Klarstein

[B-tuote] Bankett - haudutuspata

alkaen 23 Asiakkaat
54,99 €
Toimitusaika: 4 - 6 päivää
Huippuominaisuudet
  • houkutteleva hauduspata ruoanlaittoon haudutusmenetelmällä
  • lämmityselementin maksimiteho 320 wattia
  • irrotettava, astianpesukoneen kestävä keraaminen sisäkattila, jossa musta lasite
B-tuote: pieniä käytön jälkiä
Huom! Tämän tuotteen kohdalla on kyse uudelleenpakatusta artikkelista tai artikkelista, jossa on pieniä pakkausvaurioita tai käytön jälkiä. Artikkelin täysi toimintakyky on tarkastettu. Annamme tuotteelle 1 vuoden takuun.
Toimituskulut alkaen 0,00 €
Tuote on lähetysvalmiina, ja se lähetetään heti, kun maksu on suoritettu.
[B-tuote] Bankett - haudutuspata
54,99 €

Voit muuttaa tilaustasi milloin tahansa.

Bankett haudutuspata digitaalinen 6,5 litraa 320 W punainen

Haudutuspata ruoan valmistamiseen haudutusmenetelmällä 320 watin lämmityselementillä.

Täydellinen kypsennys tasaisen, alhaisen lämpötilan ansiosta. Lämpö jakautuu täydellisesti saviseen 6,5 litran haudutuskattilaan.

Käyttövalmis ilman hellaa oman virransyötön ansiosta. Digitaalinen ohjauspaneeli.

PDF-käyttöohjeet
Tuotteen yksityiskohdat

Huippuominaisuudet:

  • houkutteleva hauduspata ruoanlaittoon haudutusmenetelmällä

  • lämmityselementin maksimiteho 320 wattia

  • irrotettava, astianpesukoneen kestävä keraaminen sisäkattila, jossa musta lasite

  • kaikki ainesosat lämpenevät tasaisesti tasaisen lämmönjaon ansiosta

Ominaisuudet:
  • laitteen toiminta ja kypsennyslämpötila säädetään näppäimillä, joiden yhteydessä digitaalinen näyttö
  • padan tilavuus: 6,5 l
  • klassisesti muotoiltu ulkokattila, jossa punainen jauhemaalaus
  • kolme lämpötilaporrasta: korkea, matala, lämpimänäpito
  • säädettävä ajastin: 30 minuutin portaissa 0,5-12 tuntia
  • standardikypsennysaik1224 tuntia, jota seuraa automaattisesti 6 tunnin lämpimänäpitoaika
  • käyttöjännite: 220-240 V, 50/60 Hz
Toimituskokonaisuus:
  • 1 x laite
  • 1 x haudutuspata
  • 1 x lasikansi
  • englannin- ja saksankieliset käyttöohjeet
Mitat:
  • 40 x 27 x 30 cm (leveys x korkeus x syvyys)
  • paino: n. 6 kg
  • virtajohdon pituus: n. 100 cm
Asiakkaiden arvostelut
alkaen 23 Asiakkaat
19
3
1

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 02.05.2022
Verified tarkastelu

Das Gerät ist gut verarbeitet. Der Innentopf ist sehr schwer. Die Bedienung/ Einstellung ist super einfach und logisch. Ein temperaturcheck liegt auf low bei 83°C und ist somit perfekt.

Laite on hyvin tehty. Sisäpotti on erittäin painava. Toiminta/asetus on erittäin yksinkertainen ja looginen. Lämpötilan tarkistus on alhainen 83 °C:ssa ja on siksi täydellinen.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 21.04.2021
Verified tarkastelu

Der Slow Cooker ist super. Leicht zu bedienen und schnell zu reinigen. Ich würde ihn nicht mehr hergeben.

Hidas liesi on hieno. Helppokäyttöinen ja nopea puhdistaa. En luopuisi hänestä enää.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 09.02.2021
Verified tarkastelu

Weihnachtsgeschenk, kam super an

Joululahja, otettiin erittäin hyvin vastaan

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 10.01.2021
Verified tarkastelu

Ich hatte schon eine Nr. kleiner und hatte mich dieses Mal für den 6,5 L Topf entschieden. Bis auf das regelmäßige Klacken, was schon in anderen Bewertungen genannt wurde, ist der Topf toll. Für diesen günstigen Preis, nehme ich das aber gern in Kauf.

Minulla oli jo kokoa pienempi ja tällä kertaa valitsin 6,5 litran kattilan. Lukuun ottamatta säännöllistä kolinaa, joka on jo mainittu muissa arvosteluissa, potti on loistava. Tästä alhaisesta hinnasta olen iloinen voidessani hyväksyä sen.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 27.12.2020
Verified tarkastelu

Jídlo po pomaleni je super, velmi super pomocník

Ruoka hidastumisen jälkeen on super, erittäin superapulainen

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 27.12.2020
Verified tarkastelu

Die selbstgemachte Erbsensuppe und Rindfleischsuppe sind wirklich ein Gedicht. Spart Zeit bei der Zubereitung und Energie und eine Herdplatte bleibt frei.

Kotitekoinen hernekeitto ja naudanlihakeitto ovat todella runo. Säästää aikaa valmistelun aikana ja energiaa, ja liesitaso pysyy vapaana.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 24.11.2020
Verified tarkastelu

Man muss sich erst einmal an den Gebrauch gewöhnen, aber wenn man dann den Dreh raus hat... Super

Aluksi sinun on totuttava siihen, mutta kun sen oppii... Hienoa

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 23.11.2020
Verified tarkastelu

Ich bin sehr zufrieden, einfache Handhabung und leicht zu reinigen. Füllmenge ausreichend für grosse Mengen

Olen erittäin tyytyväinen, helppokäyttöinen ja helppo puhdistaa. Kapasiteetti riittää suurille määrille

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 20.11.2020
Verified tarkastelu

Sehr guter Slow Cooker. Top Preis-Leistungs Verhältniss immer wieder.

Erittäin hyvä hidas liesi. Huippuhinta-laatusuhde uudestaan ja uudestaan.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 25.04.2020
Verified tarkastelu

Finde es relativ gut man kann nichts bemängeln

Minusta se on suhteellisen hyvä, enkä voi valittaa mistään

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 13.02.2018
Verified tarkastelu

Ich bin mit dem Gerät sehr zufrieden allerdings stört mich bei der Stufe Low das ständige klicken vom Thermostat. Auf Stufe High ist alles ruhig. Deshalb nur 4 von 5 Sternen.

