14 päivän peruutusoikeus Ilmainen toimitus

Electronic-Star.fi:n PA-aktiivikaiuttimet – simppelit ja edulliset

Aktiiviset niiden olla pitää. Oli sitten kyse mistä tahansa ja minkä tahansa kokoisesta tapahtumasta, täältä löydät tarkoitukseen sopivat PA-aktiivikaiuttimet. PA-aktiivikaiuttimet ovat aina lähettyvillä ja aktiiviset. PA-aktiivikaiuttimissa on valmistajan valmiiksi asentama, sisäänrakennettu vahvistin, eikä niihin näin ollen tarvitse liittää ylimääräisiä vahvistimia. Samaan laitteeseen rakennetun vahvistimen ja kaiuttimen yhdistelmä on erittäin kätevä jokapäiväisessä käytössä etenkin liikuteltavuuden kannalta. Liikuteltavuus on maksimoitu useissa PA-aktiivikaiuttimissa lisäämällä kaiuttimiin kantokahvat ja kevyesti rullaavat pyörät. Jotta PA-aktiivikaiuttimet sopivat täydellisesti ulkokäyttöön, osaan kaiuttimista on asennettu myös akku. PA-aktiivikaiuttimien miinuspuoli passiivikaiuttimiin verrattuna on se, että mikäli johonkin laitteen osaan tulee vika, laite täytyy vaihtaa kokonaan uuteen. Tämä puolestaan verottaa lompakkoa normaalia enemmän. Lisäksi PA-aktiivikaiuttimet tarvitsevat oman virtalähteen.

Liitäntöjen salat

Mikä piuha tulee mihinkin? Sen suhteen PA-aktiivikaiuttimissa on paljon eroja. Monissa aktiivikaiuttimissa on RCA- ja XLR-sisään- ja ulostulot sekä mikrofonisisääntulot ja PA-ulostulo (speakon). Toisissa on lisäksi vielä perinteiset jakkisisään- ja -ulostulot. Moderneimmissa PA-aktiivikaiuttimissamme on lisäksi vielä liitännät USB-muistitikuille, SD-muistikorteille ja iPodille. Verkkokauppamme PA-aktiivikaiuttimiin voi siis liittää lähes minkä tahansa audiolähteen.

Millaiset ja miksi?

PA-aktiivikaiuttimet soveltuvat erittäin monipuolisiin käyttötarkoituksiin. Jos haluat valmistautua kaikkiin olosuhteisiin, löydät valikoimastamme myös ABS-rungolla varustetut PA-aktiivikaiuttimet. Ne kestävät hyvin iskuja ja ovat erittäin kevyet, joten ne sopivat erinomaisesti ulkokäyttöön. Jos haluat ulkonäöltään hieman näyttävämmät kaiuttimet, suosittelemme valkoisia Ibiza PA-aktiivikaiuttimia, jotka sopivat muotoilunsa ja ilmeensä puolesta täydellisesti luomaan tunnelmaa esimerkiksi erilaisille klubeille, baareihin ja loungetiloihin.Sellaisiin tiloihin tarvitaan aina kaiutinpari vastaamaan äänentoistosta. Kattavasta valikoimastamme löytyy edullisia settejä, jotka koostuvat kahdesta toisiinsa passelisti sopivasta PA-aktiivikaiuttimesta ja jotka sopivat täydellisesti kotikellarissa pidettäviin juhliin ja viihdyttäviin karaokeiltoihin. Upeat LED-valoefektillä varustetut kaiuttimet kruunaavat takuuvarmasti juhlatunnelman – ja jättävät juhlakansan sanattomaksi ihastuksesta!
Verkkokaupastamme löydät kaikenkokoiset ja -hintaiset PA-aktiivikaiuttimet kaikkiin tilaisuuksiin.

Ylös