14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Teollisuusimurit

Teollisuusimurit on kehitetty erityisesti teollisissa ympäristöissä tapahtuvaan käyttöön. Näitä tehokkaita laitteita voi käyttää sekä kuivien että märkien epäpuhtauksien tehokkaaseen poistoon. Niitä käytetään usein verstailla, tuotantohalleissa ja varastohalleissa, joissa syntyy suuria määriä likaa ja pölyä. Electronic Starilta löydät suuren valikoiman sopivia märkä-kuivaimureita ostettavaksi.

Teollisuusimurit joka tarpeeseen

Sopivan teollisuusimurin valinta riippuu siitä, mitä vaatimuksia sen käytölle kulloisessakin käyttötilanteessa on. Nämä ovat yleisimmät tyypit:

  • Teollisuusimurit: Nämä imurit on suunniteltu erityisesti kuivan lian ja pölyn poistamiseen. Niissä on pääsääntöisesti tehokas moottori, suuri keräysastia ja korkea imuteho.
  • Teolliset märkämurit: Nämä imurit on suunniteltu nesteiden ja märkien epäpuhtauksien poistamiseen. Niissä on erityinen suodatin ja keräysastia, joka mahdollistaa nesteiden imun ja hävityksen.
  • Märkä-kuivaimurit: Nämä imurit on suunniteltu käytettäväksi ympäristöissä, joissa esiintyy sekä kuivia että märkiä epäpuhtauksia. Niissä on erityinen suodatin ja astia, jotka voivat vastaanottaa sekä nesteitä että kuivaa likaa.
  • Räjähdyssuojatut imurit: Nämä imurit on tarkoitettu teollisuusriskin omaavissa ympäristöissä, kuten kemian teollisuudessa tai palavien materiaalien tuotantoalueilla. Ne on varustettu erityisillä suodattimilla ja rakenteilla räjähdysvaaran minimoimiseksi.
  • Suurtehoimurit: Nämä imurit on suunniteltu käytettäviksi aloilla, joissa vaaditaan erityisen suurta imutehoa, kuten metallialan teollisuudessa. Ne on varustettu korkeatehomoottoreilla ja erityisillä suulakkeilla sitkeiden epäpuhtauksien poistoa varten.

Märkä-kuivaimuri - tärkeimmät toiminnot

Teollisuusimurit ovat tehokkaita puhdistusvälineitä voimakkaasti likaantuneisiin teollisuusympäristöihin. Ne ovat kestävämpiä kuin kotitalouksien imurit, ja ne voivat poistaa sekä kuivia että märkiä epäpuhtauksia tehokkaasti. Nämä laitteet voivat olla erityisillä suodattimilla varustettuja hienon pölyn, haitta-aineiden tai allergeenien poistamista varten. Tärkeitä käyttökohteita ovat verstaiden lattiat, koneet, tuotantolaitokset ja pinnat sekä nesteiden kerääminen.

Oikean märkä-kuivaimurin osto

Teollisuusimurit ovat tehokkaampia ja kestävämpiä kuin kotitalousimurit, ja niitä voi käyttää teollisissa ympäristöissä, joissa syntyy suuria määriä likaa ja pölyä. Oikean teollisuusimurin valinta riippuu siitä, mitä vaatimuksia sen käytölle kulloisessakin käyttötilanteessa on. Ne voivat olla myös erityisillä suodattimilla varustettuja hienon pölyn, haitta-aineiden tai allergeenien poistamista varten. Jos etsit teollisuusimuria verstaiden, koneiden, tuotantolaitosten tai pintojen pölyyntymisen puhdistukseen tai nesteiden poistamiseen, löydät meiltä varmasti sopivan mallin.

Usein kysyttyä

Mitä etuja teollisuusimurilla on kotitalousimuriin verrattuna?

Teollisuusimurit ovat tehokkaampia ja kestävämpiä, ja ne voivat poistaa sekä kuivia että märkiä epäpuhtauksia tehokkaasti.

Mitä eroa on märkä-kuivaimurilla ja kuivaimurilla?

Märkäimuri voi imeä ongelmattomasti nesteitä. Kuivaimuri sen sijaan soveltuu vain kuivan lian poistamiseen.

Minkälaisia suodattimia teollisuusimureissa käytetään?

Teollisuusimurit voidaan normaalien pölypussien lisäksi varustaa myös HEPA-suodattimella, aktiivihiilisuodattimella ja vesisuodattimella. Suodattimen valinta riippuu käytölle asetetuista vaatimuksista ja kulloisestakin laitteesta.
Ylös