14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Osta multicooker edullisesti verkosta

Multicooker on käytännöllinen moniosaaja, jolla voi valmistaa monenlaisia aterioita. Tätä tarkoitusta varten näissä monitoimikeittimissä on erillinen kypsennystoiminto, johon liittyy lukuisia etuja. Voit säästää siten ruoanlaitossa paljon aikaa, samoin kuin tilaa keittiössä, sillä tarvitset enää vain yhden laitteen. Helppokäyttöisyytensä ansiosta jopa kokemattomat kokit voivat luoda sillä herkullisia ruokia.

Erilaiset multicooker-tyypit

Multicooker yhdistää erilaisia keittiökoneita, joten laite ei loppujen lopuksi vie paljoa tilaa keittiössä. Jos haluat ostaa multicookerin, tarjolla on erilaisia malleja. Ne eroavat toisistaan ulkonäön, koon, tehon ja ohjelmien suhteen.

Paras multicooker: käyttötarkoitukset ja toiminnot

Klarstein GrandPrix -monitoimikeittimen huipputoimintoihin kuuluu 500 watin moottori ja 1000 watin lämmitysteho. Siten sillä voi sekoittaa voimakkaasti ja kuumentaa nopeasti. Ruostumattomasta teräksestä valmistettuun, 2,5 litran kulhoon mahtuu paljon aineksia. Lisäksi sisäänrakennettu vaaka huolehtii tarvittavien aineiden helposta punnitsemisesta. Suuren näytön ja painikkeiden sekä kiertosäätimen ansiosta laitteen käyttö on helppoa ja intuitiivista. Voit hallita nopeutta ja lämpöä sekä tarvittavaa aikaa optimaalisesti.

Lisäksi moderni design on optisesti miellyttävä. Kromatut yksityiskohdat ja monitoimikeittimen kompaktit mitat muodostavat mielenkiintoisen, lentokoneen ohjaamoa muistuttavan ulkoasun. Multicookerin käyttö vaatii vain yhden pistorasian, ja automaattiset ohjelmat ovatkin jo käynnissä. Monitoimikeittimessä voi paistaa, keittää ja kypsentää, mutta myös lämmittää, höyryttää ja hauduttaa. Se mahdollistaa ruokien terveellisen ja hellävaraisen valmistuksen.

Mihin pitää kiinnittää huomiota monitoimikeitintä ostaessa?

Monitoimikeitin säästää sekä tilaa että aikaa, ja se kuluttaa tavanomaiseen lieteen verrattuna paljon vähemmän energiaa. Voit valmistaa sillä lukuisia reseptejä helposti ja nopeasti terveellisellä ja hellävaraisella tavalla. Kompaktin kokonsa ansiosta laite sopii erityisesti pieniin keittiöihin sekä retkeilyyn, sillä laitteen kuljettaminen onnistuu ongelmitta. Multicooker sopii erityisesti käyttäjille, jotka haluavat ruoanlaiton sujuvan helposti. Jos haluat ostaa monitoimikeittimen, valitse malli, joka sopii ominaisuuksiltaan henkilökohtaisiin tarpeisiisi.

Multicooker – usein kysyttyä

Mitkä osat sisältyvät lisätarvikepakettiin?

Klarstein GrandPrix -multicooker on parhaana monitoimikeittimenä varustettu höyrystimellä ja perhosvatkaimella, jolla voi valmistaa taikinaa. Lisäksi se on varustettu veitsiosalla, sisäkorilla ja lastalla, jolla voi poistaa ruoanjäämiä sekä nostaa kypsentimen ulos.

Kuinka turvallista monitoimikeittimen käyttö on?

Automaattisen sammutustoiminnon ansiosta monitoimikeitin sammuu heti kun avaat kannen tai irrotat sekoituskattilan. Lisäksi imukuppijalat takaavat vakaan ja turvallisen pidon.

Miten monitoimikeitin puhdistetaan?

Koska laite voidaan purkaa yksittäisiin osiin, puhdistus on helppoa.

Tuottavatko erittäin kovat ainekset ongelmia?

Jos elintarvikkeet ovat erityisen kovia, tehokas syketoiminto maksimaalisella nopeudella on avuksi.
Ylös