14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Kuvuton liesituuletin


Osta kuvuton liesituuletin verkosta ja valmista mukavasti aterioita lieden äärellä

Keittäessä, paistaessa ja leipoessa keittiössä syntyy paljon höyryä. Ilmassa leijuu rasvamolekyylejä ja muita kerrostumia. Lisäksi syntyy epämiellyttäviä hajuja. Homeen muodostumisen riski suurenee, kun ilmankosteus kohoaa. Liesituuletin on sen vuoksi järkevä ratkaisu. Monet mallit rajoittavat kuitenkin liikkumavapautta lieden äärellä. Jos liesituuletin on kuvuton, tätä ongelmaa ei ole. Voit ostaa kuvuttoman liesituulettimen verkkokaupastamme. Kerromme sinulle tässä, mitä sinun kannattaa ottaa huomioon tällaista liesituuletinta ostaessasi.

Kuvuton liesituuletin – hieman erilainen liesituuletin

Liesituuletin on muotoiltu viistoksi, jotta poistoilman ulos ohjaava kupuosa ei ole tiellä. Klassisessa liesituulettimessa rasvasuodatin on asennettu suorassa kulmassa poistoilmahormiin nähden, kun taas kuvuttomassa liesituulettimessa se on kallistettu noin kolmanneksen. Vain noin 30 asteen kulma jättää päällesi tarpeeksi tilaa – varsinkin silloin, jos olet pitkä. Törmäily liesituulettimen kanssa on tällaisella mallilla menneisyyttä.

Erilaiset kuvuttomat liesituulettimet

Kuvuton liesituuletin on saatavilla 90 cm leveänä. Jos haluat pienemmän mallin, voit valita myös 60 cm leveän kuvuttoman liesituulettimen. Myös materiaaleissa on eroja. Ruostumattomasta teräksestä valmistetun mallin lisäksi voi valita myös lasisen liesituulettimen. Voit ostaa keittiöösi sopivan kuvuttoman liesituulettimen klassisissa väreissä, kuten valkoisena, mustana ja hopeana. Joissain malleissa on lisäksi tunnelmallinen valaistus värillisellä LED-valolla, mikä antaa liesituulettimelle sopivan kehyksen. On olemassa myös erityisen muotoisia malleja, kuten kaarevia tai epäsymmetrisiä malleja. Kosketuspaneelilla varustetuissa liesituulettimissa asetukset voidaan tehdä kätevästi sormella. Kustannus-hyötysuhteen silmällä pitämiseksi on myös tärkeää tarkistaa laitteen energiatehokkuus. Voit tilata verkkokaupastamme kuvuttoman liesituulettimen myös suositussa energialuokassa A++.

Kuvuttoman liesituulettimen ostaminen – näin löydät sopivan mallin

Jos sinulla on pieni asunto, jonka keittiössä jokainen senttimetri ratkaisee, suosittelemme sinulle 60 cm leveää kuvutonta liesituuletinta. Avoimiin keittiöihin sopii erinomaisesti 90 cm leveä kuvuton liesituuletin. Ylellisestä lasista valmistettu liesituuletin tuo eleganssia luksuskeittiöihin. Jos panostat kustannustehokkuuteen, voit valita alumiinisen kuvuttoman liesituulettimen. Huomioi ostopäätöstä tehdessäsi, että musta vaikuttaa ylelliseltä, mutta pöly näkyy siinä nopeammin. Kaarevalla tai epäsymmetrisellä mallilla voit nauttia erikoisesta muotoilusta.

Usein kysytyt kysymykset

Miten kuvuton liesituuletin sovitetaan yhteen keittiön yläkaappien kanssa?

Yläkaappien väliin tulee jättää tilaa kuvuttomalle liesituulettimelle. Siihen asennetaan poistoilmakuilu keittiötä rakennettaessa.

Voiko kuvuttoman liesituulettimen hankkia jälkikäteen?

Olemassa oleva liesituuletin on helppo korvata kuvuttomalla liesituulettimella. Rajallisessa tilassa edellytyksenä on, että mitat vastaavat toisiaan.

Kuinka korkealle kuvuton liesituuletin asennetaan?

Keittiön kauniin ulkonäön säilyttämiseksi ja ergonomisen työskentelyn mahdollistamiseksi suositellaan 75 cm:n etäisyyttä liesitason ja liesituulettimen keskikohdan välillä.

Ylös