Klarstein

[B-tuote] Tastemaker Compact - haudutuspata

alkaen 22 Asiakkaat
182,99 €
Toimitusaika: 4 - 6 päivää
Huippuominaisuudet
  • hellävarainen valmistus, lähes kaikki ravintoaineet säilyvät
  • miellyttävä, kevyt kiinnitys pidikekahvalla
  • helppo lämpötilan säätö näytöstä: 0-99 °C
B-tuote: uudelleen pakattu
Huom! Tämän tuotteen kohdalla on kyse uudelleenpakatusta artikkelista tai artikkelista, jossa on pieniä pakkausvaurioita. Artikkelin täysi toimintakyky on tarkastettu. Annamme tuotteelle 1 vuoden takuun.
Toimituskulut alkaen 0,00 €
Tuote on lähetysvalmiina, ja se lähetetään heti, kun maksu on suoritettu.
[B-tuote] Tastemaker Compact - haudutuspata
182,99 €

Voit muuttaa tilaustasi milloin tahansa.

Valitut testitulokset saksalaisista lehdistä

10030114_Klarstein_TastemakerCompact_hausgeraete-test.png
10030114_Klarstein_Tastemaker_TechnikZuHause.png
Tastemaker Compact -tyhjiökypsennin sous vide -keitin ruostumatonta terästä 12 l/min pumppu

Tilaasäästävä tyhjiökypsennin hellävaraiseen tyhjiöpakattujen ruokien valmistukseen alhaisessa lämpötilassa vesihauteessa.

Helppo käyttää digitaalisen näytön avulla: asteen tarkasti säädettävä kypsennyslämpötila väliltä 0 ja 99 °C ja kypsennysaika 99 tuntiin asti.

Ei vie tilaa; tyhjiökypsennin kiinnitetään jo valmiiksi olemassa olevaan kattilaan.

PDF-käyttöohjeet
Tuotteen yksityiskohdat

Huippuominaisuudet:

  • hellävarainen valmistus, lähes kaikki ravintoaineet säilyvät

  • miellyttävä, kevyt kiinnitys pidikekahvalla

  • helppo lämpötilan säätö näytöstä: 0-99 °C

  • keittoajan voi määrittää minuutin portaissa 0-99 tunnin väliltä

  • mutkaton puhdistus

Ominaisuudet:
  • elegantti design
  • kotelo pitkäikäistä ruostumatonta terästä
  • pumppausteho: 12 l/min
  • vedenottokapasiteetti: 5-22 l
  • lämpötilan näyttö celsius-asteissa tai fahrenheit-asteissa
  • tilaasäästävä: laite ripustetaan jo valmiiksi olemassa olevaan kattilaan
  • käyttöjännite: 220-240 V~/50-60 Hz
Toimituskokonaisuus:
  • 1 x tyhjiökeitin
  • 1 x virtakaapeli
  • käyttöohjeiden kielet: englanti, saksa, ranska, italia, espanja
Mitat:
  • mitat: n. 9 x 35,5 x 9 cm (leveys x korkeus x syvyys)
  • paino: n. 3 kg
Asiakkaiden arvostelut
alkaen 22 Asiakkaat
18
2
2

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 23.06.2021
Verified tarkastelu

perfektes Gerät für meinen Einsatz. Ausreichend leistungsstark, dennoch kompakt, zuverlässig und gut in der Handhabung

täydellinen laite minun käyttööni. Riittävän tehokas, mutta kompakti, luotettava ja helppokäyttöinen

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 24.10.2020
Verified tarkastelu

Hat gut funktioniert und Spaß gemacht. Leider nach etwas über zwei Jahren kaputt gegangen, obwohl er nur gelegentlich eingesetzt wurde. Aussage des Kundendienstes: lässt sich nicht reparieren. Schade um so ein teures Gerät! Daher trotz erstmal guter Leistung nur drei Sterne.

Hyvin toimi ja hauskaa oli. Valitettavasti se meni rikki hieman yli kahden vuoden jälkeen, vaikka sitä käytettiin vain satunnaisesti. Asiakaspalvelu sanoi, että sitä ei voi korjata. Mikä sääli näin kalliista laitteesta! Siksi vain kolme tähteä hyvästä suorituksesta huolimatta.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 03.08.2020
Verified tarkastelu

Alles gut mache was es soll Preis Leistung passen zusammen

Kaikki hyvin, tekee mitä pitääkin, hinta/laatu kohdallaan

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 28.04.2020
Verified tarkastelu

Zuerst kann man sagen, das ist mal ein Küchengerät für Männer... groß, hat Gewicht und ist aus Edelstahl. ;-) Aber im Ernst, beim Auspacken war ich schon etwas überrascht, wie groß das Teil ist. Wirkte auf den Fotos in der Produktbeschreibung etwas Kompakter (sagt ja auch schon der Name :-)). Aber er macht was her und wirkt solide aufgebaut. Beim Testlauf vielen mir 3 sehr positive Eigenschaften auf: 1) er ist sehr leise (ein leichtes surren ist zu hören). 2) Die angezeigte Temperatur scheint sehr genau zu stimmen (überprüft mit einem guten (Digitalem) Fleischthermometer). 3) durch die Größe und Form steht er auch von alleine. Man sollte ihn aber trotzdem einhängen... Die Bedienung ist kinderleicht und selbsterklärend. Allerdings startete die eingestellte Zeit bei mir sofort, obwohl die Temperatur noch nicht erreicht war, finde ich etwas blöd, aber nicht kriegsentscheidend. Top Gerät, Kaufempfehlung. Update: Man kann das Gerät auf der Rückseite zum Reinigen öffnen. Was mir positiv dabei auffiel waren die Schrauben. Es handelt sich nicht um billige verchromte sondern um NiRoSta-Schrauben. Man muss also keine Angst haben, dass die anfangen zu rosten. Das Abnehmen der Rückseite ist etwas fummelig. Negativ: Der Masseanschluss ist über eine der Schrauben mit dem Gehäuse verbunden. Hier muss man beim Zusammenbau unbedingt darauf achten diese wieder mit zu 'erwischen'. Hier wäre eine andere Lösung besser gewesen.

