sleepwise

[B-tuote] Soft Wonder-Edition muotoonommeltu lakana

alkaen 17 Asiakkaat
20,99 €
Toimitusaika: 4 - 6 päivää
Huippuominaisuudet
  • tunne ero: miellyttävä, muotoonommeltu lakana erityisen rauhaisaan uneen
  • maailman hienointa lankaa: supermikrokuitu on 10 kertaa silkkiä hienompaa ja jopa pehmeämpää ja hengittävämpää kuin egyptiläinen puuvilla
  • helppohoitoinen: pesu 40 asteessa ilman huuhteluainetta tai allergikoille sopiva hygieeninen pesu jopa 90 asteessa 
B-tuote: pieniä käytön jälkiä
Huom! Tämän tuotteen kohdalla on kyse uudelleenpakatusta artikkelista tai artikkelista, jossa on pieniä pakkausvaurioita tai käytön jälkiä. Artikkelin täysi toimintakyky on tarkastettu. Annamme tuotteelle 1 vuoden takuun.
Toimituskulut alkaen 0,00 €
Tuote on lähetysvalmiina, ja se lähetetään heti, kun maksu on suoritettu.
[B-tuote] Soft Wonder-Edition muotoonommeltu lakana
20,99 €

Voit muuttaa tilaustasi milloin tahansa.

Soft Wonder-Edition, muotoonommeltu lakana, 90-100 x 200 cm, mikrokuitu
Tuotteen yksityiskohdat

Huippuominaisuudet:

  • tunne ero: miellyttävä, muotoonommeltu lakana erityisen rauhaisaan uneen

  • maailman hienointa lankaa: supermikrokuitu on 10 kertaa silkkiä hienompaa ja jopa pehmeämpää ja hengittävämpää kuin egyptiläinen puuvilla

  • helppohoitoinen: pesu 40 asteessa ilman huuhteluainetta tai allergikoille sopiva hygieeninen pesu jopa 90 asteessa 

  • ekosertifikaatti: saksalaisen ympäristölaboratorion testaama haitallisten aineiden osalta

  • rauhallisiin öihin: hillityt värit vaikuttavat rauhoittavasti ja auttavat rentoutumaan makuuhuoneessa

  • käytännöllinen konsti: lyhyt ja pitkä sivu merkitty lakanan asettamisen helpottamiseksi

  • optimaalinen istuvuus: lakanaa ympäröi joustava reunasauma, jonka ansiosta lakana pysyy täydellisesti jopa 30 cm korkean patjan ympärillä

Ominaisuudet:
  • sopii 90–100 x 200 cm:n kokoisiin patjoihin
  • valmistettu 100 % mikrokuitufleecestä
  • OEKO-TEX® Standard 100 -sertifioitu
  • kankaan tiheys: 1500 TC
  • kauttaaltaan joustava reuna
  • ei sisällä haitta-aineita, soveltuu allergikoille
  • suositeltu pesu: 40 °C:ssa ilman huuhteluainetta
  • voidaan pestä hygieenisesti 90 °C:ssa
  • kuivaus narulla tai matalassa lämpötilassa kuivausrummussa
  • käytännöllinen merkintä erottaa pitkän ja lyhyen sivun toisistaan
Toimituskokonaisuus:
  • 1 x muotoonommeltu lakana
  • Monikielinen hoito-ohje
Mitat:
  • muotoonommellun lakanan mitat: n. 90–100 x 200 cm (leveys x syvyys)
Asiakkaiden arvostelut
alkaen 17 Asiakkaat
8
6
3

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 11.10.2022
Verified tarkastelu

Alles sehr angenehm, wie empfohlen, kaufe gerne noch ein Drittes dazu

Kaikki erittäin miellyttävä, kuten suositellaan, haluaisin ostaa kolmannen

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 05.10.2022
Verified tarkastelu

Ich hatte mehr erwartet. Vor allem der typische Gummizug in der Art wie ich ihn von Spannbettlaken kannte ist nicht vorhanden. Sehr starr. Was gut ist - das Hauptsicherung Gefühl ist seidig und weich. Wenig durchsichtig aber könnte besser sein und der Stoff insgesamt dicker.

