Klarstein

[B-tuote] Sapporo - riisikeitin

alkaen 4 Asiakkaat
36,99 €
Toimitusaika: 4 - 6 päivää
Huippuominaisuudet
  • Riisikeitin, jossa on 400 watin teho
  • 1 litran tilavuus
  • Runko harjattua, ruostumatonta terästä
B-tuote: pieniä käytön jälkiä
Huom! Tämän tuotteen kohdalla on kyse uudelleenpakatusta artikkelista tai artikkelista, jossa on pieniä pakkausvaurioita tai käytön jälkiä. Artikkelin täysi toimintakyky on tarkastettu. Annamme tuotteelle 1 vuoden takuun.
Toimituskulut alkaen 0,00 €
Tuote on lähetysvalmiina, ja se lähetetään heti, kun maksu on suoritettu.
[B-tuote] Sapporo - riisikeitin
36,99 €

Voit muuttaa tilaustasi milloin tahansa.

Sapporo Riisikeitin 1 litra lämpimänäpito

Ammattikäyttöön tarkoitetuilla ominaisuuksilla varustettu riisikeitin ruostumattomasta teräksestä ja 400 watin teholla.

Automaattinen lämpimänäpitotoiminto ja mukavat käyttöominaisuudet.

PDF-käyttöohjeet
Tuotteen yksityiskohdat

Huippuominaisuudet:

  • Riisikeitin, jossa on 400 watin teho

  • 1 litran tilavuus

  • Runko harjattua, ruostumatonta terästä

  • Automaattinen lämpimänäpitotoiminto

  • Kannessa napsautettava lukko

  • Mukana höyrystinkori ja mittakuppi

Ominaisuudet:
  • Runko ruostumatonta terästä - muoviset yksityiskohdat ja kansi
  • Helppo käyttää ja puhdistaa
  • Keittokattilassa tarttumaton pinnoite
  • Toimii yhdellä painikkeella
  • Turvapiiri
  • Tyhjiinkiehumissuoja
  • LED-merkkivalo
  • Kantokahva
  • Virtalähde: 220-240 V, 50/60 Hz
Toimituskokonaisuus:
  • 1 x riisikeitin
  • 1 x keittokattila
  • 1 x riisilusikka
  • 1 x mittakuppi
  • Käyttöohje englanniksi ja saksaksi
Mitat:
  • 24 x 24 x 20 cm
  • Paino: n. 1,8 kg
Asiakkaiden arvostelut
alkaen 4 Asiakkaat
3
1

Asiakkaiden mielipiteet muista maista

alkaen andrea arvosteltu 11.08.2016
Verified tarkastelu

Bisogna calcolare bene i tempi di cottura e fare qualche prova, perché le istruzioni sono in inglese e per chi come i miei genitori sono intraducibili ed incomprensibili. Poi molto dipende dal tipo di riso che si usa. Il cuoci riso funziona bene senza dubbio e solo questione di fare delle prove, magari mettendo poca acqua e casomai aggiungerla sempre un pochino durante la cottura se risulta duro. Di solito ogni dose per una persona ha bisogno di una tazza di acqua. Il cucchiaio serve per girare e mantecare il riso. Grazie al cestello per le verdure si possono cuocere a vapore, ma anche lì bisogna sapere i tempi di cottura degli ortaggi. Io ho fatto la prova come si vede dalle foto, ma ho dovuto stare dietro la cottura come prima volta perché ignorante anche sui tempi del riso. Mia mamma sicuramente saprà usarlo meglio dopo qualche spiegazione sul funzionamento. Comoda la funzione Warm cioè di mantenimento a caldo E’ un ottimo regalo senza dubbio e lascia liberi dei fornelli che si possono usare per cucinare altro,poi e compatto e non ingombrante per essere messo in riposo ovunque. Le recensioni che faccio sono esclusivamente soggettive, quindi quello che piace a me, può non piacere ad altri, ma se percepisco della qualità nei prodotti le rendo volentieri disponibili a tutti. Spero di essere stato utile, se è così, ne sono felice. https://www.amazon.it/review/R10YGQBUDLGUOD/ref=cm_cr_rdp_perm