Ensinnäkin voit sanoa, että tämä on keittiökone miehille... iso, painava ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu. ;-) Mutta vakavasti, olin pakkauksia purkaessani hieman yllättynyt kuinka isosta asiasta on kyse. Näytti hieman kompaktimmalta tuotekuvauksen kuvissa (nimi jo kertoo sen :-)). Mutta hän tekee jotain ja näyttää vakaalta rakennetulta. Koeajon aikana huomasin kolme erittäin positiivista ominaisuutta: 1) se on erittäin hiljainen (pientä surinaa kuuluu). 2) Näytetty lämpötila näyttää olevan erittäin tarkka (tarkistettu hyvällä (digitaalisella) lihalämpömittarilla). 3) kokonsa ja muotonsa ansiosta se seisoo myös yksinään. Mutta sinun pitäisi silti sulkea se... Toiminto on erittäin helppoa ja itsestään selvää. Asetettu aika alkoi kuitenkin minulle heti, vaikka lämpötila ei ollut vielä saavutettu, mielestäni se on vähän typerää, mutta ei sodan kannalta ratkaisevaa. Huippulaite, ostosuositus. Päivitys: Voit avata laitteen takapuolelta puhdistusta varten. Ruuvit pisti silmään. Nämä eivät ole halpoja kromattuja vaan NiRoSta-ruuveja. Sinun ei siis tarvitse huolehtia siitä, että ne alkavat ruostua. Takaosan irrottaminen on hieman hankalaa. Negatiivinen: Maadoitusliitäntä on kytketty koteloon yhdellä ruuveista. Täällä sinun on varmistettava, että saat ne uudelleen kiinni kokoamisen yhteydessä. Erilainen ratkaisu olisi ollut parempi tässä.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 22.02.2019
Verified tarkastelu

Ich habe das Gerät bereits stehend in einem Topf, sowie hängend in einem großen Kunststoffbehälter verwendet. Berichte, von hoher Lautstärke oder Sprudeln kann ich nicht bestätigen, ich finde das Gerät sehr leise. Im Topf nimmt das Gerät schon mehr Platz weg, als so mancher Stick und der Timer läuft schon beim Aufheizen mit, muss also nach erreichen der Gartemperatur neu gestartet werden. Dies betrachte ich jedoch nicht als Nachteil, denn es kostet ja nur wenige Sekunden.

Olen jo käyttänyt laitetta ruukussa seisoen ja ripustaen sen isoon muoviastiaan. En voi vahvistaa ilmoituksia suuresta äänenvoimakkuudesta tai kuplimisesta, mielestäni laite on erittäin hiljainen. Laite vie kattilassa enemmän tilaa kuin jotkut tikut ja ajastin käy jo lämpeneessään, joten se on käynnistettävä uudelleen, kun kypsennyslämpötila on saavutettu. En kuitenkaan näe tätä haittana, koska se vie vain muutaman sekunnin.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 02.06.2018
Verified tarkastelu

Ich habe diesen Sous Vide Garstick zur Vortemperierung der Entwicklungschemie von Farbnegativfilmen erworben, da es dort auf konstante Temperaturen ankommt. Mit dem Klarstein kann ich ein Mantelbad erzeugen, welchs mir dann als Temperaturkonstante für meine Entwicklungsflüssigkeiten dient. und das funktioniert wunderbar, Die Temperatur (z.B. 35 Grad) wird durch das Gerät schnell erreicht und konstant/genau gehalten. Die Bedienung ist einfach, und das Gerät macht einen hochwertigen Eindruck mit guter Verarbeitung. kann ich bedingungslos epfehlen.

Ostin tämän Sous Vide Garstickin värinegatiivifilmien kehityskemian esikarkaisuun, koska vakiolämpötilat ovat siellä tärkeitä. Klarsteinilla voin luoda takkikylvyn, joka sitten toimii lämpötilavakiona kehitysnesteilleni. ja se toimii loistavasti. Laite saavuttaa nopeasti lämpötilan (esim. 35 astetta) ja pitää sen vakiona/tarkasti. Se on helppokäyttöinen ja laite tekee laadukkaan vaikutelman hyvällä työstöllä. Voin suositella ehdoitta.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 24.04.2018
Verified tarkastelu

Funktioniert wie erwartet. Beachten, das man einen Behähler mit mind. 27cm Höhe braucht. Auch startet der Timer vor Erreichen der Zieltemperatur. Also bei hoher Temperatur/viel Wasser vergeht einiges der gewählten Garzeit.

Toimii odotetusti. Huomaa, että tarvitset vähintään 27 cm korkean astian. Ajastin käynnistyy myös ennen kuin tavoitelämpötila on saavutettu. Joten korkeassa lämpötilassa/paljon vettä, osa valitusta kypsennysajasta kuluu.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 03.04.2018
Verified tarkastelu

Sicherlich ist dieser Garer etwas größer, ich habe ihn in ein Kunststoffgefäß mit Deckel von Ik.. gehängt. Funktioniert hervorragend. Einfache Bedienung, wie, so glaube ich, die meisten Geräte, sehr leise. Für mich eine klare Kaufempfehlung.

Tämä liesi on varmasti vähän isompi, ripustin sen Ik:n kannelliseen muoviastiaan... Toimii hyvin. Helppokäyttöisyys, kuten useimmat laitteet, mielestäni erittäin hiljainen. Minulle selkeä ostosuositus.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 13.03.2018
Verified tarkastelu

Der Sous-Vide Garer ist bei uns nun seit einigen Monaten Mitglied der Küchenzubehörteile. Das Gerät selbst ist doch deutlich größer, als gedacht und braucht einen Topf / Gefäß mit entsprechender Höhe und Volumen, um eingesetzt werden zu können. Ein Vakuumiergerät ist ebenfalls von Nöten, um den Tastemaker einsetzen zu können. Gleichwohl es an der Leistung nichts auszusetzen gibt, bleibt es es für uns doch eher ein "Spielzeug", dass nicht besonders oft zum Einsatz kommt, da sich auch ohne das Gerät vergleichbare oder bessere Ergebnisse erzielen lassen. Das Gerät ist denkbar einfach zu bedienen. Gewünschte Temperatur und Garzeit einstellen, Start drücken, fertig. Die für das Sous-Vide-Garen typische "Zieltemperatur" von 60° ist binnen weniger Minuten erreicht, danach ist das Gerät im Grunde nur noch damit beschäftigt, die Temperatur im Gefäß (bei uns ein sehr großer Edelstahl-Suppentopf) konstant zu halten und das Wasser mittels der Umwälzpumpe gleichmäßig in Bewegung zu halten. Die erzielbaren Ergebnisse sind einwandfrei, der Garpunkt von Fisch / Fleisch / Gemüse lässt sich gut treffen und daher ist das Gerät meiner Meinung nach besonders für Kocheinsteiger geeignet, die auch ohne viel Übung das perfekte Steak, ein saftig-zartes Roastbeef oder einen auf der Zunge zergehenden Lachs zubereiten möchten. Dezent mit Kräutern und Gewürzen unterstützt, nimmt das Fleisch im Vakuumbeutel bei entsprechend langer Garzeit auch gut die Aromen der Kräuter und Gewürze an. Es empfiehlt sich erfahrungsgemäß, diese eher vorsichtig zu dosieren. Die große Schwäche des Sous-Vide-Garens ist das Fehlen der Röstaromen, die viele Sous-Vide Rezepte durch kurzes, scharfes Anbraten im Nachgang zum Garprozess hinzufügen möchten - hier wird es dann aber wieder etwas kompliziert, da das Fleisch dann außerhalb des sehr knappen zur Verfügung stehenden Zeitfensters von 15-30 Sekunden Gefahr läuft, zu "übergaren". Da kann das Gerät aber nichts für, deshalb volle Punktzahl.

