14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Keittiövälineet

Osta keittiövälineet edullisesti verkosta

Keittiövälineet kuuluvat taloustavaroihin, joita ei voi koskaan olla liikaa. Samalla on tärkeää, että ne mahtuvat keittiöön ja ovat käytännöllisiä. Keittiövälineet vaativat ennen kaikkea korkeaa laatua ollakseen käytössä pitkään. Valikoimassamme on paljon erilaisia keittiövälineitä ruoanlaittoon, leipomiseen ja grillaukseen. Tutustu nyt upeisiin kohokohtiin kaupassamme!

Laaja valikoima keittiövälineitä jokaiseen tarkoitukseen

Elintarvikkeiden leikkaaminen ja pilkkominen on yksi yleisimmistä toimenpiteistä keittiössä. Kestävä leikkuulauta ja terävä veitsi ovat välttämättömät välineet siihen tarkoitukseen. Saat meiltä puisia leikkuulautoja sekä yleis-, kokki- ja kuorimaveitsiä erittäin tarkoilla ja ruostumattomilla, damaskiteräksestä valmistetuilla terillä. Voit ostaa myös kauha- ja paistinlastasettejä.

Säilytyspurkkimme ansaitsevat erityistä huomiota. Kannellinen säilytyspurkki sopii elintarvikkeiden säilytykseen ja pitää aromit sisällään. Lisäksi tarjolla on lasikannu teen valmistukseen, uunivuokia maukkaille laatikkoruoille, värikkäitä lusikoita lapsille, retkiaterimia ja lasisia säilytyspurkkeja.

Laatu on valttia: puinen leikkuulauta

Kun valitsemme kauppaamme tuotteita, pidämme erittäin tärkeänä tuotteiden ensiluokkaista laatua sekä pitkäikäisiä ja kestäviä materiaaleja. Jos tarvitset leikkuulaudan, löydät meiltä ekologisesta ja nopeasti uusiutuvasta luonnonbambusta valmistetun mallin. Säilytyspurkin kansi on myös valmistettu bambusta. Lasi on elintarvikekelpoista. Tiiviistä sulkumekanismista huolehtii helposti puhdistettava silikonirengas. Teräksiset keittiöveitsemme tuottavat sinulle iloa vuosikausien ajan.

Ostovinkkejä keittiövälineiden ostoon: näin löydät hyödylliset välineet

Jos vietät päivittäin paljon aikaa keittiössä ruokaa laittaen tai leipoen, tarvitset laadukkaat veitset. Voit ostaa ne meiltä yksittäin ja koota itsellesi sopivan setin. Suosittelemme sinulle myös yhteensopivaa, bambusta valmistettua leikkuulautaa, jossa on nesteura. Se kerää luotettavasti ylimääräisen lihasnesteen.

Jos pidät erilaisista teelaaduista, suosittelemme sinulle ylellistä lasikannua, johon voit laittaa erikseen saatavilla olevia teeruusuja. Se on todellinen katseidenvangitsija etenkin puutarhajuhlissa tai kun kutsut vieraita kotiisi. Kannelliset säilytyspurkit näyttävät hyvältä keittiön hyllyllä. Valitse nyt sinulle mieluisat keittiötarvikkeet!

Keittiövälineet – usein kysyttyä

Mitä ominaisuuksia säilytyspurkeilla tulisi olla?

Niiden tulee ennen kaikkea olla valmistettu elintarvikekelpoisesta lasista, kuten borosilikaattilasista. Siten elintarvikkeiden maku säilyy parhaiten. Ihanteellisessa tapauksessa ne voidaan pinota. Se säästää tilaa keittiössäsi. Pasta ja riisi tarvitsevat tarpeeksi tilavat säilytyspurkit.

Millainen on laadukas leikkuulauta?

Pitkäikäinen leikkuulauta tulee olla valmistettu kovasta materiaalista, kuten bambusta. Se ei naarmuunnu niin nopeasti ja on pitkäikäinen. Lisäksi bambu kasvaa nopeasti ja viehättää luonnollisella ulkonäöllään.

Mitkä välineet sopivat matkailuun?

Lasiset säilytyspurkit, retkeilyaterimet ja kauhasetti kuuluvat jokaiseen asuntoautoon. Sama pätee teräviin veitsiin.
Ylös