14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Eväsrasiat & Snack Boxes

Osta eväsrasiat & snack boxit edullisesti verkosta

Jotta oppimiskykymme säilyy koko koulupäivän, on tärkeää ruokkia aivoja tärkeillä ravintoaineilla. Välipalalla on siis tärkeä tehtävä. Jotta se on pitkinä päivinä vielä useamman tunninkin kuluttua tuore ja herkullinen, kannattaa ostaa laadukas eväsrasia. Eväsrasiavalikoimassamme on trendikkäitä vaihtoehtoja, ja halutessasi voi valita mallin, jossa on käytännölliset lokerot.

Monipuolinen valikoima laadukkaita eväsrasioita – erilaiset vaihtoehdot

Yksinkertaisissa eväsrasioissa on yksi tilava osio, johon voit asetella voileipiä tai pilkottuja hedelmiä ja vihanneksia mielesi mukaan. Joissain malleissa on sisuskappale, jonka voi irrottaa ja puhdistaa helposti. Lisäksi voit ostaa eväsrasioita, joissa on eri määriä lokeroita. Voit ostaa meiltä lokerollisen eväsrasian, jossa on neljä tai kuusi erikokoista osiota. Lisäksi valikoimastamme löytyy lasten eväsrasiasetti, johon kuuluu yhteensopiva juomapullo. Siten lapsesi nesteytys on taattu myös liikkeellä ollessa. Joissain malleissamme on lisäksi keskellä pieni lokero, joka on tarkoitettu makealle herkulle.

Eväsrasian ostaminen – nämä ominaisuudet ovat välttämättömiä

Lasten eväsrasian tulee olla kestävää materiaalia. Kestävä ja BPA-vapaa muovi on hyvä valinta. Se on terveydelle vaaratonta ja mautonta, joten välipalan maut säilyvät hyvinä koko ajan. Kauppamme lasten eväsrasian muoviin ei myöskään tartu hajuja.

Lisäksi on tärkeää, että eväsrasiat, joihin laitetaan hedelmiä, ovat tiiviitä, etteivät nesteet valu niistä ulos. Voit tilata valikoimastamme erityisen tiiviin mallin, joka on varustettu käytännöllisellä napsautuslukituksella. Lokerollinen eväsrasia mahdollistaa eväiden annostelun. Myös tärkeää: eväsrasiamme ovat astianpesukoneen kestäviä ja ne voidaan siten pestä helposti ja hygieenisesti.

Ostovinkkejä eväsrasian ostoon: löydä unelmiesi malli!

Jos haluat pakata erilaisia elintarvikkeita lasten eväsrasiaan, suosittelemme sinulle lokerollista eväsrasiaa. Siten elintarvikkeet eivät tartuta hajuja tai makuja toisiinsa. Kompakti snack box sopii myös pieneen laukkuun, jos olet lasten kanssa liikkeellä. Valikoimassa on usein tytöille mieluisia värejä, kuten pinkki tai kirkas auringonkeltainen. Pojat ovat usein mielissään esimerkiksi sinisestä tai vihreästä mallista. Etsitkö sopivaa lahjaa lapselle? Jokin eväsrasioistamme voi tuoda ratkaisun. Osta nimekkäiden valmistajien eväsrasiat ja juomapullot nyt Electronic Starin verkkokaupasta.

Eväsrasiat ja snack boxit – usein kysyttyä

Mikä on paras materiaali lasten eväsrasialle?

Sen tulee olla kestävä, helppohoitoinen, eikä siinä saa olla haitallisia aineita. Mauton ja hajuton BPA-vapaa muovi on erittäin kestävää, ja se on helppo puhdistaa.

Mitä lokerollinen eväsrasia maksaa?

Hinnat vaihtelevat eväsrasian koon ja lokeroiden lukumäärän mukaan. Kiinnitä ostaessasi huomiota hyvään hinta-laatusuhteeseen. Etenkin lasten eväsrasioiden kohdalla laatu on etusijalla.

Millaiset eväsrasiat ovat muodissa?

Trendikkäät mallit ovat värikkäitä, ne on suunniteltu erityisesti lapsille ja niissä on lapsia miellyttäviä kuvioita. Metsän eläimet, meren asukkaat ja avaruusaiheet ovat junioriboxeissa suosittuja kuvioita.
Ylös