Sous vide -liesi on kuulunut keittiötarvikevalikoimaamme jo muutaman kuukauden. Itse laite on huomattavasti odotettua suurempi ja tarvitsee sopivan korkeuden ja tilavuuden kattilan/säiliön, jotta sitä voidaan käyttää. Tyhjiötiiviste tarvitaan myös makukoneen käyttämiseen. Vaikka suorituskyvyssä ei ole mitään vikaa, se on meille enemmän "lelu", jota ei käytetä kovin usein, koska vertailukelpoisia tai parempia tuloksia voidaan saavuttaa ilman laitetta. Laite on erittäin helppokäyttöinen. Aseta haluamasi lämpötila ja kypsennysaika, paina start, valmis. Tyypillinen "tavoitelämpötila" 60° sous vide -keittämiselle saavutetaan muutamassa minuutissa, minkä jälkeen laite on periaatteessa vain kiireinen pitämään astian (tapauksessamme erittäin suuren ruostumattomasta teräksestä valmistetun keittopannun) lämpötila vakiona ja jotta vesi liikkuisi tasaisesti kiertovesipumpun avulla. Saavutettavat tulokset ovat virheettömiä, kalan / lihan / vihannesten kypsennyspisteeseen on helppo osua ja siksi mielestäni laite sopii erityisen hyvin aloittelijoille, jotka osaavat kypsentää täydellisen pihvin, mehukkaan ja murean paahtopaisti. kieli ilman paljon harjoittelua haluavat valmistaa sulatettua lohta. Hienovaraisesti yrteillä ja mausteilla tuettu liha tyhjiöpussissa imee hyvin myös yrttien ja mausteiden aromit vastaavasti pitkällä kypsennysajalla. Kokemus on osoittanut, että on suositeltavaa annostella niitä huolellisemmin. Sous vide -kypsennyksen suuri heikkous on paahdettujen aromien puute, joita monet sous vide -reseptit haluavat lisätä paistamalla niitä hetken kypsennyksen jälkeen - mutta tässä se menee taas hieman monimutkaisemmaksi, koska liha on silloin aivan uunin ulkopuolella. 15-30 sekunnin tiukka käytettävissä oleva aikaikkuna on vaarassa "ylikypsyä". Mutta laite ei voi tehdä asialle mitään, joten täydet pisteet.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 13.02.2018
Verified tarkastelu

Als Hobbykoch, der gerne was neues ausprobieren will kam mir diese Art zu kochen gerade recht. Das Gerät habe ich von Steak über Fisch bis Gemüse ausprobiert. Ich bin begeistert. Das Wasser erwärme ich schon vor dem Einstellen des Gerätes in den Topf vorher mit der Herdplatte. Das spart sehr viel Zeit. Das Gerät schaut edel aus und ist sehr hochwertig verarbeitet. Die Einstellung ist Kinderleicht. Die Wasserumwälzung hervorragend. Viele Gerichte werden bei mir jetzt ganz oder teilweise oft mit dem Gerät gemacht. Geschmack und Textur einmalig.

Harrastuskokina, joka tykkää kokeilla jotain uutta, tämä ruoanlaittotapa oli minulle juuri oikea. Olen kokeillut laitetta pihvistä kalaan ja vihanneksiin. Olen innoissani. Lämmitän veden liedellä ennen kuin laitan laitteen kattilaan. Se säästää paljon aikaa. Laite näyttää tyylikkäältä ja siinä on erittäin korkealaatuinen viimeistely. Asetus on helppoa. Vedenkierto erinomainen. Monet astioistani valmistetaan nyt kokonaan tai osittain koneella. Maku ja rakenne ainutlaatuinen.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 22.01.2018
Verified tarkastelu

An und für sich ein super Gerät.. ABER die Funktion der Zeit ist völliger Unfug, da die Temperatur schwer gehalten werden kann und dann die Zeit stoppt. Somit muss man manuell die Zeit nehmen, da sonst alles totgegahrt wird. Das Gerät ist sehr leise und heizt recht schnell.

Sinänsä hieno laite.. MUTTA ajan funktio on täyttä hölynpölyä, koska lämpötilaa on vaikea ylläpitää ja sitten aika pysähtyy. Joten sinun on otettava aika manuaalisesti, muuten kaikki tapetaan. Laite on erittäin hiljainen ja lämpenee melko nopeasti.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 29.09.2017
Verified tarkastelu

meine telefonische Rücksprache bei der Chal-Tec GmbH, dem Handelsunternehmen vom Klarstein-Produkten brachte die Erkenntnis, dass der Klarstein Tastemaker Compact nicht auf den Behälter-/Topfboden gestellt werden darf, sondern am oberen Behälterrand eingehängt werden muss, um so den erforderlichen Mindestabstand zum Boden von einem 1 cm zu gewährleisten. Auf die Weise wird sichergestellt, dass einerseits für eine optimale Wasserzirkulation gesorgt ist, andererseits aber, um dieser Forderung zu genügen, eine Mindesttopfhöhe von 27 cm erforderlich ist. Nun verfügt die Chal-Tec GmbH selbst nicht über ein entsprechendes Behälterangebot noch über die Möglichkeiten, hilfreiche Produktempfehlungen auszusprechen. Habe mich nun selbst spontan für die Bestellung eines (übrigens recht kostengünstigen) GN -Behälters Gastronorm 2/3 Edelstahl entschieden, den es leider nur in der maximalen Höhe von 20 cm zu beziehen gibt. Die fehlenden 7 cm zu der erforderlichen Topfhöhe von 27 cm lassen sich leicht mit einer Latte im Format 27 cm (Höhe) x 4 cm (Breite) x 2 cm Tiefe ausgleichen. Diese stellt man einfach seitlich hinter den GN-Behälter und hängt daran den Sous Vide Garer mit seiner Halteklammer ein. Das Ganze erweist sich als standfest und sorgt für den gewünschten 1cm-Mindestabstand zum Boden. Dabei bietet das Topfvolumen von 22 l noch genügend Freiraum sowohl für kleinere als auch größere Garmengen. Der Klarstein Tastemaker und auch der GN Behälter hinterlassen mit ihrer Edelstahloptik einen sehr gediegenen Eindruck. Über die exzellenten Qualitäten dieses Vakuumgarers braucht an der Stelle nichts mehr gesagt werden. Die hervorragenden Rezensionen zu diesem Produkt sprechen für sich.