Olen erittäin tyytyväinen laitteeseen, mutta jatkuva termostaatin naksahdus häiritsee minua, kun asetus on alhainen. Korkealla tasolla kaikki on hiljaista. Siksi vain 4/5 tähteä.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 19.12.2017
Verified tarkastelu

Es ist toll wenn schon Rezepte hat , wenn nicht muss man probieren , leider gibt sowas zum topf nicht aber es ist echt bei manche Gerichte eine Bereicherung und weil ich doch nicht gewönnt bin so frühzeitig mit dem kochen anzufangen ist auch gewöhnungsbedürftig aber das essen ist echt super geschmackvoll . Habe auch noch nicht so viele gemacht aber ich bin bei experimentieren . Ein tolles gerät sieht schick aus und die Keramik topf ist auf dem tisch ein Hingucker.Hat etwas Elektronik aber ich finde die braucht man gerade weil man nicht stundenlang in der Küche bleiben will und ich vergesse manchmal das ich gerade koche aber kein Problem weil es schaltet sich aus wenn die eingestellte zeit vorbei ist . Richt nicht so stark wie bei normales kochen. wie viel strom verbraucht weiss ich nicht . Leider der erste topf musste ich zurückschicken , aber problemlos , auch mein Mail und anfrage wurde zügig beantwortet und das neue gerät ist schnell gekommen . Ich empfehle es auch weiter für Leute die gerne mal neues probieren und vielleicht die gerne experimentieren in der Küche.

On hienoa, jos sinulla on jo reseptejä, jos ei, sinun on kokeiltava niitä, valitettavasti kattilassa ei ole mitään sellaista, mutta se on todella rikastus joihinkin ruokiin ja koska en ole tottunut aloittamaan ruoanlaittoa niin aikaisin, se vaatii myös tottua, mutta ruoka on todella supermaukasta. En ole vielä tehnyt niin montaa, mutta kokeilen. Hieno laite, joka näyttää tyylikkäältä ja keraaminen kattila on katseenvangitsija pöydällä, mutta mielestäni tarvitset sitä, koska et halua olla keittiössä tuntikausia ja joskus unohdan, että olen. kypsennys mutta ei ongelmaa, koska se sammuu, kun asetettu aika on ohi. Ei yhtä vahvaa kuin normaali ruoanlaitto. En tiedä kuinka paljon sähköä kuluu. Valitettavasti jouduin lähettämään ensimmäisen potin takaisin, mutta ilman ongelmia, sähköpostiini ja kyselyyn vastattiin nopeasti ja uusi laite saapui nopeasti. Suosittelen sitä myös ihmisille, jotka haluavat kokeilla uusia asioita ja kenties tykkäävät kokeilla keittiössä.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 05.05.2017
Verified tarkastelu

Slow Cooker in Deutschland werden langsam bekannter....und das ist gut so!!! Das Gerät ist leicht zu bedienen und es tut was es soll. Man kann ihn wirklich ohne Aufsicht kochen lassen. Es brennt nichts an und das Essen ist fertig wenn man nach Hause kommt. Das Gerät hat ein ausreichendes Fassungsvermögen für Großfamilien bzw. für Partys. Bei der Grössenentscheidung muss man beachten, dass eine Mindestfüllmenge eingehalten werden muss. Die Lieferung klappte tadellos.

Hitaat keittimet Saksassa ovat pikkuhiljaa yleistymässä...ja se on hyvä asia!!! Laite on helppokäyttöinen ja tekee sen mitä sen pitääkin tehdä. Voit todella antaa sen kypsyä ilman valvontaa. Mikään ei pala ja ruoka on valmis kun tulet kotiin. Laitteessa on riittävästi kapasiteettia suurille perheille tai juhlille. Kokoa päätettäessä on tärkeää huomioida, että vähimmäistäyttömäärää on noudatettava. Toimitus toimi täydellisesti.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 03.01.2017
Verified tarkastelu

Aus meiner Küche gar nicht mehr wegzudenken. Habe im ersten Versuch Suppenhuhnteile verarbeitet. Das Fleisch war so zart, dass ich es mit dem Plastiklöffel schneiden konnte.

On vaikea kuvitella keittiötäni ilman sitä. Ensimmäisellä yritykselläni käytin keittokanan osia. Liha oli niin mureaa, että saatoin leikata sen muovilusikalla.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 04.10.2016
Verified tarkastelu

Ich habe vor kurzem das Gerät bestellt und sogleich ausprobiert. Zuerst war ich etwas überrascht von der Qualität des Produktes. Die Materialien fühlen sich billig an und machen keinen guten Eindruck. Der Slow Cooker ist jedoch funktionstüchtig und das zubereitete Essen schmeckte wunderbar und war zart. Auf der Stufe LOW machte das Gerät jedoch alle paar Sekunden Klick Geräusche, was bei einer Kochdauer von meist 10 Stunden unglaublich nervenaufreibend ist... Obwohl ich nicht sehr begeistert von dem Produkt war, ist es funktionstüchtig, und deshalb bekommt es drei Sterne.

Tilasin laitteen äskettäin ja kokeilin sitä heti. Aluksi olin hieman yllättynyt tuotteen laadusta. Materiaalit tuntuvat halvoilta eivätkä tee hyvää vaikutelmaa. Hidas liesi on kuitenkin toimiva ja valmistettu ruoka maistui ihanalta ja oli herkkää. LOW-asetuksella laitteesta tuli kuitenkin napsahtelevia ääniä muutaman sekunnin välein, mikä on uskomattoman hermoja raastavaa, kun ruoanlaitto kestää yleensä 10 tuntia... Vaikka en ollut kovin innostunut tuotteesta, se toimii, ja siksi se saa kolme tähteä.

