14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

On the move – hanki kannettava kaiutin Electronic-Starilta

Lyhenne PA sanassa PA-laitteet tulee englannin kielen sanoista ”Public Address” eli suomeksi jotakuinkin ”yleisön äänentoisto”. PA-laitteita siis käytetään yleensä suurempien tapahtumien äänentoistoon. Erittäin käteviä PA-laitteita ovat kannettavat PA-laitteet, jolloin kyseessä on usein yksi isohko kannettava kaiutin pyörillä, vetolaukkumuodossa. Kannettavat PA-laitteet sopivat mainiosti kaikkiin vähemmän pysyviin tapahtumiin ja tilaisuuksiin.Tarvitsetko liikuteltavaa äänentoistoa? Haluatko kuljettaa kaiuttimesi välillä ulkotiloihin? Onko unelmasi mahtavaääninen kaiutin ulkokäyttöön?Silloin kannattaa hankkia kannettava kaiutin verkkokaupastamme. Liikuteltava kaiutinkaappi kulkee mukana niin kuntosali- kuin puistojumppaan, lentopallokentän reunalle, kuin katusoittajien apunakin. Yksi kaiutinkaappi hoitaa esimerkiksi pienen pubin äänentoistonkin. Erityisen suosittuja ja erityisen käteviä ovat Ibizan kannettavat PA-laitteet.

Kannettavat PA-laitteet aina aktiivisina

Kaikki verkkokaupan kannettavat kaiuttimet ovat aktiivisia, mikä tarkoittaa, että niille voi antaa omat säädöt ja että niissä on vahvistin sisäänrakennettuna. ”Ready to go” tuntuvat trolley-muodossa olevat kannettavat PA-laitteet sanovan. Niitä voi vedellä perässään kuin kantolaukkua pienillä pyörillään. Liikutettavuus tarkoittaa toki myös mahdollisuutta akkukäyttöön. Akkukäyttöinen kaiutin onkin mobiiliuden huippu! Jos haluat ostaa PA-laitteen kannettava kaiutin -osastoltamme, kannattaa aina kiinnittää huomiota laitteen tehoihin. Laitteiden tehoissa on suuria eroja – maksimissaan tehoja löytyy jopa 400 wattia.

Pintamateriaali ja liitännät

Monella liikuteltavalla PA-järjestelmällä on ABS-kuori, liikuteltaessa voi sattua ja tapahtua. Kuori kestää kolhuja sekä vesiroiskeita, lisäksi se on erittäin kevyttä materiaalia, mikä sekin parantaa liikuteltavuutta. Mitä tulee liitäntöihin ja äänilähteisiin, kannettava kaiutin-kaappi tarjoaa monia mahdollisuuksia. Jakkiliitännät mikrofoneille ja soittimille, RCA-sisään- ja ulostulot – joissain laitteissa on jopa optiset liitännät. Mutta ei tässä vielä kaikki. Useissa kannettavissa kaiuttimissa on lisäksi USB- ja SD-liitännät muistikorttia tai vaikka mp3-soitinta varten, video-ulostulo tai DVD:itä, mp3:ia tai MPEG4:ia toistava asema. Joistain löytyy jopa integroitu radio ja mikrofoni. Päätä itse, mitkä ominaisuudet sinulle on tärkeitä.

Ylös