blumfeldt

[B-tuote] Tabula - sivupöytä

alkaen 27 Asiakkaat
82,99 €
Toimitusaika: 4 - 6 päivää
Huippuominaisuudet
 • Kätevä pöytä aurinkotuolin ja istuinryhmän viereen puutarhaan, terassille, parvekkeelle tai olohuoneeseen
 • Hieno ja tukeva pöytälevy: lasilevy, halkaisijaltaan 50 cm
 • Säänkestävä: alumiinirunko päällystetty polyrottingilla
B-tuote: pieniä käytön jälkiä
Huom! Tämän tuotteen kohdalla on kyse uudelleenpakatusta artikkelista tai artikkelista, jossa on pieniä pakkausvaurioita tai käytön jälkiä. Artikkelin täysi toimintakyky on tarkastettu. Annamme tuotteelle 1 vuoden takuun.
Toimituskulut alkaen 0,00 €
Tuote on lähetysvalmiina, ja se lähetetään heti, kun maksu on suoritettu.
[B-tuote] Tabula - sivupöytä
82,99 €

Voit muuttaa tilaustasi milloin tahansa.

Tabula pöytä 50 cm lasia polyrottinki alumiini kaksivärinen ruskea
Tuotteen yksityiskohdat

Huippuominaisuudet:

 • Kätevä pöytä aurinkotuolin ja istuinryhmän viereen puutarhaan, terassille, parvekkeelle tai olohuoneeseen

 • Hieno ja tukeva pöytälevy: lasilevy, halkaisijaltaan 50 cm

 • Säänkestävä: alumiinirunko päällystetty polyrottingilla

 • Tukeva suuren 43 cm:n kokoisen pyöreän jalan ansiosta

Ominaisuudet:
 • Rungon materialli: alumiini
 • Päällyksen materiaali: polyrottinki
 • Pöytälevyn materiaali: lasi
 • Pöytälevy pysyy paikallaan neljän imukupin ansiosta
 • Pyöreässä jalassa muovinupit - ei naarmuta esim. parkettia
Toimituskokonaisuus:
 • 1 x pöytä
 • Englannin- ja saksankielinen asennusohje
Mitat:
 • Mitat: n. 50 x 44 cm (Ø x korkeus)
 • Jalan halkaisija: n. 43 cm
 • Paino: n. 4,8 kg
Asiakkaiden arvostelut
alkaen 27 Asiakkaat
21
4
2

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 10.10.2021
Verified tarkastelu

Eine Schraube zu lang, spitze kam aus Geflecht raus

Punoksesta tuli liian pitkä, terävä ruuvi

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 02.08.2021
Verified tarkastelu

Habe den Tisch jetzt 3 mal bestellt und immer kommt er in braun. Laut Firmen gibt es keine anthrazitfarbenen Tisch. Ist wohl falsch hinterlegt bei Amazon. Sonst ist es ein schöner Beistelltisch.

Olen tilannut pöydän nyt 3 kertaa ja se tulee aina ruskeana. Yritysten mukaan antrasiitinväristä pöytää ei ole olemassa. Se on luultavasti pielessä Amazonissa. Muuten ihan kiva sivupöytä.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 25.07.2021
Verified tarkastelu

Der Fuss ist ein Hingucker von dem Beistelltisch. Preis ist in Ordnung.

Jalka on sivupöydän katseenvangitsija. Hinta on ok.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 05.07.2021
Verified tarkastelu

Sieht sehr gut aus und ist als Beistelltisch super auf der Veranda

Näyttää erittäin hyvältä ja sopii hyvin sivupöydäksi kuistilla

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 17.04.2021
Verified tarkastelu

Durch den Umzug hatten wir die Balkonstühle und den Tisch der Schwiegereltern gegeben, nun mussten wir für uns etwas neues kaufen und hatten uns wieder für diesen Tisch entschieden. Er sieht toll aus mit der Rattan Optik, ist absolut Wetterbeständig, die Glasplatte oben ist dick und hält an den Saugnäpfen fest. Alles lässt sich leicht reinigen, es wird hier nichts porös oder ähnliches. Er steht auch stabil, kippt nicht um und rutscht auch nicht. Ideal für kleine Balkon, sieht toll aus.

Muuton johdosta olimme antaneet parvekkeen tuolit ja pöydän appivanhemmille, nyt piti ostaa jotain uutta itsellemme ja päädyttiin taas tähän pöytään. Se näyttää upealta rottinkin näköisenä, on ehdottoman säänkestävä, lasikansi on paksu ja pitää kiinni imukupeista. Kaikki on helppo puhdistaa, mikään ei muutu huokoiseksi tai vastaavaksi. Se on myös vakaa, ei kaadu eikä luista. Ihanteellinen pienille parvekkeille, näyttää hyvältä.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 08.04.2021
Verified tarkastelu

Der Tisch ist schön anzusehen. Genau wie auf den Fotos. Ist stabil. Einziger Kritikpunkt ist die Schwierigkeit bei der letzten Schraube an der Tischplatte . Ich mußte mehrfach die anderen 3 Schrauben wieder losdrehen, bevor es gepaßt hat. Eine 2. Person wäre vielleicht hilfreich gewesen. Ich würde den Tisch trotzdem wieder kaufen.

Pöytä on kaunista katseltavaa. Aivan kuten kuvissa. On vakaa. Ainoa kritiikki on pöydän viimeisen ruuvin vaikeus. Muut 3 ruuvia piti irrottaa useita kertoja ennen kuin se sopi. Toinen henkilö olisi voinut auttaa. Ostaisin silti pöydän uudestaan.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 05.04.2021
Verified tarkastelu

Super tisch...

Hieno pöytä...

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 10.04.2020
Verified tarkastelu

Very nice as a coffee table in the garden. Easy to assemble but it is a bit expensive.

Erittäin mukava sohvapöytänä puutarhassa. Helppo koota, mutta se on vähän kallis.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 28.03.2020
Verified tarkastelu

Mega stylisher Tisch, der von Form und Farbe perfekt zu unserer Sitzgruppe passt. Habe nichts Vergleichbares gefunden auf dem Markt. Durch die justierbaren Füßchen können Wackler ausgeglichen werden. Super!

Megatyylikäs pöytä, jonka muoto ja väri sopivat täydellisesti istumaryhmäämme. Markkinoilta ei löytynyt mitään vastaavaa. Säädettävillä jaloilla voidaan kompensoida huojuntaa. Erinomainen!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 24.07.2019
Verified tarkastelu

Als Garten Tisch

Puutarhapöytänä

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 07.05.2019
Verified tarkastelu

Sehr schöner Tisch. Wurde schnell geliefert. Der Zusammenbau war auch schnell erledigt.

Erittäin mukava pöytä. Toimitettiin nopeasti. Myös kokoonpano tehtiin nopeasti.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 21.04.2018
Verified tarkastelu

Ein super cooler Tisch .macht sich wunderbar und vorallem was her auf Balkonien. Bei der letzten Schraube unten am Fuss bin ich zwar leicht verzweifelt , ging einfach nicht rein. Hab dann eine andere von mir genommen . Die Glasplatte hält supi!!!!

