14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Edullisia slow cooker -keittimiä herkullisten ruokien hellävaraiseen valmistukseen

Slow cookingista on tullut modernin ja terveellisen keittiön todellinen trendi. Ammattikokit ovat jo pitkään kehuneet slow cooker -laitteita, mutta myös harrastelijakokit ovat hiljalleen löytäneet tämän modernin laitteen edut ja mukavuudet. Jos et halua pudota terveellisen ruoanvalmistuksen kyydistä, kurkkaa nyt verkkokauppaamme. Tämä slow cooking -esittely kertoo sinulle, minne matka voi viedä sinut.

Mikä on slow cooker?

Kyseessä on kompakti laite, joka kypsentää elintarvikkeet hellävaraisesti. Voit työstää sillä esimerkiksi lihaa, kasviksia tai vaikka kalaa. Hitaan kuumennusprosessin ansiosta tärkeät ravintoaineet säilyvät elintarvikkeissa. Sama pätee myös intensiiviseen makuun, joka hemmottelee makunystyröitäsi jokaisella suupalalla. Slow cooking ei vaadi suuria esivalmisteluja. Pienennä vain kaikki ainekset, sulje ne tyhjiöpussiin ja laita ne kattilaan. Laita kansi kiinni ja säädä kypsennyslämpötila ja -aika, ja matka voi alkaa! Sillä välin kuin keitin tekee työtään, voit tehdä muita askareita tuntien ajan. Laite työskentelee ilman lisätoimenpiteitä aivan itsekseen. Ylikypsät vihannekset ovat nyt menneisyyttä.

Erilaiset slow cooker -keittimet

Saatavilla on eri kokoisia laitteita eri tilavuuksilla. Kompaktit laitteet sopivat sinkuille, senioreille ja pariskunnille, kun taas suuremmissa laitteissa on tilaa ruokkia jopa yhdeksän hengen perhe. Laitteet eroavat toisistaan myös energiatehokkuuden osalta. Kannattaa tarkistaa laitteen wattiteho ja energialuokka. Kypsennysaikaa voidaan säätää eri suuruisin portain. Joidenkin laitteiden kypsennysosat on pinnoitettu tarttumattomalla pinnoitteella. Yhtä tärkeitä ominaisuuksia ovat myös soveltuvuus astianpesukoneeseen sekä analogiset ja digitaaliset näytöt.

Slow cooker -ostovinkkejä – miten löydät täydellisen mallin

Jos toivot keittiöösi tyylikästä mallia, jossa on elegantti ohjauspaneeli, kosketusnäytöllinen laite on hyvä valinta. Jos kaipaat täydellistä suojaa korroosiota vastaan, kannattaa valita ruostumattomasta teräksestä valmistettu keitin. Jos haluat pestä osat astianpesukoneessa, laitteen on sovelluttava pestäväksi tiskikoneessa. Jos teet mielelläsi ruokaa valmiiksi koko viikoksi, suosittelemme valitsemaan perheille sopivan mallin, jonka tilavuus voi olla jopa 7,5 litraa. Jos sinulla ei vielä ole tyhjiöpakkauslaitetta, valitse slow cooking -aloittelijoille sopiva käytännöllinen cooker- & tyhjiölaitesetti

Slow cooker – usein kysyttyä

Kuinka kauan aterian valmistaminen slow cookerilla kestää?

Tarkka aika riippuu valitusta tasosta. Useimmat laitteet tarvitsevat 4–8 tuntia – joissain tapauksissa kypsennys voi viedä jopa 12 tuntia.

Kenelle slow cooker sopii?

Tällainen laite sopii etenkin terveystietoisille ihmisille. Mutta slow cooker on erinomainen laite myös silloin, jos haluat tehdä ruokaa varastoon tai jos tarjoilet ruokaa suuremmalle seurueelle.

Kuinka energiatehokkaasti slow cooker työskentelee?

Slow cooker kuluttaa vähemmän energiaa kuin uuni. Lisäksi on otettava huomioon, että voit valmistaa sillä suurempia määriä yhdellä kerralla. Siten käytetty energia hyödynnetään optimaalisesti.
Ylös