alkaen Jean-Marie arvosteltu 15.06.2016
Verified tarkastelu

J'ai reçu l'année passée le modèle Bristol 65 et j'ai repris celui-ci comme cadeau pour ma fille. Ce modèle fonctionne tout aussi bien que le précédent et donne un résultat incomparable pour la préparation de plats mijotés comme cassoulet, daube et carbonnades. Pour la grosse choucroute de fin d'année, j'utilise même les deux simultanément. Qu'est ce qui différentie les deux modèles. La Blankett est équipée d'une minuterie de 12 heures avec affichage et dispose d'une position supplémentaire de maintien au chaud. Il n'y a toutefois plus la position de décongélation automatique. Il faut programmer une heure ou deux sur HIGH et repasser en mode LOW lorsque le produit est décongelé. Ce mode décongélation automatique n'est toutefois utilisé que lorsqu'on veut réchauffer lentement des plats préparés à l'avance. Ce modèle est aussi plus haut de 2 centimètres mais la cocotte en céramique est identique. Il est aussi un peu plus cher. A chacun de voir le modèle qui lui convient le mieux. J'aime beaucoup préparer des plats mijotés, principalement lorsque je reçois. Cela offre l'avantage de les faire tranquillement le jour avant et de les réchauffer le jour même ce qui apporte encore de meilleures saveurs et me laisse du temps pour mes amis. Ces appareils basse température sont vraiment l'idéal pour cela. On peu même faire sa préparation tôt le matin pour le repas du soir. Ils cuisent tranquillement avec peu de graisses et d'eau et sans risques de bruler les aliments. Les invités peuvent même venir en retard ou avec des amis car avec une capacité de 6,5 L, il y en a toujours en suffisance. L'appareil dispose de 2 modes de chauffe LOW (mode normal), HIGH (pour aller plus vite). La cocotte en céramique est amovible mais n'est pas adaptée au congélateur, réfrigérateur ni à un autre mode de cuisson (four, gaz, vitro, induction) mais elle garde les aliments au chaud pendant 30 min et peut donc passer à table sur un sous-plat. Si vous souhaitez braiser la viande ou d'autres aliments comme les oignons avant cuisson, il faut le faire dans un autre récipients. Certains aliments comme les haricots rouges doivent être précuits. Certains aliments comme les pâtes et les fruits de mer ne sont pas compatibles avec le mode de cuisson lente. Il existe beaucoup de recettes adaptées à ce mode de cuisson sur internet. Pour l'entretien, c'est hyper simple, la cocotte et le couvercle transparent vont au lave vaisselle et l'extérieur s'essuie avec un linge humide car il ne se salit pas. Le mode d'emploi, sans recettes, est maintenant en Français.

Sain Bristol 65 -mallin viime vuonna ja ostin sen lahjaksi tyttärelleni. Tämä malli toimii aivan yhtä hyvin kuin edellinen ja antaa vertaansa vailla olevia tuloksia haudutettujen ruokien, kuten kastikkeen, muhennoksen ja karbonadien valmistukseen. Loppuvuoden suureen hapankaaliin käytän jopa molempia samanaikaisesti. Mikä erottaa nämä kaksi mallia? Blankett on varustettu 12 tunnin ajastimella ja näytöllä, ja siinä on ylimääräinen lämpimänäpitoasento. Automaattista sulatusasentoa ei kuitenkaan enää ole. Sinun on ohjelmoitava tunti tai kaksi asentoon HIGH ja palattava LOW-tilaan, kun tuote on sulatettu. Tätä automaattista sulatustilaa käytetään kuitenkin vain, kun haluat lämmittää hitaasti uudelleen etukäteen valmistettuja ruokia. Tämä malli on myös 2 senttimetriä korkeampi, mutta keraaminen vuoka on identtinen. Se on myös hieman kalliimpi. Jokainen päättää itse, mikä malli sopii hänelle parhaiten. Tykkään todella valmistaa muhennoksia, lähinnä viihdyttäessäni. Tämä tarjoaa sen etuna, että valmistat ne hiljaa edellisenä päivänä ja lämmität uudelleen samana päivänä, mikä tuo vielä parempia makuja ja antaa minulle aikaa ystävilleni. Nämä matalan lämpötilan laitteet sopivat tähän todella hyvin. Voit valmistautua jopa aikaisin aamulla iltapalaa varten. Ne kypsyvät hiljaa vähärasvaisella vedellä ja ilman riskiä, että ruoka palaa. Vieraat voivat tulla jopa myöhään tai ystävien kanssa, koska 6,5 litran tilavuudella on aina tarpeeksi. Laitteessa on 2 lämmitystilaa LOW (normaali tila), HIGH (nopeammin). Keraaminen uunivuoka on irrotettava, mutta ei sovellu pakastimeen, jääkaappiin tai muuhun kypsennystapaan (uuni, kaasu, vitro, induktio), mutta pitää ruoan lämpimänä 30 minuuttia, joten se voidaan tarjoilla pöydälle pakastimessa. Jos haluat hauduttaa lihaa tai muita ruokia, kuten sipulia, ennen kypsennystä, sinun on tehtävä se toisessa astiassa. Jotkut ruoat, kuten munuaispavut, on esikypsennettävä. Tietyt ruoat, kuten pasta ja äyriäiset, eivät ole yhteensopivia hitaan kypsennyksen kanssa. Internetissä on monia tähän ruoanlaittomenetelmään mukautettuja reseptejä. Huollon kannalta se on superyksinkertaista, pata-astia ja läpinäkyvä kansi ovat konepesun kestäviä ja ulkopinnan voi pyyhkiä kostealla liinalla, koska se ei likaannu. Ohjeet ilman reseptejä ovat nyt ranskaksi.

alkaen Simona arvosteltu 05.01.2016
Verified tarkastelu

Negli ultimi tempi lo Slow Cooking sta tornando in auge: la cottura lenta a basse temperature non solo mantiene inalterato il sapore degli ingredienti selezionati, ma ne preserva anche le qualità organolettiche consentendoci di portare a tavola alimenti buoni, genuini, sani e dal gusto “come quello di una volta”. Molte aziende produttrici elettrodomestici e batterie di pentole hanno proposto differenti cuocivivande a cottura lenta, e io ho scelto lo Slow Cooker Klarstein Bankett. Un bel pentolone molto capiente, adatto per preparare una buona quantità di alimenti e per famiglie numerose. La capacità è di ben 6,5 litri, quindi potete ben immaginare la scorta di ragù o la quantità di zuppa che si può cucinare. La pentola è composta dalla struttura esterna riscaldante con pannello di controllo anteriore, dove è possibile impostare il timer a partire da 30 minuti fino a un massimo di 24 ore, con intervalli di 30 minuti. La temperatura ha due impostazioni: bassa e alta. Per ottenere una cottura più uniforme vi consiglio di selezionare la temperatura bassa, prolungando leggermente i tempi di cottura. All’interno della struttura riscaldante prende collocamento la pentola in ceramica, che assorbe e trasmette in modo uniforme il calore e consente la cottura ottimale degli alimenti. Vi ricordo che anche le impugnature della pentola sono in ceramica, quindi munitevi sempre di presine o guanti da cucina prima di estrarla calda altrimenti il rischio scottature è assicurato! A completare il tutto c’è il coperchio in vetro, che consente di verificare lo stato delle pietanze poste a cuocere senza essere sollevato. Fate attenzione: tenendo presente che la cottura lenta sfrutta anche il vapore incamerato nella pentola, ogni volta che il coperchio viene sollevato sarà necessario calcolare 10 minuti di cottura aggiuntiva per recuperare il calore e il vapore dispersi. La cottura è uniforme, la carne e il pesce mantengono una morbidezza unica, molto simile alla cottura al vapore, e anche il sapore è eccellente. Combinando differenti alimenti tra verdure e carne (o pesce) e spezie, si può ridurre drasticamente l’aggiunta del sale visto che gli aromi non si volatilizzano come accade invece con la cottura normale, e il sapore degli alimenti resta integro e genuino. Volete sapere cosa penso dello Slow Cooker Klarstein? Lo adoro!! Permette di mangiare in modo sano ed equilibrato senza dover spendere troppo tempo ai fornelli: si inseriscono gli alimenti nella pentola con adeguata quantità di acqua o altro liqudo, si seleziona il tempo di cottura, e possiamo dedicarci tranquillamente alle nostre attività in casa oppure andare al lavoro o sbrigare commisioni, con la sicurezza di non bruciare la cena, di trovarla calda (la pentola in ceramica mantiene il calore molto a lungo) e di mangiare alimenti sani e ricchi di elementi nutrienti.