Puhelinkeskusteluni Klarstein-tuotteiden kauppayhtiön Chal-Tec GmbH:n kanssa johti siihen johtopäätökseen, että Klarstein Tastemaker Compactia ei saa laittaa astian/ruukun pohjalle, vaan se on ripustettava astian yläreunaan. säilyttääkseen vaaditun vähimmäisetäisyyden pohjaan Varmista 1 cm. Näin varmistetaan toisaalta optimaalinen vedenkierto, mutta toisaalta vaaditaan vähintään 27 cm ruukun korkeus tämän vaatimuksen täyttämiseksi. Chal-Tec GmbH:lla ei itsellään ole vastaavaa pakkausvalikoimaa eikä mahdollisuutta antaa hyödyllisiä tuotesuosituksia. Olen nyt spontaanisti päättänyt tilata (muuten melko halvan) GN-kontin Gastronorm 2/3 ruostumatonta terästä, jota on valitettavasti saatavilla vain korkeintaan 20 cm. Puuttuva 7 cm vaadittuun ruukun korkeuteen 27 cm voidaan helposti kompensoida säleellä, jonka koko on 27 cm (korkeus) x 4 cm (leveys) x 2 cm syvyys. Aseta tämä vain sivulle GN-säiliön taakse ja ripusta sous vide -keitin siihen kiinnityspidikkeellä. Kokonaisuus osoittautuu vakaaksi ja varmistaa halutun 1 cm:n vähimmäisetäisyyden maasta. Kattilatilavuus 22 l tarjoaa edelleen riittävästi tilaa sekä pienemmille että suuremmille ruoanlaittomäärille. Klarstein Tastemaker ja GN-säiliö jättävät erittäin arvokkaan vaikutelman ruostumattomasta teräksestä valmistetulla ulkonäöllään. Tässä vaiheessa ei tarvitse sanoa mitään tämän tyhjiökeittimen erinomaisista ominaisuuksista. Erinomaiset arvostelut tästä tuotteesta puhuvat puolestaan.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 03.07.2017
Verified tarkastelu

tut was er soll, heizt schnell auf, hält die Temperatur schön gleichmäßig, ist einfach zu bedienen, allerdings um einiges größer als die üblichen Sous Vide Sticks. Hat aber den Vorteil, daß man ihn in den Topf stellen kann ohne daß er umkippt, reinhängen tue ich ihn eigentlich nie. Die Ergebnisse sind super.

tekee mitä pitääkin, lämpenee nopeasti, pitää lämpötilan mukavana ja tasaisena, on helppokäyttöinen, mutta on paljon suurempi kuin tavalliset sous vide tikut. Mutta sillä on se etu, että voit laittaa sen ruukkuun ilman, että se kaatuu, en oikeastaan koskaan ripusta sitä siihen. Tulokset ovat mahtavia.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 29.03.2017
Verified tarkastelu

Schickes Teil! Absolut empfehlenswert! Hab mich lange schwer getan für welchen Sous vide Garer ich mich entscheiden sollte. Ich besitze große Töpfe und hab auf Grund dessen ein Gerät mit Behälter abgewählt, somit bin ich nicht von vornherein auf eine max. Menge festgelegt und könnte zum Grillen etc. auch größere Portionen verarbeiten. Das Gerät ist leise, im schicken Design und macht einen robusten Eindruck. Die Heizleistung ist sehr gut, die Temperatur wird zügig erreicht. Einen passenden Deckel mit Geräteaussparung für den Topf habe ich kurzfristig selbst gebaut. Ich bin für mich überzeugt die richtige Wahl getroffen zu haben - damit hat sich die Qual der Wahl gelohnt. Würd ich wieder kaufen... Topfhöhe mind. 21 cm... Ich habe mir die Funktionsweise angeschaut, unten sind mehrere Öffnungen an verschiedenen Seiten für die Wasserumwälzung. Bei mir steht das Gerät im Topf und erachte es nich als notwendig das es nicht den Boden berührt. Mal davon abgesehen wird dies in der Bedienungsanleitung auch nicht explizit gefordert...

Tyylikäs osa! Erittäin suositeltavaa! Minulla oli pitkään vaikeuksia päättää, minkä sous vide -keittimen valita. Minulla on isot kattilat ja tämän takia olen päättänyt olla käyttämättä astiallista laitetta, joten en ole alusta alkaen rajoittunut maksimimäärään ja voisin käsitellä myös suurempia annoksia grillaukseen jne. Laite on hiljainen, tyylikkäästi muotoiltu ja tekee vankan vaikutelman. Lämmöntuotto on erittäin hyvä, lämpötila saavutetaan nopeasti. Rakensin itse kattilaan sopivan kannen, jossa on aukko, lyhyellä varoitusajalla. Olen vakuuttunut, että tein oikean valinnan - se oli valinnan tuskan arvoista. Ostaisinko uudestaan... Ruukun korkeus vähintään 21 cm... Katsoin miten toimii, pohjassa on useita aukkoja eri puolilla veden kiertoa varten. Minulle laite on ruukussa, enkä pidä tarpeellisena, että se ei kosketa maata. Sitä paitsi käyttöohjeessa tätä ei nimenomaisesti vaadita...

alkaen stefanie arvosteltu 22.03.2017
Verified tarkastelu

Appareil peu volumineux mais qui pèse un peu ....Super facile d'utilisation , avec une notice à suivre ...Il faut se lancer pour apprendrele seul point négatif c est qu'il est livré sans les sacs sous vide ....Il faut anticiper et avoir la machine sous vide et les sacs ...Cette méthode de cuisson permet de conserver toutes les saveurs des légumes et permet de les conserver sans qu'ils ne s’abîment ...

Pieni laite, mutta painaa vähän.... Erittäin helppokäyttöinen, noudatettavat ohjeet... Ainoa negatiivinen asia on opetella, että se toimitetaan ilman tyhjiöpusseja... .Sinun on ennakoitava ja oltava tyhjiökone ja pussit... Tämän kypsennysmenetelmän avulla voit säilyttää vihannesten kaikki maut ja säilyttää ne vahingoittumatta...

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 10.03.2017
Verified tarkastelu

Optisch und Haptisch sehr gut. Bedienung einfach und daher top. Gerät funktioniert (erst 2 mal getestet) ganz toll und hoffentlich länger so. Macht vieles einfacher, einiges weniger stressig und manches mehr geschmeidig oder so. Das Gerät zieht das Wasser sowohl seitlich als auch von unten ein - und da gibt es wohl "Probleme", weil niemand wirklich so genau weiß, ob das Gerät tatsächlich frei hängen muss (sehr sehr hoher Topf erforderlich) oder der seitliche Wassereinzug ausreicht, um das Gerät auch auch auf dem Topfboden stehend benutzen zu können. Habe im Verlauf von ca. 3 Stunden mit mehreren wirklich sehr netten und kundenorientierten und sehr gut ereichbaren Menschen gesprochen und letztendlich auch dann die erbetene Info per mail bekommen, dass: das Gerät im Betrieb nicht auf dem Topf- oder anderem Boden stehen darf. Da das eine Nutzung für größere Garstücke in einem GN-Behälter quasi ausschließen würde, habe ich 4 Edelstahl-Abstandshalter angeklebt, damit Wasser sowohl seitlich als auch von unten eingezogen werden kann. Aber eigentlich denke ich, dass Klarstein hier letztlich nur die Haftung dafür vermeiden will, dass das freistehende, d.h., nicht eingehängte und insofern nicht fixierte Gerät in das Wasserbad kippt und...... Hätte man vielleicht auch dadurch lösen können, das Einhänge-/Fixierteil etwas länger zu bauen und/oder für den unteren Einlauf 4 Füßchen anzubringen. Für diesen minimalen Materialaufwand dann ein paar Euro draufgeschlagen und - Haltbarkeit vorausgesetzt - wären es dann douze points. So wie ich es jetzt habe und unter Berücksichtigung des akzeptablen Preises und mit der Erwartung/Hoffnung, dass das Gerät nachhaltig funktioniert, kann ich es absolut empfehlen. Feedback gerne. Gutes gelingen und guten Appetit mrbooks