Pitää laskea kypsennysajat hyvin ja testata, koska ohjeet ovat englanninkielisiä ja vanhemmilleni ne ovat kääntämättömiä ja käsittämättömiä. Sitten paljon riippuu käyttämästäsi riisityypistä. Riisinkeitin toimii epäilemättä hyvin ja pitää vain tehdä joitain testejä, ehkä lisätä vähän vettä ja jos jotain, niin aina lisätä vähän kypsennyksen aikana, jos se osoittautuu kovaksi. Yleensä jokainen annos yhdelle henkilölle tarvitsee kupillisen vettä. Lusikalla sekoitetaan ja sekoitetaan riisiä. Vihanneskorin ansiosta niitä voi höyryttää, mutta sielläkin pitää tietää vihannesten kypsennysajat. Tein testin kuten kuvista näkyy, mutta jouduin jäämään ekaa kertaa ruoanlaittoon, koska olin myös tietämätön riisin ajoituksesta. Äitini tietää varmasti kuinka käyttää sitä paremmin, kun on selitetty sen toiminnasta. Lämmin-toiminto on kätevä, eli lämpimänä pitäminen. Se on epäilemättä erinomainen lahja ja jättää lieden vapaaksi, jota voidaan käyttää muun ruoanlaittoon, jolloin se on kompakti eikä tilaa vietäväksi minnekään. Teen arvostelut ovat yksinomaan subjektiivisia, joten se, mistä pidän, ei välttämättä miellytä muita, mutta jos huomaan tuotteissa laadun, annan ne mielellään kaikkien saataville. Toivottavasti minusta oli apua, jos on, olen iloinen. https://www.amazon.it/review/R10YGQBUDLGUOD/ref=cm_cr_rdp_perm

alkaen Rosario arvosteltu 09.08.2016
Verified tarkastelu

Quando ho ricevuto questo Sapporo Cuociriso pensavo di utilizzarlo per il solo riso, invece è stata una sorpresa quando l'ho potuto testare per molte altre cose. Arriva nella sua confezione bella serigrafata Klarstein al cui interno troviamo, oltre che il cuociriso, anche un mestolo in plastica bianca e il manuale d'istruzione. Il funzionamento è molto semplice, il manuale serve a poco o niente. Basterà accendere il cuociriso, inserire due scodelline d'acqua nella parte grande (scodellina inclusa nella confezione), inserire la parte circolare bianca e piazzarci il riso. Chiudere il coperchio in metallo, abbassare la levetta e aspettare 15 minuti. Al termine dei 15 minuti, si alzerà la levetta e il riso è pronto. Ovviamente non tutti i tipi di riso si fanno in 15 minuti, ci sono quelli che richiedono piu' tempo, tipo quello integrale o ai cereali. Io l'ho usato per una cosa piu' simpatica del riso, l'ho provato con gli xiaomai (ravioli cinesi) e sono venuti uno spettacolo. Per chi è interessato, contattatemi pure e vi spiegherò come li ho fatti. Una volta preparati, ho inserito i due misurini d'acqua, ho messo gli xiaomai sulla parte bianca e ho chiuso il coperchio. Per questi basteranno dieci minuti ed eccoli qui pronti. Mio marito, invece, ha provato a cucinarci pennette con il sugo... non sono venuti male. Fenomenale anche per le verdure a vapore, mangiamo spesso cucina cinese e con questo cuoci riso vengono uno spettacolo. Materiale favoloso, utilizzo ancora meglio... prezzo molto conveniente. Non consigliato, di piu'!