Viime aikoina Slow Cooking on tekemässä paluun: hidas kypsennys alhaisissa lämpötiloissa ei vain pidä valittujen ainesten makua muuttumattomana, vaan myös säilyttää niiden aistinvaraiset ominaisuudet, jolloin voimme tuoda pöytään hyviä, aitoja, terveellisiä makuelämyksiä. "kuin se oli ennen." Monet kodinkoneita ja keittiövälineitä valmistavat yritykset ovat tarjonneet erilaisia hidaskeittimiä, ja valitsin Klarstein Bankett Slow Cookerin. Mukava, erittäin suuri kattila, joka sopii hyvän ruoan valmistukseen ja suurille perheille. Tilavuus on 6,5 litraa, joten voit helposti kuvitella ragùn määrän tai keitettävän keiton määrän. Kattila koostuu ulkoisesta lämmitysrakenteesta, jossa on etuohjauspaneeli, jossa on mahdollista asettaa ajastin alkaen 30 minuutista enintään 24 tuntiin, 30 minuutin välein. Lämpötilalla on kaksi asetusta: matala ja korkea. Tasaisemman kypsennyksen saamiseksi suosittelen valitsemaan alhaisen lämpötilan ja pidentämään kypsennysaikoja hieman. Keraaminen kattila on sijoitettu lämmitysrakenteen sisään, joka imee ja siirtää lämpöä tasaisesti ja mahdollistaa ruoan optimaalisen kypsennyksen. Muistutan, että kattilan kahvat ovat myös keramiikkaa, joten varustaudu aina ruukunpidikkeillä tai keittiöhansikkailla ennen kuin otat sen kuumana, muuten palovammojen vaara on taattu! Kaiken täydentää lasikansi, jonka avulla voit tarkistaa kypsennettävien astioiden tilan nostamatta. Ole varovainen: Muista, että hidas kypsennys käyttää myös pannulle varastoitunutta höyryä, joka kerta kun kantta nostetaan, on tarpeen laskea 10 minuutin lisäkypsennys, jotta hajallaan oleva lämpö ja höyry saadaan talteen. Kypsennys on tasaista, liha ja kala säilyttävät ainutlaatuisen pehmeyden, joka muistuttaa hyvin höyrykeittämistä, ja maku on myös erinomainen. Yhdistelemällä erilaisia ruokia vihannesten ja lihan (tai kalan) ja mausteiden välillä suolan lisäämistä voidaan vähentää huomattavasti, koska aromit eivät haihtu normaaliin kypsennyksen tapaan ja ruoan maku säilyy ehjänä ja aitoina. Haluatko tietää, mitä mieltä olen Klarstein Slow Cookerista? Rakastan sitä!! Sen avulla voit syödä terveellisesti ja tasapainoisesti ilman, että sinun tarvitsee viettää liikaa aikaa liedellä: laitat ruoan pannulle riittävän määrän vettä tai muuta nestettä kera, valitset kypsennysajan ja voit rauhassa omistaa lähde mukaan toimintaamme kotona tai mene töihin tai hoitamaan asioita varmuudella, ettet polta illallista, löydät sen kuumana (keraaminen kattila säilyttää lämmön hyvin pitkään) ja syöt terveellisiä, ravintoaineita sisältäviä ruokia.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 23.11.2015
Verified tarkastelu

Leider war ich nicht eine der Glücklichen Tester die diesen Slow Cooker umsonst bekommen haben. Ich hatte bereits einen Slow Cooker in den USA der ja leider hier in D wegen der Spannung nicht zu gebrauchen ist. Ich habe deshalb diesen hier bestellt und er funktioniert einwandfrei so wie ich es gewohnt bin. Mein Fleisch wurde super. Man kann ihn sogar programmieren so dass er nach Ablauf der eingestellten Zeit automatisch in die Warmhaltefunktion übergeht. Klasse. Die Größe ist für mich "normal", kleinere hab ich in den USA nicht gesehen und würde ich auch nicht empfehlen. Denn schliesslich möchte man das Gerät ja gerade dann nutzen, wenn man grosse Mengen braucht und somit in der Zeit in der das Hauptgericht hier schmort noch alles andere vorbereiten kann. Wenn er jetzt noch auf Dauer durchhält dann kann ich das Gerät nur empfehlen.

Valitettavasti en ollut yksi niistä onnekkaista testaajista, jotka saivat tämän hitaan lieden ilmaiseksi. Minulla oli jo USA:ssa hidas liesi, jota ei valitettavasti voi käyttää täällä Saksassa jännitteen takia. Siksi tilasin tämän ja se toimii täydellisesti, kuten olen tottunut. Lihastani tuli hienoa. Voit jopa ohjelmoida sen niin, että se siirtyy automaattisesti lämpimänäpitotoimintoon asetetun ajan kuluttua. Luokka. Koko on minulle "normaali", en ole USA:ssa nähnyt pienempiä enkä suosittele. Haluathan laitetta käyttää silloin, kun tarvitset suuria määriä ja voit siksi valmistaa kaiken muun pääruoan hauduttaessa täällä. Jos se kestää pitkällä aikavälillä, voin vain suositella laitetta.

