14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Kahvinkeittimet

Osta kahvinkeitin edullisesti verkosta

Pääsetkö vain hitaasti aamulla vauhtiin ilman kahvia? Juttu on selkeä: tarvitaan kahvinkeitin! Olipa kyse sitten tyylikkäästä mallista keittiösi hienostuneelle työskentelytasolle tai kompaktista laitteesta toimiston kahvitauolle: täysautomaattisen kahvinkeittimen tai hyvin klassisen termoskannun tilaat Electronic Starilta edulliseen hintaan. Pelkistettyjen klassikoiden lisäksi voit ostaa meiltä myös kahvinkeittimen, joka valmistaa muutakin kuin kahvia.

Kahvinkeitin kahvimyllyllä pavuille sekä hillityt suodatinmallit

Mikäli pidät enemmän laitteesta, jossa ei ole ylimääräisiä krumeluureja, termoskannulla varustettu kahvinkeitin voi tehdä sinut onnelliseksi. Yksinkertaisella suodattimella varustettuna se soveltuu valmiiksi jauhetulle kahville ja pitää kahvin lämpimänä pitkän aikaa. Vaihtoehtoisesti tarjoamme sinulle mahdollisuuden ostaa täysautomaattisen kahvinkeittimen. Siihen täytät kahvipapuja, joista laite keittää kahvia kunhan on ensin jauhanut ne suoraan paikan päällä. Muutamat mallit valmistavat kahvin lisäksi cappuccinoa ja latte macchiatoa. Niissä on erityinen yksikkö maidon vaahdotukseen. 2 in 1 -laitteessa on mukana lisäksi teetoiminto. Suodatinkahvalla varustettu kahvinkeitin soveltuu espresson valmistukseen.

Kahvinkeitin suurella valikoimalla käytännöllisiä ominaisuuksia

Kun kahvinkeitin porisee, voit käyttää aikasi muihin asioihin. Käytännöllinen ajastin suo kuuman juoman täsmällisesti. Lisäksi saat verkkokaupastamme laitteita automaattisella sammutuksella. Se estää lämpölevyn ylikuumenemisen ja vähentää tulipaloriskiä. Lisäksi voit ostaa kahvinkeittimen termoskannulla tai kupin lämmittimellä. Siten kahviasi on entistä parempi juoda, eikä se pääse väljähtymään. LED-näytöllä varustettuja malleja on erityisen helppo käyttää yksinkertaisesti sormella painamalla.

Kahvinkeittimen osto - näillä vinkeillä päädyt täydelliseen malliin

Jos puhelu yllättää toimistolla kesken kaiken, voi kestää hyvän tovin ennen kuin pääset maukkaan kahvin pariin. Termoskannulla varustettu kahvinkeitin pelastaa kuuman juoman, vaikka aikaa kuluisikin välissä. Mikäli pidät vasta jauhettujen papujen tuoksusta, iloitset mahdollisesti kahvinkeittimestä, jossa on kahvimylly mukana. Espresson tai kahvin fantastisella cremalla sinulle taikoo suodatinkahvalla varustettu kahvinkeitin. Latte macchiaton ystävät ihastuvat erittäin ilmavaan maitovaahtoon. Sopisiko sinun keittiöösi erityisesti malli retro-lookissa? Kaupastamme on saatavilla kirkuvan punainen laite, joka luo todellisen vau-efektin. Valitse lempimallisi!

Kahvinkeittimistä usein kysytyt kysymykset

Mitä etuja on kahvimyllyllä varustetusta kahvinkeittimestä?

Sellaisen laitteen avulla maistat pavut erityisen intensiivisesti. Se on ihanteellista, jos pidät hieman vahvemmasta kahvista. Lisäksi jokainen kupillinen valmistetaan vasta sitten, kun olet valmis kahvitäydennykseen. Maksimaalinen tuoreus on tässä tapauksessa taattu.

Miten suodatinkahvalla varustetut kahvinkeittimet toimivat?

Ensin ne lämmittävät veden oikeaan lämpötilaan. Se puristetaan sitten jauhetulla kahvilla täytetyn siivilän läpi kovalla paineella. Siksi on olennaista kiinnittää huomiota pumppauspaineeseen tällaista keitintä valittaessa. Ihanteellinen paine on 8 - 15 baaria.

Miten vaivalloista on puhdistaa kahvinkeitin?

Jos haluat pitää puhdistuksesta koituvan vaivan mahdollisimman vähäisenä, on klassinen suodatinkahvinkeitin passeli valinta. Mallit, joissa on kahvimylly samassa, vaativat enemmän vaivannäköä puhdistuksessa. Erityisesti kahviaukkojen ja maitosuutinten kohdalla on tarpeen käyttää hyvää näppituntumaa puhdistuksessa.
Ylös