Kun sain tämän Sapporo Rice Cookerin, ajattelin käyttää sitä vain riisiin, mutta se oli yllätys, kun pääsin testaamaan sitä moniin muihin asioihin. Se saapuu kauniissa Klarstein-silkkipainetussa pakkauksessaan, jonka sisältä löytyy riisinkeittimen lisäksi myös valkoinen muovikauha ja käyttöohje. Käyttö on hyvin yksinkertaista, ohjekirjasta on vähän tai ei ollenkaan hyötyä. Kytke vain riisinkeitin päälle, laita kaksi kulhoa vettä suureen osaan (kulho sisältyy pakkaukseen), aseta valkoinen pyöreä osa ja aseta riisi siihen. Sulje metallikansi, laske vipu ja odota 15 minuuttia. 15 minuutin kuluttua vipu nousee ja riisi on valmis. Kaikkia riisiä ei tietenkään voida valmistaa 15 minuutissa, on niitä, jotka vaativat enemmän aikaa, kuten täysjyväriisi tai viljariisi. Käytin sitä johonkin mukavampaan kuin riisiin, kokeilin sitä xiaomain (kiinalaisten nyytien) kanssa ja niistä tuli uskomattomia. Kiinnostuneet ottakaa yhteyttä niin kerron miten tein ne. Valmistuksen jälkeen laitoin kaksi mittakuppia vettä, asetin xiaomain valkoisen osan päälle ja suljin kannen. Kymmenen minuuttia riittää näihin ja tässä ne ovat valmiita. Mieheni sitä vastoin yritti keittää penneä kastikkeella... eihän niistä tullut huonosti. Myös kasvisten höyryttämiseen ilmiömäinen, syömme usein kiinalaista ruokaa ja tällä riisinkeittimellä ne ovat spektaakkeli. Upea materiaali, vielä parempi käyttö... erittäin edullinen hinta. Ei suositella, enemmän!

alkaen Vittorio arvosteltu 01.08.2016
Verified tarkastelu

E' un cuociriso abbastanza basilare, anzi, più che un cuociriso direi proprio un fornelletto elettrico predisposto a cuocere il riso. In realtà si può usare per cuocere praticamente qualsiasi cosa richieda una cottura in acqua (volendo anche un sughetto veloce). Non ha un timer, non ha dei programmi a seconda del riso da cuocere. Semplicemente un pulsante di accensione e spegnimento, e uno switch che ci consente di scegliere se cuocere, o tenere al caldo. Per il resto la costruzione della scocca esterna è quasi interamente in plastica (con qualche dettaglio plasticoso, che, per il prezzo, non possiamo non avere). All'interno poi troviamo: -Il serbatoio in alluminio con rivestimento in teflon (di alta qualità). E' molto sottile, quindi fate attenzione quando lo lavate a non esercitare troppa forza. Piegarlo è un attimo. -Il cestello cuoci verdure. E' in plastica. Il mio timore fosse che si fondesse, ma è plastica resistente, e per cuocere le verdure al vapore, o volendo anche piccoli pezzi di carne, va benissimo. -Il dosatore. -Un manuale di istruzioni. Scarno, molto scarno, e solo in inglese e tedesco. Altra piccola chicca il raccogli condensa, che fa in modo di raccogliere le gocce di vapore che si addensano sul coperchio in cottura e che sgocciolerebbero quando aperto. O almeno dovrebbe, dato che in pratica riesce a far confluire all'interno circa 1/3 della condensa totale. Consiglio? Usarlo con uno straccio al di sotto in modo da non sporcare altre superfici. Lasciate perdere le dosi prescritte all'interno del manuale, a meno che non abbiate un riso a cottura veloce. Piuttosto cercate online il tipo di riso che volete cuocere, e il quantitativo di acqua richiesto per la cottura di quel riso. Un segreto. La cottura del riso non è in realtà nulla di complicato. Il problema del riso è solo uno, si attacca facilmente perchè l'amido contenuto al suo interno tende a bruciare, per cui la difficoltà è non farlo attaccare, non cuocerlo. Per cuocerlo alla perfezione è necessario apportare il giusto quantitativo di acqua. Se ne metterete di meno risulterà crudo, di più risulterà scotto (p.s. faccio il cuoco, questi sono solo alcuni consigli, se poi non volete rischiare bollite il riso in abbondante acqua bollente e scolatelo, ma sappiate che quel tipo di cottura è troppo violenta e il chicco infine risulterà sfaldato e poco piacevole, sia al palato che alla vista). Quindi, come dicevo, per usare questo cuociriso dovrete: -Inserire il riso (ho provato con dello scotti per risotti, standard) -Inserire l'acqua (due tazze di riso sono circa 3 porzioni, e necessitano 3 tazze di acqua) -Accendere l'interruttore e lasciare fare Dopo circa 2 minuti l'acqua inizierà a bollire, e quando l'acqua sarà completamente assorbita (se avete messo il giusto quantitativo) il riso è cotto. A questo punto penso ci sia all'interno un sensore di temperatura che rileva un innalzamento della temperatura alla base (un pò di amido brucerà per cui avrete qualche chicco che si attaccherà), e fa scattare la sicura, ovvero passa alla modalità tenuta a caldo. Devo dire che funziona abbastanza bene, ma se volete un riso perfetto vi consiglio di starci comunque dietro. Il grosso vantaggio è che non dovrete star li a mescolare continuamente. Mi ha sorpreso il cucchiaio fornito, in plastica, che ha una trama che consente di non far attaccare il riso, quindi anche mescolare non sarà un problema. Volendo, una volta acquisita la tecnica, potrete anche utilizzarlo per fare dei risotti, facendo mantecare col burro alla fine con la modalità tenuta a caldo. Per concludere, devo dire che per il prezzo proposto ci sta, ma se volete una macchina che funzioni in completa autonomia questa non è quella che fa per voi. Diciamo che vi aiuta e vi consente di fare altro mentre il riso cuoce, ma non fa tutto da sola. Unica vera pecca? Il cavo troppo corto, ma peggiore è la scusa, ovvero: ""Per garantire la sicurezza abbiamo inserito un cavo corto, in modo da evitare corto circuiti