Visuaalisesti ja haptisesti erittäin hyvä. Helppokäyttöinen ja siksi loistava. Laite toimii (testattu vain 2 kertaa) loistavasti ja toivottavasti pidempään. Tekee monista asioista helpompaa, joistakin vähemmän stressaavia ja joistakin asioista sujuvampia tai jotain. Laite imee vettä niin sivulta kuin alhaalta - ja "ongelmia" on luultavasti, koska kukaan ei tiedä tarkalleen, pitääkö laitteen todella roikkua vapaasti (vaatii erittäin, erittäin korkean kattilan) vai onko vedenottoaukko. sivulta riittää, jotta laitetta voidaan käyttää kattilan pohjalla. Juttelin noin 3 tunnin aikana useiden todella mukavien ja asiakaslähtöisten ja erittäin helposti tavoitettavien ihmisten kanssa ja lopulta sain sähköpostiin pyydetyt tiedot, että: laite ei saa seisoa kattilassa tai muulla lattialla käytön aikana. Koska se käytännössä sulkeisi pois käytön suuremmille ruoanlaittopaloille GN-astiassa, liimasin 4 ruostumattomasta teräksestä valmistettua välikappaletta, jotta vettä voidaan vetää sisään sivulta ja alhaalta. Mutta itse asiassa olen sitä mieltä, että Klarstein haluaa lopulta vain välttää vastuun siitä, että vapaasti seisova, eli ei ripustettu ja siksi ei kiinteä, laite kaatuu vesihauteeseen ja...... Olet ehkä pystynyt ratkaisemaan tämän, jousitus -/Kiinnitysosa rakentaa hieman pidempi ja/tai kiinnittää 4 pientä jalkaa alempaan sisääntuloon. Lisää muutama euro tähän minimaaliseen materiaalimäärään ja - olettaen kestävyyttä - siitä tulee sitten douze-pisteitä. Sellaisena kuin minulla on nyt ja ottaen huomioon hyväksyttävä hinta ja sillä odotuksella/toivolla, että laite toimii pitkällä aikavälillä, voin ehdottomasti suositella sitä. Palaute tervetullutta. Onnea ja hyvää ruokahalua mrbooks

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 14.01.2017
Verified tarkastelu

Den (teilweise bemerkenswert einheitlichen...) Rezensionen hier (und auf der Homepage von Klarstein) kann ich nur zustimmen. Ich habe mit dem Gerät eines anderen Herstellers Erfahrungen gesammelt, das aber zweimal nach kurzer Zeit defekt zurückgehen mußte. Nun habe ich den Garer von Klarstein ausprobiert: er läuft sehr leise und macht einen sehr guten Eindruck. Das Design ist Geschmackssache; wissen sollte man aber, daß das Gerät ziemlich groß ist und eigentlich auch für sehr große Töpfe gedacht. Selbst in unserem größten Topf hält die "Klammer" genannte Haltevorrichtung nicht, weil sie zu weit oben ansetzt. Das ist aber kein Problem: das Gerät steht allein auf seinem flachen Boden, und Zu- und Ablauf des Wassers sind an den Seiten angebracht. Umfallen würde es nur, wenn man es umstieße. Einziger Nachteil: nicht nur die Umwälzpumpe, auch die akustischen Signale sind sehr leise, und wenn die eingestellte Zeit abgelaufen ist, läuft das Gerät (lt. Gebrauchsanleitung) noch eine Stunde nach. Man muß also rechtzeitig an das Ende der Garzeit denken; das Piepen des Garers allein genügt nicht. Weil es beim sous-vide-garen aber ja nicht auf die Minute ankommt, fällt das m.E. nicht ins Gewicht. Update nach einem halben Jahr: das Gerät hat sich bewährt, bin sehr zufrieden. Es kann auch 24 Stunden (bei 68°) auf dem Boden des Topfes stehen, ohne daß es Probleme geben würde (ohne weitere Absicherung steht es stabil auf dem Topfboden).

Voin vain yhtyä täällä (ja Klarsteinin kotisivuilla) oleviin (joskus huomattavan yhtenäisiin...) arvosteluihin. Minulla on kokemusta toisen valmistajan laitteesta, joka kuitenkin piti palauttaa kahdesti lyhyen ajan kuluttua. Olen nyt kokeillut Klarstein-keitintä: se käy erittäin hiljaa ja tekee erittäin hyvän vaikutelman. Suunnittelu on makuasia; Mutta sinun pitäisi tietää, että laite on melko suuri ja itse asiassa tarkoitettu erittäin suuriin ruukkuihin. Edes suurimmassa potissamme "clamp"-niminen pidike ei kestä, koska se on liian korkealla. Mutta se ei ole ongelma: laite seisoo yksinään tasaisella alustallaan, ja veden tulo- ja ulostuloaukot sijaitsevat sivuilla. Se kaatuisi vain, jos kaataisit sen. Ainoa haittapuoli: ei vain kiertovesipumppu, vaan myös akustiset signaalit ovat erittäin hiljaisia, ja kun asetettu aika on kulunut umpeen, laite jatkaa toimintaansa (käyttöohjeen mukaan) vielä tunnin verran. Joten sinun on mietittävä kypsennysajan päättymistä hyvissä ajoin; pelkkä lieden piippaus ei riitä. Mutta koska sous-vide-keittäminen ei riipu minuutista, ei sillä mielestäni ole väliä. Päivitys puolen vuoden jälkeen: laite on osoittanut itsensä, olen erittäin tyytyväinen. Se voi seistä kattilan pohjalla 24 tuntia (68°) ilman ongelmia (seisoi vakaasti kattilan pohjalla ilman lisäsuojaa).