Odotin enemmän. Ennen kaikkea tyypillistä kuminauhaa, jollaisen tiesin sen sovitetuista lakanoista, ei ole saatavilla. Erittäin jäykkä. Mikä hyvä - pääsulakkeen tuntu on silkkinen ja pehmeä. Hieman läpinäkyvä, mutta voisi olla parempi ja kangas kokonaisuudessaan paksumpi.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 16.09.2022
Verified tarkastelu

Der Stoff der Laken ist für mich über jeden Zweifel erhaben, ich liebe ihn, so wie ich auch zugehörigen die Bettbezüge liebe. Leider für mich trotzdem nicht zu gebrauchen. Habe zwei Stück bestellt, für meine Matratzen 90 x 200cm mit 19cm Steghöhe. Das ist zuwenig für diese Laken. Die Laken hängen seitlich in einem großen Bogen herunter, es ist nicht möglich, sie straff über die Matratze zu spannen. Nachts liegt man dann auf unangenehmen Falten. Schade. Wäre toll, wenn es diese Laken auch für Matratzen mit normaler Steghöhe geben würde. Da ich sie schon gewaschen und einmal benutzt habe fällt eine Rückgabe leider aus.

Lakanoiden kangas on minulle moitteeton, rakastan sitä yhtä paljon kuin pussilakanoista. Valitettavasti se ei ole vieläkään käyttökelpoinen minulle. Tilasin kaksi kappaletta 90 x 200 cm patjoihini, joiden tanko on 19 cm. Se ei riitä näihin lakanoihin. Lakanat roikkuvat sivuilta suuressa kaaressa, niitä ei voi venyttää kireästi patjan päälle. Yöllä makaat epämiellyttävien ryppyjen päällä. Sääli. Olisi hienoa, jos näitä lakanoita olisi saatavilla myös vakiokorkeisiin patjoihin. Valitettavasti en voi palauttaa sitä, koska olen pesenyt sen ja käyttänyt sitä kerran.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 12.09.2022
Verified tarkastelu

Das Bettlaken kommt in einer tollen Umverpackung an und ist auch noch mal eingetütet mit einer netten Karte dabei. Sehr sehr schön. Leider, was ich vermisse, sind die Pflegeanweisungen auf dem Etikett innen drin. Oder ich hab sie schier übersehen. Was ich jedoch echt super finde, dass alle Seiten mit einem Etikett versehen sind, wo die kurze und lange Seite beschriftet sind! Klasse! Ich schlafe wie ein Stein auf diesem Laken und kann es nur empfehlen!

Lakana saapuu upeassa ulkopakkauksessa ja on myös pussitettu mukavalla kortilla. Erittäin mukava. Valitettavasti kaipaan hoito-ohjeita etiketissä. Tai ehkä olen vain unohtanut sen. Minusta todella hienoa on kuitenkin se, että kaikilla sivuilla on tarra, jossa lyhyet ja pitkät sivut on merkitty! Luokka! Nukun tällä lakanalla kuin tukki ja suosittelen sitä lämpimästi!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 12.09.2022
Verified tarkastelu

Das Spannbettlaken kann man super aufziehen ,es passt super ist weich und glatt und es ist angenehm zu schlafen. Einfach ein super Gefühl für die Haut. Man kann es nur weiter empfehlen einfach klasse . Super

Istuva lakana on erittäin helppo vetää ylös, se istuu hyvin, on pehmeä ja sileä ja siinä on mukava nukkua. Yksinkertaisesti loistava tunne iholle. Voit vain suositella sitä yksinkertaisesti loistavaa. Erinomainen

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 30.08.2022
Verified tarkastelu

Qualität gut aber nicht knitterfrei. Nicht geeignet für einen Steg von 30cm.