Todella siisti pöytä, joka tekee itsestään ihanan ja varsinkin jotain parvekkeella. Olen hieman epätoivoinen jalan pohjan viimeisestä ruuvista, en vain päässyt sisään. Sitten otti minulta toisen. Lasilevy pitää superhyvin!!!!

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 29.11.2017
Verified tarkastelu

Bin 100% zufrieden der Tisch ist wunder schön . Er war mir für auf dem Balkon viel zu schade Er steht jetzt in der Diele .Glg Frau Terhaart

Olen 100% tyytyväinen, että pöytä on kaunis. Minulle oli liian hyvä olla parvekkeella. Se on nyt käytävällä, rouva Terhaartin vieressä

alkaen Nicole arvosteltu 06.01.2017
Verified tarkastelu

Seit einiger Zeit stehe ich total auf die ganzen Rattan Sachen und findet es für den Balkon einfach nur genial. Umso mehr freute ich mich, als ich den Blumfeldt Tabula Beistelltisch kostenlos zum testen bekam. Bei der Lieferung ist der Tisch in drei Einzelteile zerlegt. Sprich, man hat das Unterteil, das Oberteil und den Fuß. Die Glasplatte lag sicher geschützt in dem Karton und kam auch ohne Schäden bei mir an. Schrauben liegen natürlich auch bei und auch eine kleine Anleitung, die man aber eigentlich nicht benötigt. Der Zusammenbau war nicht ganz so einfach, denn das Rattangeflecht war doch an einigen Stellen über den Löchern, wo man die Schrauben reindrehen sollte und man musste es schon mit einiger Kraftanstrengung beiseite schieben. Schlimm war das jetzt nicht, halt nur etwas Zeitaufwendig. Die Glasplatte wird später nur mit Saugnäpfen oben drauf gelegt. Anfangs dachte ich, dass sie mir ständig herunter fällt, wenn ich den Tisch mal bewege, aber die Saugnäpfe halten wirklich bombenfest, so dass ich sogar den Tisch auf den Kopf halten kann ohne das sie abfällt. Also schon mal alles eine sehr gute Qualität. Optisch ist der kleine Tisch wirklich ein Hingucker und ich bin nach wie vor begeistert davon und freue mich immer wieder ihn anzuschauen. Schon alleine der gebogene Fuß macht was her. Ich habe mich noch nicht ganz entschieden wo ich ihn stehen lassen soll, denn auch im Wohnzimmer macht er sich sehr gut mit einer Blume darauf. Aber man kann ihn auch bedenkenlos auf den Balkon oder auf die Terrasse stellen, denn er ist witterungsresistent durch das Aluminiumgestell mit Verkleidung aus Polyrattan. Der Tisch hat einen sicheren Stand, nichts wackelt und alles ist sehr hochwertig. Ich bin wirklich begeistert und auch, wenn der Aufbau an manchen Stellen wegen dem Rattangeflecht etwas schwierig war, vergebe ich die fünf Sterne.

Olen jo jonkin aikaa ollut todella innostunut kaikista noista rottinkijutuista ja mielestäni se on aivan loistava parvekkeelle. Olin sitäkin iloisempi, kun sain Blumfeldt Tabula -sivupöydän testattavaksi ilmaiseksi. Toimitettaessa pöytä puretaan kolmeen yksittäiseen osaan. Toisin sanoen sinulla on pohja, yläosa ja jalka. Lasilevy oli turvallisesti suojattu laatikossa ja saapui vaurioitta. Mukana tietysti myös ruuvit ja myös pieni ohjekirja, jota ei itse asiassa tarvitse. Kokoaminen ei ollut niin helppoa, koska rottinkikudos oli paikoin niiden reikien päällä, joihin ruuvit piti ruuvata ja sitä piti työntää sivuun vähän vaivalla. Se ei ollut huono, vain vähän aikaa vievä. Myöhemmin lasilevy asetetaan päälle vain imukupeilla. Aluksi ajattelin, että se putoaa jatkuvasti, kun siirrän pöytää, mutta imukupit ovat todella vahvoja, joten voin jopa pitää pöytää ylösalaisin ilman, että se putoaisi. Kaikki on siis erittäin laadukasta. Visuaalisesti pieni pöytä on todella katseenvangitsija, ja olen siitä edelleen innostunut ja odotan sitä aina innolla. Yksistään kaareva pohja tekee eron. En ole vielä päättänyt mihin sen laitan, sillä se näyttää upealta myös olohuoneessa kukka päällä. Mutta voit laittaa sen myös parvekkeelle tai terassille epäröimättä, sillä se on säänkestävä polyrottinkiverhoitetun alumiinirungon ansiosta. Pöytä on vakaa, mikään ei heilu ja kaikki on erittäin laadukasta. Olen todella innoissani ja vaikka rakentaminen oli paikoin hieman vaikeaa rottinkikudoksen takia, myönnän viisi tähteä.

alkaen Manuela arvosteltu 30.12.2016
Verified tarkastelu

Der Rattan-Beistelltisch kommt gut verpackt an und ist auch sehr schnell aufgebaut. Es sind nur 7 Schrauben mit Unterlegscheiben, die mittels mitgeliefertem Imbusschlüssel befestigt werden müssen, die Bodenplatte, der Standfuß, die Tischplatte und die Glaspatte. Anfangs gings etwas schwer, weil die Schrauben von unten her von der Bodenplatte in den Standfuß geschraubt werden mussten und das war etwas unhandlich und die Schrauben ließen sich auch nur schwer reindrehen. Es funktionierte dann aber doch recht gut, nachdem die Schrauben mal bis zur Hälfte drin waren. Alles weitere war schnell passiert. Standfuß und Tischplatte verschrauben, Glasplatte drauflegen – fertig. Insgesamt habe ich wohl max. 30 Minuten gebraucht. Der Tisch sieht richtig gut aus und gefällt mir von der Verarbeitung her sehr gut. An der Bodenplatte sind kleine Schraubfüßchen, durch die man Unebenheiten am Fußboden ausgleichen kann. Ganz toll, wenn man das Tischchen draussen im Freien aufstellt, so wackelt nichts. Der kleine Tisch kann im Innen- und Aussenbereich benutzt werden und macht einfach überall was her. Durch die Rattan-Optik kann man den Tisch wirklich überall dazu stellen. Ausserdem ist er stabil und gut verarbeitet und sieht absolut nicht billig aus. Bin sehr zufrieden!

