14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Yleiskoneet

Osta yleiskone edullisesti netistä

Yleiskoneet ovat todellisia apulaisia keittiössä. Ne sekoittavat ainekset hetkessä täydelliseksi massaksi, jota voidaan sitten jatkokäsitellä. Siihen ei tarvitse käyttää lainkaan omia voimia, sillä yleiskone tuo täydet tehot mukanaan. Olipa kyseessä leipätaikina, kakkutaikina tai kastike – kulinaaristen herkkujen kone tukee erilaisia ruoanlaitto- ja leivontatoimintoja.

Erilaiset yleiskoneet

On olemassa erilaisiin tarkoituksiin tarkoitettuja yleiskoneita. Voit valita itsellesi sopivan mallin vaatimuksistasi ja mieltymyksistäsi riippuen.

Kaikkiosaavat keittiöapulaiset

Monitoimikoneet ovat monikäyttöisiä ja tehokkaita. Niissä on erilaisia osia, ja ne sopivat erityyppisten taikinoiden ja ruokien valmistukseen. Pelkän sekoituksen lisäksi nämä keittiökoneet osaavat myös vaivata, vatkata ja soseuttaa. Laita vain ainekset kulhoon ja paina starttinappulaa – ainekset ovat käden käänteessä sekoittuneet täydelliseksi massaksi.

Vaivauskone kaikenlaisille taikinoille

Jos käytät yleiskonettasi etenkin taikinoiden valmistamiseen, taikinakone on ehdoton valintasi. Kone vaivaa halutessasi hapan- tai rahkataikinan ja saa aikaan lopputuloksen, joka ei jätä toiveita täyttämättä. Leipätaikinalle ja muille taikinoille tarkoitettu taikinakone on erikoistunut vaikeasti sekoitettavien ainesten työstöön ja valmistaa ensiluokkaisen massan. Se säästää lihaksia ja aikaa.

Käytännöllinen käsivatkain

Käsivatkaimen voi ottaa mukaan mihin tahansa, ja se on ihanteellinen rahkan, munien, voin ja jauhojen sekoittamiseen. Käsikäyttöinen vatkain on hyvä valinta myös kerman vatkaamiseen. Kun käsitellään suurempia määriä tai vaikeasti sekoittuvia aineksia, on parempi käyttää tehokasta monitoimikonetta.

Yleiskoneet planetaarisella sekoitusjärjestelmällä

Yleiskoneissa, joissa on planetaarinen sekoitusjärjestelmä, vatkain ja taikinakoukku eivät käänny ainoastaan oman akselinsa ympäri, vaan myös kulhon reunan myötäisesti. Siten massa työntyy vatkauksen aikana aina kulhon keskelle. Se huolehtii ainesten tasapuolisesta jakaantumisesta ja tehokkaasta työstöstä.

Ostovinkkejä – yleiskone sinun tarpeisiisi

Sopivan yleiskoneen löytämiseksi sinun tulisi miettiä, mitä vaadit koneelta. Jos valmistat jatkuvasti pizza- ja leipätaikinoita, suosittelemme tehokasta taikinakonetta. Kakkujen ystäville riittää yksinkertainen käsivatkain. Monitoimikone sopii hyvin erilaisten ainesten sekoittamiseen. Kiinnitä huomio koneen tehoon ja kulhon tilavuuteen, jotta voit valmistaa myös suuria määriä ja sekoittaa vaikeastikin sekoitettavat aineet tasaiseksi massaksi.

Yleiskone – usein kysyttyä

Miten yleiskone puhdistetaan?

Puhdistusta varten tulee irrottaa kaikki irrotettavat osat. Laite, kulho ja tarvikkeet voidaan pestä miedolla puhdistusaineella. Pehmeäharjaksinen harja poistaa suurimmat liat. Sähköiskujen välttämiseksi koneen pitää olla täysin kuivunut ennen kuin sitä käytetään uudelleen.

Mitä tarvikkeita yleiskoneessa tulisi olla?

Vispilä, taikinakoukku ja vatkain ovat tärkeimmät tarvikkeet. Litteää vispilää suositellaan, jos käsitellään vaikeasti sekoittuvia aineksia.

Kuinka tehokas yleiskoneen tulisi olla?

Monitoimikoneen suositeltu teho riippuu sekoitettavien ainesosien määrästä ja tyypistä. Kerman vatkaamiseen riittää malli, jossa on 500 wattia. Kevyt pizzataikina vaatii 800 watin koneen. Leipätaikinalle tarkoitetun yleiskoneen tehon tulisi olla vähintään 1000 wattia.
Ylös