääkiteiden muodostumisen ja siksi jäätelö on kermaisempaa, kun kaikki muut olosuhteet ovat samat. Ilman jäätelökonetta joutuisi pakastimeen laitettua seosta sekoittamaan muutaman minuutin välein, mikä sen lisäksi, että se on epäkäytännöllistä, johtaa yleensä huonompaan lopputulokseen. Tällä jäätelökoneella olen tällä hetkellä kokeillut vain paria reseptiä ja lopputulos oli erinomainen. Ainoa negatiivinen huomio on rehellisesti sanottuna, että noin 30 minuutin juoksevan jäätelökoneessa olon jälkeen seos ei ollut kovin tiivistä, mutta ratkaisin tämän laittamalla sen pariksi tunniksi pakastimeen ennen käyttöä. Joka tapauksessa jäätelö pysyi kermaisena eikä jääkiteitä muodostunut. Ohjekirjassa on 7 reseptiä jos en erehdy, kokeilin aluksi esimerkiksi netistä löytynyttä reseptiä: 250 g maitoa, 250 g kermaa (jo makeutettua), 60 g sokeria, 80 hasselpähkinää ( laita pakastimeen ennen pilkkomista), 15 g katkeraa kaakaota, 4-5 hasselpähkinäkeksiä. sekoita vain kaikki ja laita se sitten jäätelökoneeseen. Säiliö on ensin asetettava pakastimeen vähintään 8 tunniksi. Moottorin sisältävää yläosaa (vain 7 wattia absorboitunutta tehoa) ei voi pestä juoksevan veden alla, mutta se ei missään tapauksessa likaannu, jos kaada seos suoraan alaosaan ja laita kansi sen perään. Taidan käyttää tätä jäätelökonetta erityisesti terveellisiin ja erinomaisiin jogurttijäätelöihin

alkaen Antonio arvosteltu 31.08.2015
Verified tarkastelu

La macchina per gelato oneConcept Bacio è piccola ed elegante. Sono tre pezzi (serbatoio, motore, copertura trasparente) il cui montaggio richiede pochi secondi. La macchina non raffredda: si utilizza lasciando in freezer per almeno otto ore la parte inferiore (serbatoio) e utilizzando una miscela già fredda (è sufficiente tenerla in frigorifero per qualche ora). La miscela va versata nella macchina in funzione per evitare che si congeli sulle pareti. Una volta versata la miscela, il gelato è pronto in circa 20 minuti, molto cremoso. Le istruzioni sono in inglese e tedesco e contengono anche un buon numero di ricette. Nel video mostro la preparazione (e infine anche l'assaggio!) di un gelato al mandarino. Certo, la materia prima deve essere buona, ma il gelato era davvero sublime.

OneConcept Bacio -jäätelökone on pieni ja tyylikäs. Siinä on kolme osaa (säiliö, moottori, läpinäkyvä kansi), joiden kokoaminen kestää muutaman sekunnin. Kone ei jäähdy: sitä käytetään jättämällä alaosa (säiliö) pakastimeen vähintään kahdeksaksi tunniksi ja käyttämällä jo kylmää seosta (säilytä vain muutama tunti jääkaapissa). Seos on kaadettava käynnissä olevaan koneeseen, jotta se ei jääty seiniin. Kun seos on kaadettu, jäätelö on valmista noin 20 minuutissa, hyvin kermaista. Ohjeet ovat englanniksi ja saksaksi ja sisältävät myös hyvän määrän reseptejä. Videolla näytän mandariinijäätelön valmistusta (ja lopuksi myös maistelua!). Tietysti raaka-aineen on oltava hyvää, mutta jäätelö oli todella ylevää.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja
Asiakkaiden arvostelut
Bacio Verde - jääkone
  • valko-vihreä jäätelökone, jossa 0,8 litran täyttötilavuus
  • Nopea ja helppo jäätelön, softiksen, pirtelön ja frozen yoghurtien valmistukseen
  • Kaksinkertaisella seinällä varustettu kulho, jossa irroitettava kansi ja integroitu moottori
41,99 €
sis. alv
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Hittituotteet
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.