Rottinkinen sivupöytä saapuu hyvin pakattuna ja se on myös pystytetty erittäin nopeasti. Mukana toimitetulla kuusiokoloavaimella on kiinnitettävä vain 7 ruuvia aluslevyillä, pohjalevy, alusta, pöytälevy ja lasilevy. Aluksi se oli vähän vaikeaa, koska ruuvit piti ruuvata pohjalevystä alustaan ja se oli hieman raskasta ja ruuveja oli myös vaikea ruuvata kiinni. Mutta se toimi melko hyvin, kun ruuvit olivat puolivälissä. Kaikki muu tapahtui nopeasti. Ruuvaa pohja ja pöytälevy yhteen, aseta lasilevy päälle - valmis. Kaiken kaikkiaan tarvitsin luultavasti enintään 30 minuuttia. Pöytä näyttää todella hyvältä ja pidän työstä todella paljon. Pohjalevyssä on pienet ruuvijalat, joilla lattian epätasaisuudet voidaan tasoittaa. On todella hienoa, jos pystytät pienen pöydän ulos, jotta mikään ei horju. Pientä pöytää voidaan käyttää sisällä ja ulkona ja se näyttää hyvältä kaikkialla. Rotinkin ulkonäön ansiosta voit sijoittaa pöydän mihin tahansa. Lisäksi se on vakaa ja hyvin tehty eikä näytä ollenkaan halvalta. Olen erittäin tyytyväinen!

alkaen Patrick Dietrich arvosteltu 23.12.2016
Verified tarkastelu

Wir haben schon einen schönen Brunnen und einen Blumenkübel in Rattan-Korbgeflecht-Optik. Hier passt natürlich der Bestelltisch wunderbar dazu und ergibt ein perfektes Set. Geliefert wird der Beistelltisch in drei Teilen (Unterteil, Fuß und Oberteil) mit einer Aufbauanleitung und allem benötigten Zubehörmaterial (sieben Schrauben und Inbusschlüssel). Die Aufbauanleitung ist bebildert und macht den Aufbau eigentlich zu einem Kinderspiel. Der Aufbau kann von einer Person vorgenommen werden, eine zweite Person zum Halten schadet dabei nicht. Als erstes haben wir den Fuß auf das Oberteil geschraubt, was aufgrund des Rattan-Korbgeflecht ein wenig schwierig ist, da nicht alle Löcher frei von den Rattansträngen sind und somit die einzelnen Stränge beiseite geschoben werden müssen um dann mit dem Inbusschlüssel die Schrauben schrauben zu können. Das geht bei der ersten Schraube noch besser als bei den weiteren, denn diese sind irgendwann nicht mehr sichtbar. Als Tipp kann ich wirklich nur raten, vorab die Schraubenlöcher frei zu legen. Das Unterteil an den Fuß zu schrauben war dagegen einfach. Auf der Unterseite befinden sich vier kleine abgerundete Füße, die zum Schrauben sind und somit von der Höhe leicht veränderbar sind. Hier können ohne weiteres kleinere Unebenheiten im Boden ausgeglichen werden. Zum Abschluss muss nur noch die Glasscheibe auf die Tisch-Oberseite gelegt werden. Sie wird mit vier Saugnäpfen an Ort und Stelle gehalten. Der Tisch steht stabil, lässt sich aber auch mal durch die abgerundeten Standfüße leicht verschieben. Die Verarbeitung des Tisches ist dem Preis angemessen. Vor allem optisch konnte der Tisch aus Polyrattan in Rattan-Korbgeflecht-Optik überzeugen. Der geschwungene Fuß und die Glasplatte auf der Oberseite machen den Tisch zu etwas Besonderem. Fazit: Verarbeitung und Optik sind fünf Sterne wert, der Aufbau hat kleine Schwächen, deswegen einen Stern Abzug, somit vier Sterne.

Meillä on jo kaunis suihkulähde ja kukkaruukku rottinkipajun ilmeellä. Tilauspöytä sopii tietysti tähän täydellisesti ja tuloksena on täydellinen setti. Sivupöytä toimitetaan kolmessa osassa (alaosa, jalka ja yläosa) asennusohjeineen ja kaikki tarvittavat tarvikkeet (seitsemän ruuvia ja kuusiokoloavain). Kokoamisohjeet ovat kuvitettuja ja tekevät kokoamisesta lastenleikkiä. Yksi henkilö voi asettaa sen, toinen henkilö, joka pitää sitä, ei satuta. Ensin ruuvattiin jalka yläosaan, mikä on hieman vaikeaa rottinkipunoksen vuoksi, koska kaikki reiät eivät ole vapaita rottinkilangasta ja yksittäiset säikeet on siksi työnnettävä sivuun, jotta ne voidaan sitten ruuvata. ruuvit kuusiokoloavaimella. Tämä toimii vielä paremmin ensimmäisellä ruuvilla kuin muilla, koska jossain vaiheessa näitä ei enää näy. Vihjeenä voin vain neuvoa, että ruuvinreiät tulee paljastaa etukäteen. Pohjan ruuvaaminen jalkaan sen sijaan oli helppoa. Alapuolella on neljä pientä, pyöristettyä jalkaa, jotka voidaan ruuvata kiinni ja joiden korkeutta on helppo muuttaa. Pienet lattian kolhut on helppo tasoittaa täällä. Lopuksi vain lasilevy on asetettava pöydän päälle. Se pysyy paikallaan neljällä imukupilla. Pöytä on vakaa, mutta sitä on myös helppo siirtää pyöristetyillä jaloilla. Pöydän käsittely on hintaan nähden sopiva. Polyrottinkista valmistettu rottinkipunosmainen pöytä oli ulkonäöltään erityisen vaikuttava. Kaareva jalka ja päällä oleva lasilevy tekevät pöydästä jotain erityistä. Johtopäätös: Työn laatu ja optiikka ovat viiden tähden arvoisia, rakenteessa on pieniä heikkouksia, joten tähtivähennys eli neljä tähteä.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 29.06.2016
Verified tarkastelu

Wir haben schon einen Brunnen und einen Blumenkübel in Rattan-Korbgeflecht-Optik. Hier passt natürlich der Bestelltisch wunderbar dazu und ergibt ein perfektes Set. Geliefert wird der Beistelltisch in drei Teilen (Unterteil, Fuß und Oberteil) mit einer Aufbauanleitung und allem benötigten Zubehörmaterial (sieben Schrauben und Inbusschlüssel). Die Aufbauanleitung ist bebildert und macht den Aufbau eigentlich zu einem Kinderspiel. Der Aufbau kann von einer Person vorgenommen werden, eine zweite Person zum Halten schadet dabei nicht. Als erstes haben wir den Fuß auf das Oberteil geschraubt, was aufgrund des Rattan-Korbgeflecht ein wenig schwierig ist, da nicht alle Löcher frei von den Rattansträngen sind und somit die einzelnen Stränge beiseite geschoben werden müssen um dann mit dem Inbusschlüssel die Schrauben schrauben zu können. Das geht bei der ersten Schraube noch besser als bei den weiteren, denn diese sind irgendwann nicht mehr sichtbar. Als Tipp kann ich wirklich nur raten, vorab die Schraubenlöcher frei zu legen. Das Unterteil an den Fuß zu schrauben war dagegen einfach. Auf der Unterseite befinden sich vier kleine abgerundete Füße, die zum Schrauben sind und somit von der Höhe leicht veränderbar sind. Hier können ohne weiteres kleinere Unebenheiten im Boden ausgeglichen werden. Zum Abschluss muss nur noch die Glasscheibe auf die Tisch-Oberseite gelegt werden. Sie wird mit vier Saugnäpfen an Ort und Stelle gehalten. Der Tisch steht stabil, lässt sich aber auch mal durch die abgerundeten Standfüße leicht verschieben. Die Verarbeitung des Tisches ist dem Preis angemessen. Vor allem optisch konnte der Tisch aus Polyrattan in Rattan-Korbgeflecht-Optik überzeugen. Der geschwungene Fuß und die Glasplatte auf der Oberseite machen den Tisch zu etwas Besonderem. Fazit: Verarbeitung und Optik sind fünf Sterne wert, der Aufbau hat kleine Schwächen, deswegen einen Stern Abzug, somit vier Sterne. Bei dem Produkt handelt es sich um ein vom Händler/Hersteller kostenfrei bzw. zu vergünstigten Konditionen zur Verfügung gestelltes Produkt um es auf "Herz und Nieren" zu prüfen und zu bewerten.

