14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Tarjoiluvaunut & keittiövaunut

Tarjoiluvaunu 3 hyllyä 4 pyörää 60 x 74,5 x 33,5 cm (LxKxS) bambu
Kunnostettu

Osta tarjoiluvaunut ja keittiövaunut edullisesti verkosta

Tarjoiluvaunut ja keittiövaunut ovat korvaamattomia apureita, joille on käyttöä jokaisessa taloudessa. Ne ovat pieniä, kompakteja ja tarjoavat runsaasti lisätilaa. Erityisesti pyörälliset keittiövaunut ovat todella käytännöllisiä. Niitä voi siirtää tarpeen mukaan, ja ne ovat aina siellä, missä niitä tarvitaan.

Millaisia tarjoiluvaunuja ja keittiövaunuja on olemassa?

Jotkin mallit on valmistettu puusta, jotkin puolestaan metallista tai muovista. Erityisesti puiset tarjoilu- ja keittiövaunut ovat erityisen suosittuja. Puu huokuu miellyttävää lämpöä ja ihastuttaa tyylikkäällä ulkonäöllään. Puiset keittiövaunut ovat lisäksi erittäin kestäviä, ja ne sopivat erinomaisesti erilaisiin keittiöihin. Jos toivot mukavaa ja kodikasta keittiötä, puinen keittiövaunu on täydellinen valinta.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut mallit ovat moderneja ja elegantteja, ja ne voidaan yhdistää sopusointuisesti monenlaisiin keittiöihin. Ylellinen metalli vaikuttaa ammattimaiselta ja saa keittiösi näyttämään siistiltä. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut mallit ovat lähes tuhoutumattomia, ja ne palvelevat sinua useiden vuosien ajan.

Monissa vaunuissa on runsaasti käytännöllisiä yksityiskohtia. Alkaen ihanan liikuteltavista, pyörillä varustetuista keittiövaunuista, joille on ominaista joustavuus, siirtyen malleihin, joissa on laatikkoja, hyllyjä tai kaapin ovet, päätyen keittiövaunuihin, joissa on työtaso tai viinihylly. Erityisesti työtasolla varustetut keittiövaunut tuovat monia etuja mukanaan. Keittiöissä on yleensä liian vähän työtasoa. Tämän käytännöllisen apulaisen avulla saat hankittua itsellesi lisätilaa.

Mitä tarjottavaa erilaisilla malleilla on?

Tarjolla olevat mallit ovat periaatteessa toistensa kaltaisia. Ne tuovat lisää lasku- ja säilytystilaa. Tarjoiluvaunuissa on usein pyörät, jotta niillä voi kuljettaa ja tarjoilla ruokia ja juomia, kun taas keittiövaunut on tarkoitettu ennemminkin pysyvään käyttöön keittiössä.

Tarjoiluvaunut ja keittiövaunut – ostovinkkejä

Klarsteinin monipuoliset mallit eivät jätä tuskin mitään toivomisen varaa. Ne vakuuttavat erinomaisella laadulla ja optimaalisella hinta-laatusuhteella. Suuresta valikoimasta löytyy varmasti myös sinulle täydellinen apuri! Mikä on parasta Klarsteinissa? Ensiluokkaisen työstön ansiosta tulet iloitsemaan ostoksestasi usean vuoden ajan! Valikoiman erityinen kohokohta on OneConcept Great Gatsby. On selvää, että sen nimi on saanut inspiraationsa F. Scott Fitzgeraldin kuuluisasta romaanista "The Great Gatsby".

Kaikkiosaava malli, joka erottuu massasta esteettisyydellään. Siinä klassinen design ja toiminnallisuus kohtaavat. Toisin kuin puinen tarjoiluvaunu, Great Gatsby sopii erinomaisesti ammattilaiskäyttöön suurkeittiöissä, kahvioissa ja vastaavissa paikoissa. Hanki nyt tyylikäs ja ammattimainen apuri keittiöösi!

Tarjoiluvaunut & keittiövaunut – usein kysyttyä

Miten nämä käytännölliset vaunut puhdistetaan?

Yleensä kostea liina riittää vaunun pyyhkimiseen. Ruostumattomasta teräksestä valmistettujen vaunujen kohdalla erityinen hoito voi ajoittain tehdä ihmeitä.

Kuinka paljon keittiövaunu maksaa?

Designista, materiaalista ja toiminnoista riippuen hinnat voivat vaihdella kovastikin. Vakaan ja esteettisesti kauniin Klarstein-mallin saa jo 100–150 eurolla.

Mistä voin ostaa keittiövaunun?

Voit ostaa keittiöapurisi helposti ja vauvattomasti verkosta Electronic Starilta.
Ylös