alkaen Rocco arvosteltu 16.11.2015
Verified tarkastelu

la Klarsten Bankett Slow Cooker cuocivivande digitale, una pentola elettrica che permette di cuocere lentamente gli alimenti esaltandone il gusto e non alterandone le proprietà. La cottura perfetta è assicurata dalla distribuzione omogenea del calore che permette di ottenere ottimi minestroni, brasati o ragù secondo il metodo dello Slow Cooking. Il cuocivivande è costituito da due parti: un contenitore interno in ceramica con coperchio in vetro offre spazio per gli ingredienti desiderati mentre la componente esterna è costituita da un elemento riscaldante da 320W che riscalda la parte interna. Il contenitore di ceramica consente una distribuzione omogenea del calore e quindi una cottura perfetta. Ha una capacità di 6.5 l, è abbastanza grande per poter cucinare per tutta la famiglia ottimi piatti di carne, pesce o verdure. Sulla parte frontale è posizionato il pannello di controllo tramite il quale impostare il tempo di cottura ed il livello di temperatura. Il tempo minimo selezionabile è di 30 minuti ed il massimo è di 24 ore: è possibile selezionare i tempi di cottura aggiungendo intervalli di mezz'ora sul display. Una volta terminato il tempo di cottura impostato si attiva per 6 ore la funzione di mantenimento del calore. E' necessario fare delle prove per vedere se i tempi di cottura vadano bene per il tipo di alimento che si desidera cuocere. Ho provato a cuocere con la Slow Cooker degli involtini di pollo ripieni di salsiccia, zucca, cavolo e carote con contorno di patate e carote. Quando si usano i tuberi le istruzioni consigliano di passarli in padella per 2-3 minuti prima di metterli nel cuocivivande in quanto rispetto alla carne hanno tempi di cottura più lunghi. Una volta fatta questa operazione ho sistemato le patate e le carote sul fondo del contenitore in ceramica adagiando sopra gli involtini. Uno dei quattro involtini è avvolto da una foglia di cipollotto( nella foto quello bianco) per fare un esperimento sulla cottura delle verdure. Una volta sistemato gli alimenti nel contenitore ho impostato 5 ore come tempo di cottura alla temperatura alta( High) e ho lasciato lavorare la Slow Cooker mentre facevo le mie commissioni. Bisogna inoltre ricordarsi di mettere dell'acqua sugli alimenti:il vapore contribuirà a dare una cottura omogenea. Ogni volta che si alza il coperchio è necessario aumentare di 10 minuti la cottura per la dispersione del vapore e quindi del calore. Io non ho mai alzato il coperchio:essendo trasparente si può controllare senza alcun problemi il livello di cottura dei vostri alimenti Dopo un'oretta la carne ha cominciato ad assumere la colorazione biancastra segno che il calore ha cominciato a portarla in cottura. alimenti:il vapore contribuirà a dare una cottura omogenea. A cottura ultimata l'involtino ed il suo contenuto erano ben cotti ed anche il contorno aveva raggiunto un ottimo livello di cottura. Non rimaneva quindi che assaggiare il piatto. La carne mi è piaciuta molto, davvero cotta a puntino così come la salsiccia all'interno l'ho trovata particolarmente gustosa. Anche le patate e le carote le ho trovate particolarmente saporite. La Slow Cooker è perfetta per coloro che hanno poco tempo a disposizione per cucinare e controllare che gli alimenti non si brucino durante la cottura. Con questo prodotto potrete tranquillamente impostare il tempo di cottura adeguato e occuparvi in tutta serenità dei vostri impegni. Ad esempio la mattina potete preparare il vostro piatto da trovare poi caldo il pomeriggio o la sera quando tornate da lavoro. Senza dimenticare che godrete di un piatto che ha mantenuto inalterate le sue proprietà permettendovi di mangiare in tutta salute. Ancora una volta sono rimasto soddisfatto di un prodotto distribuito da Electronic Star, sicuramente in futuro continuerà ad essere un punto di riferimento per acquisti e regali.

Klarsten Bankett Slow Cooker digitaalinen ruoankeitin, sähköinen pannu, jonka avulla voit kypsentää ruokaa hitaasti parantaen sen makua muuttamatta sen ominaisuuksia. Täydellisen kypsennyksen takaa tasainen lämmönjako, jonka avulla saat erinomaista minestronea, haudutettua lihaa tai ragùa Slow Cooking -menetelmällä. Keitin koostuu kahdesta osasta: sisäpuolinen keraaminen astia lasikannellisella kannella tarjoaa tilaa halutuille ainesosille ja ulkokomponentti koostuu 320 W:n lämpöelementistä, joka lämmittää sisäosan. Keraaminen astia mahdollistaa tasaisen lämmön jakautumisen ja siten täydellisen ruoanlaiton. Sen tilavuus on 6,5 l, se on riittävän suuri koko perheen erinomaisten liha-, kala- tai kasvisruokien valmistamiseen. Edessä on ohjauspaneeli, jonka kautta voit asettaa kypsennysajan ja lämpötilan. Pienin valittavissa oleva aika on 30 minuuttia ja enimmäisaika 24 tuntia: kypsennysajat voidaan valita lisäämällä puolen tunnin välein näytölle. Kun asetettu kypsennysaika on ohi, lämmönvaraustoiminto aktivoituu 6 tunniksi. On tarpeen tehdä joitain testejä, jotta näet, sopivatko kypsennysajat haluamaasi ruokaan. Yritin keittää Slow Cookerissa makkaralla, kurpitsalla, kaalilla ja porkkanoilla täytettyjä kanasämpylöitä perunoiden ja porkkanoiden kanssa. Mukuloita käytettäessä ohje suosittelee niiden paistamista 2-3 minuuttia ennen keittimeen laittamista, sillä niiden kypsennysaika on pidempi kuin lihalla. Kun tämä toimenpide oli tehty, laitoin perunat ja porkkanat keraamisen astian pohjalle ja rullat päälle. Yksi neljästä rullasta kääritään kevätsipulinlehteen (kuvassa valkoinen) vihannesten kypsennyskokeilua varten. Kun olin laittanut ruuat astiaan, asetin kypsennysajan korkeaan lämpötilaan 5 tunniksi ja annoin Slow Cookerin toimia samalla kun tein asioitani. Ruoan päälle tulee myös muistaa laittaa vettä: höyry auttaa varmistamaan tasaisen kypsennyksen. Joka kerta kun nostat kantta, sinun on lisättävä kypsennysaikaa 10 minuutilla höyryn ja siten lämmön hajottamiseksi. En ole koskaan nostanut kantta: läpinäkyvänä voit tarkastaa ruoan kypsennystason ilman ongelmia tunnin kuluttua lihaa, joka on merkki siitä, että lämpö oli alkanut kypsyä. ruoat: höyry auttaa varmistamaan tasaisen kypsennyksen. Kypsennettynä rulla ja sen sisältö olivat hyvin kypsät ja lisuke oli myös saavuttanut erinomaisen kypsennystason. Jäljelle jäi siis vain ruokalajin maistaminen. Pidin todella täydellisesti kypsennetystä lihasta ja sen sisällä olevasta makkarasta pidin sen erityisen maukkaana. Minusta myös perunat ja porkkanat olivat erityisen maukkaita. Slow Cooker on täydellinen niille, joilla on vähän aikaa ruoanlaittoon ja tarkistamaan, että ruoka ei pala kypsennyksen aikana. Tällä tuotteella voit helposti asettaa sopivan kypsennysajan ja huolehtia sitoumuksistasi täysin mielenrauhalla. Voit esimerkiksi valmistaa annoksesi aamulla ja löytää sen kuumana iltapäivällä tai illalla, kun palaat töistä. Unohtamatta, että nautit ruoasta, joka on säilyttänyt ominaisuutensa muuttumattomina, joten voit syödä täysin terveenä. Jälleen kerran olin tyytyväinen Electronic Starin jakamaan tuotteeseen, se on varmasti jatkossakin ostosten ja lahjojen kiintopiste.