Meillä on jo suihkulähde ja kukkaruukku rottinkipajun ilmeellä. Tilauspöytä sopii tietysti tähän täydellisesti ja tuloksena on täydellinen setti. Sivupöytä toimitetaan kolmessa osassa (alaosa, jalka ja yläosa) asennusohjeineen ja kaikki tarvittavat tarvikkeet (seitsemän ruuvia ja kuusiokoloavain). Kokoamisohjeet ovat kuvitettuja ja tekevät kokoamisesta lastenleikkiä. Yksi henkilö voi asettaa sen, toinen henkilö, joka pitää sitä, ei satuta. Ensin ruuvattiin jalka yläosaan, mikä on hieman vaikeaa rottinkipunoksen vuoksi, koska kaikki reiät eivät ole vapaita rottinkilangasta ja yksittäiset säikeet on siksi työnnettävä sivuun, jotta ne voidaan sitten ruuvata. ruuvit kuusiokoloavaimella. Tämä toimii vielä paremmin ensimmäisellä ruuvilla kuin muilla, koska jossain vaiheessa näitä ei enää näy. Vihjeenä voin vain neuvoa, että ruuvinreiät tulee paljastaa etukäteen. Pohjan ruuvaaminen jalkaan sen sijaan oli helppoa. Alapuolella on neljä pientä, pyöristettyä jalkaa, jotka voidaan ruuvata kiinni ja joiden korkeutta on helppo muuttaa. Pienet lattian kolhut on helppo tasoittaa täällä. Lopuksi vain lasilevy on asetettava pöydän päälle. Se pysyy paikallaan neljällä imukupilla. Pöytä on vakaa, mutta sitä on myös helppo siirtää pyöristetyillä jaloilla. Pöydän käsittely on hintaan nähden sopiva. Polyrottinkista valmistettu rottinkipunosmainen pöytä oli ulkonäöltään erityisen vaikuttava. Kaareva jalka ja päällä oleva lasilevy tekevät pöydästä jotain erityistä. Johtopäätös: Työn laatu ja optiikka ovat viiden tähden arvoisia, rakenteessa on pieniä heikkouksia, joten tähtivähennys eli neljä tähteä. Tuote on tuote, jonka jälleenmyyjä/valmistaja on antanut saataville ilmaiseksi tai alennettuun hintaan saadakseen sen vauhtiin läpi ja arvioidakseen sitä.

alkaen Amazon-Benutzer arvosteltu 28.06.2016
Verified tarkastelu

Der Rattan-Beistelltisch kommt gut verpackt an und ist auch sehr schnell aufgebaut. Es sind nur 7 Schrauben mit Unterlegscheiben, die mittels mitgeliefertem Imbusschlüssel befestigt werden müssen, die Bodenplatte, der Standfuß, die Tischplatte und die Glaspatte. Anfangs gings etwas schwer, weil die Schrauben von unten her von der Bodenplatte in den Standfuß geschraubt werden mussten und das war etwas unhandlich und die Schrauben ließen sich auch nur schwer reindrehen. Es funktionierte dann aber doch recht gut, nachdem die Schrauben mal bis zur Hälfte drin waren. Alles weitere war schnell passiert. Standfuß und Tischplatte verschrauben, Glasplatte drauflegen – fertig. Insgesamt habe ich wohl max. 30 Minuten gebraucht. Der Tisch sieht richtig gut aus und gefällt mir von der Verarbeitung her sehr gut. An der Bodenplatte sind kleine Schraubfüßchen, durch die man Unebenheiten am Fußboden ausgleichen kann. Ganz toll, wenn man das Tischchen draussen im Freien aufstellt, so wackelt nichts. Der kleine Tisch kann im Innen- und Aussenbereich benutzt werden und macht einfach überall was her. Durch die Rattan-Optik kann man den Tisch wirklich überall dazu stellen. Ausserdem ist er stabil und gut verarbeitet und sieht absolut nicht billig aus. Bin sehr zufrieden!

Rottinkinen sivupöytä saapuu hyvin pakattuna ja se on myös pystytetty erittäin nopeasti. Mukana toimitetulla kuusiokoloavaimella on kiinnitettävä vain 7 ruuvia aluslevyillä, pohjalevy, alusta, pöytälevy ja lasilevy. Aluksi se oli vähän vaikeaa, koska ruuvit piti ruuvata pohjalevystä alustaan ja se oli hieman raskasta ja ruuveja oli myös vaikea ruuvata kiinni. Mutta se toimi melko hyvin, kun ruuvit olivat puolivälissä. Kaikki muu tapahtui nopeasti. Ruuvaa pohja ja pöytälevy yhteen, aseta lasilevy päälle - valmis. Kaiken kaikkiaan tarvitsin luultavasti enintään 30 minuuttia. Pöytä näyttää todella hyvältä ja pidän työstä todella paljon. Pohjalevyssä on pienet ruuvijalat, joilla lattian epätasaisuudet voidaan tasoittaa. On todella hienoa, jos pystytät pienen pöydän ulos, jotta mikään ei horju. Pientä pöytää voidaan käyttää sisällä ja ulkona ja se näyttää hyvältä kaikkialla. Rotinkin ulkonäön ansiosta voit sijoittaa pöydän mihin tahansa. Lisäksi se on vakaa ja hyvin tehty eikä näytä ollenkaan halvalta. Olen erittäin tyytyväinen!

alkaen Philippe arvosteltu 27.06.2016
Verified tarkastelu

Très belle table de jardin qui arrive bien emballée et démontée dans du papier bulle et un double carton. Le montage est des plus simples. 2 plateaux, 1 pied, un dessus en verre trempé de 4 mm et un sachet de 7 vis avec leur clé allen. Commencez par le haut et les 3 vis courtes avec les rondelles, puis assemblez le pied sur le plateau supérieur avec les 4 vis longues et rondelles. Le plateau verre vient se poser sur 4 ventouses pour un bon maintien. Si vous posez la table sur une surface dure, 4 patins réglables permettent de la stabiliser. Une fois installée la petite table BLUMFELDT à fière allure. Sa composition armature aluminium et tressage synthétique sont garants d'une bonne longévité et d'une intégration aisée avec d'autres produits de jardin qu'ils soient de la marque ou non.