Se on melko yksinkertainen riisinkeitin, itse asiassa enemmän kuin riisinkeitin, sanoisin, että pieni sähköliesi, joka on suunniteltu riisin keittämiseen. Todellisuudessa sillä voidaan valmistaa käytännössä kaikkea, mikä vaatii kypsennystä vedessä (vaikka kaipaisi pikakastiketta). Siinä ei ole ajastinta, siinä ei ole keitettävästä riisistä riippuvia ohjelmia. Yksinkertaisesti virtapainike ja kytkin, jonka avulla voimme valita, keitetäänkö vai pidetäänkö lämpimänä. Muilta osin ulkorungon rakenne on lähes kokonaan muovia (joitakin muovisia yksityiskohtia, joita emme voi missata hinnan vuoksi). Sisältä löydämme: -Alumiinisäiliön teflonpinnoitteella (korkealaatuinen). Se on erittäin ohut, joten ole varovainen peseessäsi, ettet käytä liikaa voimaa. Sen taittaminen on helppoa. - Vihannesten keittokori. Se on valmistettu muovista. Pelkäsin, että se sulaa, mutta se on kestävää muovia, ja vihannesten tai jopa pienten lihapalojen höyryttämiseen se sopii. - Annostelija. - Käyttöohje. Harva, erittäin harva ja vain englanniksi ja saksaksi. Toinen pieni helmi on kondenssivesiloukku, joka kerää höyrypisarat, jotka kerääntyvät kannen päälle kypsennyksen aikana ja jotka tippuvat avattaessa. Tai ainakin pitäisi, sillä käytännössä se onnistuu päästämään noin 1/3 koko kondenssivedestä sisään. neuvoa? Käytä sitä rievulla alla, jotta et likaa muita pintoja. Unohda ohjekirjassa ilmoitetut annokset, ellei sinulla ole nopeasti kypsennettävää riisiä. Hae sen sijaan verkosta, minkä tyyppistä riisiä haluat keittää ja kuinka paljon vettä tarvitaan riisin keittämiseen. Salaisuus. Riisin keittäminen ei ole oikeastaan mitään monimutkaista. Riisin ongelma on vain yksi, se tarttuu helposti kiinni, koska sen sisällä oleva tärkkelys pyrkii palamaan, joten vaikeus on olla antamatta sitä kiinni, olla keittämättä sitä. Jotta se kypsennetään täydellisesti, sinun on lisättävä oikea määrä vettä. Jos laitat vähemmän, se on raakaa, enemmän kypsyy yli (ps olen kokki, nämä ovat vain muutamia vinkkejä, jos et halua ottaa riskiä, keitä riisi runsaassa kiehuvassa vedessä ja valuta se, mutta tiedä, että tämäntyyppinen ruoanlaitto on liian rajua ja viljasta tulee lopulta hilseilevä ja epämiellyttävä sekä makuun että silmälle). Joten, kuten sanoin, käyttääksesi tätä riisinkeitintä sinun on: - Aseta riisi paikoilleen (yritin tavallisilla riisinkeittimillä) - Lisää vesi (kaksi kupillista riisiä on noin 3 annosta ja vaatii 3 kupillista vettä) -Kytke kytkin päälle ja anna kiehua noin 2 minuutin kuluttua, ja kun vesi on imeytynyt kokonaan (jos olet lisännyt oikean määrän), riisi on kypsää. Tässä vaiheessa luulen, että sisällä on lämpötila-anturi, joka havaitsee lämpötilan nousun pohjassa (hieman tärkkelystä palaa, joten sinulla on joitain jyviä, jotka takertuvat) ja laukaisee turvallisuuden, eli se vaihtaa lämpimänäpitotilaan. . Minun on sanottava, että se toimii melko hyvin, mutta jos haluat täydellistä riisiä, suosittelen, että pidät siitä huolimatta. Suuri etu on, että sinun ei tarvitse seistä siellä jatkuvasti sekoittaen. Yllätyin mukana toimitetusta lusikasta, joka on valmistettu muovista ja jonka rakenne estää riisiä tarttumasta kiinni, joten edes sekoittaminen ei ole ongelma. Halutessasi voit tekniikan omaksuttuasi käyttää sitä myös risoton valmistamiseen, lisää lopuksi voita lämpimänäpitotilassa. Lopuksi minun on sanottava, että ehdotettuun hintaan se on ok, mutta jos haluat koneen, joka toimii täysin itsenäisesti, tämä ei ole sinulle sopiva. Oletetaan, että se auttaa sinua ja antaa sinun tehdä muita asioita riisin kypsyessä, mutta se ei tee kaikkea itsestään. Ainoa todellinen vika? Kaapeli on liian lyhyt, mutta tekosyy on huonompi, nimittäin: ""Turvallisuuden takaamiseksi olemme asettanut lyhyen kaapelin välttääksemme oikosulkuja