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 29.12.2016
Verified tarkastelu

Die Lieferung des SousVide Gareres erfolgte auf schnellstem Wege, der erste Eindruck ist sehr positiv, die Verarbeitung ist sehr gut, das Gerät ist sehr hochwertig, es kommt ganz in Edelstahl in edler Optik. Das Gerät ist kompakt und handlich. Bedienung erklärt von selbst. Aufgrund der Wasserstandsanzeige muß der Topf entsprechend hoch sein und natürlich auch breit genug, damit auch der Folienbeutel noch ungehindert im Wasser platziert werden kann. Ich habe mir einen GN 1/1 Gastronormbehälter GN-1/1 Behälter aus Edelstahl von 28 Liter mit einer Tiefe 200mm gekauft darin hat das sous-vide Gut viel Platz und man kann auch größere Stücke Fleisch darin schonend garen. Gleich nach der Lieferung habe ich eine Entrecôte in einer Folie vakuummiert 120 Minuten bei 55 Grad gegart aus der Folie rausgenommen gut abgetrocknet danach in einer sehr heißen Grillpfanne kurz angebraten. Ein Genuss!! Mit dieser Methode gelingt das Fleisch immer auf den Punkt genau. Kann nur weiter empfehlen

SousVide liesi toimitettiin mahdollisimman nopeasti, ensivaikutelma on erittäin positiivinen, työn laatu on erittäin hyvä, laite on erittäin laadukas, se tulee kokonaan ruostumattomasta teräksestä tyylikkäällä ilmeellä. Laite on kompakti ja kätevä. Toiminta on itsestään selvää.Vedenkorkeusilmaisimen vuoksi kattilan tulee olla riittävän korkea ja tietysti riittävän leveä, jotta foliopussi voidaan edelleen laittaa esteettömästi veteen. Ostin ruostumattomasta teräksestä valmistetun GN 1/1 Gastronorm-astian GN-1/1, jonka tilavuus on 28 litraa ja syvyys 200 mm. Sous-vide -tuotteessa on paljon tilaa ja voit myös kypsentää hellävaraisesti isompia. siinä lihanpaloja. Välittömästi toimituksen jälkeen tyhjiöpakasin entrecoten folioon, keitin 120 minuuttia 55 asteessa, otin sen foliosta, kuivasin hyvin ja paistoin sitten hetken hyvin kuumalla grillipannulla. Nautinto!! Tällä menetelmällä liha on aina paikallaan. Voi vain suositella

alkaen Christa arvosteltu 27.12.2016
Verified tarkastelu

Wie der Name schon sagt werden hiermit Speisen gegart, die vorher mit einem Vakuumgerät eingeschweisst wurden. Durch die konstant niedrige Temperatur werden die Speisen besonders zart und beigefügte Kräuter und Gewürze entfalten ihr volles Aroma. Die Vakuumbeutel müssen auf jeden Fall absolut dicht sein! Der Klarstein Tastemaker kommt in einer Umverpackung, zum Lieferumfang gehört auch das Netzkabel und eine Anleitung. Der Tastemaker sieht sehr edel aus, auf der Vorderseite befindet sich die Wasserstandsanzeige, auf der Rückseite die Halterung für den Topf. So erklärt es ich fast von selbst, dass das Gerät mit der Wasserstandsanzeige in den Topf gestellt wird und die Halterung am Topf selbst eingehängt wird. Nun steckt man den Netzstecker in das Gerät, drückt den grünen Knopf und kann sich an die Einstellung machen. Ich habe zwar einige Töpfe hier, aber nicht alle eigneten sich für das Gerät. Aufgrund der Wasserstandsanzeige muß der Topf entsprechend hoch sein und natürlich auch breit genug, damit auch der Folienbeutel noch ungehindert im Wasser platziert werden kann. Ich hatte Schweinefilet mit Kräutern einlaminiert, hierfür waren 120 Minuten bei 56 Grad angegeben. Das Display lässt sich leicht bedienen, Temperatur und Zeit lassen sich gut einstellen. Hat das Wasser die eingestellte Temperatur erreicht, schaltet sich die Heizung ab, nach Erkalten schaltet sie wieder zu. Während der Garzeit kann man sich um andere Dinge kümmern - z.B. Soße und Beilagen kochen.Da bei dieser Garmethode keine Kruste auf Fleisch und Fisch entstehen, wird empfohlen, das Gargut anschließend entweder auf dem Grill oder in der Pfanne kurz scharf anzubraten. Anschließend sollte das Fleisch einige Zeit ruhen, um dann aufgeschnitten und serviert zu werden. Das Fleisch war sehr aromatisch und saftig.Nach dem Zubereiten von Speisen lässt sich das Gerät schnell und einfach reinigen und verstauen.

Kuten nimestä voi päätellä, tätä käytetään ruoan valmistukseen, joka on aiemmin suljettu tyhjiölaitteella. Jatkuvasti alhaisesta lämpötilasta johtuen astiat ovat erityisen pehmeitä ja lisätyt yrtit ja mausteet kehittävät täyden arominsa. Tyhjiöpussien tulee olla ehdottoman tiukkoja! Klarstein Tastemaker toimitetaan ulkopakkauksessa, toimitus sisältää myös virtajohdon ja ohjeet. Tastemaker näyttää erittäin tyylikkäältä, vedenpinnan ilmaisin on edessä ja ruukun pidike takana. Joten on melkein sanomattakin selvää, että vesitason ilmaisimella varustettu laite asetetaan ruukkuun ja pidike ripustetaan itse ruukkuun. Nyt kytket virtajohdon laitteeseen, painat vihreää painiketta ja voit aloittaa toiminnan. Minulla on täällä joitain ruukkuja, mutta kaikki eivät sovellu laitteeseen. Vedenkorkeuden osoittimen vuoksi kattilan tulee olla riittävän korkea ja tietysti riittävän leveä, jotta foliopussi voidaan edelleen laittaa esteettömästi veteen. Minulla oli laminoitu porsaanfilee yrteillä, tähän oli määrätty 120 minuuttia 56 asteessa. Näyttöä on helppo käyttää, ja lämpötilan ja ajan säätö on helppoa. Kun vesi on saavuttanut asetetun lämpötilan, lämmitys kytkeytyy pois päältä ja kytkeytyy uudelleen päälle, kun se on jäähtynyt. Kypsennysaikana voit huolehtia muista asioista - esim. kastikkeiden ja lisukkeiden kypsentämisestä. Koska tämä kypsennystapa ei muodosta kuorta lihaan ja kalaan, on suositeltavaa paistaa ruokaa sen jälkeen hetken joko grillissä tai uunissa. pannu. Lihan tulee levätä jonkin aikaa ennen leikkaamista ja tarjoilua. Liha oli erittäin maukasta ja mehukasta, ruoan valmistuksen jälkeen laite voidaan puhdistaa ja varastoida nopeasti ja helposti.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 20.12.2016
Verified tarkastelu

Ich hatte bisher eine SV-Zirkulator der für Profi-Küchen gemacht wurde, sprich er kostet das doppelte, sieht bescheiden aus und macht Kravall. Dagegen ist der hier erstens leise, zweitens sieht er extrem schick aus und drittens vermutlich fast genau so Leistungstark (1100 vs 1300W). Er wird nächste Woche eingeweiht und ich kann nur hoffen, dass er sich halb so gut schlägt wie er aussieht ;) Hab ich schon erwähnt, dass er leise ist und schick aussieht?