Erittäin mukava puutarhapöytä, joka saapuu hyvin pakattuna ja purettuna kuplamuoviin ja kaksoispahviin. Kokoonpano on hyvin yksinkertainen. 2 hyllyä, 1 jalka, 4 mm karkaistu lasikansi ja pussi, jossa on 7 ruuvia kuusiokoloavaimeineen. Aloita ylhäältä ja kolmesta lyhyestä ruuvista aluslevyillä, asenna sitten jalka ylälevyyn 4 pitkällä ruuvilla ja aluslevyillä. Lasinen kansi lepää 4 imukupilla hyvän tuen takaamiseksi. Jos asetat pöydän kovalle alustalle, 4 säädettävää liukusäädintä vakauttavat sen. Asennuksen jälkeen pieni BLUMFELDT-pöytä näyttää hyvältä. Sen alumiinirunkokoostumus ja synteettinen punos takaavat pitkän käyttöiän ja helpon integroinnin muihin puutarhatuotteisiin, olivatpa ne merkkituotteita tai ei.

alkaen Nicole arvosteltu 27.06.2016
Verified tarkastelu

Seit einiger Zeit stehe ich total auf die ganzen Rattan Sachen und findet es für den Balkon einfach nur genial. Umso mehr freute ich mich, als ich den Blumfeldt Tabula Beistelltisch kostenlos zum testen bekam. Bei der Lieferung ist der Tisch in drei Einzelteile zerlegt. Sprich, man hat das Unterteil, das Oberteil und den Fuß. Die Glasplatte lag sicher geschützt in dem Karton und kam auch ohne Schäden bei mir an. Schrauben liegen natürlich auch bei und auch eine kleine Anleitung, die man aber eigentlich nicht benötigt. Der Zusammenbau war nicht ganz so einfach, denn das Rattangeflecht war doch an einigen Stellen über den Löchern, wo man die Schrauben reindrehen sollte und man musste es schon mit einiger Kraftanstrengung beiseite schieben. Schlimm war das jetzt nicht, halt nur etwas Zeitaufwendig. Die Glasplatte wird später nur mit Saugnäpfen oben drauf gelegt. Anfangs dachte ich, dass sie mir ständig herunter fällt, wenn ich den Tisch mal bewege, aber die Saugnäpfe halten wirklich bombenfest, so dass ich sogar den Tisch auf den Kopf halten kann ohne das sie abfällt. Also schon mal alles eine sehr gute Qualität. Optisch ist der kleine Tisch wirklich ein Hingucker und ich bin nach wie vor begeistert davon und freue mich immer wieder ihn anzuschauen. Schon alleine der gebogene Fuß macht was her. Ich habe mich noch nicht ganz entschieden wo ich ihn stehen lassen soll, denn auch im Wohnzimmer macht er sich sehr gut mit einer Blume darauf. Aber man kann ihn auch bedenkenlos auf den Balkon oder auf die Terrasse stellen, denn er ist witterungsresistent durch das Aluminiumgestell mit Verkleidung aus Polyrattan. Der Tisch hat einen sicheren Stand, nichts wackelt und alles ist sehr hochwertig. Ich bin wirklich begeistert und auch, wenn der Aufbau an manchen Stellen wegen dem Rattangeflecht etwas schwierig war, vergebe ich die fünf Sterne.

Olen jo jonkin aikaa ollut todella innostunut kaikista noista rottinkijutuista ja mielestäni se on aivan loistava parvekkeelle. Olin sitäkin iloisempi, kun sain Blumfeldt Tabula -sivupöydän testattavaksi ilmaiseksi. Toimitettaessa pöytä puretaan kolmeen yksittäiseen osaan. Toisin sanoen sinulla on pohja, yläosa ja jalka. Lasilevy oli turvallisesti suojattu laatikossa ja saapui vaurioitta. Mukana tietysti myös ruuvit ja myös pieni ohjekirja, jota ei itse asiassa tarvitse. Kokoaminen ei ollut niin helppoa, koska rottinkikudos oli paikoin niiden reikien päällä, joihin ruuvit piti ruuvata ja sitä piti työntää sivuun vähän vaivalla. Se ei ollut huono, vain vähän aikaa vievä. Myöhemmin lasilevy asetetaan päälle vain imukupeilla. Aluksi ajattelin, että se putoaa jatkuvasti, kun siirrän pöytää, mutta imukupit ovat todella vahvoja, joten voin jopa pitää pöytää ylösalaisin ilman, että se putoaisi. Kaikki on siis erittäin laadukasta. Visuaalisesti pieni pöytä on todella katseenvangitsija, ja olen siitä edelleen innostunut ja odotan sitä aina innolla. Yksistään kaareva pohja tekee eron. En ole vielä päättänyt mihin sen laitan, sillä se näyttää upealta myös olohuoneessa kukka päällä. Mutta voit laittaa sen myös parvekkeelle tai terassille epäröimättä, sillä se on säänkestävä polyrottinkiverhoitetun alumiinirungon ansiosta. Pöytä on vakaa, mikään ei heilu ja kaikki on erittäin laadukasta. Olen todella innoissani ja vaikka rakentaminen oli paikoin hieman vaikeaa rottinkikudoksen takia, myönnän viisi tähteä.

alkaen "Uta " arvosteltu 26.06.2016
Verified tarkastelu

Es handelt sich hier um einen wunderschönen Beistelltisch aus Polyrattan. Der Zusammenbau ist Kinderleicht. 7 mitgelieferte Schrauben und ein Inbusschlüssel (war dabei), mehr benötigt man nicht, um die Einzelteile zusammen zu montieren. Die Glasplatte wird zum Schluss aufgelegt und hält dank der starken Saugnäpfe. Der Tisch steht sicher und selbst beim Sturm hebt er nicht ab. Er macht sich gut auf unserer Terrasse, wo wir weitere Gartenmöbel aus diesem Material haben. Die Ablagefläche von 50 cm ist groß genug. Mit wieviel Gewicht dieser belastet werden kann, weiß ich leider nicht. Aber bei uns steht höchstens ein Glas und Teller drauf. Der mittlere Steg ist so hart/fest, dem bringt nicht so schnell was zum Wanken. Der kleine Tabula Beistelltisch ist sehr gut verarbeitet und sieht in Echt noch viel schöner aus. Ich kann ihn empfehlen.