Hyvä laatu, mutta ei ryppytön. Ei sovellu 30cm sillalle.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 24.08.2022
Verified tarkastelu

Material ist u. bleibt ein Hautschmeichler,auch nach d. Wäsche!Farbe genau wie gezeigt.Genial sind die Einnäher f.d. kurze u. lange Seite.Kaum Knitterfalten nach d. Trockner.Da kommen für uns sicher noch Bettbezüge dazu!Danke für ein Produkt d. hält was versprochen wird!!!

Materiaali on ja pysyy ihoa imartelevana, jopa d. Pyykki! Väri täsmälleen kuvan mukainen. Sisäänommeltu fd lyhyt ja pitkä puoli ovat loistavia. Ei juuri ryppyjä d:n jälkeen. Kuivausrumpu. Meillä on varmasti myös liinavaatteet! Kiitos tuotteesta d. pitää lupauksensa!!!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 15.08.2022
Verified tarkastelu

Das Laken ist in einer guten Qualität, zu einem super Preis. Knitterfrei ist es nicht ganz und ich finde es etwas zu groß. Es hat aber eine schöne Haptik.

Levy on hyvälaatuista edulliseen hintaan. Se ei ole täysin ryppytön ja mielestäni se on hieman liian iso. Mutta siinä on kiva fiilis.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 07.08.2022
Verified tarkastelu

Tolle Ware aber nicht knitterfrei! Für hohe Matratzen (30 cm) nur zu empfehlen!

Loistava tuote, mutta ei ryppytön! Suositellaan vain korkeille patjoille (30 cm)!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 27.07.2022
Verified tarkastelu

Bettlaken hält, wie in Beschreibung angegeben. Sehr angenehme Qualität.

Arkki kestää kuvauksen mukaisesti. Erittäin miellyttävä laatu.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 20.07.2022
Verified tarkastelu

Teste es gerade. Sehr weich, bissel Knitter, aber ok. Waschen muss ich erst schauen

Vain testaamassa. Erittäin pehmeä, hieman rypistynyt, mutta ok. Täytyy katsoa ensin pesu

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 11.06.2022
Verified tarkastelu

Das Spannbettuch bleibt leider nicht gespannt. Sobald man sich drauf legt wirft es Falten. Man muss es nachziehen und zwar von allen Seiten, damit es die gewünschte, wofür der Name ja auch steht, gespannt ist. Ich erwarte das zumindest von einem Spannbettlaken - das es glatt bleibt. Bis man es abzieht.

Valitettavasti sovitettu lakana ei pysy venytettynä. Heti kun makaat sen päällä, se rypistyy. Sinun on kiristettävä se kaikilta puolilta niin, että se venyy halutulla tavalla, mitä nimi tarkoittaa. Ainakin sitä odotan sovitetulta lakanalta - että se pysyy sileänä. Kunnes otat sen pois.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 17.02.2022
Verified tarkastelu

Mattress cover is well made. Very light and soft. It was promptly mailed and shipped, we received in USA FAST.

Patjan päällinen on hyvin tehty. Erittäin kevyt ja pehmeä. Se postitettiin ja lähetettiin nopeasti, saimme USA:ssa NOPEASTI.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 28.01.2022
Verified tarkastelu

Da ich schon mal Bettwäsche von Sleepwise gekauft hatte und ich noch etwas benötigte, habe ich es eben noch einmal getan! Ich persönlich finde die Bettwäsche gut, es schläft sich angenehm und die Pflege ist selbst für einen älteren Herrn mit Trockner und Waschbrett, sorry, Waschmaschine absolut kein Problem!!!

Olen ostanut Sleepwisen vuodevaatteet ennenkin ja tarvitsin jotain muuta, joten tein sen uudelleen! Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että vuodevaatteet ovat hyvät, unet ovat hyvät ja hoito on jopa vanhemmalle herrasmiehelle, jolla on kuivausrumpu ja pesulauta, sorry, pesukone ei mitään hätää!!!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 23.01.2022
Verified tarkastelu

Sehr weich und pflegeleicht, wenn auch nicht knitterfrei. Wegen des nicht über die gesamte Breite geführten Reißverschlusses beim Deckenbezug (an jeder Seite fehlen ca. 10 cm), klappt das Beziehen nicht ganz reibungslos. Insgesamt aber eine sehr schöne Bettwäsche.