Minulla oli aiemmin SV-kiertovesipumppu, joka on tehty ammattikeittiöihin, eli se maksaa kaksi kertaa niin paljon, näyttää vaatimattomalta ja tekee meteliä. Sitä vastoin tämä on ensinnäkin hiljainen, toiseksi se näyttää erittäin tyylikkäältä ja kolmanneksi se on todennäköisesti melkein yhtä tehokas (1100 vs 1300W). Se vihitään käyttöön ensi viikolla ja voin vain toivoa, että se toimii puolet niin hyvin kuin näyttää ;) Mainitsinko, että se on hiljainen ja näyttää älykkäältä?

alkaen Massimo arvosteltu 15.10.2016
Verified tarkastelu

Si tratta di un ""roner"" (per gli amici ""bagno termostato""), termine tecnico per indicare un dispositivo di riscaldamento (è una semplice resistenza) con mantenimento costante della temperatura prefissata (fino a 99°C) grazie a un continuo ricircolo d'acqua. In altre parole, si imposta la temperatura (mettiamo 70°C) e la pompa ne mette in ricircolo fino a 12 litri al minuto a tale temperatura, evitando che si alzi o si abbassi. COS'E' LA CUCINA SOTTOVUOTO? La cottura sottovuoto è una tecnica di cottura iniziata negli anni 70 e poi tornata di moda nelle case da quando si è tornati allo pseudo salutismo, visto che nei ristoranti viene usata da anni ma per ragioni legate alla conservazione dei cibi, più che alla questione salute. Si mette il cibo da cucinare (mettiamo la carne) dentro un sacchetto resistente ad alte temperature eventualmente insieme ad aromi vari. Si sigilla il sacchetto con una macchina per sottovuoto (ovviamente non inclusa ma che va reperita a parte) estraendone appunto d'aria. A quel punto di usa il roner, fissato a una pentola piena d'acqua senza superare però il suo limite 'max', per cucinare il tutto a temperatura costante, per poi tirare fuori il sacchetto, aprirlo e degustare il tutto...oppure, come fanno i ristoranti, riporlo in attesa dell'uso, visto che i tempi di mantenimento sembrano essere tripli rispetto ad altre tecniche di cottura (questo dovrebbe essere un 'pro', ma nel caso del ristorante per me, cliente, l'idea stessa è assolutamente un 'contro'!). PERCHE' DOVREI CUCINARE SOTTOVUOTO? A parte per la ragione della conservazione, i vantaggi sono molteplici 1) essendo a bassa temperatura, le componenti importanti dei cibi non vengono denaturate 2) non entrando a contatto con l'acqua, il cibo mantiene il sapore originale e non rischia di disperdere eventuali sostanze benefiche. Pensate ai broccoli: capolavoro della natura che, bolliti, perdono l'80% delle sostanze preziose per la salute, che finiscono nell'acqua...uno la butta, ma dovrebbe berla (se non c'è sale, ovvio...altrimenti poi corre in bagno e non ne esce più) 3) non essendoci ossigeno dentro il sacchetto, il cibo non si ossida! I risultati migliori si ottengono con la carne, che cotta per molte ore (pensate ai bolliti) diventa tenerissima, le verdure (che mantengono come detto tutte le proprietà benefiche), il pesce (i gamberetti non diventano stopposi ma sono teneri come fossero marinati) e persino la frutta, pensando a quanto una mela per esempio soffra immediatamente per l'ossidazione già a partire dalla rimozione della buccia. TUTTO ROSE E FIORI? NAH. 1) Consuma 1100W, non poco per una cottura tendenzialmente lenta, quindi è un fattore da valutare. 2) La configurazione sotto forma di apparecchio da assicurare a una pentola o un contenitore resistente ad alte temperature richiede una particolare attenzione e cura già in fase di posizionamento, trattandosi pur sempre di un'apparecchiatura elettrica a contatto con acqua. Tradotto: niente bambini intorno e spazio libero attorno al roner. 3) I controlli touch sono apprezzabili in termini estetici ma quando la temperatura inizia a salire e l'umidità fa da padrona, non sono comodissimi.

Se on "roner" (ystäville "kylpyhuonetermostaatti"), tekninen termi, joka tarkoittaa lämmityslaitetta (se on yksinkertainen vastus), joka ylläpitää jatkuvasti esiasetettua lämpötilaa (jopa 99 °C) jatkuvan toiminnan ansiosta. veden kierrätys. Toisin sanoen lämpötila asetetaan (oletetaan 70 °C) ja pumppu kierrättää jopa 12 litraa minuutissa kyseisessä lämpötilassa, mikä estää sitä nousemasta tai laskemasta. MITÄ TÄHÖIÖKYPSENNYS ON? Tyhjiökeitto on ruoanlaittotekniikka, joka alkoi 70-luvulla ja tuli sitten takaisin muotiin kodeissa, kun palasimme pseudoterveellisyyteen, koska sitä on käytetty ravintoloissa jo vuosia, mutta pikemminkin elintarvikkeiden säilöntään liittyvistä syistä kuin terveysongelmista. . Kypsennettävä ruoka (sanotaan vaikka liha) laitetaan korkeita lämpötiloja kestävään pussiin, mahdollisesti erilaisten aromiaineiden kanssa. Pussi suljetaan tyhjiökoneella (ei tietenkään sisälly, mutta joka on löydettävä erikseen) poistamalla ilma. Käytä siinä vaiheessa roneria, joka on kiinnitetty kattilaan, joka on täynnä vettä ylittämättä sen "maksimirajaa", kypsentämään kaikki vakiolämpötilassa, poista sitten pussi, avaa se ja maistele kaikkea... tai kuten ravintolat tekevät. , laita se pois käyttöä odotellessa, koska pitoajat näyttävät olevan kolminkertaiset muihin ruoanlaittotekniikoihin verrattuna (tämän pitäisi olla "ammattilainen", mutta ravintolan tapauksessa minulle, asiakkaalle, idea itsessään on ehdottomasti 'vastaan'!). MIKSI MINUN PITÄISI KYPSENNYT TYÖHYÖSSÄ? Säilytyssyytä lukuun ottamatta etuja on monia: 1) koska se on alhaisessa lämpötilassa, elintarvikkeen tärkeät ainesosat eivät denaturoidu 2) koska se ei joudu kosketuksiin veden kanssa, ruoka säilyttää alkuperäisen makunsa eikä vaaranna. levittää hyödyllisiä aineita. Ajattele parsakaalia: luonnon mestariteos, joka keitettäessä menettää 80% terveydelle arvokkaista aineista, jotka päätyvät veteen... se heitetään pois, mutta se pitää juoda (jos ei ole suolaa, tietysti ... muuten hän juoksee vessaan eikä tule koskaan ulos) 3) koska pussin sisällä ei ole happea, ruoka ei hapetu! Parhaat tulokset saadaan lihalla, joka kypsennetään useita tunteja (ajatella keitettyä lihaa) tulee hyvin mureaksi, vihanneksilla (jotka säilyttävät kaikki hyödylliset ominaisuudet, kuten mainittiin), kalalla (katkaravut eivät muutu sitkeiksi, vaan ovat mureita kuin marinoituina ) ja jopa hedelmät, kun ajatellaan kuinka paljon esimerkiksi omena kärsii välittömästi hapetuksesta kuoren poistamisesta alkaen. KAIKKI RUUSUT JA KUKAT? EI. 1) Se kuluttaa 1100W, ei vähän hitaalle ruoanlaittoon, joten se on arvioitava tekijä. 2) Laitteen muotoinen kokoonpano, joka kiinnitetään korkeita lämpötiloja kestävään kattilaan tai astiaan, vaatii erityistä huomiota ja huolellisuutta jo paikannusvaiheesta lähtien, koska se on edelleen veden kanssa kosketuksissa oleva sähkölaite. Käännetty: ei lapsia ympärillä ja vapaata tilaa ronerin ympärillä. 3) Kosketusohjaimet ovat esteettisesti tuntuvia, mutta kun lämpötila alkaa nousta ja kosteus on isäntä, ne eivät ole kovin mukavia.