alkaen Dino arvosteltu 02.11.2015
Verified tarkastelu

E' una pentola Cuoci-Lento, Slow Cooker, che serve a cuocere i cibi in modo molto lento e delicato. In questo modo si preservano meglio le caratteristiche organolettiche delle vivande, che andrebbero parzialmente rovinate da una cottura più violenta. Debbo confessare che sono solito lasciar bruciare i cibi sul gas, soprattutto quando cucino uno spezzatino, una zuppa o un minestrone. Sì perché essendo molto liquidi me ne vado di là, pensando che tanto prima che brucino ci vuole un bel po' di tempo. Così me ne dimentico completamente e dopo un' ora o due sento odore di bruciato, ma ormai è troppo tardi e la cena è rovinata. Questa pentola ti cambia la vita ma bisogna ovviamente decidere quel che si vuol mangiare a lungo termine, dato che di solito per cucinare un piatto ci vogliono dalle sei alle ventiquattr'ore. La cottura lenta, inferiore alla temperatura di bollitura, permette infatti di lasciare in funzione  la pentola anche di notte o mentre si è fuori casa. Infatti ha due temperature (Low=basso e High=alto) ed un timer che permette anche di regolare la durata della cottura.  C'è anche la funzione Warm per tenere il cibo in caldo quando la cottura vera  e propria è terminata. Dato che siamo un grandi mangiatori di verdure una volta alla settimana facciamo la “Porcara”, un minestrone in cui buttiamo dopo averli tagliati finemente tutti gli avanzi che rimangono nei cassetti del frigo: gambi dei porri, foglie di cavolo, patate, carote, zucca, pomodori, fagioli, rape, croste di formaggio, eccetera. Per cui quando ho ricevuto la pentola ho subito pensato di fare un bel minestrone per  provarla. La pentola ha un piacevole forma ovale e si compone di tre parti: - il contenitore elettrico in metallo - la pentola vera e propria di pesantissima terracotta - il coperchio trasparente in vetro temperato Dato che è adatta solo alla cottura di vivande liquide o molto sugose, ho fatto prima il soffritto a parte in una padella, proseguendo poi la cottura nella pentola aggiungendo verdure, acqua, sale e spezie varie a piacere. Poi siamo andati a fare una gitarella di poche ore in montagna, mettendo per precauzione la pentola su low.  Tornati a casa dopo circa sei-sette ore ci accorgiamo che il minestrone era ancora in alto mare, a metà cottura (e si sa che il minestrone più cuoce, meglio è). Così l'abbiamo messo su high e dopo altre quattro ore era pronto e buonissimo! - CONCLUSIONI Sono molto soddisfatto di questo elettrodomestico che permette di cucinare in modo semplice e sano anche a chi non è un esperto. Inoltre in rete si trovano molte idee e ricette da sperimentare.

Se on hidas liesi, jolla kypsennetään ruokaa hyvin hitaasti ja herkästi. Näin ruoan aistinvaraiset ominaisuudet säilyvät paremmin, mikä raivoisemmalla kypsennyksellä osittain pilaantuisi. Minun on myönnettävä, että annan yleensä ruoan palaa kaasulla, varsinkin kun keitän muhennos, keitto tai minestrone. Kyllä, koska koska ne ovat hyvin nestemäisiä, jätän sinne ajatellen, että kestää kauan ennen kuin ne palavat. Joten unohdan sen kokonaan ja tunnin tai kahden jälkeen haistan jotain palavan, mutta silloin on liian myöhäistä ja illallinen on pilalla. Tämä kattila muuttaa elämäsi, mutta sinun on luonnollisesti päätettävä, mitä haluat syödä pitkällä aikavälillä, koska ruoan valmistaminen kestää yleensä kuudesta kahteenkymmeneenneljää tuntia. Hidas kypsennys, kiehumislämpötilaa alhaisempi, mahdollistaa pannun jättämisen käyntiin jopa yöllä tai ollessasi poissa kotoa. Itse asiassa siinä on kaksi lämpötilaa (matala = matala ja korkea = korkea) ja ajastin, jonka avulla voit myös säätää kypsennysaikaa. On myös Lämmin-toiminto, joka pitää ruoan lämpimänä, kun varsinainen kypsennys on päättynyt. Koska olemme suuria vihannesten syöjiä, teemme kerran viikossa "Porcaraa", minestronea, johon heitämme hienoksi pilkkomisen jälkeen kaikki jääkaapin laatikoihin jäävät jäämät: purjovarret, kaalinlehdet, perunat, porkkanat, kurpitsa. , tomaatit, pavut, nauriit, juustokuoret jne. Joten kun sain potin, ajattelin heti tehdä mukavan minestronen kokeillakseni sitä. Kattila on miellyttävän soikea ja koostuu kolmesta osasta: - sähköinen metalliastia - varsinainen erittäin raskasta terrakottapannu - läpinäkyvä kansi karkaistua lasia Koska se sopii vain nestemäisten tai erittäin mehukkaiden ruokien kypsentämiseen, paistoi sen erikseen pannulla, jatkoi kypsentämistä pannulla lisäämällä vihanneksia, vettä, suolaa ja erilaisia mausteita maun mukaan. Sitten lähdimme muutaman tunnin retkelle vuorille laittamalla pannu matalalle varotoimenpiteenä. Kun palasimme kotiin noin kuuden-seitsemän tunnin kuluttua, huomasimme, että minestrone oli edelleen avomerellä puoliksi kypsennettynä (ja tiedämme, että mitä kauemmin minestrone kypsentää, sitä parempi). Joten laitoimme sen korkealle ja neljän tunnin kuluttua se oli valmista ja herkullista! - JOHTOPÄÄTÖKSET Olen erittäin tyytyväinen tähän laitteeseen, jonka avulla myös ei-asiantuntijat voivat kokata yksinkertaisesti ja terveellisesti. Lisäksi verkossa on monia ideoita ja reseptejä kokeiltavaksi.