Erittäin pehmeä ja helppohoitoinen, vaikkakaan ei ryppytön. Koska pussilakanan vetoketju ei kulje koko leveydeltä (noin 10 cm puuttuu kummaltakin puolelta), se ei mene kovin sujuvasti. Mutta kaiken kaikkiaan erittäin mukava vuodevaatteet.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 03.10.2021
Verified tarkastelu

Die universal Abmessungen für 180x200 und 200x200 führen dazu, dass ein straffes aufspannen bei Matratzen mit 180x200 so gut wie unmöglich ist. Auch die vorgesehene Matratzenstärke führt dazu, dass man das Laken nicht wirklich richtig spannen kann. Material und Eigenschaften ansonsten wirklich erstklassig. Aber aus genannten Gründen werde ich es nicht noch einmal kaufen.

Yleismitat 180x200 ja 200x200 tarkoittavat, että 180x200 patjojen tiukka venytys on lähes mahdotonta. Suunniteltu patjan paksuus tarkoittaa myös sitä, että lakanaa ei todellakaan voida venyttää kunnolla. Materiaali ja ominaisuudet muuten todella ensiluokkaista. Mutta edellä mainituista syistä en osta sitä uudelleen.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 22.05.2020
Verified tarkastelu

Es ist jetzt eigentlich ungerecht einen Punkt für den Preis abzuziehen, da ich es ja nicht bestellen müsste. Habe ich aber, weil mich mal „der Unterschied“ interessiert hat. Bei der Verpackung merkt man auch schon einen deutlichen Unterschied. Das Bettlaken kommt in einem Karton und ist zusätzlich in einem wiederverwendbaren und wiederverschließbaren Zipverschluß verpackt. Das Laken ist extrem weich, gewachsen und im Trockner getrocknet sieht es genauso farbecht aus wie vorher. Außerdem erkennt man durch Nähte an der Seite, wie es richtig aufgezogen wird. Ich habe es in 180x200 cm in grau gekauft u d auch trotz des hohen Preises aber wegen der Qualität behalten. Ich habe noch nie günstiger Alternativen bestellt, daher ist es für mich schwierig einzuschätzen. Bisher haben wir meistens nur Biberbettwäsche und ich habe lange nun für‘s Feühjahr/Sommer eine gute Alternative gesucht. Weichheit und Knitterfrei bekommt Second mir 5*

On itse asiassa epäreilua vähentää pisteen hinnasta, koska minun ei tarvitsisi tilata sitä. Mutta olen, koska "ero" kiinnosti minua kerran. Myös pakkauksessa on huomattava ero. Lakana toimitetaan laatikossa ja on myös pakattu uudelleen käytettävään ja suljettavaan vetoketjuun. Arkki on erittäin pehmeä, vahattu ja rumpukuivattu, ja se näyttää yhtä värikkäältä kuin ennenkin. Voit myös päätellä sivun saumoista, kuinka se on oikein puettu. Ostin sen 180x200 cm harmaana ja säilytin sen korkeasta hinnasta huolimatta, mutta laadun takia. En ole koskaan tilannut halvempia vaihtoehtoja, joten minun on vaikea arvioida. Toistaiseksi meillä on ollut enimmäkseen vain majavakukkia ja olen pitkään etsinyt hyvää vaihtoehtoa kevääksi/kesäksi. Toinen saa 5* pehmeyden ja rypistymisenkestävyyden vuoksi

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja
Asiakkaiden arvostelut
Soft Wonder-Edition muotoonommeltu lakana
  • tunne ero: miellyttävä, muotoonommeltu lakana erityisen rauhaisaan uneen
  • maailman hienointa lankaa: supermikrokuitu on 10 kertaa silkkiä hienompaa ja jopa pehmeämpää ja hengittävämpää kuin egyptiläinen puuvilla
  • helppohoitoinen: pesu 40 asteessa ilman huuhteluainetta tai allergikoille sopiva hygieeninen pesu jopa 90 asteessa 
20,99 €
sis. alv
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Hittituotteet
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.