14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Astiat & Ruokailuvälineet

Lasten astiat bambulautanen ja lusikka 250 ml sis. imukupin 18 x 18 cm.
Kunnostettu
Lasten astiat bambulautanen ja lusikka 250 ml sis. imukupin 18 x 18 cm.
Kunnostettu

Osta astiat ja ruokailuvälineet edullisesti verkosta

Kotiin, puutarhaan tai asuntoautoon: kun grilli tai liesi on kuumana, herkut eivät ole enää kaukana. Oikeanlaisilla astioilla ja ruokailuvälineillä ruoan valmistus on tehokasta, ja samalla ne näyttävät myös hyvältä keittiössä ja ruokapöydässä. Electronic Star -verkkokaupasta voit ostaa korkealaatuisia ja vaihtoehtoisista materiaaleista valmistettuja astioita ja ruokailuvälineitä.

Kestävää terästä ja puuta: astiat ja ruokailuvälineet kestävistä materiaaleista

Vilkaisu laajaan valikoimaamme paljastaa houkuttelevia lasten astioita. Lautaset, kulhot ja lusikat on valmistettu luonnollisesta raaka-aineesta, bambusta – lusikoissa on lisäksi silikonia. Löydät valikoimastamme myös veitsisetin ja siihen sopivan veitsitukin. Voit säilyttää ruokailuvälineesi puisessa ruokailuvälinelaatikossamme – suojassa lapsilta. Eri veitsiseteissä on eri määrä osia, ja jotkin niistä on varustettu myös saksilla.

Lasten astiat, ruokailuvälinelaatikko ja veitsisetti – nämä ominaisuudet odottavat sinua

Kovan bambun ja pehmeän silikonin yhdistelmän ansiosta astiat eivät naarmuunnu. Lisäksi bambu on erittäin nopeasti uusiutuva luonnonvara, mikä tekee astiaostoksestasi kestävän. Myös puinen ruokailuvälinelaatikko on ympäristöystävällinen ratkaisu. Siinä voit säilyttää ruokailuvälineesi suojassa kosteudelta, lialta ja pölyltä. Veitsitukki ei ainoastaan tuo veitsesi tyylikkäästi esille, vaan se suojaa samalla myös sekä työtasoa että sinua naarmuilta ja haavoilta. Korkealaatuiset veitsisettimme on suunniteltu ammattilaistarpeisiin. Ne on valmistettu kestävästä teräksestä ja niissä on erinomainen leikkuuvoima. Ne tuovat keittiöösi optisen katseenvangitsijan.

Ostovinkkejä – astiat ja ruokailuvälineet harrastelija- ja ammattilaiskeittiöön

Klassisten keittiökaluisteiden laatikoista puuttuu yleensä ruokailuvälinelaatikko. Voit ostaa sellaisen meiltä edullisesti jälkikäteen. Veitsitukki on erinomainen ratkaisu etenkin silloin, kun santoku-veistä, kuorimaveistä ja leipäveistä käytetään usein. Siten veitset ovat nopeasti saatavilla myös silloin, kun kädet eivät ole puhtaat. Laatikoiden kahvat pysyvät siten koskemattomina. Osta veitsitukki, jossa on integroitu leikkuulauta, jos keittiössäsi on tilaa vain all in one -ratkaisuille. Puuastiamme lapsille sopivat erinomaisesti piknikeille ja retkille lasten kanssa. Ne on helppo puhdistaa, ja ne pysyvät siten aina hygieenisinä. Voit tilata myös bambulautasen, joissa on norsun tai jäniksen kuva, ja antaa siten ainutlaatuisen lahjan.

Astiat & ruokailuvälineet – usein kysyttyä

Mitä tulee ottaa huomioon lasten astioita ostaessa?

On tärkeää, että materiaalissa ei ole haitallisia aineita, ja että astioiden kulmat on pyöristetty. Siten minimoit loukkaantumisriskin. Bambu on erityisen hyvä materiaali luonnollisen ja ainutlaatuisen pintansa ansiosta.

Kuinka monta lokeroa hyvässä ruokailuvälinelaatikossa tulisi olla?

Voit järjestää ruokailuvälineesi parhaiten, jos laatikossa on kuusi tai seitsemän lokeroa. Veitset, haarukat, ruokalusikat, teelusikat, kakkuhaarukat, keittiöveitset ja muut tarvikkeet löytävät niistä paikkansa.

Mitä veitsiä korkealaatuiseen veitsisettiin kuuluu?

Yleisvetisen ja kokkiveitsen lisäksi settiin tulee kuulua santoku-veitsi. Vihannesten työstöön sopii kuorimaveitsi. Leipäveitsi ja tarkkuusterällinen fileointiveitsi täydentävät ylellisen veitsisetin.
Ylös