alkaen Mariangela arvosteltu 13.10.2015
Verified tarkastelu

Klarstein Bankett Slow Cooker Questa slowcooker può essere considerata un'evoluzione della precedente Klastein Bristol a cui è stato aggiunto il timer di spegnimento. La parte esterna è in metallo e contiene l'elemento riscaldante e le componenti elettriche. Le dimensioni complessive sono 40x30x26cm ed il peso totale è di circa 6kg. Ma la sola parte esterna pesa 1.54kg. Nel contenitore esterno va messa soltanto l'apposita pentola in ceramica smaltata nera. Tale pentola pesa ben 3.68kg ed assicura una distribuzione uniforme del calore ed una temperatura costante. Lo spazio utile per i cibi è di 30x24x12cm. Il coperchio in vetro con bordi di metallo pesa 710gr e non aderisce perfettamente al bordo smaltato. Questo è normale poichè non vi deve essere una chiusura stagna. Il cavo elettrico è di 105cm ed ha una spina schuko. Ho misurato le temperature con un termometro da cucina, sia immergendolo nell'acqua di cottura che appoggiandolo al bordo metallico riscaldante. Ecco i valori che ho trovato: LOW: dopo1h acqua=45°C bordo metallico=85°C dopo2h acqua=69°C bordo metallico=100°C dopo3h acqua=80°C bordo metallico=100°C HIGH: dopo1h acqua=71°C bordo metallico=100°C dopo2h acqua=85°C bordo metallico=120°C dopo3h acqua=88°C bordo metallico=120°C WARM: mantiene 70°C Il manuale è in: tedesco, inglese, italiano, francese, spagnolo. La versione italiana del manuale presenta una cattiva traduzione a pag.11. Secondo il manuale dopo 6h la pentola passa alla funzione ""warm"" ossia mantenimento del calore. In realtà una volta finito il tempo di cottura impostato con il timer, la pentola passa alla modalità warm e la mantiene per  massimo altre 6h. Fate attenzione, nella descrizione. viene detto che è possibile mettere la pentola di ceramica nel forno per una rosolatura finale, ma non credo sia possibile. La pentola è delicata e se messa nel forno potrebbe creparsi. Anche il manuale indica di non metterla nel forno e di non sottoporla a sbalzi termici. La prima volta vi consiglio ti riempirla a metà di acqua e di accenderla, in un luogo ventilato, per 3h alla temperatura massima. Infatti durante il primo utilizzo vengono emessi cattivi odori. I fagioli contengono la Fitoemoagglutinina (PHA) che in alte dosi è tossica. Per evitare questa sostanza basta bollire i fagioli a 100°C per 10minuti prima di cuocerli nella slowcooker. I batteri sono di solito uccisi a 68°C, quindi non ci sono pericoli con questa slowcooker. Ovviamente non vanno inseriti cibi congelati e non è adatta a riscaldare del cibo precotto. Per avere una buona cottura, la slow cooker va riempità almeno a metà ed a non più di 3/4 della sua capacità. Se volete adattare una ricetta tradizionale per la cottura in slow cooker ricordatevi che vanno usati meno liquidi poiché si ha poca perdita di liquido, ed il coperchio è fatto in modo tale che fa condensare quasi tutto il vapore. Le patate vanno messe in basso ed a piccoli pezzi poiché cuociono molto lentamente. La carne invece va messa sopra, ma sempre coperta dal liquido.

Klarstein Bankett Slow Cooker Tätä hidasta keitintä voidaan pitää edellisen Klastein Bristolin evoluutiona, johon on lisätty sammutusajastin. Ulkoosa on valmistettu metallista ja sisältää lämmityselementin ja sähkökomponentit. Kokonaismitat 40x30x26cm ja kokonaispaino noin 6kg. Mutta pelkkä ulkoosa painaa 1,54 kg. Ulkoiseen astiaan tulee laittaa vain sopiva musta emaloitu keraaminen astia. Tämä pannu painaa 3,68 kg ja varmistaa tasaisen lämmön jakautumisen ja tasaisen lämpötilan. Hyödyllinen ruokatila on 30x24x12cm. Metallireunainen lasikansi painaa 710g, eikä se kiinnity täydellisesti emaloituun reunaan. Tämä on normaalia, koska siinä ei saa olla vesitiivistä tiivistettä. Sähköjohto on 105cm ja siinä on Schuko-pistoke. Mittasin lämpötilat keittiölämpömittarilla, sekä upottamalla sen keittoveteen että asettamalla sen metalliseen lämpöreunaan. Tässä ovat löytämäni arvot: LOW: 1 tunnin kuluttua vesi = 45 ° C metallireuna = 85 ° C 2 tunnin kuluttua vesi = 69 ° C metallireuna = 100 ° C 3 tunnin kuluttua vesi = 80 ° C metallireuna = 100 ° C KORKEA: 1 tunnin kuluttua vesi= 71°C metallireuna=100°C 2 tunnin kuluttua vesi=85°C metallireuna=120°C 3 tunnin kuluttua vesi=88°C metallireuna=120°C LÄmmin: säilyttää 70°C Käyttöohje on kielellä: saksa, englanti, italia, ranska espanja. Oppaan italiankielisen version sivulla 11 on huono käännös. Ohjeen mukaan 6 tunnin kuluttua pannu siirtyy "lämmin"-toimintoon eli lämmön ylläpitämiseen. Todellisuudessa, kun ajastimella asetettu kypsennysaika on päättynyt, pannu kytkeytyy lämpimään tilaan ja ylläpitää sitä enintään 6 tuntia. Ole varovainen kuvauksessa. se sanoo, että voit laittaa keraamisen kattilan uuniin lopullista rusketusta varten, mutta en usko, että se on mahdollista. Pannu on herkkä ja voi halkeilla, jos se laitetaan uuniin. Käyttöohjeessa neuvotaan myös, että sitä ei saa laittaa uuniin eikä altistaa lämpötilan muutoksille. Ensimmäistä kertaa suosittelen, että täytät sen puoliväliin vedellä ja käynnistät sen tuuletetussa paikassa 3 tunnin ajan maksimilämpötilassa. Itse asiassa pahoja hajuja tulee ensimmäisen käytön aikana. Pavut sisältävät fytohemagglutiniinia (PHA), joka on myrkyllistä suurina annoksina. Välttääksesi tämän aineen, keitä pavut 100 °C:ssa 10 minuuttia ennen niiden kypsentämistä hidaskeittimessä. Bakteerit kuolevat yleensä 68 °C:ssa, joten tämä hidas liesi ei aiheuta vaaraa. Pakasteita ei tietenkään tule laittaa pakkaukseen, eikä se sovellu esikeitettyjen ruokien lämmittämiseen. Hyvän kypsennyksen saavuttamiseksi hidas liesi tulee täyttää vähintään puoliväliin ja enintään 3/4 tilavuudestaan. Jos haluat mukauttaa perinteisen reseptin hitaaseen keittimeen, muista, että nestettä tulee käyttää vähemmän, koska nestehukkaa on vähän ja kansi on tehty siten, että lähes kaikki höyry tiivistyy. Perunat tulee laittaa matalalle ja pieniksi paloiksi, koska ne kypsyvät hyvin hitaasti. Liha sen sijaan tulee laittaa päälle, mutta aina nesteen peitossa.

