14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Jäteastiat

Osta jäteastiat edullisesti verkosta

Etsitkö jäteastiaa keittiöösi, jotta voit tehdä jätteiden ympäristöystävällisen lajittelun mahdollisimman perusteellisesti? Mallivalikoima on valtava – on vaikeaa olla putoamatta kärryiltä. Autamme sinua mielellämme sopivan mallin löytämisessä. Verkkokaupassamme on lukuisia erilaisia malleja. Tarjoamme sinulle sitä varten seuraavassa pienen osto-oppaan.

Kaksois- vai kolmoisjäteastia vai yksinkertainen malli? - Erilaiset mallit

Kun on kyse jäteastian ostamisesta, keskeisessä roolissa on jätteen laji. Sillä: jäteastioita saa kolmella, kahdella tai yhdellä säiliöllä. Voit valita joko poljinroskiksen, jossa on vierekkäin erikseen irrotettavia jäteastioita tai vaihtoehtoisesti automaattisen roskakorin. Jotkut jäteastiat puolestaan avautuvan kallistumalla eteenpäin. Joissain malleissa värillinen poljin kertoo, millaista jätettä varten säiliö on tarkoitettu. Jotkin mallit on varustettu värillisillä symboleilla, jotkin mallit taas ovat yksivärisiä, ja niissä on kiiltäviä, kontrastia tuovia yksityiskohtia. Lisäksi valikoimassa on malleja, joiden kuoressa on kahva, tai joiden tilavuus vaihtelee.

Monipuoliseen käyttöön – jäteastia keittiöön, toimistoon, asuntoon tai puutarhaan

Jäteastiamme – saatavilla yhdellä, kahdella tai kolmella säiliöllä – on varustettu erittäin tiiviillä kannella tai sulkumekanismilla. Siten epämiellyttävät hajut pysyvät säiliön sisällä, ja jäteastia voi sijaita myös muualla kuin keittiössä. Minimalistiset mallit näyttävät hyvältä toimistossa. Ruoan jäämiä ei suositella kompostoitaviksi mahdollisen rottaongelman vuoksi. Siksi kolmella säiliöllä varustettu jäteastia sopii ihanteellisesti vihreään idylliin. Kaupastamme tilattavissa malleissa on kestävä ja korroosiolta suojattu kuori. Ne ovat naarmuuntumattomia ja kestävät myös haastavat olosuhteet.

Ostovinkkejä jäteastian hankintaan – näin hävität jätteet oikein ja ammattimaisesti

Valitsetko pysty- vai vaakasuoran mallin, riippuu ensisijaisesti käytettävissä olevasta lattiatilasta. Automaattinen roskakori on edustava yrityksen toimistossa. Jos arvostat rauhallista ympäristöä, voit valita jäteastian, jonka kansi sulkeutuu äänettömästi. Siten vauva tai puoliso ei herää makuuhuoneessa jätteen lajittelun ääniin.

Erityisesti muovipakkauksia kertyy usein suuria määriä. Perheille sopii sen vuoksi jäteastiat, joiden tilavuus on 72 litraa. Keskikokoisen säiliön tilavuus on 45–54 litraa. Luistamattomalla polkimella varustetut mallit ehkäisevät ohi luisumisen juuri ennen roskien poisheittämistä. Lisäksi voit käyttää tällaista mallia myös silloin, kun kätesi ovat täynnä. Tilaa nyt suosikkimallisi verkkokaupastamme!

Jäteastiat – usein kysyttyä

Mitä jäteastiaa on helppo käyttää?

Kädet ovat usein täynnä, kun pitää laittaa roskia jäteastiaan. Poljinroskiksen lisäksi saatavilla on malleja, joissa on työntötoiminto. Ne voidaan avata ja sulkea esimerkiksi polvella

Kumpi on järkevämpi: kahden vai kolmen säiliön jäteastia?

Muoville ja biojätteelle riittää yleensä kaksi säiliötä. Jos haluat säiliön myös sekajätteelle, kolmen säiliön jäteastia on hyvä valinta.

Mikä materiaali on paras keittiön jäteastialle?

Keittiössä on usein kosteaa. Korroosiolta suojatut materiaalit, kuten ruostumaton teräs, sopivat sen vuoksi erinomaisesti jäteastian materiaaliksi.
Ylös