Tämä on kaunis sivupöytä, joka on valmistettu polyrottinkista. Kokoonpano on lasten leikkiä. 7 mukana toimitettua ruuvia ja kuusiokoloavain (mukana), siinä kaikki mitä tarvitset yksittäisten osien kokoamiseen. Lasilevy asetetaan päähän ja pysyy paikallaan vahvojen imukuppien ansiosta. Pöytä seisoo tukevasti eikä se irtoa myrskyssäkään. Se näyttää hyvältä terassillamme, jossa meillä on muita tästä materiaalista valmistettuja terassikalusteita. Säilytystila 50 cm on riittävän suuri. Valitettavasti en tiedä kuinka suurella painolla tätä voidaan ladata. Mutta meillä on vain lasi ja lautanen siinä. Keskitanko on niin kova/kiinteä, että se ei saa sinua tärisemään helposti. Pieni Tabula-sivupöytä on erittäin hyvin tehty ja näyttää vielä kauniimmalta tosielämässä. Voin suositella häntä.

alkaen Philippe arvosteltu 22.06.2016
Verified tarkastelu

Très belle table de jardin qui arrive bien emballée et démontée dans du papier bulle et un double carton. Le montage est des plus simples. 2 plateaux, 1 pied, un dessus en verre trempé de 4 mm et un sachet de 7 vis avec leur clé allen. Commencez par le haut et les 3 vis courtes avec les rondelles, puis assemblez le pied sur le plateau supérieur avec les 4 vis longues et rondelles. Le plateau verre vient se poser sur 4 ventouses pour un bon maintien. Si vous posez la table sur une surface dure, 4 patins réglables permettent de la stabiliser. Une fois installée la petite table BLUMFELDT à fière allure. Sa composition armature aluminium et tressage synthétique sont garants d'une bonne longévité et d'une intégration aisée avec d'autres produits de jardin qu'ils soient de la marque ou non.

Erittäin mukava puutarhapöytä, joka saapuu hyvin pakattuna ja purettuna kuplamuoviin ja kaksoispahviin. Kokoonpano on hyvin yksinkertainen. 2 hyllyä, 1 jalka, 4 mm karkaistu lasikansi ja pussi, jossa on 7 ruuvia kuusiokoloavaimeineen. Aloita ylhäältä ja kolmesta lyhyestä ruuvista aluslevyillä, asenna sitten jalka ylälevyyn 4 pitkällä ruuvilla ja aluslevyillä. Lasinen kansi lepää 4 imukupilla hyvän tuen takaamiseksi. Jos asetat pöydän kovalle alustalle, 4 säädettävää liukusäädintä vakauttavat sen. Asennuksen jälkeen pieni BLUMFELDT-pöytä näyttää hyvältä. Sen alumiinirunkokoostumus ja synteettinen punos takaavat pitkän käyttöiän ja helpon integroinnin muihin puutarhatuotteisiin, olivatpa ne merkkituotteita tai ei.

alkaen Cristina arvosteltu 22.06.2016
Verified tarkastelu

BLUMFELDT TABULA è un tavolino adatto per essere posto all'esterno e all'interno grazie al suo piacevole design lineare ed elegante. Realizzato in polyrattan d'alluminio bicolore, di colore marrone, è composto dalla base, un supporto sinuoso e la parte alta dotato di vetro rotondo di diametro cm50 che ne protegge la superficie e lo abbellisce notevolmente. Realizzato per essere posto all'esterno il bellissimo tavolino è di materiale resistente alle intemperie con stabile telaio in alluminio, copertura in polyrattan con ottica in vimini e piano in vetro da 50 cm molto stabile grazie a 4 piccole ventose. Arriva ben imballato in doppio cartone per evitare urti e rotture incidentali con il vetro protetto da plastica con bolle. In dotazione tre dischi di cui due in polyrattan e uno di vetro, supporto centrale ricurvo e 7 viti con rondelle e chiave a brugola per il montaggio. Montaggio Il montaggio è semplicissimo grazie a tutte le viti in dotazione e la chiave per avvitarli. In dotazione un manuale in tedesco e inglese ma non serve a molto in quanto il montaggio è intuibile e facile. Si avvitano per prima le tre viti corte sulla base, poi le quattro viti lunghe per unire il supporto centrale e il piano d'appoggio munito di 4 ventose dove appoggiare il vetro in sicurezza.Lo giudico di dimensioni perfette per essere di complemento ad un angolo del giardino adibito con gazebo e sedie sdraio, infatti la sua altezza è ottimale per posizionare snack e bibite, creme solari, libri, bevande o apparecchiatura elettronica trovano comodamente spazio sul piano di vetro da 50 cm di diametro mentre ci si rilassa al sole prendendo la tintarella. Ideale come tavolino da soggiorno grazie al bel design elegante dal supporto sinuoso, e dal colore marrone che lo rende adatto ad ogni interior designer. Se non utilizzato nella bella stagione, si smonta in 5 minuti e si ripone nella scatola rettangolare che occupa poco spazio. Ottimo rapporto prezzo qualità che consiglio a chi ama trascorrere giornate all'aperto avendo a disposizione un comodo piano d'appoggio indistruttibile e bellissimo.

BLUMFELDT TABULA on sisä- ja ulkokäyttöön sopiva sohvapöytä miellyttävän lineaarisen ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta. Valmistettu kaksisävyisestä ruskeasta alumiinipolyrottinista, se koostuu pohjasta, mutkaisesta tuesta ja yläosasta, joka on varustettu halkaisijaltaan 50 cm pyöreällä lasilla, joka suojaa pintaa ja kaunistaa sitä huomattavasti. Ulkokäyttöön suunniteltu kaunis sivupöytä on valmistettu säänkestävästä materiaalista, jossa on vakaa alumiinirunko, pajun näköinen polyrottinkikansi ja 50 cm lasitaso, joka on erittäin vakaa 4 pienen imukupin ansiosta. Se saapuu hyvin pakattuna kaksinkertaiseen pahviin, jotta vältytään vahingossa tapahtuvilta kolhuilta ja rikkoutumisilta, kun lasi on suojattu kuplia sisältävällä muovilla. Mukana kolme kiekkoa, joista kaksi polyrottinkia ja yksi lasia, kaareva keskituki ja 7 ruuvia aluslevyillä ja kuusiokoloavain asennusta varten. Kokoaminen Asennus on erittäin helppoa kaikkien mukana toimitettujen ruuvien ja niiden ruuvausavaimen ansiosta. Mukana toimitetaan saksan- ja englanninkielinen käyttöohje, mutta siitä ei ole paljon apua, koska kokoaminen on intuitiivista ja helppoa. Kolme lyhyttä ruuvia ruuvataan ensin alustaan, sitten neljä pitkää ruuvia, jotka yhdistävät keskikannattimen ja tukipinnan, joka on varustettu 4 imukupilla, joihin lasi voidaan sijoittaa turvallisesti. Mielestäni se on täydellinen koko täydentämään kulmaa puutarhassa, jota käytetään huvimajana ja lepotuoleina, itse asiassa sen korkeus on optimaalinen välipaloja ja juomia, aurinkovoidetta, kirjoja, juomia tai elektronisia laitteita varten, jotka kaikki löytävät mukavasti tilaa halkaisijaltaan 50 cm:n lasitasolla rentoutuen auringossa. rusketus. Ihanteellinen sohvapöydäksi kauniin elegantin muotoilun ja mutkaisen tuen ja ruskean värin ansiosta, mikä tekee siitä sopivan jokaiselle sisustussuunnittelijalle. Jos sitä ei käytetä kesällä, se voidaan purkaa 5 minuutissa ja säilyttää suorakaiteen muotoisessa laatikossa, joka vie vähän tilaa. Erinomainen vastine rahalle, jota suosittelen niille, jotka rakastavat viettää päiviä ulkona mukavan tuhoutumattoman ja kauniin tukipinnan käytössä.