alkaen Eleonora arvosteltu 29.07.2016
Verified tarkastelu

Cuociriso Sapporo Klarstein, ma quanto sei comodo? Mea culpa: ho sempre zittito mio marito che diceva di volere un cuociriso - ma è mai possibile che quest'uomo desideri un elettrodomestico per ogni minima azione che deve svolgere? ""Amore, ma che ci fai col cuociriso? Il riso è sempre venuto benissimo anche in pentola come lo facciamo noi!"" La comodità del cuociriso Klarstein Dunque più per curiosità che per vera necessità abbiamo scelto Sapporo Cuociriso Klarstein. Ed ecco che subito devo ricredermi: ma quanto è comodo il cuociriso? Non devi fare praticamente nulla se non versare la giusta quantità di acqua (c'è un misurino, ma solo l'esperienza potrà rivelare la quantità esatta), il riso (fino a quattro persone le ho sfamate, ma ho letto qua e là che se ne può preparare anche di più) e accendere l'interruttore sulla parte posteriore. E basta. Aspetti un po': guardi il TG o ti fai una doccia, prepari le cotolette o un dolce per il fine pasto... e intanto il cuociriso fa tutto. Senza che ci sia bisogno di mescolare, senza preoccuparsi della fiamma o di altro. Il riso non si attacca, non scuoce e rimane sempre caldo e al dente per ore. Sì, un po' si attacca sul fondo, ma che vuoi farci? A me mi si attaccava anche nella pentola. Sapporo Cuociriso Klarstein è un elettrodomestico estremamente compatto, piuttosto piccolo, ha praticamente la dimensione di una pentola cuocipasta classica (24x24x20 cm) e pesa meno di 2Kg per una potenza di 400 watt. Dal piacevolissimo design, è carino da tenere in cucina. Ha il contenitore in acciaio inox, coperchio e applicazioni in plastica. La padella interna è rivestita in materiale antiaderente per evitare che il riso si attacchi (troppo). Sul coperchio c'è una comoda maniglia sulla quale è presente un pulsante per aprire il coperchio. Per agevolare la rimozione del cestello è presente sulla parte anteriore un altro pulsante che fa scattare una molla al di sotto, sollevando il cestello. Il bello del cuociriso di cui vi parlo è che può usarlo chiunque, perché è semplicissimo da usare: una volta inseriti gli ingredienti non ci si può confondere fra i programmi, perché vi è un solo pulsante. Sapporo si accende, cuoce il riso e quando questo è pronto si spegne automaticamente e va in modalità di mantenimento del calore. Nella confezione ho trovato: Cuociriso Vassoio d'inserimento cucchiaio da portata Misurino Manuale in tedesco e inglese Nel vassoio in plastica ci si possono cucinare anche le verdure in maniera sana e gustosa. In questo modo può esser pronto tutto in una mezzoretta senza troppa fatica. Una manna dal cielo per chi ha poco tempo e deve ottimizzare facendo più cose contemporaneamente. E così, anche domani, risotto con zucchine e gamberetti!