alkaen Brigitte arvosteltu 08.10.2015
Verified tarkastelu

Réservée aux gourmets, cette très belle mijoteuse permet de confectionner des recettes réclamant une cuisson lente suivant la méthode tant prisée du Slow-Cooking. Avec cet appareil, aucuns risques de rater le Bœuf à l'orientale, au vin ou bourguignon, les boulettes de viande à l'ananas, le porc aigre-doux, le poulet à l'ananas ou au gingembre et autres recettes mijotées et savoureuses. Livrée très protégée, elle se présente en trois parties : l’appareil en acier inoxydable avec revêtement rouge, un panier de cuisson en céramique noire pouvant être passé au lave vaisselle et un couvercle en verre. L’ensemble est de qualité, robuste et bien fini. Équipée d’un panneau de commande frontal, elle permet de sélectionner le temps de cuisson désiré et son mode (cuisson haute, basse ou réserve au chaud uniquement). En cuisson standard automatique, l’appareil garde par défaut le plat confectionné au chaud pendant six heures, ce qui se révèle très pratique lorsqu’on travaille à l’extérieur. La mijoteuse attendrit les viandes de façon considérable, les légumes gardent leurs vitamines et leurs arômes et les plats sont délicieux. J’adhère complètement !

Tämä herkkusuille varattu kaunis hidas liesi antaa sinun valmistaa reseptejä, jotka vaativat hidasta kypsennystä suositulla Slow-Cooking -menetelmällä. Tällä laitteella ei ole vaaraa puuttua itämaista naudanlihaa, viiniä tai bourguignonia, ananaslihapullia, hapanimelä porsaanlihaa, kanaa ananaksella tai inkiväärillä ja muita haudutettuja ja maukkaita reseptejä. Toimitetaan erittäin suojattuna, se on kolmessa osassa: ruostumattomasta teräksestä valmistettu laite punaisella pinnoitteella, musta keraaminen keittokori, joka voidaan laittaa astianpesukoneeseen, ja lasikansi. Kokonaisuus on laadukas, kestävä ja hyvin viimeistelty. Etuohjauspaneelilla varustetun sen avulla voit valita halutun kypsennysajan ja sen tilan (vain korkea, matala kypsennys tai lämmin varaus). Automaattisessa vakiokypsennyksessä laite pitää valmisruoan oletusarvoisesti lämpimänä kuusi tuntia, mikä on erittäin käytännöllistä ulkona työskennellessä. Hidaskeitin pehmentää lihat huomattavasti, vihannekset säilyttävät vitamiininsa ja arominsa ja ruoat ovat herkullisia. Olen täysin samaa mieltä!

alkaen Philippe arvosteltu 08.10.2015
Verified tarkastelu

Réception dans les temps et en bon état d'emballage. Visuellement la cocotte arbore le traditionnel rouge KLARSTEIN et un module de commande intuitif, la programmation tombe sous la main. La cocotte en céramique noire est une très belle pièce, parfaitement usinée et d'un poids fort respectable. Le cordon électrique mesure près de 1,10 mètres. Nous avons fait un pot au feu que nous avons laissé mijoter 8 heures à la puissance maximum. Il existe 2 niveaux de température. Le temps se programme par incrémentations de 30 minutes, la durée maximum est de 24 heures. A la fin de ce temps, la cocotte garde les mets bien au chaud pendant 6 heures. Dans la réalité le pot au feu reste à température encore plus longtemps car la céramique continue de diffuser la chaleur. L'étape qui suit est la plus attendue, elle se nomme dégustation. La, aucun doute c'est tout bon. Les aliments ont conservé leur gout, même les navets se laissent savourer. les carottes sont cuites à cœur et gardent pourtant une bonne fermeté. La viande est bien cuite, le pot au feu est un véritable délice. Inutile d'exagérer les commentaires. cette cocotte-mijoteuse est d'une salutaire facilité d'utilisation. On programme à la volée, elle fait le reste sans besoin de vraiment surveiller. Le plus long est de déjeuner, on a vu pire supplice.

Vastaanotettu ajallaan ja hyvässä pakkauksessa. Visuaalisesti vuoassa on perinteinen KLARSTEIN punainen ja intuitiivinen ohjausmoduuli, joten ohjelmointi on helppo saavuttaa. Musta keraaminen vuoka on erittäin kaunis kappale, täydellisesti koneistettu ja erittäin kunnioitettava paino. Sähköjohdon pituus on lähes 1,10 metriä. Teimme pot au feun, jonka jätimme kiehumaan 8 tuntia maksimiteholla. Lämpötilatasoja on 2. Aika ohjelmoidaan 30 minuutin välein, maksimikesto on 24 tuntia. Tämän ajan päätyttyä vuoka pitää ruoan lämpimänä 6 tuntia. Todellisuudessa pot au feu pysyy lämpötilassa vielä pidempään, koska keramiikka jatkaa lämmön hajauttamista. Seuraava vaihe on odotetuin, sitä kutsutaan maistamiseksi. Siellä on epäilemättä kaikki hyvin. Ruoka on säilyttänyt makunsa, nauriitkin voi nauttia. porkkanat ovat kypsiä ja säilyttävät silti hyvän kiinteyden. Liha on hyvin kypsennetty, pot au feu on todellinen ilo. Kommentteja ei tarvitse liioitella. Tämä hidas liesi on erittäin helppokäyttöinen. Ohjelmoimme lennossa, se tekee loput ilman, että sinun tarvitsee tarkkailla. Pisin on lounas, olemme nähneet pahempaa kidutusta.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja
Asiakkaiden arvostelut
Bankett - haudutuspata
  • houkutteleva hauduspata ruoanlaittoon haudutusmenetelmällä
  • lämmityselementin maksimiteho 320 wattia
  • irrotettava, astianpesukoneen kestävä keraaminen sisäkattila, jossa musta lasite
54,99 €
sis. alv
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Hittituotteet
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.