alkaen Stefania arvosteltu 17.06.2016
Verified tarkastelu

Elegante e comodo tavolino in polyrattan da esterni, ma anche per interni. Il prodotto vi viene consegnato ben imballato (soprattutto nella parte in vetro) e con delle semplici istruzioni per il montaggio. Basta davvero semplicemente guardare qualche immagine per capire come assemblarlo. Vi serviranno solo un cacciavite e non più di 15 minuti del vostro tempo. Nell'imballo troverete tre dischi: due in polyrattan e uno in vetro (munito anche di 4 ventose), oltre al corpo centrale leggermente ricurvo e 7 viti con rondelle e chiave a brugola per il montaggio. Le quattro viti lunghe sono per il piano, le tre più corte per la base. Non ci vuole grande studio. Solo far coincidere i fori con le viti ed avvitare. Se messo in piedi vi sembrerà un po' ricurvo (o meglio, più di quanto debba esserlo) ma non preoccupatevi. Forzate pure (tirate o spingete) per dare la giusta inclinazione al ripiano. Non si rompe. Il colore è marrone scuro (marrone testa di moro) ed il materiale è resistente agli agenti atmosferici. È ideale come piano di appoggio sia per bevande, se avete un salottino in terrazza, perché il vetro si pulisce velocemente e offre stabilità - ma può essere utilizzato anche come tavolino di bellezza, messo in un angolo, su cui potete posizionare i vostri vasi di fiori preferiti per creare un piccolo spazio verde sulla terrazza o balcone, anche perché la base larga vi offre una bella stabilità. Ma non solo. Una volta terminata la stagione estiva, potete smontare facilmente il tavolino e riporlo nel box o in cantina in attesa della stagione successiva, ma anche portarlo all'interno della vostra abitazione. Alla base ci sono 4 gommini che possono essere avvitati o svitati per andare incontro alle irregolarità del pavimento senza graffiare o rovinarlo. Il vetro può essere pulito semplicemente con uno dei tanti prodotti in commercio per gli specchi. La parte in polyrattan basta spolverarla o passarla con un panno leggermente umido. Mi piace tantissimo perché oltre ad essere utile regala anche un tocco di raffinatezza. Soddisfatissima.

Tyylikäs ja mukava polyrottinki-sohvapöytä ulkokäyttöön, mutta myös sisäkäyttöön. Tuote toimitetaan sinulle hyvin pakattuna (etenkin lasiosaan) ja yksinkertaisilla asennusohjeilla. Sinun tarvitsee vain katsoa joitain kuvia ymmärtääksesi kuinka se kootaan. Tarvitset vain ruuvimeisselin ja enintään 15 minuuttia aikaasi. Pakkauksesta löydät kolme kiekkoa: kaksi polyrottinkia ja yksi lasia (myös varustettu 4 imukupilla), hieman kaareva keskirunko ja 7 ruuvia aluslevyineen ja kuusiokoloavain kokoonpanoa varten. Neljä pitkää ruuvia ovat yläosaa varten, kolme lyhyempää pohjaa varten. Se ei vaadi paljon opiskelua. Sovita vain reiät ruuveilla ja kiristä. Seisoessaan hän näyttää hieman kumartuneelta (no, enemmän kuin hänen tarvitsee olla), mutta älä huoli. Voit vapaasti pakottaa (vetämällä tai työntämällä) antaaksesi hyllylle oikean kaltevuuden. Se ei katkea. Väri on tummanruskea (tummanruskea) ja materiaali kestää ilmakehän tekijöitä. Se on ihanteellinen tukipinnaksi molemmille juomille, jos sinulla on oleskelutila terassilla, koska lasi puhdistuu nopeasti ja tarjoaa vakautta - mutta sitä voidaan käyttää myös kauneuspöytänä, kulmaan sijoitettuna, jolle voi laittaa laita maljakoidesi suosikkikukat luomaan pieni viheralue terassille tai parvekkeelle, myös siksi, että leveä pohja tarjoaa sinulle mukavan vakauden. Mutta ei vain. Kun kesäkausi on ohi, voit helposti purkaa pöydän ja säilyttää sen autotallissa tai kellariin odottaessasi seuraavaa kautta, mutta myös tuoda sen kotiisi. Pohjassa on 4 kumityynyä, jotka voidaan ruuvata tai irrottaa lattian epätasaisuuksien korjaamiseksi naarmuttamatta tai vahingoittamatta sitä. Lasi voidaan puhdistaa yksinkertaisesti yhdellä markkinoilla olevista peilituotteista. Polyrottinkiosa vain pölyä tai pyyhi se hieman kostealla liinalla. Pidän siitä kovasti, koska sen lisäksi, että se on hyödyllinen, se antaa myös ripauksen hienostuneisuutta. Erittäin tyytyväinen.

alkaen lucia arvosteltu 17.06.2016
Verified tarkastelu

L’estate è arrivata finalmente, anche se quest’anno si è fatta molto attendere, le belle giornate saranno sicuramente da passare in giardino oppure sul terrazzo di casa, godendo momenti di relax al fresco, da soli o in compagnia di amici. Mi serviva qualcosa che mi rendesse questo momento davvero unico e ho deciso di acquistare questo bellissimo tavolo da giardino. Avevo già acquistato una magnifica e comoda sedia reclinabile Blumfeldt dal bellissimo look, quindi mi serviva questo articolo per completare il tutto. E’ davvero un bellissimo tavolino, sempre della Blumfeldt, elegante e dal design molto particolare. La cosa che mi affascina di più è che potrò utilizzarlo sia in giardino o sul terrazzo in estate, sia in casa come un complemento di arredo Resistente alle intemperie, ha uno stabile telaio in alluminio con copertura in polyrattan, che dà l’impressione di essere realizzato in vimini, inoltre, per renderlo ancora più elegante e funzionale, ha un piano in vetro da 50 cm. Non è altissimo, 43 cm di altezza, ottimo per essere utilizzato per appoggiare le nostre bibite mentre ci rilassiamo al fresco Io lo utilizzerò sul balcone per questa estate, mentre per l’inverno lo terrò dentro casa, perchè è molto versatile, si adatta bene ad essere utilizzato anche come complemento d’arredo, abbinato a qualsiasi stile. Potrò utilizzarlo sia come piano d’appoggio per le bevande, che per un libro, i dispositivi mobili, in questo modo, stando sdraiata sulla mia sedia reclinabile, renderò il mio balcone una piccola oasi di relax E’ arrivato in tempi celeri e sempre ben imballato,per evitare che gli urti possano danneggiare i vari pezzi all’interno. Diviso in 3 pezzi, facile da assemblare, c’è tutto l’occorrente per il montaggio. Il vetro è stabile sul piano in polyrattan, grazie a delle piccole ventose tutte intorno, ce ne sono ben 4. Trovo che sia davvero realizzato con cura nei particolari e con materiali di ottima qualità, se avete un giardino o volete creare un angolo di relax in casa, è l’articolo giusto,ve ne consiglio l’acquisto