Klarstein Sapporo -riisinkeitin, kuinka mukava olet? Mea culpa: Olen aina vaientanut mieheni, kun hän sanoi haluavansa riisinkeittimen - mutta onko mahdollista, että tämä mies haluaa laitteen jokaiseen pieneen toimintoon, joka hänen on suoritettava? "" Rakas, mitä teet riisinkeittimellä? Riisistä on aina tullut upeaa jopa sellaisen kattilan kattilassa, jollaista me sen valmistamme!"" Klarstein-riisikeittimen mukavuus Joten enemmän uteliaisuudesta kuin todellisesta välttämättömyydestä valitsimme Klarstein Sapporo -riisikeittimen. Ja nyt minun on muutettava mieltäni: kuinka kätevä riisinkeitin on? Ei tarvitse tehdä käytännössä mitään muuta kuin kaataa oikea määrä vettä (mittakuppi on, mutta tarkan määrän kertoo vasta kokemus), riisiä (ruokitsin neljälle, mutta luin sieltä sun täältä) että voit valmistaa vielä enemmän) ja kytke päälle takana oleva kytkin. Lopettaa. Odotat vähän: katsot uutisia tai käyt suihkussa, valmistat kotletteja tai jälkiruoan aterian päätteeksi... ja sillä välin riisinkeitin tekee kaiken. Ilman tarvetta sekoittaa, huolehtimatta liekistä tai mistään muusta. Riisi ei tartu kiinni, ei ylikypsy ja pysyy aina kuumana ja al dente tuntikausia. Kyllä, se tarttuu hieman pohjaan, mutta mitä haluat tehdä? Se jäi jopa kiinni pannulle. Sapporo Klarstein Rice Cooker on erittäin kompakti laite, melko pieni, se on käytännössä klassisen pastakeittimen kokoinen (24x24x20 cm) ja painaa alle 2kg 400 watin teholla. Erittäin miellyttävän muotoilun ansiosta se on mukava säilyttää keittiössä. Siinä on ruostumattomasta teräksestä valmistettu säiliö, kansi ja muovisovellukset. Sisäpannu on päällystetty tarttumattomalla materiaalilla, jotta riisiä ei tartu (liian paljon). Kannessa on mukava kahva, jossa on painike kannen avaamiseksi. Korin poistamisen helpottamiseksi edessä on toinen painike, joka laukaisee alaosan jousen nostaen koria. Riisinkeittimen kauneus, josta kerron, on se, että kuka tahansa voi käyttää sitä, koska sen käyttö on erittäin helppoa: kun olet laittanut ainekset paikoilleen, et voi mennä sekaisin ohjelmien välillä, koska siinä on vain yksi painike. Sapporo kytkeytyy päälle, keittää riisin ja kun se on valmis, se sammuu automaattisesti ja siirtyy lämpimänäpitotilaan. Löysin pakkauksesta: Riisikeitin Tarjotin tarjoilulusikan asettamiseen Mittakuppi Manuaali saksaksi ja englanniksi Muovialustalla voit kypsentää myös vihanneksia terveellisesti ja maukkaasti. Näin kaikki valmistuu puolessa tunnissa ilman liiallista vaivaa. Luojan lahja niille, joilla on vähän aikaa ja jotka tarvitsevat optimointia tekemällä useita asioita samanaikaisesti. Ja niin myös huomenna risottoa kesäkurpitsojen ja katkarapujen kera!

Näytä lisää asiakkaiden arvosteluja
Asiakkaiden arvostelut
Sapporo - riisikeitin
  • Riisikeitin, jossa on 400 watin teho
  • 1 litran tilavuus
  • Runko harjattua, ruostumatonta terästä
36,99 €
sis. alv
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Hittituotteet
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.
Kirjaudu sisään
Anna tähän sähköpostiosoitteesi.
Anna vähintään 6 merkkiä.