alkaen Marvin arvosteltu 28.09.2016
Verified tarkastelu

Der Klarstein Tastemaker wird zusammen mit einem gesicherten Netzkabel sowie einer Bedienungsanleitung geliefert. Mit dem Tastemaker können vakuumierte Speisen direkt im Topf mit gewünschter Zeit und Temperatur schonend gegart werden. Das Gerät macht einen hochwertigen und sicheren Eindruck. Gerade in Verbindung mit Wasser ist ein Gerät welches mit dem Stromnetz verbunden ist nicht ungefährlich. Am Netzkabel ist deshalb eine kleine Box mit einer Sicherung. Mithilfe des grünen Schalters kann man erst die Stromzufuhr aktivieren. Sollte es einen Kurzschluss geben, würde die Sicherung direkt rausspringen und die Zufuhr unterbrechen. Mit einem kleinen Testschalter am Netzkabel kann man die Sicherung auch testen. Dies trägt einiges zum Sicherheitsgefühl bei. Zur Funktion: Das Gerät muss in einen Wassertopf gestellt werden, das Wasser muss dabei immer zwischen der MIN und MAX Markierung auf dem Gerät bleiben. Falls der Topf groß ist, kann man den Tastemaker praktischerweise am Topf Rand einhängen. Durch einen langen Druck auf dem Touchfeld oberhalb des Gerätes wird dieses aktiviert. Hier kann man nun die gewünschte Temperatur sogar auf ein Zehntel Grad genau einstellen. Auch die Gar Dauer kann eingestellt werden. Auf dem blauen Display kann man die Werte gut ablesen. Dann beginnt das Wasser durch das Gerät zu strömen und wird dabei erhitzt. Dadurch, dass die Speisen vakuumiert sind und keinen Kontakt mit dem Wasser haben, können weder Geschmack noch Vitamine austreten. Da die Speisen bei einer recht niedrigen Temperatur von meist um die 70 Grad Celsius gegart werden, ist diese Art der Zubereitung sehr schonend. Vor allem Fleisch bleibt bei dieser Garmethode super saftig. Wichtig ist, dass man bei der Benutzung des Garers auf die korrekte Versiegelung der Speisen achtet. Diese dürfen in keinem Fall austreten, da das Gerät sonst beschädigt wird. Hier darf nur klares Wasser durchfließen. Ich bin insgesamt sehr zufrieden mit dem Tastemaker von Klarstein. Das Edelstahlgehäuse wirkt hochwertig und langlebig. Auch die Bedienbarkeit ist super, das gesicherte Netzkabel trägt einiges zur Sicherheit des Gerätes bei. Von mir eine klare Empfehlung.

Klarstein Tastemakerin mukana tulee suojattu virtajohto ja käyttöohje. Tastemakerin avulla imuroidut ruoat kypsennät hellävaraisesti suoraan kattilassa haluttuun aikaan ja lämpötilaan. Laite tekee laadukkaan ja turvallisen vaikutelman. Etenkin veden yhteydessä sähköverkkoon kytketty laite ei ole vaaraton. Verkkojohdossa on siksi pieni laatikko, jossa on sulake. Vihreällä kytkimellä voidaan aktivoida virtalähde. Oikosulun sattuessa sulake palaisi heti ja katkaisee virran. Sulake voidaan testata myös verkkokaapelissa olevalla pienellä testikytkimellä. Tämä lisää paljon turvallisuuden tunnetta. Kuinka se toimii: Laite on asetettava vesikannuun, veden tulee aina jäädä laitteen MIN- ja MAX-merkintöjen väliin. Jos ruukku on iso, voit ripustaa Tastemakerin kätevästi kattilan reunaan. Laitteen yläpuolella olevan kosketuskentän pitkä painallus aktivoi sen. Täällä voit nyt asettaa halutun lämpötilan jopa asteen kymmenesosaan. Kypsennysaika voidaan myös asettaa. Arvot on helppo lukea siniseltä näytöltä. Sitten vesi alkaa virrata laitteen läpi ja kuumennetaan prosessin aikana. Koska ruoka on tyhjiösuljettua eikä se ole kosketuksissa veden kanssa, maku tai vitamiinit eivät pääse karkuun. Koska ruoka kypsennetään erittäin alhaisessa lämpötilassa, yleensä noin 70 asteessa, tämäntyyppinen valmistus on erittäin hellävaraista. Erityisesti liha pysyy erittäin mehukkaana tällä kypsennysmenetelmällä. On tärkeää varmistaa, että ruoka on kunnolla suljettu keitintä käytettäessä. Nämä eivät missään tapauksessa saa vuotaa ulos, muuten laite vaurioituu. Vain puhdas vesi saa virrata täällä. Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen Klarstein Tastemakeriin. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo näyttää laadukkaalta ja kestävältä. Käytettävyys on myös loistava, kiinnitetty verkkojohto vaikuttaa laitteen turvallisuuteen paljon. Selkeä suositus minulta.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja
Asiakkaiden arvostelut
Tastemaker Compact - haudutuspata
  • hellävarainen valmistus, lähes kaikki ravintoaineet säilyvät
  • miellyttävä, kevyt kiinnitys pidikekahvalla
  • helppo lämpötilan säätö näytöstä: 0-99 °C
182,99 €
sis. alv
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Hittituotteet
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.