14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Juomapullot

Osta juomapullo edullisesti verkosta

Päivässä tulee juoda vähintään kaksi litraa vettä – kuumalla ilmalla tai urheillessa jopa vähän enemmän. Jotta pysyt nesteissä ja olet aina valmiina uusiin haasteisiin ja seikkailuihin, juomapullo ei saa unohtua käsilaukusta tai repusta. Siten sinulla on kulaus vettä vesitiiviisti aina käden ulottuvillasi.

Millainen vesipullo sopii sinulle?

Vesipullot eroavat toisistaan pääasiassa ulkonäkönsä, kokonsa ja materiaalinsa suhteen. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut pullot ovat erittäin kestäviä ja pitkäikäisiä, mutta ne ovat hieman painavampia kuin alumiiniset tai muoviset pullot. Erityisesti muovipullojen kohdalla pitää kiinnittää huomiota siihen, että ne ovat BPA-vapaita, sillä tämä aine voi liueta nesteeseen ja päätyä siten juomaveteen. Tarjolla on myös lasipulloja, mutta ne eivät ole välttämättä paras valinta mukaan otettavaksi, sillä ne ovat painavia ja rikkoutuvat helposti.

Juomapullo lapsille: leikkisä ilme ja tiivis korkki

Aina Schmatzfatz-juomapullosta malleihin, joissa on hauskoja ja tyylikkäitä kuvia. Paras juomapullo lapsille on aina se, josta lapset itse pitävät eniten. Lapsille on suositeltavaa hankkia erityisen tiivis juomapullo, etteivät lelut ja koulutarvikkeet kastu päivän aikana. Lapset käsittelevät juomapulloja myös usein varomattomasti, mikä on täysin ok, sillä korkealaatuisen pullon tulisi kestää se – esimerkiksi Schmatzfatz-juomapullo on tällainen. Ihannetapauksessa valitset uuden juomapullon lapsellesi yhdessä lapsen kanssa. Kun lapset ovat mukana valintaprosessissa, he jaksavat yleensä innostua paljon nopeammin ja pidempään uudesta pullostaan.

Juomapullo lapsille ja aikuisille: mitä pitää ottaa huomioon ostaessa?

Ensiksikin koko. Se on yleensä mitoitettu niin, että pullon voi pakata mukaan helposti ja vaivattomasti. Lapsille suositellaan vähän pienempiä malleja, mutta pullon tulisi olla tilavuudeltaan kuitenkin vähintään 0,25 litraa. Suurissa pulloissa on tilaa jopa 1,2 litraa. Materiaalin kohdalla pitää ottaa huomioon, että se on terveydelle vaaratonta.

Paras juomapullo lapsille on varustettu lapsiystävällisellä sulkumekanismilla, joka on nopea avata ja sulkea. Lisäksi pullon tulisi olla käytännöllisistä syistä helposti ja nopeasti puhdistettavissa – ihanteellisessa tapauksessa tietenkin tiskikoneessa, mikä ei ole ongelma esimerkiksi ruostumattomasta teräksestä valmistettujen pullojen kohdalla.

Schmatzfatz-juomapullo tai ylellinen vesipullo aikuisille urheiluun tai pyöräretkille: voit täyttää juomapullot veden lisäksi tietenkin myös esimerkiksi virvoitus- tai urheilujuomilla, jotta hiilihapot ja maku pysyvät tallella. Tilaa parhaassa tapauksessa heti verkosta!

Juomapullo – usein kysyttyä

Mitä ominaisuuksia lasten juomapulloissa on?

Niiden muoto on usein suunniteltu niin, että ne voidaan pakata helposti reppuun tai koululaukkuun – parhaassa tapauksessa verkkokankaiseen sivutaskuun. Lisäksi pullon tulisi olla optisesti lapsen mieleen ja varustettu helppokäyttöisellä sulkumekanismilla.

Mitkä juomapullot sopivat mihinkin aktiviteetteihin?

Pyöräretkille sopii parhaiten pullo, jonka voi avata hampailla, vaeltaessa pullon tulee taas olla kestävä ja juoksulenkeillä erityisen kevyt.

Mitkä juomapullot ovat eristettyjä?

Lämpimille juomille suositellaan alumiinista tai ruostumattomasta teräksestä valmistettua pulloa, sillä niissä on usein eristävä ominaisuus, joka pitää juomat pidempään lämpimänä.
Ylös