Kesä on vihdoin saapunut, vaikka tätä vuotta onkin odotettu pitkään, kauniit päivät vietetään varmasti puutarhassa tai talon terassilla nauttien rentoutumisen hetkistä raikkaassa ilmassa, yksin tai ystävien seurassa. Tarvitsin jotain tehdäkseni tästä hetkestä todella ainutlaatuisen ja päätin ostaa tämän kauniin puutarhapöydän. Olin jo ostanut upean näköisen mukavan Blumfeldt lepotuolin, joten tarvitsin tämän tuotteen kaiken huipuksi. Se on todella kaunis sohvapöytä, myös Blumfeldtin valmistama, tyylikäs ja hyvin erityisellä muotoilulla. Eniten minua kiehtoo se, että voin käyttää sitä sekä puutarhassa että terassilla kesällä ja kotona huonekaluna Säänkestävä, siinä on vakaa alumiinirunko polyrottinkipeitteellä, joka antaa vaikutelman, että se olisi tehty pajusta, ja lisäksi siinä on 50 cm lasikansi, joka tekee siitä entistä tyylikkäämmän ja toimivamman. Se ei ole kovin korkea, 43 cm korkea, sopii erinomaisesti juomien asettamiseen, kun rentoudumme raikkaassa ilmassa. Käytän sitä parvekkeella tänä kesänä, talvella pidän sen sisällä talossa, Koska se on erittäin monipuolinen, se sopii hyvin käytettäväksi myös huonekaluna, yhdistettynä mihin tahansa tyyliin. Pystyn käyttämään sitä sekä juomien tukipinnana, kirjalle, mobiililaitteille, tällä tavalla lepotuolissani makaamalla teen parvekkeestani pienen rentoutumisen keidas Se saapui nopeasti ja aina hyvin pakattuna, estääksesi iskut vahingoittamasta sisällä olevia eri osia. Jaettu 3 osaan, helppo koota, löytyy kaikki kokoamiseen tarvittava. Lasi on vakaa polyrottinkin päällä, ympärillä olevien pienten imukuppien ansiosta niitä on 4. Minusta se on todella tehty yksityiskohtia huomioiden ja laadukkaista materiaaleista, jos sinulla on puutarha tai haluat luoda rentouttavan kulman kotona, se on oikea artikkeli, suosittelen sen ostamista

alkaen Vincenzo arvosteltu 15.06.2016
Verified tarkastelu

Questo tavolino fa davvero una bella figura in giardino, ma può essere usato a mio parere anche in casa e si può abbinare bene ad uno stile moderno ed informale. Considerate le dimensioni contenute, l’utilità è limitata. Può servire giusto per tenere a portata di mano qualche bibita, il tablet, etc. Come elemento decorativo però è fantastico… la particolare forma della gamba lo rende, a mio parere, un gioiellino del design Spero di poterlo abbinare anche agli altri articoli della stessa serie Ha una struttura in alluminio ed il rivestimento in polyrattan, un materiale che resiste molto bene alle intemperie e ricorda i vimini. Il vetro temperato ha i bordi ben rifiniti e sembra resistente. E’ solo poggiato al tavolino , ma rimane bene attaccato grazie alle piccole ventose presenti. Se si vuole rimuovere il vetro bisogna farlo scorrere sul tavolino, non tirare verso l’alto. Il montaggio è semplice. Basta avvitare 7 viti con la chiavetta a brugola in dotazione.

Tämä sohvapöytä leikkaa todella hienon hahmon puutarhassa, mutta mielestäni sitä voidaan käyttää myös kotona ja se voidaan yhdistää hyvin moderniin ja vapaamuotoiseen tyyliin. Pienen koon vuoksi käyttökelpoisuus on rajallinen. Sitä voidaan käyttää vain muutaman juoman, tabletin jne. pitämiseen käden ulottuvilla. Koriste-elementtinä se on kuitenkin upea… jalan erityinen muoto tekee siitä mielestäni muotoilun helmen, toivottavasti voin yhdistää sen myös muihin saman sarjan tuotteisiin. Siinä on alumiinirakenne ja polyrottinkipäällyste , materiaali, joka on erittäin kestävä hyvin säänkestävä ja muistuttaa pajua. Karkaistu lasi on viimeistellyt reunat ja näyttää kestävältä. Se asetetaan vain pöydälle, mutta pysyy hyvin kiinni pienten imukuppien ansiosta. Jos haluat poistaa lasin, liu'uta se pöydälle, älä vedä sitä ylös. Kokoaminen on yksinkertaista. Kierrä vain 7 ruuvia mukana toimitetulla kuusiokoloavaimella.

alkaen Dino arvosteltu 09.06.2016
Verified tarkastelu

Da montato misura 50 cm di diametro per 43 di altezza. E' diviso in quattro pezzi ben imballati: - la base - lo stelo - il pian del tavolino - il vetro di copertura In dotazione anche le viti, le rondelle e una chiave a brugola per il montaggio. La base si avvita allo stelo tramite le tre viti corte, mentre quelle lunghe servono per il piano. La struttura è molto solida (alluminio) rivestita da un materiale sintetico (Polyrattan) composto di strisce grige intrecciate, che ricordano una texture di vimini. Questi materiali lo rendono adatto anche ad essere tenuto all'aperto, esposto senza problemi alle intemperie. La sua funzione precipua è quella di tavolino da giardino, ma grazie al design elegante ed originale va benissimo anche in casa, soprattutto in ambienti informali. Ad esempio io l'ho messo in veranda dove sta benissimo come complemento del divano. Mobile di ottima fattura, ben rifinito e facile da montare. Lo stelo leggermente curvo contribuisce a dare un impressione di leggerezza.

Koottuna sen halkaisija on 50 cm ja korkeus 43 cm. Se on jaettu neljään hyvin pakattuun osaan: - pohja - varsi - pöytälevy - kansilasi Mukana myös ruuvit, aluslevyt ja kuusiokoloavain asennusta varten. Pohja ruuvataan karaan kolmella lyhyellä ruuvilla, kun taas pitkät ovat yläosaa varten. Rakenne on erittäin kiinteä (alumiini), joka on päällystetty synteettisellä materiaalilla (polyrottinki), joka koostuu yhteenkudotuista harmaista kaistaleista, jotka muistuttavat pajurakennetta. Nämä materiaalit tekevät siitä myös sopivan säilytettäväksi ulkona, ilman ongelmia huonolle säälle. Sen päätehtävä on puutarhapöytä, mutta tyylikkään ja omaperäisen muotoilun ansiosta se sopii täydellisesti myös kotiin, varsinkin epävirallisissa ympäristöissä. Esimerkiksi laitoin sen verannalle, missä se näyttää hyvältä täydennyksenä sohvalle. Erinomaisen ammattitaitoiset huonekalut, hyvin viimeistelty ja helppo koota. Hieman kaareva varsi antaa vaikutelman keveydestä.

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja
Asiakkaiden arvostelut
Tabula - sivupöytä
 • Kätevä pöytä aurinkotuolin ja istuinryhmän viereen puutarhaan, terassille, parvekkeelle tai olohuoneeseen
 • Hieno ja tukeva pöytälevy: lasilevy, halkaisijaltaan 50 cm
 • Säänkestävä: alumiinirunko päällystetty polyrottingilla
82,99 €
sis. alv
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Hittituotteet
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.